!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Ακόμη χειρότερα, μας λέει γιδογάμηδες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:55Οι μητροπόλεις έχουν και περιοχές με εγκληματικότητα σε αντίθεση με τα κατσικοχωρια που το πολύ πολύ να γίνει κανένας τσαμπουκάς μεταξύ γιδογαμηδων
Τύπε, επειδή βέλαζες από καύλα όταν στον φορούσαν εδώ πέρα, δεν σημαίνει ότι είμαστε γιδογάμηδες.
Ξανά το κεφάλι μέσα τώρα στον βόθρο που αποκαλείς μητρόπολη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γω πάντως για επαρχεία είπα, γιατί σκουζεις; περίοδο έχεις μορτη;
Εξάλλου είναι λίγο οξύμωρο ο Έλληνας γύρω στα 100 χρόνια και κάτι ψιλά να τη λέει σε άλλον που 4000 και βαλε δεν υποδουλώθηκε ποτέ.
Εξάλλου είναι λίγο οξύμωρο ο Έλληνας γύρω στα 100 χρόνια και κάτι ψιλά να τη λέει σε άλλον που 4000 και βαλε δεν υποδουλώθηκε ποτέ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Κόλλησα 8 μέρες μετά το J&J. Αν είχα πεθάνει θα με μέτραγαν για ανεμβολίαστη. Αλλά αφού το πέρασα με ελάχιστα συμπτώματα μου έλεγαν ότι "τελικά το εμβόλιο πρέπει να πιάνει πιο νωρίς από ότι λένε".
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
win win situation που λενε και στο χωριο μουΜετανάστρια έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 22:18 Κόλλησα 8 μέρες μετά το J&J. Αν είχα πεθάνει θα με μέτραγαν για ανεμβολίαστη. Αλλά αφού το πέρασα με ελάχιστα συμπτώματα μου έλεγαν ότι "τελικά το εμβόλιο πρέπει να πιάνει πιο νωρίς από ότι λένε".
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
"Δεν κόλλησα κορωνοϊό και έχω εμβολιαστεί 67 64%"
άλλη μια ήττα για τους ψεκ
άλλη μια ήττα για τους ψεκ
Άμα θες, αυτήνα την Τρίτη κερνάω καφέ ή και ποτάρα, άμα λάχει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:44Ναι θα βγω σε λιγο.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40Μεγάλη ζημιά που δεν μπορώ να βγω χειμωνιάτικα για καφέ σε μαγαζί και περιορίζομαι να δω τους φίλους μου στα σπίτια μας. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωριέμαι που αναγκάζομαι να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη. Είμαι έτοιμος να κλάψω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:21
Τότε που μιλήσατε με το στρειδι; φίλος σου και βγήκατε για καφέ;
Α ξέχασα, δε μπορείς.
Εσύ βγαίνεις καθόλου για να στηρίξεις την άποψή σου για την κοινωνική αλληλεγγύη, τώρα που οι επιχειρήσεις εστίασης είναι σε μαύρα χάλια και περιμένουν από εσάς να τους αφήσετε κάνα φράγκο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα 5.000 χρόνια μαλακίας που σε δέρνουν, ξέχασες, τύπε.Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 21:59 Γω πάντως για επαρχεία είπα, γιατί σκουζεις; περίοδο έχεις μορτη;
Dein Herz, meine Gier
- Sid Vicious
Ενας αληθινος αστος δεν ενδιαφερεται αν τον αποκαλουν επαρχιωτη ή οτι αλλοGherschaagk έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:23Δεν είναι αυτό το θέμα μας.Sid Vicious έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 17:02Ακριβα μπαρ εδω;;; Ποσο ακριβα δλδ;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36
Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.
Μας λέει επαρχιώτες
Είναι σα να μας λέει κότες.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Έτσι.Ερμής έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 21:59 Γω πάντως για επαρχεία είπα, γιατί σκουζεις; περίοδο έχεις μορτη;
Μετά την υποδούλωση, παρέμεινε Έλληνας. Πέρασε το τεστ και δεν έγινε γιουσουφάκι. Από την άλλη, για ένα κωλοχώρι άνευ σημασίας για την οθωμανική αυτοκρατορία, που φαντάζεται πως δεν υποδουλώθηκε ποτέ, δεν ξέρουμε, κι ούτε θα μάθουμε.
Κατανοητό ή να σου το μεταφράσω στα ιταλικά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
I need a hug.Sid Vicious έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 22:58Ενας αληθινος αστος δεν ενδιαφερεται αν τον αποκαλουν επαρχιωτη ή οτι αλλοGherschaagk έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:23Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Μας λέει επαρχιώτες
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Sid Vicious
Gherschaagk έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:05I need a hug.Sid Vicious έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 22:58Ενας αληθινος αστος δεν ενδιαφερεται αν τον αποκαλουν επαρχιωτη ή οτι αλλοGherschaagk έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:23
Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Μας λέει επαρχιώτες
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βγαίνω κάθε μερα την τελευταία εβδομαδα. Την Τρίτη θα κάνω ρεποsys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 22:49Άμα θες, αυτήνα την Τρίτη κερνάω καφέ ή και ποτάρα, άμα λάχει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:44Ναι θα βγω σε λιγο.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40
Μεγάλη ζημιά που δεν μπορώ να βγω χειμωνιάτικα για καφέ σε μαγαζί και περιορίζομαι να δω τους φίλους μου στα σπίτια μας. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωριέμαι που αναγκάζομαι να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη. Είμαι έτοιμος να κλάψω.
Εσύ βγαίνεις καθόλου για να στηρίξεις την άποψή σου για την κοινωνική αλληλεγγύη, τώρα που οι επιχειρήσεις εστίασης είναι σε μαύρα χάλια και περιμένουν από εσάς να τους αφήσετε κάνα φράγκο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και γω ρεπό έχω, γι' αυτό στο λέω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:41Βγαίνω κάθε μερα την τελευταία εβδομαδα. Την Τρίτη θα κάνω ρεπο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Και εγω ρεπο μια μερα την εβδομαδα κανω, ειναι το πιο σωστο συστημα.sys3x έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:45Και γω ρεπό έχω, γι' αυτό στο λέω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:41Βγαίνω κάθε μερα την τελευταία εβδομαδα. Την Τρίτη θα κάνω ρεπο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις