!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάτοικοι ελληνικής υπαίθρου και Ρομά

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Ποιά η διαφορά τους?

Καμία, είναι ακριβώς το ίδιο.
9
32%
Ε, πώς, οι χωριάτες είναι ανώτεροι.
14
50%
Οι γύφτοι είναι καλύτεροι απ' αυτούς.
5
18%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Κάτοικοι ελληνικής υπαίθρου και Ρομά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Niki έγραψε: 04 Ιαν 2022, 21:42 Με λίγα λόγια κανείς δεν καίει στα χωριά πλαστικά η σκουπίδια .
Πλέον δεν καίμε ούτε χόρτα μας είναι χρήσιμα με τα μηχανήματα που έχουμε τα φτιάχνουμε τροφή πέλλετ για τα ζώα.

Niki έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:03
Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:59
George_V έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:58

Δλδ θες να μας πεις οτι στην Αθηνα π.χ. δεν εχει κουτοπονηρους και ψευταράδες και ολοι μαζευτηκαν εκει.

Και στο φινάλε η συγκριση που επιχειρεις ειναι παντελως ακυρη και προσβλητικη.
Πώς δεν έχει?
Αλλά δεν έχω δεί κανέναν στην Αθήνα, ή σε μεγάλο αστικό κέντρο μέσα, να καίει τα σκουπίδια του (γενικώς δεν έχω δεί κανέναν μαλάκα να καίει σκουπίδια) έχοντας τοποθετήσει το βαρέλι του με τρόπο που ο καπνός να πηγαίνει στο σπίτι του γείτονα. Εσύ έχεις δεί?
Στα χωριό μου αυτό θα το κάναμε σε κάποιον ξενοχωρίτη για να του δείξουμε ότι είναι αντιπαθητικός και να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν τον γουστάρουμε.
Συνήθως όλα ξεκινούν από το καφενείο.
Αν έρθει ένα ξένος και πει μια χοντρή μαλακία.
Πέφτει σύρμα να τον κάνουμε να φύγει πρίν τον δείρει κανένας συγχωριανός και βρεί τον μπελά του.
Θα ερχότανε ο πατέρας μου και θα έλεγε ο βλάκας ήρθε σε ξένο χωριό και είπε αυτό...

Αν σου το κάνανε αυτό ψάξε να βρείς τι έκανες.
Το ψέμμα κάτω απ' τη γλώσσα σας το 'χετε.
"Δεν καίμε, αλλά θα το κάναμε σε ξενοχωρίτη".

Και να με διώξει από πού? Από 'κει που εγώ είμαι απ' το 1981, ενώ αυτός ήρθε το 2010?
Όσο για το τί του έκανα, τα ξύλα που έκαιγε στη σόμπα του για να ζεσταθεί πρόπερσι, εγώ του τα 'δωσα. Του τα κουβάλησα μέχρι το σπίτι του, γιατί είναι και μεγάλος σε ηλικία.
Άστο, μην προσπαθείς να κρύψεις τη χωριάτικη κακοψυχιά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”