!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε για (νέο) λοκνταουν;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Πάμε για (νέο) λοκνταουν;

ΝΑΙ
45
64%
ΟΧΙ
21
30%
ΔΕΝ ΞΕΡΩ
4
6%

Σύνολο ψήφων: 70

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Πάμε για (νέο) λοκνταουν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Αλιόσα έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:57 Αστα αυτά, εμβολιαστείται γιατι με 0% προστασία ειστε βιολογικά όπλα.
4 συνάδελφοι ,πλήρως εμβολιασμένοι, έχουν νοσήσει . Μάλλον εισέπραξαν τον ιό από μαθητές. :102:
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Naranjita έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:41 δεν γίνεται να εμβολιασθούν όλοι οι ηλικιωμένοι. ένα ποσοστό από αυτούς, βρίσκεται σε κατάκλιση λογω σοβαρων προβλημάτων υγείας.
ούτε είναι λύση η παύση της συνταξης, γιατί πως θα ζήσουν αυτοι οι άνθρωποι? από τους πενιχρούς μισθούς των παιδιών τους?
δεν έκανα το εμβόλιο στην μητέρα μου, γιατί ήταν σε αυτήν την κατηγορία και είχε πεντακόσιες ασθένειες. αν της κόβαν την σύνταξη, θα έπρεπε να την βλέπω να πεθαίνει ολομόναχη, γιατί φυσικά η γυναικα που της ειχα θα έφευγε, χωρίς φάρμακα, λερωμένη τις 10-11 ώρες που απουσιάζω στην εργασία μου και τις 8 που κοιμάμαι?

μην λέτε βλακείες, δεν είναι απλό.
Εσύ λες βλακείες με τη σεσουλα κοπελιά απλά για να σκεπάσεις τη κατάσταση. Προφανώς και ο ο ιατρός ΘΑ κρίνει το αν πρέπει να εμβολιαστεί κάποιος ηλικιωμένος, οπότε το αν κρίνει να μην εμβολιαστεί το σωστο είναι να μην εμβολιαστεί !
Αλλά αυτή τη στιγμή είναι ανεμβολίαστοι 1 στους 4 άνω των 50 ετών = 1 εκ. κόσμος ανω των 50 ετων και όποιος υποστηρίξει πως το αίτιο γιαυτό είναι οι αποτρεπτικές ιατρικές γνωματεύσεις και οι καθηλωμένοι στα κρεβάτια είναι κοινός υποκριτής !
Στο 99% αυτών των περιπτώσεων τη θέση του γιατρού έχει πάρει ο ιδιος ο ανεμβολίαστος, ο μπακάλης, ο μανάβης κι ο λογιστής.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Επέστρεψε ο περσέους, πιο δυνατός και πολλά υποσχόμενος απο ποτέ, βλέπω.
+20% στην ψεκοφαρέτρα του πχορουμ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:01
Αλιόσα έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:57 Αστα αυτά, εμβολιαστείται γιατι με 0% προστασία ειστε βιολογικά όπλα.
4 συνάδελφοι ,πλήρως εμβολιασμένοι, έχουν νοσήσει . Μάλλον εισέπραξαν τον ιό από μαθητές. :102:
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί το "νόσησαν" δεν λέει κάτι συγκεκριμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

nik_killthemall έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:01
Naranjita έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:41 δεν γίνεται να εμβολιασθούν όλοι οι ηλικιωμένοι. ένα ποσοστό από αυτούς, βρίσκεται σε κατάκλιση λογω σοβαρων προβλημάτων υγείας.
ούτε είναι λύση η παύση της συνταξης, γιατί πως θα ζήσουν αυτοι οι άνθρωποι? από τους πενιχρούς μισθούς των παιδιών τους?
δεν έκανα το εμβόλιο στην μητέρα μου, γιατί ήταν σε αυτήν την κατηγορία και είχε πεντακόσιες ασθένειες. αν της κόβαν την σύνταξη, θα έπρεπε να την βλέπω να πεθαίνει ολομόναχη, γιατί φυσικά η γυναικα που της ειχα θα έφευγε, χωρίς φάρμακα, λερωμένη τις 10-11 ώρες που απουσιάζω στην εργασία μου και τις 8 που κοιμάμαι?

Εσύ λες βλακείες με τη σεσουλα κοπελιά απλά για να σκεπάσεις τη κατάσταση. Προφανώς και ο ο ιατρός ΘΑ κρίνει το αν πρέπει να εμβολιαστεί κάποιος ηλικιωμένος, οπότε το αν κρίνει να μην εμβολιαστεί το σωστο είναι να μην εμβολιαστεί !
Αλλά αυτή τη στιγμή είναι ανεμβολίαστοι 1 στους 4 άνω των 50 ετών = 1 εκ. κόσμος ανω των 50 ετων και όποιος υποστηρίξει πως το αίτιο γιαυτό είναι οι αποτρεπτικές ιατρικές γνωματεύσεις και οι καθηλωμένοι στα κρεβάτια είναι κοινός υποκριτής !
Στο 99% αυτών των περιπτώσεων τη θέση του γιατρού έχει πάρει ο ιδιος ο ανεμβολίαστος, ο μπακάλης, ο μανάβης κι ο λογιστής.
ποια κατάσταση να σκεπάσω? εγώ εμβολιαστηκα και ουδεποτε ήμουν εναντίον. επιφυλακτική ναι,αρνητική όχι.

ακόμη, δεν μπορείς να γνωρίζεις πόσα προβληματα υγειας έχει ένας ανω των 50, την απόφαση τουοποίου, οφείλουμε να την σεβαστούμε. ειδικά από την στιγμή που και οι εμβολιασμένοι νοσουν και μερικές φορές βαριά.

πάντως μην ανησυχείς, εσύ δεν θα πας από κοβιντ, αλλά από υστερία. :wave:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάποιοι από τους εμβολιασμένους που νοσούν βαριά είναι από τους μουσαντένιους και όχι από τους κανονικούς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:18 Έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάποιοι από τους εμβολιασμένους που νοσούν βαριά είναι από τους μουσαντένιους και όχι από τους κανονικούς.
Αν υπολογίσεις όσους τσιμπάνε μουσαντένιο πιστοποιητικό απο Βουλγαρία + κάτι Παλαμοκαρδιτσιώτες και πέριξ, που δηθεν εμβολιαστηκαν, μια χαρα βγαινουν τα νουμερα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:05
Στύγιος έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:01
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί το "νόσησαν" δεν λέει κάτι συγκεκριμένο.
2 στο δικό μου σχολείο με μέτρια συμπτώματα: πυρετό μέχρι 38 ,μπούκωμα, καταρροή ,ανοσμία και αγευσία, με βάση όσα μου είπαν από τηλεφώνου.
2 στο συστεγαζόμενο Λύκειο ,αλλά δε γνωρίζω περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

vantono έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:21
Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:18 Έχω αρχίσει να πιστεύω πως κάποιοι από τους εμβολιασμένους που νοσούν βαριά είναι από τους μουσαντένιους και όχι από τους κανονικούς.
Αν υπολογίσεις όσους τσιμπάνε μουσαντένιο πιστοποιητικό απο Βουλγαρία + κάτι Παλαμοκαρδιτσιώτες και πέριξ, που δηθεν εμβολιαστηκαν, μια χαρα βγαινουν τα νουμερα.
θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ως χώρα για αυτην την συμπεριφορά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Naranjita έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:14
nik_killthemall έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:01

ποια κατάσταση να σκεπάσω? εγώ εμβολιαστηκα και ουδεποτε ήμουν εναντίον. επιφυλακτική ναι,αρνητική όχι.

ακόμη, δεν μπορείς να γνωρίζεις πόσα προβληματα υγειας έχει ένας ανω των 50, την απόφαση τουοποίου, οφείλουμε να την σεβαστούμε. ειδικά από την στιγμή που και οι εμβολιασμένοι νοσουν και μερικές φορές βαριά.

πάντως μην ανησυχείς, εσύ δεν θα πας από κοβιντ, αλλά από υστερία. :wave:
Αν είσαι κάτω των 50 τοτε είναι αδιάφορο το αν εμβολιάστηκες, δεν θα καταρρεύσει το δημοσιο σύστημα υγείας από νερατζιτες νερατζακια κλπ. Προσωπική σου απόφαση που δεν με αφορά. Αυτο που με αφορα (κι αντιστροφα εσενα για τον καθε εμενα) είναι αν τηρουμε ευλαβικα τα μετρα προφυλαξης !
Τα προβληματα υγείας ενος ευπαθη που μπορεί να του δημιουργησουν πρόβλημα στον εμβολιασμό του δεν τα γνωρίζω ουτε εγω, ουτε εσυ, πολλες φορες ουτε ο ίδιος, είναι δουλεια των ιατρών να αποφασισουν τον εμβολιασμό, όχι του καθε λογής μανάβη.

Σε κάθε περίπτωση όμως ΔΕΝ είναι ΑΥΤΑ οι λόγοι για τους οποίους έχεις αυτή τη στιγμή 1 εκ. κόσμο ανω των 50 ετών ανεμβολίαστο να γεμίζει το σύστημα υγείας σε ποσοστό >90/100 ! (Αυτό εννοώ πως πας να σκεπάσεις, προφασιζόμενη δικαιολογίες που αφορούν το 1/100 από εκείνο το εκ.)

Καμιά υστερία, απλά τα ρίχνω όπως είναι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Στύγιος έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:23 Όλοι μέσα ρε μονιά ( κι εγώ μαζί) να στρώσουμε χαρακτήρα. Όποιος βγαίνει έξω να πυροβολείται προληπτικά.

Γουστάρω , μέσα και με τις κάλτσες.
Και όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι ΔΥ πως ακριβώς θα ζήσουνε; με τι εισοδήματά εννοώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Εγώ πιστεύω δεν θα γίνει και αν γίνει θα είναι άλλου τύπου.
Η λοκ ντάουν ή επέκτασση υποχρεωτικότητας τι από τα 2 έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος;
Όποιο έχει το λιγότερο θα εφαρμόσουν.

Για μένα η λύση είναι πολύ απλή ότι έκαναν η Ιταλία και η Γαλλία... Πράσινο πάσο παντού αν δεν είσαι εμβολιασμένος δεν πας πουθενά ούτε εκτός νομού, ούτε εστίαση, ούτε κλειστούς χώρους. Δεν βρίσκω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή για να ξεμπερδεύουμε. Αυτό έπρεπε να είχε από το καλοκαίρι με τα καράβια και τις μετακινήσεις. Παντού. Θα είμασταν σε ποσοστά Δανίας τώρα.. και δεν θα συζητάγαμε καν.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

τα μέτρα προφύλαξης τα τηρώ όσο μπορώ, πλην όμως δεν φτάνει.

όταν οι μισοι συναδερφοι έρχονται με ΜΜΜ σαρδελες και ας εχουν κάνει το εμβολιο θα το κολλήσουμε όλοι.
θες γιατί θα το μεταφερει ο κλιματισμός, θες γιατί κάπου ακούμπησες και ξεχαστηκες και ξύστηκες, θα επελθει το μοιραίο.
θα το περασουμε ολοι, παρτε το αποφαση.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

BillSeism έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 14:28 Εγώ πιστεύω δεν θα γίνει και αν γίνει θα είναι άλλου τύπου.
Η λοκ ντάουν ή επέκτασση υποχρεωτικότητας τι από τα 2 έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος;
Όποιο έχει το λιγότερο θα εφαρμόσουν.

Για μένα η λύση είναι πολύ απλή ότι έκαναν η Ιταλία και η Γαλλία... Πράσινο πάσο παντού αν δεν είσαι εμβολιασμένος δεν πας πουθενά ούτε εκτός νομού, ούτε εστίαση, ούτε κλειστούς χώρους. Δεν βρίσκω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή για να ξεμπερδεύουμε. Αυτό έπρεπε να είχε από το καλοκαίρι με τα καράβια και τις μετακινήσεις. Παντού. Θα είμασταν σε ποσοστά Δανίας τώρα.. και δεν θα συζητάγαμε καν.
Επειδή ως χώρα είμαστε σε μοουντ "πρωτα να πιασουμε πάτο και μετά βλέπουμε" κι εγώ νομίζω πως αν οι διασωληνωμένοι δεν ξεπεράσουν τους 800 και οι θανάτοι τους 200/μερα δεν πρόκειται να γίνει κανένα λοκνταουν, τουλάχιστον κατ'επιβολή. Μεγάλο μέρος του κόσμου πιθανότατα θα μπει εθελούσια σε ατομικό λοκντάουν, αλλά επιβολή δεν πρόκειται να υπάρξει.

Προσωπικά κάτι τέτοιο το βρίσκω σωστό, κούρασε η ιστορία, οπότε οφείλουμε να ακολουθήσουμε τη Δαρβινική φύση μας, ο καθένας ας προστατέψει τον εαυτό του όπως νομίζει αυτός.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Τι βλέπω, 37 άτομα παρακαλάτε για νέο λοκνταουν;; Καλομαθατε πέρυσι επί μισό χρόνο να αραζετε μασουλωντας τα επιδοματα, φέτος μόνο αν ιδρώσει ο κωλος σας θα φάτε ψωμάκι, χαχαχαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”