Γιατί το σενάριο είναι στηριγμένο πάνω σε ένα μυθιστόρημα.vantono έγραψε: 06 Δεκ 2021, 22:55To καλύτερο Ράμπο. Ολα τα άλλα ήταν πατάτες, καλύτερα να μην ειχαν υπάρξει καν. Βασικά, η καλύτερη και ποιοτικότερη ταινία του Σταλόνε, χωρίς υπερβολή.AlienWay έγραψε: 06 Δεκ 2021, 22:43 Μιας και αναφέρθηκε ο Ράμπο, αυτή ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή (όπου ο Σταλόνε καταθέτει τη ψυχή του).
Οκ, μετά το Ροκι 1.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκηνές που σας έχουν συγκλονίσει
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Σκηνές που σας έχουν συγκλονίσει
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
vantono έγραψε: 06 Δεκ 2021, 22:58Είμαι εδώ για να σπέρνω τη διχόνοια παντού.![]()
![]()
Ο Ράμπο μέχρι και το 2, εμβολιαστής θα ήταν. Απο το τρίτο και μετά, που έμπλεξε με κάτι Βουδιστές μοναχούς και ζούσε σε μοναστήρι, κατά πάσα πιθανότητα πέρασε πανηγυρικά στο στρατόπεδο της ψέκας. Και τί αποτέλεσμα ειχε αυτο? Να πάει στο Αφγανιστάν και να πολεμήσει στο πλάι των Μουτζαχεντίν. Αυτός ειναι ο ψεκασμός, αυτός ακριβώς!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- John Brown Gun Club
Αν θες να δεις την αλλη ματια πανω στον πολεμο, δες αυτην τον πολυ ανθρωπινη Βιετναμεζικη δραματικη ταινια, οπου ομως δεν υπαρχει ουτε μια σκηνη μαχης.SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 21:11 Παιδιά μην τσακώνεστε, έχω μεγαλύτερο πρόβλημα, ψάξτε καλύτερα να μου βρείτε ποιές αμερικανικές ταινίες πολέμου που εμπεριέχουν Βιετνάμ παίζει και να μου διαφεύγουν, έχω διαβάσει όλα τα σκριπτ των ταινιών αυτό που θέλω δεν το βρήκα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Αφηνω εδω αυτο την εξαιρετικη κριτικη πανω στη σειρα Ραμπο, που την παρουσιαζει ως αυτο που ηταν στ αληθεια: ακροδεξια προπαγανδα. Τοσο η εχθρικη υποδοχη των βετερανων στην Αμερικη απο το ειρηνικο κινημα, οσο και οι αγνοουμενοι που υποτιθεται κρατουνταν παρανομα και σε φριχτες συνθηκες απο τους Βιετναμεζους ηταν μυθοι της αμερικανικης δεξιας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Απ'τις συγκλονιστικοτερες στιγμές στην ιστορία του κινηματογράφου γενικώς.
Ήθελα να το βάλω αλλά με πρόλαβες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ευχαριστώ, έριξα μια ματιά και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και έξω από τα συνηθισμένα -όχι μόνο για πολεμικές ταινίεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 06 Δεκ 2021, 23:13Αν θες να δεις την αλλη ματια πανω στον πολεμο, δες αυτην τον πολυ ανθρωπινη Βιετναμεζικη δραματικη ταινια, οπου ομως δεν υπαρχει ουτε μια σκηνη μαχης.SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 21:11 Παιδιά μην τσακώνεστε, έχω μεγαλύτερο πρόβλημα, ψάξτε καλύτερα να μου βρείτε ποιές αμερικανικές ταινίες πολέμου που εμπεριέχουν Βιετνάμ παίζει και να μου διαφεύγουν, έχω διαβάσει όλα τα σκριπτ των ταινιών αυτό που θέλω δεν το βρήκα
Θα μπουν στην λίστα και με άλλες που σημείωσα
Mε τη μελλοντική σύντροφο για μια ζωή του Stanley
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Με είχε συγκλονίσει το γεγονός οτι ενώ έσωσε τις ζωές τόσων ανθρώπων, δεν μπορούσε να νοιώσει κανένα αίσθημα ικανοποίησης, χαράς, ανακούφισης, παρά μόνο αγωνία, απόγνωση, παράκρουση
Γυρισμένη μόνο με τον φυσικό φωτισμό.....
..... το 1975
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
H σκηνή στο νεκροταφείο
Η αποκάλυψη του προσώπου του Κακού
Η αποκάλυψη του προσώπου του Κακού
Spoiler
Τα Ρόκι είχαν πιο πολλά καλά μέσα. Και το 2 ήταν καλό. Και το 6.vantono έγραψε: 06 Δεκ 2021, 22:55To καλύτερο Ράμπο. Ολα τα άλλα ήταν πατάτες, καλύτερα να μην ειχαν υπάρξει καν. Βασικά, η καλύτερη και ποιοτικότερη ταινία του Σταλόνε, χωρίς υπερβολή.AlienWay έγραψε: 06 Δεκ 2021, 22:43 Μιας και αναφέρθηκε ο Ράμπο, αυτή ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή (όπου ο Σταλόνε καταθέτει τη ψυχή του).
Οκ, μετά το Ροκι 1.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ταινία με βουρκόλακες, το 300 Μέρες Νύχτα.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάμε για μια τελευταία φορά
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3927 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 2 Απαντήσεις