!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απόπειρα ανδροκτονίας στο Χαλάνδρι

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Απόπειρα ανδροκτονίας στο Χαλάνδρι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:37 Εσύ οκ, είσαι γραφικός τρελός.
:hebit: :g094:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

nyxtovios έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:35
Αγις έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:42
Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:33

Δεν ξέρουμε.
Οι εικόνες και οι πέντε αναφορές από τις ειδήσεις, δεν είναι όλη της η συμπεριφορά.
ασε ρε λακη
μια χαρα γνωριζουμε το σκεπτικο τους - αρπακτικα ειναι
19 χρόνια διαφορά είχαν, σίγουρα του έκατσε για το στητό παράστημά του και τα μπράτσα του.
Αυτά που λέγαμε χτες, φραγκάτος με κύρος αρπάζει όποια του γυαλίζει και φυσικά η όποια αφήνεται να αρπάζεται ακόμα και είναι παντρεμένη. :lol:
Βέβαια έπεσε στην περίπτωση και το πλήρωσε. Ας πρόσεχαν και οι δύο.
σχωρνα τους
κοιμουνται δωμεσα
κανα δυο πουτσους ριχνεις στο ξεκουδουνο κ ψαχνει η αθωα νεαρα που μενεις κ στελνει μνμτα να κανεις κανα παιδι για να γινει νονα του κ να βρισκεστε συνεχως :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πασιφάη έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:41
Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:23
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:14

Ότι και να είχε προηγηθεί, η γυναίκα ήταν για κλείσιμο σε ψυχιατρείο. Επικίνδυνη για την κοινωνία.
Ναι αυτό που έκανε το ξέρουμε ότι είναι απαράδεκτο. Αλλά είναι κι άλλα. Που δεν ξέρουμε.
Αν πυροβόλησε τον άνθρωπο μπροστά στο παιδί της, απ'ότι διάβασα, να της κάνουμε και τεμενάδες της κυρίας που γάμησε την ψυχολογία μιας ευαίσθητης ψυχής. Που ενδεχομένως το συγκεκριμένο παιδί, θα χρειαστεί αρκετά χρόνια ψυχοθεραπείας συν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Καλλίτερα να έμενε στις βίζιτες που έβγαζε φράγκα. Η μήπως στα γαμήσια, εξαφανίζονταν ως δια μαγείας τα ψυχολογικά της; Τί άλλο πρέπει να μάθουμε δλδ;
Κάτσε να πέσω στο ανάκλιντρο ψυχοθεραπείας, να σου μιλήσω για τη ζωή μου. Εκεί να δεις καταστάσεις. Ούτε πουτάνα έγινα, ούτε σκότωσα. Κομπλέ;
όχι μαλακίες λες. Σου χτύπησε το καμπανάκι και πρέπει να καλύψεις αυτό που σου ορίζει η δική σου φάση αγνοώντας τι λέει ο άλλος.
Τι μαλακία είναι αυτό με τους τεμενάδες; Ποιος το έφερε σαν ζήτημα; Άμα ξεκινάς ως δεδομένο αυτό τι κομπλέ με ρωτάς; κι άμα όλο αυτό που έγραψα νιώθεις ικανή ότι θα το προσπεράσεις μάγκικα με μια ειρωνεία περί ανακλίντρου πάλι μια παπαριά κάνεις. Στο καπάκι κάνεις μια αρπαχτή απαξίωσης του ανάκλιντρου, του ρόλου του κι μιας επιστήμης ολόκληρης. αλλά γάμα την επιστήμη, μία σκέψη απαξιώνεις. Οπότε χέσε μέσα :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Με βάση τα γεγονότα (όπως τα μαθαίνουμε) φαίνεται πως είναι επικίνδυνη και πως όντως δεν στέκει και πολύ καλά. Επίσης δεν το κρύβω, προσπάθησα να ρίξω μια ματιά στο τι έγραφε στο fb, αλλά δεν άντεξα. Βέβαια δεν ξέρω και ο ίδιος αν διέκοψα την ανάγνωση περισσότερο από οίκτο προς άτομο με ψυχικά προβλήματα ή λόγω του παραληρηματικού περιεχομένου των αναρτήσεών της.

Ωστόσο αναρωτιέμαι πόσο την επηρέασε η όποια αντιμετώπιση είχε (δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν καλή ή κακή πάντως σίγουρα όχι αυτή που περίμενε η ίδια) κατά το προηγούμενο διάστημα από το θύμα, σχετικά με την αναγνώριση της πατρότητας και την επιμέλεια του παιδιού, αν δηλαδή εκτράχυνε την κατάστασή της.

Περισσότερο λυπάμαι το παιδί που είδε όλο το σκηνικό μπροστά στα μάτια του. Είναι πραγματικά τραγικό.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:57
Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 11:23

Ναι αυτό που έκανε το ξέρουμε ότι είναι απαράδεκτο. Αλλά είναι κι άλλα. Που δεν ξέρουμε.
Αν πυροβόλησε τον άνθρωπο μπροστά στο παιδί της, απ'ότι διάβασα, να της κάνουμε και τεμενάδες της κυρίας που γάμησε την ψυχολογία μιας ευαίσθητης ψυχής. Που ενδεχομένως το συγκεκριμένο παιδί, θα χρειαστεί αρκετά χρόνια ψυχοθεραπείας συν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Καλλίτερα να έμενε στις βίζιτες που έβγαζε φράγκα. Η μήπως στα γαμήσια, εξαφανίζονταν ως δια μαγείας τα ψυχολογικά της; Τί άλλο πρέπει να μάθουμε δλδ;
Κάτσε να πέσω στο ανάκλιντρο ψυχοθεραπείας, να σου μιλήσω για τη ζωή μου. Εκεί να δεις καταστάσεις. Ούτε πουτάνα έγινα, ούτε σκότωσα. Κομπλέ;
όχι μαλακίες λες. Σου χτύπησε το καμπανάκι και πρέπει να καλύψεις αυτό που σου ορίζει η δική σου φάση αγνοώντας τι λέει ο άλλος.
Τι μαλακία είναι αυτό με τους τεμενάδες; Ποιος το έφερε σαν ζήτημα; Άμα ξεκινάς ως δεδομένο αυτό τι κομπλέ με ρωτάς; κι άμα όλο αυτό που έγραψα νιώθεις ικανή ότι θα το προσπεράσεις μάγκικα με μια ειρωνεία περί ανακλίντρου πάλι μια παπαριά κάνεις. Στο καπάκι κάνεις μια αρπαχτή απαξίωσης του ανάκλιντρου, του ρόλου του κι μιας επιστήμης ολόκληρης. αλλά γάμα την επιστήμη, μία σκέψη απαξιώνεις. Οπότε χέσε μέσα :102:
Το γεγονός πως ένα παιδί βιώνει μια τέτοια κατάσταση, εσένα δεν σου ''βαράει'' καμπανάκι ας πούμε; Το γεγονός πως η μάνα του ήταν καριόλα και γύρναγε δεξιά και αριστερά, εσένα σε ''καθησυχάζει'' αν μου επιρρίψεις ευθύνες για την δική μου μαγκιά;
Δεν απαξιώνω τίποτα. Υπάρχει ένα γεγονός σκληρό και είναι δεδομένο. Η ψυχοπαθολογία δεν είναι εύκολο πράγμα, ούτε διαχειρίσιμο.
Σκύψε λίγο και αφουγκράσου απ'τη θέση του γονιού, πόσο άσχημο είναι να βιώνουν καταστάσεις πλάσματα που δεν φταίνε για τις δικές σου, δικές μου, του οποιουδήποτε μαλακίες και καύλες. Το έχεις ζήσει, το έχω ζήσει, οπότε μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
Πού θες να χέσω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Πασιφάη έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:12

Το γεγονός πως ένα παιδί βιώνει μια τέτοια κατάσταση, εσένα δεν σου ''βαράει'' καμπανάκι ας πούμε; Το γεγονός πως η μάνα του ήταν καριόλα και γύρναγε δεξιά και αριστερά, εσένα σε ''καθησυχάζει'' αν μου επιρρίψεις ευθύνες για την δική μου μαγκιά;
Δεν απαξιώνω τίποτα. Υπάρχει ένα γεγονός σκληρό και είναι δεδομένο. Η ψυχοπαθολογία δεν είναι εύκολο πράγμα, ούτε διαχειρίσιμο.
Σκύψε λίγο και αφουγκράσου απ'τη θέση του γονιού, πόσο άσχημο είναι να βιώνουν καταστάσεις πλάσματα που δεν φταίνε για τις δικές σου, δικές μου, του οποιουδήποτε μαλακίες και καύλες. Το έχεις ζήσει, το έχω ζήσει, οπότε μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
Πού θες να χέσω;
Τα πάντα βαράνε καμπανάκι, αλλά η σειρά ανταπόκρισης στα καμπανάκια εξαρτάται από τον καθένα και τι έχει στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή.
Άλλο λοιπόν το θέμα του παιδιού και άλλο αυτά που είπα και δεν έπιασα καθόλου το συγκεκριμένο σκηνικό στη συζήτηση.
Την ψυχοπαθολογία άστηνα, Το αν είναι διαχειρίσιμη ή όχι δεν το προσπερνάμε με μια πρόταση.
Οι ευθύνες που ρίχνω για τη δική σου μαγιά που το θέτεις ως ζήτημα, δεν είναι σε αντιπαράθεση με το τι είναι αυτή. Ούτε κοιτάω να καθησυχαστώ από τη δική της φάση για να εξαρτηθεί αν θα σου επιρρίψω ευθύνες. Βασικά καμία ευθύνη δεν σου έριξα. απάντησα απλά στην παράθεση σου. μόνο για μένα και για σένα έχει να κάνει δηλαδή.

Κι επειδή πολλές φορές συμβαίνει να γίνονται φάσεις βίας μπροστά στα παιδιά, πιο ήπιες βέβαια από πυροβολισμό αλλά και αυτό έχει γίνει, δεν ωφελεί ο σκέτο αφορισμός που θα βγει από το συρτάρι ξανά σε έξι μήνες ή ένα χρόνο σε ένα καινούργιο περιστατικό που θα συμβεί και πάλι.
Πιο ωφέλιμο βρίσκω να το ψάχνω τι γίνεται από πίσω. κι όταν έχεις ξεσπάσματα θυμού και καταφεύγεις στη βία, είναι πραγματικά δύσκολο να μην παραβιάσεις την αρχή σου "όχι μπροστά στο παιδί". Οπότε τι απαιτούμε; Να λειτουργήσει η αρχή από μόνη της; Δεν γίνεται όπως έχεις δει σε τόσες φάσεις. Εμένα κάτι μου λέει ότι είχε κι αυτός την ευθύνη του. Γιατί να πρέπει να πάρω συναισθηματική θέση συγκεκριμένα ενάντια της; θα πάρει απόφαση το δικαστήριο και όχι συναισθηματική αλλά ποινική. Εγώ τώρα τι;. Να δείξω στους άλλους και στον εαυτό μου το πόσο σοκάρομαι και "Ααα τι έκανε η καριόλα"; Δεν θέλω ρε. Σε άλλη φάση, όποτε μου βγει. Τώρα γουστάρω να θίξω το θέμα που θίγω. Απλά.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:31

Κι επειδή πολλές φορές συμβαίνει να γίνονται φάσεις βίας μπροστά στα παιδιά, πιο ήπιες βέβαια από πυροβολισμό αλλά και αυτό έχει γίνει, δεν ωφελεί ο σκέτο αφορισμός που θα βγει από το συρτάρι ξανά σε έξι μήνες ή ένα χρόνο σε ένα καινούργιο περιστατικό που θα συμβεί και πάλι.
Πιο ωφέλιμο βρίσκω να το ψάχνω τι γίνεται από πίσω. κι όταν έχεις ξεσπάσματα θυμού και καταφεύγεις στη βία, είναι πραγματικά δύσκολο να μην παραβιάσεις την αρχή σου "όχι μπροστά στο παιδί". Οπότε τι απαιτούμε; να λειτουργήσει η αρχή από μόνη της; Δεν γίνεται όπως έχεις δει σε τόσες φάσεις. Εμένα κάτι μου λέει ότι είχε κι αυτός την ευθύνη του. Γιατί να πρέπει να πάρω συναισθηματική θέση συγκεκριμένα ενάντια της; θα πάρει απόφαση το δικαστήριο και όχι συναισθηματική αλλά ποινική. Εγώ τώρα τι;. να δείξω στους άλλους και στον εαυτό μου το πόσο σοκάρομαι και Ααα τι έκανε η καριόλα; Δεν θέλω ρε. σε άλλη φάση, όποτε μου βγει. Τώρα γουστάρω να θίξω το θέμα που θίγω. Απλά.
Aν δεν καταλαβουμε τι υπαρχει απο πισω, θα γινονται συνεχεια τα ιδια, ενας κυκλος.

Φυσικα και εχει ευθυνη αυτος, ολοκληρος αντρας, επιστημονας, παντρεμενος με μια αξιολογη γυναικα οπως αποδειχθηκε να παει να πηδηξει την αλβανη ψυχ και να την γκαστρωσει. Μαλλον επαιξε μιντλαιφ κραισις :102:

Ευτυχως που ειναι αντρας και μπορω να το πω με ανεση, τα ηθελε και τα επαθε ο μαλακας...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Πασιφάη έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:12

Πού θες να χέσω;
Τα πάντα βαράνε καμπανάκι, αλλά η σειρά ανταπόκρισης στα καμπανάκια εξαρτάται από τον καθένα και τ έχει στο μυαλό του εκείνη τη στιγμή.
Άλλο λοιπόν το θέμα του παιδιού και άλλο αυτά που είπα και δεν έπιασα καθόλου το συγκεκριμένο σκηνικό στη συζήτηση.
Την ψυχοπαθολογία άστηνα, Το αν είναι διαχειρίσιμη ή όχι δεν το προσπερνάμε με μια πρόταση.
Οι ευθύνες που ρίχνω για τη δική σου μαγιά που το θέτεις ως ζήτημα, δεν είναι σε αντιπαράθεση με το τι είναι αυτή. Ούτε κοιτάω να καθυσηχαστώ από τη δική της φάση για να εξαρτηθεί αν θα σου επιρρίψω ευθύνες. Βασικά καμία ευθύνη δεν σου έριξα. απάντησα απλά στην παράθεση σου. μόνο για μένα και για σένα έχει να κάνει δηλαδή.

Πιο ωφέλιμο βρίσκω να το ψάχνω τι γίνεται από πίσω. κι όταν έχεις ξεσπάσματα θυμού και καταφεύγεις στη βία, είναι πραγματικά δύσκολο να μην παραβιάσεις την αρχή σου "όχι μπροστά στο παιδί". Οπότε τι απαιτούμε; να λειτουργήσει η αρχή από μόνη της; Δεν γίνεται όπως έχεις δει σε τόσες φάσεις. Εμένα κάτι μου λέει ότι είχε κι αυτός την ευθύνη του. Γιατί να πρέπει να πάρω συναισθηματική θέση συγκεκριμένα ενάντια της; θα πάρει απόφαση το δικαστήριο και όχι συναισθηματική αλλά ποινική. Εγώ τώρα τι;. να δείξω στους άλλους και στον εαυτό μου το πόσο σοκάρομαι και Ααα τι έκανε η καριόλα; Δεν θέλω ρε. σε άλλη φάση, όποτε μου βγει. Τώρα γουστάρω να θίξω το θέμα που θίγω. Απλά.
Ρε φίλε, νοιώσε λίγο.
Όταν υπάρχουν περιπτώσεις ξυλοδαρμού μεταξύ των γονιών ή άλλων συγκρούσεων, που τα παιδιά δυσκολεύονται εκ των πραγμάτων να διαχειριστούν, είτε φεύγεις, είτε μένεις και δυσκολεύεις τη ζωή των υπολοίπων. ΚΥΡΙΩΣ αυτών που έχουν ανάγκη να ηρεμήσουν και να προχωρήσουν. Δεν τους καταδικάζεις στο σκατό.
Και ΟΧΙ, ΔΕΝ αφήνω την ψυχολογία των παιδιών, διότι εμείς είμαστε υπαίτιοι για τα όποια προβλήματα τους βγαίνουν στη συνέχεια της ζωής τους και δη, στην εφηβεία. Θα σε πηδήξουν με συμπεριφορές και πολύ καλά θα κάνουν. Εσύ φταις. Διότι έχεις περάσει απ'την επαναστατική νιότη σου, γάμησες ιδεολογικά και ξέρω γω σωματικά,( ό,τι στην ευχή σημαίνει αυτό..), Γενικότητα, για να μην παρεξηγηθώ.
Το πως γουστάρεις να το βλέπεις εσύ, ανάλογα με τη διάθεσή σου, είναι απλά εγωϊστικό. Ας βρούμε το ''ωφέλιμο''στις πράξεις μας. Στους ανθρώπους που έχουμε δημιουργήσει, δεν κάνουμε ''εκπτώσεις'' στο καλλίτερο. :wink
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Blackdog έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:38

Aν δεν καταλαβουμε τι υπαρχει απο πισω, θα γινονται συνεχεια τα ιδια, ενας κυκλος.

Φυσικα και εχει ευθυνη αυτος, ολοκληρος αντρας, επιστημονας, παντρεμενος με μια αξιολογη γυναικα οπως αποδειχθηκε να παει να πηδηξει την αλβανη ψυχ και να την γκαστρωσει. Μαλλον επαιξε μιντλαιφ κραισις :102:

Ευτυχως που ειναι αντρας και μπορω να το πω με ανεση, τα ηθελε και τα επαθε ο μαλακας...
Εγώ ρε συ δεν το κατηγορώ αυτό. Κι εγώ θα ήθελα να πήδαγα τώρα μία 27χρονη. Σιγά δηλαδή. Και πες ότι μένει έγκυος (πήγε να μου βγει "και πες ότι κάθεται η στραβή και μένει έγκυος" αλλά αναλογίστηκα γρήγορα. Αφού ιδεολογικά δεν το θεωρώ στραβή αλά ευλογία. κι αυτό είναι απόλυτο για μένα. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. μια καινούρφια ζωή ρε :102:),
εκεί λοιπόν κρίνεται το οια θ είναι η στάση μου. θα δεις τον τύπο που τις πρώτες ώρες που το μαθαίνει κοιτάει πως να το αποφύγει. μετά από καιρό και επιθυμώντας να μη διαταραχτεί η ρουτίνα του θα κιτάξει να την κάνει να σωπάσει ή να το ρίξει κλπ κλπ. Φαντάζομαι ότι ως πιο μεγάλος που είναι και με κάποια ισχύ και εξουσιαστική δυναμική, θα την απειλεί και θα την αποδομεί.
τελικά το μαθαίνει η γυναίκα μου. Ούτε αυτή θα μπορεί να το δεχτεί σωστά; Εκεί θα κριθεί η ηθική της. Πολύ πιθανό να τον πιέσει να κρατήσει μία απορριπτική και επιθετική στάση στην πιτσιρίκα. Από κοινού να την πολεμήσουν. Το ότι πήρανε το παιδί σίγουρα κάτι μπορεί να δείχνει. ότι και καλά είναι ανίκανη η άλλη. Δεκτόν, αλλά όχι χωρίς αμφιβολία. δεν υπάρχουν φάσεις αποδόμησης; με συμβουλές δικηγόρων με τη συμμετοχή κι άλλων του κύκλου τους; με υποσχέσεις ίντριγκες κλπ; δεν τα έχουμε δει; ή δεν είμαστε τσιλιαρισμένοι για μια τέτοια πιθανότητα; Δέκα άμα της πουν ότι καλύτερα έτσι, άλλοι δέκα ότι θα το μετανιώσει αν δεν συμβιβαστεί και άλλα και άλλα αυτή πείθεται και το δίνει. Μετά πάλι τι ακολουθεί; Δεν έχουμε δει να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε παιδιά ενάντια σε κάποιον γονιό του;. Αν έγινε και αυτή το έμαθε; Αν έβλεπε ότι και το ίδιο το παιδί που ξέρει ότι είναι μαμά της αυτή, την απαξιώνει;. Εν τέλει αν νιώσεις πεθαμένος ηθικά από το πως ήρθαν τα πράγματα;

κατ;λαβαίνεις λοιπόν πως μπορεί να πάει μία σειρά γεγονότων και πως μπορείς να ερμηνεύσεις λογικά το τι παίχτηκε.

Γι αυτό λέω, "Δεν ξέρουμε".
Τώρα βέβαια κάποιοι βιάζονται γιατί κάτι τους πιέζει να αποφανθούν. και λίγο φέησμπουκ, λίγο ταρώ... η απόφαση βγήκε δεν χρειάζεται να το κουράζουμε!

Εγώ ρε φίλε δεν θα ψάξω να δω το μπουρδέλο το φέησμπουκ της. Προτιμώ αν βγει κάτι σε μερικούς μήνες ή τρία χρόνια να το μάθω τότε. Αφού έτσι κι αλλιώς τι θα αλλάξει στη ζωή μου όποια κι αν είναι η αλήθεια. Ή τι θα αλλάξει στις ζωές των άλλων που σπεύδουν; Να δεις που την ειλικρινή μου αυτή στάση ότι εν τέλει στ 'αρχίδια μας ότι κι αν συμβαίνει θα την αντιμετώπιζε ο κάθε καλοθελητής ως εργαλείο για να πείσει τον εαυτό του ότι αυτός τοποθετείται συναισθηματικά λόγω της ευαισθησίας του, του ενδιαφέροντος του, της ηθικής του κλπ κλπ μη χέσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

καμια ''ευθυνη'' δεν εχει
ειμαστε σε καθεστως ελευθεριας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Blackdog

Αγις έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 14:06

Ναι, απολυτης ελευθεριας...Εχουμε ευθυνη απεναντι στις υποχρεωσεις που αναλαβαμε ομως, να βαζουμε οι ιδιοι το αναλογο οριο
Άβαταρ μέλους
Αγις

Blackdog έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 14:37
Αγις έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 14:06

Ναι, απολυτης ελευθεριας...Εχουμε ευθυνη απεναντι στις υποχρεωσεις που αναλαβαμε ομως, να βαζουμε οι ιδιοι το αναλογο οριο
ποια υποχρεωση αναλαμβανουμε αν ριξουμε μερικους πουτσους σε μια γκομενα που μας ανοιγει τα ποδια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αγις έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 14:39 ποια υποχρεωση αναλαμβανουμε αν ριξουμε μερικους πουτσους σε μια γκομενα που μας ανοιγει τα ποδια ;
Αν δεν μείνει έγκυος καμμία.Αλλά αν μείνει...
Blackdog

Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:59
Εγώ ρε συ δεν το κατηγορώ αυτό. Κι εγώ θα ήθελα να πήδαγα τώρα μία 27χρονη. Σιγά δηλαδή. Και πες ότι μένει έγκυος (πήγε να μου βγει "και πες ότι κάθεται η στραβή και μένει έγκυος" αλλά αναλογίστηκα γρήγορα. Αφού ιδεολογικά δεν το θεωρώ στραβή αλά ευλογία. κι αυτό είναι απόλυτο για μένα. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. μια καινούρφια ζωή ρε :102:),
εκεί λοιπόν κρίνεται το οια θ είναι η στάση μου. θα δεις τον τύπο που τις πρώτες ώρες που το μαθαίνει κοιτάει πως να το αποφύγει. μετά από καιρό και επιθυμώντας να μη διαταραχτεί η ρουτίνα του θα κιτάξει να την κάνει να σωπάσει ή να το ρίξει κλπ κλπ. Φαντάζομαι ότι ως πιο μεγάλος που είναι και με κάποια ισχύ και εξουσιαστική δυναμική, θα την απειλεί και θα την αποδομεί.
τελικά το μαθαίνει η γυναίκα μου. Ούτε αυτή θα μπορεί να το δεχτεί σωστά; Εκεί θα κριθεί η ηθική της. Πολύ πιθανό να τον πιέσει να κρατήσει μία απορριπτική και επιθετική στάση στην πιτσιρίκα. Από κοινού να την πολεμήσουν. Το ότι πήρανε το παιδί σίγουρα κάτι μπορεί να δείχνει. ότι και καλά είναι ανίκανη η άλλη. Δεκτόν, αλλά όχι χωρίς αμφιβολία. δεν υπάρχουν φάσεις αποδόμησης; με συμβουλές δικηγόρων με τη συμμετοχή κι άλλων του κύκλου τους; με υποσχέσεις ίντριγκες κλπ; δεν τα έχουμε δει; ή δεν είμαστε τσιλιαρισμένοι για μια τέτοια πιθανότητα; Δέκα άμα της πουν ότι καλύτερα έτσι, άλλοι δέκα ότι θα το μετανιώσει αν δεν συμβιβαστεί και άλλα και άλλα αυτή πείθεται και το δίνει. Μετά πάλι τι ακολουθεί; Δεν έχουμε δει να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε παιδιά ενάντια σε κάποιον γονιό του;. Αν έγινε και αυτή το έμαθε; Αν έβλεπε ότι και το ίδιο το παιδί που ξέρει ότι είναι μαμά της αυτή, την απαξιώνει;. Εν τέλει αν νιώσεις πεθαμένος ηθικά από το πως ήρθαν τα πράγματα;

κατ;λαβαίνεις λοιπόν πως μπορεί να πάει μία σειρά γεγονότων και πως μπορείς να ερμηνεύσεις λογικά το τι παίχτηκε.

Γι αυτό λέω, "Δεν ξέρουμε".
Τώρα βέβαια κάποιοι βιάζονται γιατί κάτι τους πιέζει να αποφανθούν. και λίγο φέησμπουκ, λίγο ταρώ... η απόφαση βγήκε δεν χρειάζεται να το κουράζουμε!

Εγώ ρε φίλε δεν θα ψάξω να δω το μπουρδέλο το φέησμπουκ της. Προτιμώ αν βγει κάτι σε μερικούς μήνες ή τρία χρόνια να το μάθω τότε. Αφού έτσι κι αλλιώς τι θα αλλάξει στη ζωή μου όποια κι αν είναι η αλήθεια. Ή τι θα αλλάξει στις ζωές των άλλων που σπεύδουν; Να δεις που την ειλικρινή μου αυτή στάση ότι εν τέλει στ 'αρχίδια μας ότι κι αν συμβαίνει θα την αντιμετώπιζε ο κάθε καλοθελητής ως εργαλείο για να πείσει τον εαυτό του ότι αυτός τοποθετείται συναισθηματικά λόγω της ευαισθησίας του, του ενδιαφέροντος του, της ηθικής του κλπ κλπ μη χέσω.
Κατ αρχην ολοι θελουμε να πηδαμε 27χρονες, εγω θα ηθελα και 20χρονη. Ομως δεν το κανουμε γιατι δεν ειμαστε παιδακια πλεον και ξερουμε τι επιπτωσεις θα εχει, απ την στιγμη που υπαρχει οικογενεια

Θα ηθελα να απαντησω σε ενα ενα στα υπολοιπα, δυστυχως ομως δεν εχω χρονο

Προσωπικα πιστευω ομως οτι απ το προφιλ της τυπισσας, απ το ρεπορταζ, απ την συμπεριφορα της στη αποπειρα χοντρικα μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα. Ισως αυτα που λες, να ισχυαν σε καποια σημεια αλλα συνολικα εμενα μου φαινεται μια κλασσικη κερατοιστορια με ασχημη εξελιξη

Στο φιναλε η αλλη ηταν τρελη, αυτος ο παπαρας επρεπε να σκεφτει 5 πραγματα. Εχουμε ξεπερασει την εφηβεια προ πολλου και μεις και αυτος.
Blackdog

Αγις έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 14:39

ποια υποχρεωση αναλαμβανουμε αν ριξουμε μερικους πουτσους σε μια γκομενα που μας ανοιγει τα ποδια ;
Αν ειμαστε μονοι μας καμμια. Και για να μην νομισεις οτι ειμαι καμμια παρθενα, αν μεινει στον πουτσο η ιστορια δεν τρεχει τιποτα. Εδω ξεφυγε το θεμα κατα πολυ.

Ευθυνη ειχε απεναντι σε αυτη που παντρευτηκε να μην την πληγωσει και να μην της κανει την ζωη πατινι. Δεν ξερω αν ειχε και παιδια κιολας, αν ειχε ενας λογος παραπανω να μην τον κυβερνα το παπαρι του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”