!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Lockdown για ανεμβολιαστους σε Αυστρία και Γερμανία

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Re: Lockdown για ανεμβολιαστους σε Αυστρία και Γερμανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:31
Ιδιώνυμο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:25
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:13
Δεν το λες ότι νοσούν και ελαφρά όταν υπάρχουν θάνατοι, διασωληνωμενοι και νοσηλευομενοι εμβολιασμένοι. Εξάλλου μην ξεχνάς πως πολλοί είναι στο "ξεθώριασμα" του εμβολίου λόγω 6μηνου πχ. Αλλά εφόσον κολλούν κανονικά σε σημείο νοσηλείας, δεν μεταδίδουν επίσης;
Για κάθε έναν εμβολιασμένο που μπαίνει σε ΜΕΘ ή πεθαίνει υπάρχουν άλλοι εννιά εμβολιάσμενοι που την γλυτώνουν με λίγο πονόλαιμο ή πυρετό.

Και η λύση για το 6μηνο είναι να κάνουμε για όσο καιρό χρειαστεί επαναληπτικές δόσεις.

Εξαφανίσαμε τον τρισκατάρατο ιό της ευλογιάς χάρη στα εμβόλια και τα παιδάκια ζουν πια πάνω από τα 10 τους χρόνια σε ποσοστό 99,99% επίσης χάρη σε αυτά.

Και συζητούμε εδώ 40-50 χρονών άνθρωποι με στοιχειώδη νοημοσύνη αν θα κάνουμε εμβόλιο για να ξεφορτωθούμε τον κορωνοιό μια ώρα αρχύτερα.
Τι 40 και 50 καλέ; εσείς είστε τόσο, εγώ είμαι ακόμα μικρότερη.
Υποτίθεται θες να ελέγξεις την πανδημία. Δεν έχει λογική να πάρεις μέτρα για μια μερίδα ανθρώπων μόνο όταν και οι υπόλοιποι είναι επίφοβοι είτε για μετάδοση είτε για νόσηση που θα χρειαστεί νοσηλεία.
Και αύριο να πήγαιναν όλοι να εμβολιαστούν θες 40 μέρες για να ξεμπερδεψεις. Πιο λογικό μου ακούγεται να υποχρεώσεις και τον εμβολιασμένο σε τεστ πάρα η καραντίνα μονο για τους ανεμβολιαστους.
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα γενικά lockdown μας τελείωσαν πιτσιρίκα :lol:

Αν είσαι κάτω των 40 δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό προσωπικό λόγο να κάνεις εμβόλιο.

Εγώ είμαι 42 σε καλή φυσική κατάσταση και χωρίς κάποιο νόσημα αλλά έκανα το εμβόλιο γιατί έχω στην οικογένεια μεγάλους σε ηλικία με νοσήματα.

Κάνουμε το εμβόλιο εμείς οι πιτσιρικάδες για να προστατέψουμε τις μανάδες και τους πατεράδες μας που έφτυσαν αίμα για να μας μεγαλώσουν.

Τουλάχιστον αυτό τους το χρωστάμε.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:21
Ωραία, πάμε στην χώρα μας έχεις γυρω στο 65% εμβολιασμένους συν αυτούς που νοσησαν και έχουν φυσική ανοσία δεν φτάνεις ένα 80%? Μένει ένα 20% ανεμβολίαστο. Αυτό το 20% το έχεις αποκλεισμένο από συνωστισμό, φοράει μάσκα παντού και κάνει 2 ραπιντ την εβδομάδα. Εξηγούνται 7000 κρουσματα την μέρα; από κάπου μπαζεις κοβιντ, δεν γίνεται.
Πρώτα απ' όλα το 20% (ακόμα κι αν ήταν 20%, στην πραγματικότητα είναι γύρω στο 40% μαζί με τα παιδιά) είναι δύο εκατομμύρια άτομα, υπεραρκετό για 7000 κρούσματα την ημέρα επί ένα χρόνο.

Αλλά δεύτερον και κυριότερο όταν έχεις εμβολιασμένο πληθυσμό τα κρούσματα δεν έχουν την ίδια σημασία. Η μία μου θεία κόλλησε Covid τον Οκτώβρη του '20 χωρίς εμβόλιο, πέρασε δέκα μέρες τάβλα με 39 πυρετό, της πέσαν τα μαλλιά και αισθανόταν κόπωση για ένα μήνα. Η άλλη μου θεία (λίγο μεγαλύτερη, καπνίστρια και με ιστορικό καρδιοπάθειας) κόλλησε τον Αύγουστο του '21 με εμβόλιο, είχε μια μέρα βήχα, τρεις μέρες δέκατα και την έβδομη μέρα ήταν μια χαρά.

Ο μοναδικός λόγος που μας ενδιαφέρουν τα κρούσματα είναι ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ζει ακόμα στο 2020, ή μάλλον στο 2019 γιατί οι πιο πολλοί δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει ιός.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

BillSeism έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:34
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:42 Αφού και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν. Τι νόημα έχει λοκνταουν μόνο για τους ανεμβολιαστους;
Δεν γίνεται στην ουσία για να μειωθεί η διασπορά, αλλά να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν και οι υπόλοιποι να φτάσουμε 85%, όπως Δανία, Πορτογαλία. Μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να εμβολιαστούν οι ανεμβολίαστοι τίποτα άλλο. Αποδείχθηκε με πειθώ δεν γίνεται..βλέπεις δεν βοηθάει και το διαδίκτυο που πιστεύουν σε ότι αντιεπιστημονική μπούρδα θες. Άρα είτε επέκταση υποχρεωτικότητας σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες ή αυτό. Το έκανε και η Ιταλία και η Γαλλία.

Ας μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι (που είναι πολύ πολύ λιγότερο) δεν είναι το θέμα να μην μεταδίδεις αλλά να μην αρρωστήσεις βαριά για αυτό κάνεις εμβόλιο και να μην χρειαστείς ΜΕΘ. Αν είναι τον ιό να τον περνάς σπίτι σου ή ασυμπτωματικά τότε ας μεταδίδεις όσο θες. Αυτό είναι το ζητούμενο.
Εξάλλου και πριν τον κορονοϊό πόσες ιώσεις είχαμε τέτοιες; άπειρες; φοράγαμε μάσκες, φοβόμασταν τίποτα, χαμός γινότανε, εδώ με πυρετό πήγαινες δουλειά, ή ακόμα και διασκέδαση με φίλους κρυωμένος. Ε το εμβόλιο αν το κάνουμε όλοι σε τέτοια απλή ίωση ή κρυολόγημα θα 'μετατρέψει' τον κορονοϊό.
Μα αν περιορίσεις την μετάδοση θα περιορίσεις και τις νοσηλείες. Έχουμε ποσοστό εμβολιασμένων γύρω στο 65% αν δνε κάνω λάθος. Εχουμε και κάποιο ποσοστό που έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία. Δεν θα φτάνουμε στο σύνολο ένα 80%?
Γιατί να πιέζονται να νοσοκομεία;
Ιδιώνυμο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:37
Ιδιώνυμο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:25

Για κάθε έναν εμβολιασμένο που μπαίνει σε ΜΕΘ ή πεθαίνει υπάρχουν άλλοι εννιά εμβολιάσμενοι που την γλυτώνουν με λίγο πονόλαιμο ή πυρετό.

Και η λύση για το 6μηνο είναι να κάνουμε για όσο καιρό χρειαστεί επαναληπτικές δόσεις.

Εξαφανίσαμε τον τρισκατάρατο ιό της ευλογιάς χάρη στα εμβόλια και τα παιδάκια ζουν πια πάνω από τα 10 τους χρόνια σε ποσοστό 99,99% επίσης χάρη σε αυτά.

Και συζητούμε εδώ 40-50 χρονών άνθρωποι με στοιχειώδη νοημοσύνη αν θα κάνουμε εμβόλιο για να ξεφορτωθούμε τον κορωνοιό μια ώρα αρχύτερα.
Υποτίθεται θες να ελέγξεις την πανδημία. Δεν έχει λογική να πάρεις μέτρα για μια μερίδα ανθρώπων μόνο όταν και οι υπόλοιποι είναι επίφοβοι είτε για μετάδοση είτε για νόσηση που θα χρειαστεί νοσηλεία.
Και αύριο να πήγαιναν όλοι να εμβολιαστούν θες 40 μέρες για να ξεμπερδεψεις. Πιο λογικό μου ακούγεται να υποχρεώσεις και τον εμβολιασμένο σε τεστ πάρα η καραντίνα μονο για τους ανεμβολιαστους.

Αν είσαι κάτω των 40 δεν έχεις κάποιο ουσιαστικό προσωπικό λόγο να κάνεις εμβόλιο.

Εγώ είμαι 42 σε καλή φυσική κατάσταση και χωρίς κάποιο νόσημα αλλά έκανα το εμβόλιο γιατί έχω στην οικογένεια μεγάλους σε ηλικία με νοσήματα.

Κάνουμε το εμβόλιο εμείς οι πιτσιρικάδες για να προστατέψουμε τις μανάδες και τους πατεράδες μας που έφτυσαν αίμα για να μας μεγαλώσουν.

Εμβολιασμένη είμαι κύριε Ιδιώνυμε μου. Και προσπαθώ να πείσω όποιον μπορώ να εμβολιαστεί. Αλλά δεν θεωρώ ότι η λύση είναι ο περιορισμός μόνο των ανεμβολιαστων. Χρειάζεται μεγαλύτερο εύρος μέτρων και για τους εμβολιασμένους. Ειδικά έλεγχο με τεστ όπως οι ανεμβολίαστοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:42
BillSeism έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:34
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:42 Αφού και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν. Τι νόημα έχει λοκνταουν μόνο για τους ανεμβολιαστους;
Δεν γίνεται στην ουσία για να μειωθεί η διασπορά, αλλά να τους αναγκάσουν να εμβολιαστούν και οι υπόλοιποι να φτάσουμε 85%, όπως Δανία, Πορτογαλία. Μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να εμβολιαστούν οι ανεμβολίαστοι τίποτα άλλο. Αποδείχθηκε με πειθώ δεν γίνεται..βλέπεις δεν βοηθάει και το διαδίκτυο που πιστεύουν σε ότι αντιεπιστημονική μπούρδα θες. Άρα είτε επέκταση υποχρεωτικότητας σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες ή αυτό. Το έκανε και η Ιταλία και η Γαλλία.

Ας μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι (που είναι πολύ πολύ λιγότερο) δεν είναι το θέμα να μην μεταδίδεις αλλά να μην αρρωστήσεις βαριά για αυτό κάνεις εμβόλιο και να μην χρειαστείς ΜΕΘ. Αν είναι τον ιό να τον περνάς σπίτι σου ή ασυμπτωματικά τότε ας μεταδίδεις όσο θες. Αυτό είναι το ζητούμενο.
Εξάλλου και πριν τον κορονοϊό πόσες ιώσεις είχαμε τέτοιες; άπειρες; φοράγαμε μάσκες, φοβόμασταν τίποτα, χαμός γινότανε, εδώ με πυρετό πήγαινες δουλειά, ή ακόμα και διασκέδαση με φίλους κρυωμένος. Ε το εμβόλιο αν το κάνουμε όλοι σε τέτοια απλή ίωση ή κρυολόγημα θα 'μετατρέψει' τον κορονοϊό.
Μα αν περιορίσεις την μετάδοση θα περιορίσεις και τις νοσηλείες. Έχουμε ποσοστό εμβολιασμένων γύρω στο 65% αν δνε κάνω λάθος. Εχουμε και κάποιο ποσοστό που έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία. Δεν θα φτάνουμε στο σύνολο ένα 80%?
Γιατί να πιέζονται να νοσοκομεία;
Ιδιώνυμο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:37

Εμβολιασμένη είμαι κύριε Ιδιώνυμε μου. Και προσπαθώ να πείσω όποιον μπορώ να εμβολιαστεί. Αλλά δεν θεωρώ ότι η λύση είναι ο περιορισμός μόνο των ανεμβολιαστων. Χρειάζεται μεγαλύτερο εύρος μέτρων και για τους εμβολιασμένους. Ειδικά έλεγχο με τεστ όπως οι ανεμβολίαστοι.
Ο μόνος λόγος που τα μέτρα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους είναι μπας και πειστεί κάνας ανεμβολίαστος μη ψεκ - απλά φοβιτσιάρης να κάνει το ρημάδι το εμβόλιο.

Πες μου εσύ τι μπορούμε να κάνουμε πλην σπάσιμου νεύρων (γιατί αυτό είναι τα μέτρα που παίρνονται) για να τους πείσουμε να εμβολιαστούν.

Και 50 χιλιάδες κρούσματα τη μέρα να έχουμε, αν δεν μπαίνουν τα μπαρμπάδια στις ΜΕΘ κανείς δεν θα δίνει δεκάρα για τον ιό.

Άρα με κάποιο τρόπο πρέπει να εξαναγκάσουμε τους 60+ χρονών ανεμβολίαστους να κάνουν το ρημάδι το μπόλι.

Αν τα μέτρα αφορούν τους πάντες ούτε το 20% του πληθυσμού δεν θα πάει να κάνει την τρίτη δόση :lol:
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:39
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:21
Ωραία, πάμε στην χώρα μας έχεις γυρω στο 65% εμβολιασμένους συν αυτούς που νοσησαν και έχουν φυσική ανοσία δεν φτάνεις ένα 80%? Μένει ένα 20% ανεμβολίαστο. Αυτό το 20% το έχεις αποκλεισμένο από συνωστισμό, φοράει μάσκα παντού και κάνει 2 ραπιντ την εβδομάδα. Εξηγούνται 7000 κρουσματα την μέρα; από κάπου μπαζεις κοβιντ, δεν γίνεται.
Πρώτα απ' όλα το 20% (ακόμα κι αν ήταν 20%, στην πραγματικότητα είναι γύρω στο 40% μαζί με τα παιδιά) είναι δύο εκατομμύρια άτομα, υπεραρκετό για 7000 κρούσματα την ημέρα επί ένα χρόνο.

Αλλά δεύτερον και κυριότερο όταν έχεις εμβολιασμένο πληθυσμό τα κρούσματα δεν έχουν την ίδια σημασία. Η μία μου θεία κόλλησε Covid τον Οκτώβρη του '20 χωρίς εμβόλιο, πέρασε δέκα μέρες τάβλα με 39 πυρετό, της πέσαν τα μαλλιά και αισθανόταν κόπωση για ένα μήνα. Η άλλη μου θεία (λίγο μεγαλύτερη, καπνίστρια και με ιστορικό καρδιοπάθειας) κόλλησε τον Αύγουστο του '21 με εμβόλιο, είχε μια μέρα βήχα, τρεις μέρες δέκατα και την έβδομη μέρα ήταν μια χαρά.

Ο μοναδικός λόγος που μας ενδιαφέρουν τα κρούσματα είναι ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ζει ακόμα στο 2020, ή μάλλον στο 2019 γιατί οι πιο πολλοί δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει ιός.
Εχεις στο σύνολο 800000 κρουσματα συν αυτοί που νοσησαν και ήταν ασυμπτωματικοί. Το ποσοστό αυξάνει και άλλο. Συν τους εμβολιασμένους. Θεωρητικά έχεις ένα μεγάλο ποσοστό ανοσίας στον πληθυσμό.
Αλλά μερος των εμβολιασμένων μπορεί να είναι κάποιοι που είχαν νοσήσει και έκαναν μια δόση. Συν αυτούς που νόσησαν αρχές ή πριν το εξάμηνο και έχουν μειωθεί τα αντισώματα. Άρα μειώνεται κι αλλο το τωρινό ποσοστό ανοσίας του πληθυσμού. Παράλληλα έχεις και αυτούς που έχει παρέλθει το 6μηνο από τον εμβολιασμό τους και έχουν μειωθεί και σε αυτούς τα αντισώματα συν ότι τα εμβόλια δεν είχαν το αρχικό ποσοστό κάλυψη για την Δ. Οπότε μειώνεται κι άλλο το ποσοστό ανοσιας.
Οπότε γιατί να στοχεύεις μόνο στους ανεμβολιαστους για να θέσεις το όλο θέμα υπό έλεγχο;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

GoBack έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:45 Εικόνα
Το όνειρο του κάθε αντιεμβολιαστή φυσικά είναι να μεταφέρει ιούς σε γυναικόπαιδα και αδύναμους γιατί κουβαλάει συμπλέγματα.Δεν διαφέρει απ τον ναζί στρατιώτη. Ομως στον πραγματικό κόσμο του 21ου αιώνα , θέση έχει μόνο μακριά απ τις κοινωνίες ,να κλαψουρίζει στα sosial media:

H πλέον φιλελεύθερη οικονομία του πλανήτη
Η Σιγκαπούρη αρχίζει να χρεώνει τους ανεμβολίαστους «από επιλογή»
https://www.lifo.gr/now/world/i-sigkapo ... po-epilogi

Η πλέον κουμουνιστική χώρα στον πλανήτη
Η Κούβα ανοίγει ξανά για τον κόσμο με «όπλο» τον εμβολιασμό
https://www.imerodromos.gr/i-koyva-anoi ... xD1weG5evo

H εμπορική μητρόπολη των Μουσουλμάνων,με 70-80 κρούσματα πλέον την ημέρα

https://www.google.com/search?q=%CE%B7% ... CA4&uact=5
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ιδιώνυμο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:51
Ο μόνος λόγος που τα μέτρα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους είναι μπας και πειστεί κάνας ανεμβολίαστος μη ψεκ - απλά φοβιτσιάρης να κάνει το ρημάδι το εμβόλιο.

Πες μου εσύ τι μπορούμε να κάνουμε πλην σπάσιμου νεύρων (γιατί αυτό είναι τα μέτρα που παίρνονται) για να τους πείσουμε να εμβολιαστούν.

Και 50 χιλιάδες κρούσματα τη μέρα να έχουμε, αν δεν μπαίνουν τα μπαρμπάδια στις ΜΕΘ κανείς δεν θα δίνει δεκάρα για τον ιό.

Άρα με κάποιο τρόπο πρέπει να εξαναγκάσουμε τους 60+ χρονών ανεμβολίαστους να κάνουν το ρημάδι το μπόλι.

Αν τα μέτρα αφορούν τους πάντες ούτε το 20% του πληθυσμού δεν θα πάει να κάνει την τρίτη δόση :lol:
Κατά την γνώμη μου το θέμα είναι να γίνεται έλεγχος για την διασπορά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:00
Ιδιώνυμο έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:51

Κατά την γνώμη μου το θέμα είναι να γίνεται έλεγχος για την διασπορά.
Αν τα παππούδια εμβολιαστούν στο 100% και δεν γεμίζουν τις ΜΕΘ και τα νεκροταφεία δεν θα δίνει κανείς δεκάρα τσακιστή για την διασπορά.

Θα σε αφήνουν να κυκλοφορείς ανενόχλητος και ταμπέλα έχω κορωνοιό να φοράς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
ouga
Phorum.gr user: ouga

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouga »

Γιατι δεν ακολουθούμε το δρόμο της Κίνας παιδια,που εχει ξεμπερδέψει με τη φάση; :)
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ouga έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:05 Γιατι δεν ακολουθούμε το δρόμο της Κίνας παιδια,που εχει ξεμπερδέψει με τη φάση; :)
Γιατί δεν μπορούμε, απλα! Δεν μπορεις να επιβληθείς στον γιδογάμη ελ αρχισυνταγματολόγο αρθρο120ίτη με βραχιολάκι στο χέρι ή με απόχες κατακέφαλα και χειροπέδες με το που βγαινει απο το σπιτι του. Στη Ν.Σμύρνη εγινε ό,τι εγινε πέρσι και είδες για πόσο καιρό έσκουζε το ψεκαμπανάτο για "φασισμούς" μετά. Εκτοτε περάσαμε και στο στάδιο της υπερyolαρίας, που κυκλοφορούσες στο δρόμο με καφέ στο ενα χερι, κρουασάν στο άλλο, τζινάκι και μήνυμα για "σωματικη ασκηση" και οι τσαίοι δεν σε σταματούσαν για έλεγχο ακομα και μπροστά στη μάπα τους να πήγαινες να στεκόσουν και να τους κολλαγες μούρη με μούρη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Η Κίνα δεν έχει ακριβώς "ξεμπερδέψει" to be fair, απλά για κάθε 1 εκατομμύριο Κινέζους που είναι σε αυστηρό λοκνταουν, υπάρχουν 1000 εκατομμύρια Κινέζοι που είναι κομπλέ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:10
ouga έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:05 Γιατι δεν ακολουθούμε το δρόμο της Κίνας παιδια,που εχει ξεμπερδέψει με τη φάση; :)
Γιατί δεν μπορούμε, απλα! Δεν μπορεις να επιβληθείς στον γιδογάμη ελ αρχισυνταγματολόγο αρθρο120ίτη με βραχιολάκι στο χέρι ή με απόχες κατακέφαλα και χειροπέδες με το που βγαινει απο το σπιτι του. Στη Ν.Σμύρνη εγινε ό,τι εγινε πέρσι και είδες για πόσο καιρό έσκουζε το ψεκαμπανάτο για "φασισμούς" μετά. Εκτοτε περάσαμε και στο στάδιο της υπερyolαρίας, που κυκλοφορούσες στο δρόμο με καφέ στο ενα χερι, κρουασάν στο άλλο, τζινάκι και μήνυμα για "σωματικη ασκηση" και οι τσαίοι δεν σε σταματούσαν για έλεγχο ακομα και μπροστά στη μάπα τους να πήγαινες να στεκόσουν και να τους κολλαγες μούρη με μούρη.

Εγω θα ελεγα να πανε σε ξερονησια οσοι υποστηριξαν την απολυση των ανεμβολιαστων υγειονομικων που οδηγησε τη χωρα σε 450 ΜΕΘ λιγοτερες. ΓΙατι το προβλημα που πεθαινει ο κοσμος ειναι η μπουρδελοποιηση του ΕΣΥ και οχι το χαμηλο ποσοστο των ανεμβολιαστων.

.
ouga
Phorum.gr user: ouga

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouga »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:13 Η Κίνα δεν έχει ακριβώς "ξεμπερδέψει" to be fair, απλά για κάθε 1 εκατομμύριο Κινέζους που είναι σε αυστηρό λοκνταουν, υπάρχουν 1000 εκατομμύρια Κινέζοι που είναι κομπλέ.
ρε μαν μου ,τα πιστευουμε τωρα ολα αυτα; 0 νεκροι συνεχως και σήμερα ας πουμε 40 κρουσματα;
Γιατι δε γίνεται συζήτηση γιαυτο,διεθνώς;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”