Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Θέλουν να πάνε περιποιημένοι στο ραντεβού με τον χάρο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Χωρίς να γνωρίζεστε από πριν ;
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βρεθούν δύο άγνωστοι μεταξύ τους φορουμίτες σε πάρκινγκ στα Γιάννενα και να πιάσουν μάλιστα και κουβέντα ;!
Αυτή η ιστορία έχει ποπκορν
Πολυ πιθανο γιατι ειχα ενα στίγμα για το που μπορει πιθανον να πετυχεις τον Perseus.
Απλά δεν πηγε το μυαλο μου αμεσως σε αυτη την πιθανοτητα.Το σκεφτηκα μετα.
Εν τελει ομως,τωρα που μιλησαμε,αποδειχθηκε οτι δεν βρεθηκαμε.
Δεν σε παραξενεύει ότι ο "κριτικά σκεπτόμενος" ζήτησε να του πεις αριθμό αυτοκινήτου, για μια πιθανή συνάντηση που έγινε πριν μήνες;
.
Oχι.
Έχει λόγο που το έκανε,και τον ξέρω τον λόγο.
Απόλυτα λογικό.
Beria έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:10
Απλή μέθοδος των τριών, ρε
Δευτέρα, Τρίτη Δημοτικού το μαθαίνεις
ακομα ζεις εσυ?
'Γω είμαι πιο μικρός από σένα κωλόγερε
Αν εγώ του απαντήσω για το νινί της (ξέρεις) θα φάω μπαν;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
.
ναι
Ωραία! Σβήσε τώρα την αλακία του και την αναμετάδοση της από σένα.
Συντονιστής να σου τύχει!
.
Χωρίς να γνωρίζεστε από πριν ;
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βρεθούν δύο άγνωστοι μεταξύ τους φορουμίτες σε πάρκινγκ στα Γιάννενα και να πιάσουν μάλιστα και κουβέντα ;!
Αυτή η ιστορία έχει ποπκορν
Πολυ πιθανο γιατι ειχα ενα στίγμα για το που μπορει πιθανον να πετυχεις τον Perseus.
Δεν σε παραξενεύει ότι ο "κριτικά σκεπτόμενος" ζήτησε να του πεις αριθμό αυτοκινήτου, για μια πιθανή συνάντηση που έγινε πριν μήνες;
.
θυμαμαι ολα τα αυτοκινητα που περασαν απο το μαγαζι , τι νομιζεις μουτσος ειμαι?
.
θυμαμαι ολα τα αυτοκινητα που περασαν απο το μαγαζι , τι νομιζεις μουτσος ειμαι?
Είπε ο παρκαδόρος..
Nandros έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:02
.
Nandros έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 13:42
.
ναι
Ωραία! Σβήσε τώρα την αλακία του και την αναμετάδοση της από σένα.
Συντονιστής να σου τύχει!
.
Εάν δεν είναι του γούστου σας ο συντονισμός, να μας βάλετε χαμηλή βαθμολογία
Σοβαρά τώρα, τι νομίζεις ότι είναι οι συντονιστές; Νηπιαγωγοί να τρέχουν πίσω από τα παιδάκια που φτύνονται;
Έκανες αναφορά, το είδα και θα το σβήσω. Τι σχολιάζεις απο πάνω;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.