Τότε τι πρόβλημα έχεις εσύ;εάν όπου πήγε γερμανικός στρατός υπήρχε γερμανική φυλή που έπρεπε να ενωθεί όλη η Ευρώπη (και η Ελλάδα βέβαια) Γερμανοί είμαστε.Georg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:44 Ο Χίτλερ (σωστά) δεν πίστευε στην εθνικότητα, παρά στην φυλή. Οπότε καλώς προσπάθησε να ενώσει τους ανθρώπους που ανήκουν στην Γερμανική φυλή. Δυστυχώς ηττήθηκε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν οι ναζι σοσιαλιστές;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ήταν οι ναζι σοσιαλιστές;
ΜΗΝ ΛΕΣ μλκ ....έπρεπε να πεθάνει πριν αρχίσει τον πόλεμοGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:44 Ο Χίτλερ (σωστά) δεν πίστευε στην εθνικότητα, παρά στην φυλή. Οπότε καλώς προσπάθησε να ενώσει τους ανθρώπους που ανήκουν στην Γερμανική φυλή. Δυστυχώς ηττήθηκε.
-
Georg Von Balkanen
Μιλάμε για τον νορδικο τύπο. Πρόκειται περί απελευθέρωσης. Με απλά λόγια. Εάν εσύ έχεις μαύρα ή καστανα μαλλιά οι πρόγονοι σου δολοφόνησαν, βίασαν και έκλεψαν Έλληνες. Εάν ανήκεις στον Νορδικο τύπο, τότε σαφώς και θα είχες μια θέση στον Γερμανικό κόσμο. Τόσο απλό.πατησιωτης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:51Τότε τι πρόβλημα έχεις εσύ;εάν όπου πήγε γερμανικός στρατός υπήρχε γερμανική φυλή που έπρεπε να ενωθεί όλη η Ευρώπη (και η Ελλάδα βέβαια) Γερμανοί είμαστε.Georg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:44 Ο Χίτλερ (σωστά) δεν πίστευε στην εθνικότητα, παρά στην φυλή. Οπότε καλώς προσπάθησε να ενώσει τους ανθρώπους που ανήκουν στην Γερμανική φυλή. Δυστυχώς ηττήθηκε.Αλλιώς δεν θα ασχολείτο.
-
Georg Von Balkanen
Αποψη σου. Μετά τον θάνατο του Χίτλερ όλος ο λευκό ς κόσμος το μετάνιωσε.nemo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:52ΜΗΝ ΛΕΣ μλκ ....έπρεπε να πεθάνει πριν αρχίσει τον πόλεμοGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:44 Ο Χίτλερ (σωστά) δεν πίστευε στην εθνικότητα, παρά στην φυλή. Οπότε καλώς προσπάθησε να ενώσει τους ανθρώπους που ανήκουν στην Γερμανική φυλή. Δυστυχώς ηττήθηκε.
- wooded glade
Το νέο παγκόσμιο σύστημα είναι μία σύνθεση Χίτλερ και κομμουνιστοσυμμοριτισμού.
Η άρχουσα τάξη των seven sisters και μία εργατική τάξη τζαμπατζοποιών, οι κεκράκτες του συστήματος.
Θέμα Εβραίων δεν υπάρχει γιατί ήταν μία δεισιδαιμονία ούτως ή άλλως (θα το παραδεχόταν και ο ίδιος ο Χίτλερ, θα έλεγε "καλά, ε, δεν").
Η άρχουσα τάξη έφερε και το μπρέξι, γιατί αλλοιώς κινδύνευε το παγκόσμιο σύστημα.
Η άρχουσα τάξη των seven sisters και μία εργατική τάξη τζαμπατζοποιών, οι κεκράκτες του συστήματος.
Θέμα Εβραίων δεν υπάρχει γιατί ήταν μία δεισιδαιμονία ούτως ή άλλως (θα το παραδεχόταν και ο ίδιος ο Χίτλερ, θα έλεγε "καλά, ε, δεν").
Η άρχουσα τάξη έφερε και το μπρέξι, γιατί αλλοιώς κινδύνευε το παγκόσμιο σύστημα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
είσαι κάτω απο είκοσι ετών; αν ναι κάπως σε δικαιολογώ αν οχι είσαι αδικαιολόγητος λόγω μαλάκυνσης του εγκεφάλουGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:01Αποψη σου. Μετά τον θάνατο του Χίτλερ όλος ο λευκό ς κόσμος το μετάνιωσε.nemo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:52ΜΗΝ ΛΕΣ μλκ ....έπρεπε να πεθάνει πριν αρχίσει τον πόλεμοGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:44 Ο Χίτλερ (σωστά) δεν πίστευε στην εθνικότητα, παρά στην φυλή. Οπότε καλώς προσπάθησε να ενώσει τους ανθρώπους που ανήκουν στην Γερμανική φυλή. Δυστυχώς ηττήθηκε.
και δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα- οι περισσότεροι το έχουν πάθει...συμβουλή διάβαζε περισσότερο και σκέψου ακόμη πιο πολύ
-
Georg Von Balkanen
Αν ήμουν καφέ και εγώ θα ήμουν αντιφα και θα ούρλιαζα για ΚΚΕ και αριστερά. Όμως κάπως πρέπει και εγώ να προστατέψω τον λαό μου.nemo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:08είσαι κάτω απο είκοσι ετών; αν ναι κάπως σε δικαιολογώ αν οχι είσαι αδικαιολόγητος λόγω μαλάκυνσης του εγκεφάλουGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:01Αποψη σου. Μετά τον θάνατο του Χίτλερ όλος ο λευκό ς κόσμος το μετάνιωσε.
και δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα- οι περισσότεροι το έχουν πάθει...συμβουλή διάβαζε περισσότερο και σκέψου ακόμη πιο πολύ
Δεν πάει έτσι όπως τα σκέφτεσαι και οι γερμανοί ξανθοί ήταν και κόλλησαν τον ναζισμό και οι σλάβοι ξανθοί και αυτοί και κόλλησαν τον κομμουνισμό -συμπέρασμα οι ξανθοί είναι χαζοίGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:10Αν ήμουν καφέ και εγώ θα ήμουν αντιφα και θα ούρλιαζα για ΚΚΕ και αριστερά. Όμως κάπως πρέπει και εγώ να προστατέψω τον λαό μου.nemo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:08είσαι κάτω απο είκοσι ετών; αν ναι κάπως σε δικαιολογώ αν οχι είσαι αδικαιολόγητος λόγω μαλάκυνσης του εγκεφάλουGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:01
Αποψη σου. Μετά τον θάνατο του Χίτλερ όλος ο λευκό ς κόσμος το μετάνιωσε.
-
Georg Von Balkanen
Και οι δύο θεωρίες είναι βαθύτατα κοινωνικές, ο κομμουνισμός απέτυχε διότι ήταν πολυφυλετικος ο Ε/Σ επειδή ήταν φιλάνθρωπος (άρνηση του Χίτλερ να βομβαρδίσει την Αγγλία, άρνηση για την ανάπτυξη της πυρηνικής βόμβας). Προφανώς και οι μιγαδες κέρδισαν.Κανε πρωτοχρονιά τώρα,ήσυχος που η Ευρώπη πεθαίνει.nemo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:17Δεν πάει έτσι όπως τα σκέφτεσαι και οι γερμανοί ξανθοί ήταν και κόλλησαν τον ναζισμό και οι σλάβοι ξανθοί και αυτοί και κόλλησαν τον κομμουνισμό -συμπέρασμα οι ξανθοί είναι χαζοίGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:10Αν ήμουν καφέ και εγώ θα ήμουν αντιφα και θα ούρλιαζα για ΚΚΕ και αριστερά. Όμως κάπως πρέπει και εγώ να προστατέψω τον λαό μου.nemo έγραψε: 31 Δεκ 2021, 23:08
είσαι κάτω απο είκοσι ετών; αν ναι κάπως σε δικαιολογώ αν οχι είσαι αδικαιολόγητος λόγω μαλάκυνσης του εγκεφάλου
και δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα- οι περισσότεροι το έχουν πάθει...συμβουλή διάβαζε περισσότερο και σκέψου ακόμη πιο πολύ![]()
- Obi Wan Iakobi
Απλα καποιες ειναι πιο εξωτικεςGeorg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 21:55
Δεν ξέρω λευκό άνθρωπο που να μην έχει τρομάξει από ελληνικές φατσες στις διακοπές του κάπου στον ελλαδικό χώρο.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Sid Vicious
Και εμεις που ειμαστε Αλπικου τυπου τιποτα;Georg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:59Μιλάμε για τον νορδικο τύπο. Πρόκειται περί απελευθέρωσης. Με απλά λόγια. Εάν εσύ έχεις μαύρα ή καστανα μαλλιά οι πρόγονοι σου δολοφόνησαν, βίασαν και έκλεψαν Έλληνες. Εάν ανήκεις στον Νορδικο τύπο, τότε σαφώς και θα είχες μια θέση στον Γερμανικό κόσμο. Τόσο απλό.πατησιωτης έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:51Τότε τι πρόβλημα έχεις εσύ;εάν όπου πήγε γερμανικός στρατός υπήρχε γερμανική φυλή που έπρεπε να ενωθεί όλη η Ευρώπη (και η Ελλάδα βέβαια) Γερμανοί είμαστε.Georg Von Balkanen έγραψε: 31 Δεκ 2021, 22:44 Ο Χίτλερ (σωστά) δεν πίστευε στην εθνικότητα, παρά στην φυλή. Οπότε καλώς προσπάθησε να ενώσει τους ανθρώπους που ανήκουν στην Γερμανική φυλή. Δυστυχώς ηττήθηκε.Αλλιώς δεν θα ασχολείτο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 265 Απαντήσεις