!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Να τα μας

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Να τα μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:38 Καθε μερα δηλαδη θα εχουμε ενα νιουζ φλας με την κατασταση της υγειας του καθενα εδω μεσα;
Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;
Λες να κλαιγονταν κι αυτοι για τον μαρτυρικο θανατο που καραδοκει επειδη καναν 37,9; Η μονο οι ελληνες μπαντριωτ'ς ειναι τοσο φλωροι;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:26
John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:38 Καθε μερα δηλαδη θα εχουμε ενα νιουζ φλας με την κατασταση της υγειας του καθενα εδω μεσα;
Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;
Χριστιανός ορθόδοξος είσαι;
Είμαι κατά του ισλάμ όπως θα ήμουν κατά οποιασδήποτε θρησκείας κάνει κάποιους από τους ανθρώπους που πιστεύουν σ' αυτήν τόσο κάφρους.

Η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση που δεν πρέπει να επεκτείνεται σε τρίτα πρόσωπα, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει βία.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:32
Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23 Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;
Λες να κλαιγονταν κι αυτοι για τον μαρτυρικο θανατο που καραδοκει επειδη καναν 37,9; Η μονο οι ελληνες μπαντριωτ'ς ειναι τοσο φλωροι;
Κάτσε να τους έλεγε κάποιος ότι είναι κατάρα από τον Αλλάχ να δεις νέφτι στον κώλο τους :smt005:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:37
Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:23 Αν οι ασθενείς ήταν βρωμερές μουσουλμανικές κατσαρίδες θα είχες διαφορετική άποψη. Σωστά;
Κάτσε να τους έλεγε κάποιος ότι είναι κατάρα από τον Αλλάχ να δεις νέφτι στον κώλο τους :smt005:
Το πιθανοτερο ειναι να κατηγορησουν τους Σιιτες (εαν ειναι Σουνιτες)
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:36

Είμαι κατά του ισλάμ όπως θα ήμουν κατά οποιασδήποτε θρησκείας κάνει κάποιους από τους ανθρώπους που πιστεύουν σ' αυτήν τόσο κάφρους.

Η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση που δεν πρέπει να επεκτείνεται σε τρίτα πρόσωπα, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει βία.
Υπεκφυγες, ειναι απλα ρατσιστης.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:23
axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 13:06
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 03 Ιαν 2022, 12:59
Που είναι το πρόβλημα ; :-?
Οι επαφες με πολλα και διαφορετικα ατομα σε μικρη χρονικη περιοδο.
Είμαι 27 ετών . Έχω πέντε πολύ καλούς φίλους , χώρια γνωστούς χώρια συνάδελφους χώρια ψάχνω να αναπαραχθώ με κάθε δυνατό τρόπο .
Στο ΙΚΑ με έδιωξαν επειδή … είμαι πρόσφατα δίπλα εμβολιασμένος . Έκανα έξω μοριακό τα αποτελέσματα θα βγουν σε 12 ώρες . Σήμερα είμαι ευδιάθετος ούτε πυρετός ούτε πόνος .
Και οι 5 αυτοί πολύ καλοί φίλοι έχουν άλλους 4 με εσένα μη κοινούς φίλους, και αυτοί άλλους 5 και ούτω καθεξής.

Και κάπως έτσι φτάνουμε τα 40000 κρούσματα την ημέρα...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:12 Και οι 5 αυτοί πολύ καλοί φίλοι έχουν άλλους 4 με εσένα μη κοινούς φίλους, και αυτοί άλλους 5 και ούτω καθεξής.

Όπως και σε όλες τις χώρες. Δεν αποφεύγεται, ας χαλαρώσουμε και ας περιμένουμε να το περάσουμε. Σήμερα, αύριο, θέμα χρόνου είναι :)

Δεν έχει νόημα να αποδίδουμε ευθύνες για τον αριθμό των κρουσμάτων αφού τελικά δεν φταίει κανένας άλλος πλην του κορωνοϊού.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:36

Άλλο ρώτησα. Είσαι Χ. Ο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 14:44

Στα παπάρια μας τα ενδοοικογενειακά σας, λαθρολαγνοτύπε
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:07

ρε δε γαμιεσαι απογιευματιατικα λεω γω
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

John Brown Gun Club έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:20
στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:07
ρε δε γαμιεσαι απογιευματιατικα λεω γω
Καθρεφτάκι
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:01 Άλλο ρώτησα. Είσαι Χ. Ο;
Οι θρησκευτικές μου απόψεις είναι προσωπικό δεδομένο που δεν μοιράζομαι με όποιον νάναι. Το μόνο που θα πω είναι ότι σε γενικές γραμμές δεν ψάχνω την μία και μόνη αλήθεια, δε νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το σύμπαν.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 18:01
Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 17:01 Άλλο ρώτησα. Είσαι Χ. Ο;
Οι θρησκευτικές μου απόψεις είναι προσωπικό δεδομένο που δεν μοιράζομαι με όποιον νάναι. Το μόνο που θα πω είναι ότι σε γενικές γραμμές δεν ψάχνω την μία και μόνη αλήθεια, δε νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το σύμπαν.
Κατάλαβα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Green Dragon έγραψε: 03 Ιαν 2022, 16:22
axilmar έγραψε: 03 Ιαν 2022, 15:12 Και οι 5 αυτοί πολύ καλοί φίλοι έχουν άλλους 4 με εσένα μη κοινούς φίλους, και αυτοί άλλους 5 και ούτω καθεξής.

Όπως και σε όλες τις χώρες. Δεν αποφεύγεται, ας χαλαρώσουμε και ας περιμένουμε να το περάσουμε. Σήμερα, αύριο, θέμα χρόνου είναι :)

Δεν έχει νόημα να αποδίδουμε ευθύνες για τον αριθμό των κρουσμάτων αφού τελικά δεν φταίει κανένας άλλος πλην του κορωνοϊού.
Δεν με βρισκει συμφωνο αυτο. Σαφως φταινε και οι ανθρωποι με την ανευθυνη συμπεριφορα τους.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Έχω .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”