Άμα σου κάτσει, δικέ μου, κάνας γείτονας με παπαγαλακια θα παρακαλάς να είχε μια ολόκληρη αγέλη από πεινασμενα ροτβαιλερ και πιτμπουλstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:44 Κανενας κοπρος εντος αστικου ιστου και -ΚΥΡΙΩΣ-στα χερια οποιουδηποτε.
Σκυλια μονο σε χωρια οπου υπαρχουν μεγαλα οικοπεδα και τα σπιτια ειναι απομακρυσμενα,σε κυνηγους που θα εχουν τα σκυλια εκτος πολης και σε τσομπανους.
Τελος.
Οσοι θελετε κατοικιδιο στα σπιτια,μια χαρα ζωα ειναι τα πουλια και τα ψαρια.
Ζωα ειναι και αυτα με την ιδια αξια.
Νισαφι πια με τα σκατα,τον θορυβο,την μυρωδια,τις επιθεσεις σε ανθρωπους κτλ κτλ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάτρα: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο και επιτέθηκε σε μωρό 15 μηνών που ήταν στην κούνια
- EKPLIKTIKOS
Re: Πάτρα: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο και επιτέθηκε σε μωρό 15 μηνών που ήταν στην κούνια
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Πάτρα: Πίτμπουλ κατασπάραξε σκύλο και επιτέθηκε σε μωρό 15 μηνών που ήταν στην κούνια
γιατι αν βγάζει κάποιος έξω ένα κοργκι θα σε φάει; υπάρχουν σκυλιά και σκυλιάstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:44 Κανενας κοπρος εντος αστικου ιστου και -ΚΥΡΙΩΣ-στα χερια οποιουδηποτε.
Σκυλια μονο σε χωρια οπου υπαρχουν μεγαλα οικοπεδα και τα σπιτια ειναι απομακρυσμενα,σε κυνηγους που θα εχουν τα σκυλια εκτος πολης και σε τσομπανους.
Τελος.
Νισαφι πια με τα σκατα,τον θορυβο,την μυρωδια,τις επιθεσεις σε ανθρωπους κτλ κτλ.
τώρα όταν η άλλη 50 κιλά μου βγάζει έξω ντογκο αρτζεντινο ή πιτμπουλ, δηλαδη ο σκύλος τη βγάζει βόλτα, ναι εκει υπάρχει θέμα.
-
stergiosbik
Μιλας σε άνθρωπο που είχε ΚΑΙ παπαγαλάκια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:58Άμα σου κάτσει, δικέ μου, κάνας γείτονας με παπαγαλακια θα παρακαλάς να είχε μια ολόκληρη αγέλη από πεινασμενα ροτβαιλερ και πιτμπουλstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:44 Κανενας κοπρος εντος αστικου ιστου και -ΚΥΡΙΩΣ-στα χερια οποιουδηποτε.
Τελος.
Νισαφι πια με τα σκατα,τον θορυβο,την μυρωδια,τις επιθεσεις σε ανθρωπους κτλ κτλ.![]()
Κάποια στιγμή μάλιστα είχα 8.
πες μου πως εχεις κ πτυχιο στο κλειδοκυμβαλοSUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:50Αγις έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:45μπορεις να μου ζητησεις κ τριημερο στην Μονεμβασια γλυκια μου ΜισιρλουSUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:43 Εντάξει Γαλή και Άγις, με καταλάβατε απόλυτα τώρα που έγινα σαφής, σας μερσώ!
Θα ήθελα να ζητήσω μια επισήμανση από τον Αγουλίνο μας αλλά δεν βαριέσαι...δεν έχω κέφι τώρα![]()
μερσί μποκού!για σερνικο θα πρεπει να περιμενεις μερικα δισεκατομμυρια χρονια για να αποδεχθει να το κουμανταρεις - εθελοντικα
ο τι αλλο θες θα στο εξηγησω στο καστρο απολαμβανοντας τη θεα - κ τα αμυγδαλωτα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Αφού δεν θα με φάει,είμαι υποχρεωμένος να πατάω τα σκατα-κάτουρά του και να το ακούω να γαβγίζει μέρα νυχτα;Αλιόσα έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:00γιατι αν βγάζει κάποιος έξω ένα κοργκι θα σε φάει; υπάρχουν σκυλιά και σκυλιάstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:44 Κανενας κοπρος εντος αστικου ιστου και -ΚΥΡΙΩΣ-στα χερια οποιουδηποτε.
Τελος.
τώρα όταν η άλλη 50 κιλά μου βγάζει έξω ντογκο αρτζεντινο ή πιτμπουλ, δηλαδη ο σκύλος τη βγάζει βόλτα, ναι εκει υπάρχει θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 06 Ιαν 2022, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω πώς σου ήρθε αυτό με το τσέμπαλο
αλλά στα φοιτητικά μου χρόνια που κάπου το είχε πάρει το αυτί μου σε βίντεο, από τότε το μισώ, θυμάμαι μια απελπισία ανακατεμένη με μαύρη μελαγχολία να με πλημμυρίζουν...πώς τα κάνεις αυτά και πάντα με ξενερώνjεις στο τέλος ρε συ....
αλλά στα φοιτητικά μου χρόνια που κάπου το είχε πάρει το αυτί μου σε βίντεο, από τότε το μισώ, θυμάμαι μια απελπισία ανακατεμένη με μαύρη μελαγχολία να με πλημμυρίζουν...πώς τα κάνεις αυτά και πάντα με ξενερώνjεις στο τέλος ρε συ....
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
τα σκατά πρέπει να τα μαζεύει σε σακούλα (υπάρχει νόμος νομίζω) αυτος που το βγάζει βολταstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:03 Αφού δεν θα με φάει,είναι υποχρεωμένος να πατάω τα σκατα-κάτουρά του και να το ακούω να γαβγίζει μέρα νυχτα;
και επισης πρεπει να του μάθει να μην γαυγιζει χωρίς λόγο, δηλαδή να το έχει εκπαιδευμένο.
- EKPLIKTIKOS
υπεθεσα μετα τα γαλλικα ευχαριστηρια πως θα εχεις κ σπουδες στο πιανοSUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:05 Δεν ξέρω πώς σου ήρθε αυτό με το τσέμπαλο![]()
αλλά στα φοιτητικά μου χρόνια που κάπου το είχε πάρει το αυτί μου σε βίντεο, από τότε το μισώ, θυμάμαι μια απελπισία ανακατεμένη με μαύρη μελαγχολία να με πλημμυρίζουν...πώς τα κάνεις αυτά και πάντα με ξενερώνjεις στο τέλος ρε συ....![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Που μου θυμίζει:Αλιόσα έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:05τα σκατά πρέπει να τα μαζεύει σε σακούλα (υπάρχει νόμος νομίζω) αυτος που το βγάζει βολταstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:03 Αφού δεν θα με φάει,είναι υποχρεωμένος να πατάω τα σκατα-κάτουρά του και να το ακούω να γαβγίζει μέρα νυχτα;![]()
και επισης πρεπει να του μάθει να μην γαυγιζει χωρίς λόγο, δηλαδή να το έχει εκπαιδευμένο.
foscilis έγραψε: 09 Αύγ 2020, 19:09 Τώρα πάντως επέστρεψα από το μίνι μάρκετ. Ουρά τεσσάρων ατόμων να πάρουν φρέντο καπουτσίνο. Μάσκα μόνο ο ένας υπάλληλος. Ο άλλος μικρή προσωπιδα-μασελα. Σε αυτόν εξηγούσε η μπροστινή της ουρας (35 χρόνων, 3/10 με αυτοεικονα 25χρονης 8/10) ότι και η προσωπίδα κόβει οξυγόνο και γι'αυτό να αναζητήσει προϊόντα με αλοε βέρα (!) για επάλειψη στη μούρη. Παίρνει τους καφέδες, μπαίνει στο αυτοκίνητο που την περίμενε ο μαλακοκαβλης, βάζει τους καφέδες στο ντουλαπάκι και τον σκύλο στην αγκαλιά της, φεύγουν ανάποδα στο μονόδρομο.
Μαντέψτε ποιαν είδα πριν δυο μήνες να βγάζει βόλτα δύο (πλέον) σκυλιά του σαλονιού, που μόλις έχεσαν στην άκρη του δρόμου απλά συνέχισε να περπατάει.
Bazoomba έγραψε: 05 Ιαν 2022, 20:53Αν και η υποθεση ειναι βεβιασμενη, η μονολεκτικη απαντηση που ζητας ειναι: Ναι.Σπύρος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:31Να υποθέσω ότι θεωρείς πιο σημαντικό τον τραυματισμό του άνδρα της από τον θάνατο του σκύλου της.Bazoomba έγραψε: 05 Ιαν 2022, 16:05 Απο ποιον; Ειδες το βιντεο; Ο σκυλος επιτεθηκε στον πατερα της και το παιδι της, ωστοσο την εμφαση την δινει για τον νεκρο σκυλο της.![]()
Την χαρακτηριζω βεβιασμενη για δυο λογους:
Αρχικα, δεν προκειται απλα για τον τραυματισμο του ανδρα της, αλλα για τον δυνητικο θανατο του παιδιου της, που απεφευχθη διοτι ετυχε εκεινη τη στιγμη να κανει κι ενα αλλο ατομο την ιδια αξιολογηση με εμενα.
Υστερα, αγαπητε, γιατι αυτη προκυπτει απο μια αντανακλαστικη πεποιθηση, που ανιχνευει στην προκειμενη ιεραρχηση σκοτεινα κινητρα, τα οποια δηθεν πηγαζουν απο ψυχολογικες ανεπαρκειες. Ε,λοιπον σε διαβεβαιω οτι μπορω να σταθω αρκετα ψηλοτερα απο τους εγχωριους και μη φιλοζωους κυριως, επειδη η αγαπη μου προς τα ζωα ειναι εμπραγματη και μονοπλευρη (υπερ τον ζωντανων). Βλεπεις, εγω μπορει να μην διακυρησσω την ισαξια ανθρωπινης και σκυλισιας ζωης (οταν ολοκληρη η υπαρξη μου προσανατολιζεται στην διαρκη υποβαθμιση της πρωτης), αλλα αυτο γινεται διοτι η αγαπη ,νομοτελειακα, κατευθυνεται προς το εγγυτερο.
Μπορω να αγαπησω μια γατα ή εναν σκυλο μονο στον βαθμο που θα καταφερω να αποδωσω σε αυτο ανθρωπινα χαρακτηριστικα που νιωθω οτι αδυνατω να βρω ,οσο απελπισμενα κι αν ψαχνω στον περιγυρο μου.("οι σκυλοι δεν μας αξιζουν"). Απο αυτην την τυφλη αποζητηση, προερχεται η σχολαστικοτητα με την οποια εκθρεψαμε τους τετραποδους φιλους μας. Δεν ειναι η χρησιμοτητα(αρα εμμεσως η αξια της ανθρωπινης ζωης) που διανοιγει τις κατευθυνσεις της εκτροφης, παρα η δικη μας χρονικα προσδιοριζομενη αισθητικη. Βασει αυτης γινονται σιωπηλα αποδεκτες οι διακρισεις εις βαρος αλλων μορφων ζωης, μη συμβατες με τα γουστα και τις αναγκες μας.Γιατι... πως αλλιως μπορει να εξηγηθει η ευκολια με την οποια διαχωρησαν τα ετερογενη συνολα των οικολογωντην επιβαρυνση που δημιουργουν οι αυξημενες ( κατ'επιλογην) διατροφικες αναγκες των οντων που προσπαθουν να "σωσουν". Καταληγεις, λοιπον, αναποφευκτα εδω: Τωρα, για να μπορεσει κανεις να εμβαθυνει πανω στο ζητημα, αρα να το δει μακροσκοπικα και οχι απο ενα αμειγως ψυχολογικο πρισμα, θα πρεπει να στρωσει τον πωπο του, ουτως ωστε να αποφυγει (απουσια ιστορικου αισθητηριου) να αναφωνησει ως αλλη ΓΑΛΗ ,χωρις αιδω, οτι εκφραζει την αδιαφορια της ιδεολογικης συντηρησης.
Spoiler
Παρεπιπτοντως, sys3x, αντευχομαι κι ελπιζω με την σειρα μου οτι τα καινουρια γραναζια () θα ευνοησουν τις περιπλανησεις σου κατ'οπως εσυ ποθεις
![]()
Spoiler
δυστυχώς δε παίζει μάνι (*αμώ το ΠΑ.ΣΟ.Κ μου *αμώ μέσα) για δύο - τρία πραματάκια που μου λείπουν αλλά σιγά, δε *αμείς, υγεία, δύναμη και ότι άλλο επιθυμείς και εσύ Μπαζ. Παρεμπιπτόντως πολύ δυνατά τα τελευταία ποστ σου αλλά και αυτό αναμενόμενο είναι, μας έχεις συνηθίσει σε αυτά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αγις έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:08υπεθεσα μετα τα γαλλικα ευχαριστηρια πως θα εχεις κ σπουδες στο πιανοSUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:05 Δεν ξέρω πώς σου ήρθε αυτό με το τσέμπαλο![]()
αλλά στα φοιτητικά μου χρόνια που κάπου το είχε πάρει το αυτί μου σε βίντεο, από τότε το μισώ, θυμάμαι μια απελπισία ανακατεμένη με μαύρη μελαγχολία να με πλημμυρίζουν...πώς τα κάνεις αυτά και πάντα με ξενερώνjεις στο τέλος ρε συ....![]()
![]()
-
stergiosbik
Τριχες κατσαρες.Αλιόσα έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:05τα σκατά πρέπει να τα μαζεύει σε σακούλα (υπάρχει νόμος νομίζω) αυτος που το βγάζει βολταstergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:03 Αφού δεν θα με φάει,είναι υποχρεωμένος να πατάω τα σκατα-κάτουρά του και να το ακούω να γαβγίζει μέρα νυχτα;![]()
Καλες οι θεωριες αλλα η πραξη διαφερει.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 68 Απαντήσεις