Λες να κλαιγονταν κι αυτοι για τον μαρτυρικο θανατο που καραδοκει επειδη καναν 37,9; Η μονο οι ελληνες μπαντριωτ'ς ειναι τοσο φλωροι;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:38 Καθε μερα δηλαδη θα εχουμε ενα νιουζ φλας με την κατασταση της υγειας του καθενα εδω μεσα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- John Brown Gun Club
Re: Να τα μας
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είμαι κατά του ισλάμ όπως θα ήμουν κατά οποιασδήποτε θρησκείας κάνει κάποιους από τους ανθρώπους που πιστεύουν σ' αυτήν τόσο κάφρους.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:26Χριστιανός ορθόδοξος είσαι;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:38 Καθε μερα δηλαδη θα εχουμε ενα νιουζ φλας με την κατασταση της υγειας του καθενα εδω μεσα;
Η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση που δεν πρέπει να επεκτείνεται σε τρίτα πρόσωπα, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει βία.
- Green Dragon
Κάτσε να τους έλεγε κάποιος ότι είναι κατάρα από τον Αλλάχ να δεις νέφτι στον κώλο τουςJohn Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:32Λες να κλαιγονταν κι αυτοι για τον μαρτυρικο θανατο που καραδοκει επειδη καναν 37,9; Η μονο οι ελληνες μπαντριωτ'ς ειναι τοσο φλωροι;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23 Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;
- John Brown Gun Club
Το πιθανοτερο ειναι να κατηγορησουν τους Σιιτες (εαν ειναι Σουνιτες)Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:37Κάτσε να τους έλεγε κάποιος ότι είναι κατάρα από τον Αλλάχ να δεις νέφτι στον κώλο τουςJohn Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:32Λες να κλαιγονταν κι αυτοι για τον μαρτυρικο θανατο που καραδοκει επειδη καναν 37,9; Η μονο οι ελληνες μπαντριωτ'ς ειναι τοσο φλωροι;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23 Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Υπεκφυγες, ειναι απλα ρατσιστης.Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:36Είμαι κατά του ισλάμ όπως θα ήμουν κατά οποιασδήποτε θρησκείας κάνει κάποιους από τους ανθρώπους που πιστεύουν σ' αυτήν τόσο κάφρους.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:26Χριστιανός ορθόδοξος είσαι;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23
Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;
Η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση που δεν πρέπει να επεκτείνεται σε τρίτα πρόσωπα, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει βία.
Και οι 5 αυτοί πολύ καλοί φίλοι έχουν άλλους 4 με εσένα μη κοινούς φίλους, και αυτοί άλλους 5 και ούτω καθεξής.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:23Είμαι 27 ετών . Έχω πέντε πολύ καλούς φίλους , χώρια γνωστούς χώρια συνάδελφους χώρια ψάχνω να αναπαραχθώ με κάθε δυνατό τρόπο .axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:06Οι επαφες με πολλα και διαφορετικα ατομα σε μικρη χρονικη περιοδο.
Στο ΙΚΑ με έδιωξαν επειδή … είμαι πρόσφατα δίπλα εμβολιασμένος . Έκανα έξω μοριακό τα αποτελέσματα θα βγουν σε 12 ώρες . Σήμερα είμαι ευδιάθετος ούτε πυρετός ούτε πόνος .
Και κάπως έτσι φτάνουμε τα 40000 κρούσματα την ημέρα...
- Green Dragon
Όπως και σε όλες τις χώρες. Δεν αποφεύγεται, ας χαλαρώσουμε και ας περιμένουμε να το περάσουμε. Σήμερα, αύριο, θέμα χρόνου είναιaxilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:12 Και οι 5 αυτοί πολύ καλοί φίλοι έχουν άλλους 4 με εσένα μη κοινούς φίλους, και αυτοί άλλους 5 και ούτω καθεξής.
Και κάπως έτσι φτάνουμε τα 40000 κρούσματα την ημέρα...
Δεν έχει νόημα να αποδίδουμε ευθύνες για τον αριθμό των κρουσμάτων αφού τελικά δεν φταίει κανένας άλλος πλην του κορωνοϊού.
Άλλο ρώτησα. Είσαι Χ. Ο;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:36Είμαι κατά του ισλάμ όπως θα ήμουν κατά οποιασδήποτε θρησκείας κάνει κάποιους από τους ανθρώπους που πιστεύουν σ' αυτήν τόσο κάφρους.Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:26Χριστιανός ορθόδοξος είσαι;Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23
Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Στα παπάρια μας τα ενδοοικογενειακά σας, λαθρολαγνοτύπεJohn Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:44Το πιθανοτερο ειναι να κατηγορησουν τους Σιιτες (εαν ειναι Σουνιτες)Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:37Κάτσε να τους έλεγε κάποιος ότι είναι κατάρα από τον Αλλάχ να δεις νέφτι στον κώλο τουςJohn Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:32
Λες να κλαιγονταν κι αυτοι για τον μαρτυρικο θανατο που καραδοκει επειδη καναν 37,9; Η μονο οι ελληνες μπαντριωτ'ς ειναι τοσο φλωροι;![]()
- John Brown Gun Club
ρε δε γαμιεσαι απογιευματιατικα λεω γωστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:07Στα παπάρια μας τα ενδοοικογενειακά σας, λαθρολαγνοτύπεJohn Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:44Το πιθανοτερο ειναι να κατηγορησουν τους Σιιτες (εαν ειναι Σουνιτες)Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:37
Κάτσε να τους έλεγε κάποιος ότι είναι κατάρα από τον Αλλάχ να δεις νέφτι στον κώλο τους![]()
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
ΚαθρεφτάκιJohn Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:20ρε δε γαμιεσαι απογιευματιατικα λεω γωστραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:07Στα παπάρια μας τα ενδοοικογενειακά σας, λαθρολαγνοτύπεJohn Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:44
Το πιθανοτερο ειναι να κατηγορησουν τους Σιιτες (εαν ειναι Σουνιτες)
- Green Dragon
Οι θρησκευτικές μου απόψεις είναι προσωπικό δεδομένο που δεν μοιράζομαι με όποιον νάναι. Το μόνο που θα πω είναι ότι σε γενικές γραμμές δεν ψάχνω την μία και μόνη αλήθεια, δε νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το σύμπαν.
Κατάλαβα.Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 18:01Οι θρησκευτικές μου απόψεις είναι προσωπικό δεδομένο που δεν μοιράζομαι με όποιον νάναι. Το μόνο που θα πω είναι ότι σε γενικές γραμμές δεν ψάχνω την μία και μόνη αλήθεια, δε νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το σύμπαν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν με βρισκει συμφωνο αυτο. Σαφως φταινε και οι ανθρωποι με την ανευθυνη συμπεριφορα τους.Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:22Όπως και σε όλες τις χώρες. Δεν αποφεύγεται, ας χαλαρώσουμε και ας περιμένουμε να το περάσουμε. Σήμερα, αύριο, θέμα χρόνου είναιaxilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:12 Και οι 5 αυτοί πολύ καλοί φίλοι έχουν άλλους 4 με εσένα μη κοινούς φίλους, και αυτοί άλλους 5 και ούτω καθεξής.
Και κάπως έτσι φτάνουμε τα 40000 κρούσματα την ημέρα...![]()
Δεν έχει νόημα να αποδίδουμε ευθύνες για τον αριθμό των κρουσμάτων αφού τελικά δεν φταίει κανένας άλλος πλην του κορωνοϊού.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Έχω .