!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
και μετα λέμε ειναι εύκολο την εποχή μας καποιος να βγει απο την ντουλάπα. 
Σπαμαρε λιγο ακομα να το βαλουμε το ποστ στο χρονοντουλαπο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό το πόστ;
GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:32 Oκ θα βγω και εγω απο τη ντουλαπα.Ειμαι πληρως εμβολιασμενος απο τον Σεπτεμβρη.
Ντοκουμεντο
Spoiler
- hellegennes
Ποιο παχάκι, βρε παπάρα;enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 03:00 μην το παίρνεις στραβά, τεσπα εννοώ δεν ειναι τέτοιο θέμα, και ο χέλης νιάτο ειναι και με την ιδια τεχνική ζουλάει το παχάκι που μοιάζει με μπράτσο στο βυζί.
Spoiler

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stavmanr
για τη 12χρονη παραλυτη απο το μπολι εχεις να πεις τιποτα τελικα?
ή μονο θα λες για το ποσο επικινδυνος ειναι ενας ιος κρυολογηματος με 0,02% ποσοστο θνησιμοτητας?
ή μονο θα λες για το ποσο επικινδυνος ειναι ενας ιος κρυολογηματος με 0,02% ποσοστο θνησιμοτητας?
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν κατάλαβε τίποτα. Ίσα που τον ενόχλησε το χέρι.Καdy έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:48 και γυμναζοντουσαν πριν.με δεδομενο πως τα εμπολια αυτα προκαλουν προβληματα στην καρδια συνεχιζετε να γυμναζεστε οπως πριν?
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αν πάμε στην περιπτωσιολογία, θα ήθελα να μου πεις, έναν προς έναν για τους ανεμβολίαστους νεκρούς του Covid και τις χιλιάδες των ταλαιπωρημένων στις ΜΕΘ.Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:44 stavmanr
Αν δεν είσαι σε θέση να κάνεις κάτι τέτοιο, μη ζητάς να συζητάμε περιπτωσιολογικά.
Εδώ έχουμε μία πανδημία, με γεμάτες ΜΕΘ κι ο άλλος ψάχνει την υπόνοια της υπόνοιας της όποιας παρενέργειας σε έναν άνθρωπο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Νοέμ 2021, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχεις την καλοσύνη να μας αναφέρεις το ονοματεπώνυμο της 12χρονης παράλυτης απο το εμβόλιο; Οχι για εμένα , για να ενημερωθούν οι Ελληνικές αρχές ,αφού αυτές τις ανοησίες μόνο από τρολ βιοτρομοκράτες τα διαβάζουμε. Με το ρεκόρ εξαμήνου των 91 που σκότωσες χθες με τα ψέματα σου ,ήλθες σε οργασμό;Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:44 stavmanr
ή μονο θα λες για το ποσο επικινδυνος ειναι ενας ιος κρυολογηματος με 0,02% ποσοστο θνησιμοτητας?![]()
οι περισσοτεροι απο αυτους πεθαναν απο ασχετα αιτια,απο γηρατεια μεχρι τροχαια και αυτοκτονιες,απλως ετυχε την ωρα του θανατου τους να εχουν καταγραφει θετικοι στον ιοstavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:50Αν πάμε στην περιπτωσιολογία, θα ήθελα να μου πεις, έναν προς έναν για τους 16500 ανεμβολίαστους νεκρούς του Covid και τις χιλιάδες των ταλαιπωρημένων στις ΜΕΘ.Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:44 stavmanr
Αν δεν είσαι σε θέση να κάνεις κάτι τέτοιο, μη ζητάς να συζητάμε περιπτωσιολογικά.
ζητημα οσοι πεθαναν μονο απο κοβιντ να ναι καμια 500αρια,και αυτοι οι περισσοτεροι υπεργηροι με 20 υποκειμενα νοηματα και ενα ποδι στον ταφο που ο κοβιντ τους σκοτωσε 2-3 μερες νωριτερα
παντως ουτες μια 12χρονη κοπελα δεν εχει μεινει παραλυτη απο τον κοβιντ,σε αντιθεση με το μπολι.αυτα ειναι τα γεγονοτα
H περιπτωσιολογία που χρησιμοποιούν οι αλήτες αυτή δεν είναι καν πραγματική. Δεν υπάρχει ούτε μια επιβεβαιωμένη περίπτωση θανάτου ή αναπηρίας στην Ελλάδα από τις πάνω απο 13.000.000 δόσεις που έχουν χορηγηθεί. Εχουμε απ την άλλη από τον Ιούνιο και μετά πάνω απο 5.000 δολοφονίες αφελών ανεμβολίαστων. Οι θάνατοι λόγω τις προπαγάνδας τους θα ξεπεράσουν τις απώλειες του Β ΠΠstavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:50Αν πάμε στην περιπτωσιολογία, θα ήθελα να μου πεις, έναν προς έναν για τους ανεμβολίαστους νεκρούς του Covid και τις χιλιάδες των ταλαιπωρημένων στις ΜΕΘ.Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:44 stavmanr
Δεν διαφωνώ. Τα έχω γράψει πολλές φορές.BOOMER έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:55H περιπτωσιολογία που χρησιμοποιούν οι αλήτες αυτή δεν είναι καν πραγματική. Δεν υπάρχει ούτε μια επιβεβαιωμένη περίπτωση θανάτου ή αναπηρίας στην Ελλάδα από τις πάνω απο 13.000.000 δόσεις που έχουν χορηγηθεί. Εχουμε απ την άλλη από τον Ιούνιο και μετά πάνω απο 5.000 δολοφονίες αφελών ανεμβολίαστων. Οι θάνατοι λόγω τις προπαγάνδας τους θα ξεπεράσουν τις απώλειες του Β ΠΠstavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:50Αν πάμε στην περιπτωσιολογία, θα ήθελα να μου πεις, έναν προς έναν για τους ανεμβολίαστους νεκρούς του Covid και τις χιλιάδες των ταλαιπωρημένων στις ΜΕΘ.Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:44 stavmanr
Αλλά τους δίνω καί το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Έτσι, για να έχουν να παίζουν.
βεβαιως,γιατι εμεις μιλαμε με στοιχειαBOOMER έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:52Εχεις την καλοσύνη να μας αναφέρεις το ονοματεπώνυμο της 12χρονης παράλυτης απο το εμβόλιο; Οχι για εμένα , για να ενημερωθούν οι Ελληνικές αρχές ,αφού αυτές τις ανοησίες μόνο από τρολ βιοτρομοκράτες τα διαβάζουμε. Με το ρεκόρ εξαμήνου των 91 που σκότωσες χθες με τα ψέματα σου ,ήλθες σε οργασμό;Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:44 stavmanr
ή μονο θα λες για το ποσο επικινδυνος ειναι ενας ιος κρυολογηματος με 0,02% ποσοστο θνησιμοτητας?![]()
Maddie De Garay,απο το Οχαιο,η μητερα της την εκανε πειραματοζωο για τις δοκιμες της φαιζερ για τους 12χρονους και τωρα ειναι σε αναπηρικη καρεκλα
https://www.foxnews.com/media/ohio-woma ... wheelchair

εσυ μπορεις να μας πεις τα ονοματα των '''''''''91 νεκρων απο κοβιντ''''''''
ποπο ψεμματαBOOMER έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:55
. Δεν υπάρχει ούτε μια επιβεβαιωμένη περίπτωση θανάτου ή αναπηρίας στην Ελλάδα από τις πάνω απο 13.000.000 δόσεις που έχουν χορηγηθεί.
https://www.in.gr/2021/07/07/greece/pat ... n-johnson/
https://www.ethnos.gr/greece/article/15 ... oliasmoths
https://www.olympia.gr/1452223/ygeia/tr ... -anartisi/
κι αυτο δεν ειναι ουτε το 0,1% ολων των περιστατικων
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ιατρικά οποιαδήποτε σχέση μεταξύ εμβολιασμού και της συγκεκριμένης πάθησης.Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:03βεβαιως,γιατι εμεις μιλαμε με στοιχειαBOOMER έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:52Εχεις την καλοσύνη να μας αναφέρεις το ονοματεπώνυμο της 12χρονης παράλυτης απο το εμβόλιο; Οχι για εμένα , για να ενημερωθούν οι Ελληνικές αρχές ,αφού αυτές τις ανοησίες μόνο από τρολ βιοτρομοκράτες τα διαβάζουμε. Με το ρεκόρ εξαμήνου των 91 που σκότωσες χθες με τα ψέματα σου ,ήλθες σε οργασμό;Καdy έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 12:44 stavmanr
![]()
Maddie De Garay,απο το Οχαιο,η μητερα της την εκανε πειραματοζωο για τις δοκιμες της φαιζερ για τους 12χρονους και τωρα ειναι σε αναπηρικη καρεκλα
https://www.foxnews.com/media/ohio-woma ... wheelchair
Ψάξε και στο Κονγκό μήπως βρεις κάποια αναφορά.
α λεει ψεμματα το κοριτσι και η μητερα της?stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 13:12
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ιατρικά οποιαδήποτε σχέση μεταξύ εμβολιασμού και της συγκεκριμένης πάθησης.
Ψάξε και στο Κονγκό μήπως βρεις κάποια αναφορά.
δεν συμμετειχαν σε κλινικες δοκιμες της φαιζερ?
εχεις να μου δειξεις καποια πηγη για τον ισχυρισμο σου?
σου παραθετω ονοματεπωνυμο,στοιχεια κτλ και λες πως λενε ψεμματα
αλλα πιστευεις για κατι ανωνυμους ''''91 νεκρους απο κοβιντ''''
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 2657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---