!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα κάνω το εμβόλιο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Navis

Re: Θα κάνω το εμβόλιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 16:53

Υπαρχει διαφορα αναμεσα στην αμεροληπτη επιστημη και στην επιστημη που λειτουργει κατα παραγγελια των μεγαλων συμφεροντων. Και μονο οτι τα μεγαλα συμφεροντα λογοκρινουν-απαξιωνουν-δαιμονοποιουν επιστημονες που κριτικαρουν τα εμβολια ειναι δειγμα οτι φοβουνται το κομματι εκεινο της επιστημης που δεν μπορουν να ελεγξουν.

.
Οι οποιοι επιστημονες (που ειναι ενα <5% και αν) βρισκουν βημα στα προνιουζ, κατοχικα, μακελειο, ελευθερη ωρα και λοιπους βοθρους - που παρα την τρομερη και φοβερη παγκοσμια συνωμοσια, εξακολουθουν να ψεκαζουν την κοπρια τους ελευθερα. Με το αζημιωτο φυσικα, για το καλο της "ελευθερης ενημερωσης".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 16:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2021, 16:41
Και το δωρεάν στα ράπιντ τεστ, φινίτο.
Σχετικά με αυτό,έμαθα ότι σε κάποια φαρμακεία το κάνουν ακόμη και με 50 λεπτά !
Δεν ξέρω αν ισχύει,αλλά δείχνει το πόσο αναξιόπιστα είναι αυτά τα τεστ.
Μα ναι, τι άλλο; Αν διαβάσεις σε καθρεφτάκι τις οδηγίες είναι επικλήσεις για τον Κθούλου.

Προτείνω να το πάρεις και να πας να στο ευλογήσει παπάς για να γίνει αξιόπιστο, πριν το κάνεις.

Το να βάλουν και κάποιο ιερέα στα εργαστήρια των μοριακών για να ξορκίζουν τα δαιμόνια των ιλλουμινάτων, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Αλλά σιγά μην περιμένω δημιουργικές λύσεις από τους νουδίτες. Κρέας πιάνουν στα χέρια τους, κολοκυθόπιτα για βίγκαν κάνουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Navis έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:02
Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 16:53

Υπαρχει διαφορα αναμεσα στην αμεροληπτη επιστημη και στην επιστημη που λειτουργει κατα παραγγελια των μεγαλων συμφεροντων. Και μονο οτι τα μεγαλα συμφεροντα λογοκρινουν-απαξιωνουν-δαιμονοποιουν επιστημονες που κριτικαρουν τα εμβολια ειναι δειγμα οτι φοβουνται το κομματι εκεινο της επιστημης που δεν μπορουν να ελεγξουν.

.
Οι οποιοι επιστημονες (που ειναι ενα <5% και αν) βρισκουν βημα στα προνιουζ, κατοχικα, μακελειο, ελευθερη ωρα και λοιπους βοθρους - που παρα την τρομερη και φοβερη παγκοσμια συνωμοσια, εξακολουθουν να ψεκαζουν την κοπρια τους ελευθερα. Με το αζημιωτο φυσικα, για το καλο της "ελευθερης ενημερωσης".

Ιωαννιδης ΧΑρβαρντ και Στανφορντ.

https://iskra.gr/%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE% ... %84%CE%B7/

Οσο για τους βοθρους ψαξτους σε καποιους υπουργους της ΝΔ που πριν γινουν υπουργοι το επαιζαν αντιεμβολιαστες και καναν ερωτησεις στη Βουλη για τα αεροπλανα που μας ψεκαζουν.

.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:02

Αλλά σιγά μην περιμένω δημιουργικές λύσεις από τους νουδίτες. Κρέας πιάνουν στα χέρια τους, κολοκυθόπιτα για βίγκαν κάνουν.
Βλέπεις τι ψηφίσατε λοιπόν ;
Την επόμενη φορά,Αλ6.
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

τωρα σοβαρα, μπορεις να μου πεις σαν ινσαιντερ ΓΙΑΤΙ τα προνιουζ/κατοχικα κλπ παρουσιαζουν αποκλειστικα και μονο ασχημες ειδησεις για τον εμβολιασμο - ακριβως σα να ειναι οπαδικες εφημεριδες πχ Παοκ. Μηπως ακριβως γιατι εχουν ερεισμα στους αφελεις που θα κανουν ολη μερα κλικς για την επομενη ψεκοειδηση (πχ μαγνητες κολλανε στο χερι). Γιατι φυλλα με την μετριοπαθεια σε αυτο το επιπεδο δε πουλαει κανενας.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Navis έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:09 τωρα σοβαρα, μπορεις να μου πεις σαν ινσαιντερ ΓΙΑΤΙ τα προνιουζ/κατοχικα κλπ παρουσιαζουν αποκλειστικα και μονο ασχημες ειδησεις για τον εμβολιασμο - ακριβως σα να ειναι οπαδικες εφημεριδες πχ Παοκ. Μηπως ακριβως γιατι εχουν ερεισμα στους αφελεις που θα κανουν ολη μερα κλικς για την επομενη ψεκοειδηση (πχ μαγνητες κολλανε στο χερι). Γιατι φυλλα με την μετριοπαθεια σε αυτο το επιπεδο δε πουλαει κανενας.

Εσυ μπορεις να μου πεις γιατι ο Κουλης εκανε υπουργο Υγειας ενα σκληρο αντιεμβολιαστη, υπουργο Εσωτερικων εναν που εκανε ερωτησεις στη Βουλη για ψεκασμους απο αεροπλανα και υπουργο Αναπτυξης εναν που διοργανωνε μαθηματα που ελεγαν για τον Ελληνα Αρχανθρωπο των 13 εκατομμυριων χρονων;

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:02

Βλέπεις τι ψηφίσατε λοιπόν ;
Την επόμενη φορά,Αλ6.
Ε, όταν μιλάω για εμμονή, κάτι ξέρω.

Τα λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Navis έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:09 τωρα σοβαρα, μπορεις να μου πεις σαν ινσαιντερ ΓΙΑΤΙ τα προνιουζ/κατοχικα κλπ παρουσιαζουν αποκλειστικα και μονο ασχημες ειδησεις για τον εμβολιασμο
Επειδή τις καλές ειδήσεις μας (σας,δηλαδή) τις λέει η Σία Κοσιώνη.
Πρέπει να υπάρχει ισορροπία.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:12 Ε, όταν μιλάω για εμμονή, κάτι ξέρω.
Όλοι όσοι έχουμε δύο δράμια μυαλό,έχουμε καταλάβει ότι είσαι όντως εμμονική,οπότε θα αποδεχτώ την εμπειρία σου.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:14
Όλοι όσοι έχουμε δύο δράμια μυαλό,έχουμε καταλάβει ότι είσαι όντως εμμονική,οπότε θα αποδεχτώ την εμπειρία σου.

:smt005:

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:15
BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:14

:smt005:

.
Συνάντηση μεγάλων πνευμάτων.

Δέος.

Πραγματικά απολαμβάνω την ταύτιση σας, παίδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:17 Συνάντηση μεγάλων πνευμάτων.
Δέος.
Πραγματικά απολαμβάνω την ταύτιση σας, παίδες.
Έτσι,κοίτα να μαθαίνεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μα ηταν πολυ καλο αστειο και κυριως ο τροπος που το σερβιρε. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:19 Μα ηταν πολυ καλο αστειο και κυριως ο τροπος που το σερβιρε. :lol:

.
Έχω δουλέψει σερβιτόρος στη Γερμανία :003:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 17:19 Μα ηταν πολυ καλο αστειο και κυριως ο τροπος που το σερβιρε. :lol:

.
Εγώ θα σας σερβίρω κουλουράκια στο επετειακό τραπεζάκι μου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”