stavmanr έγραψε: 29 Δεκ 2021, 10:33
Λοξία, παρότι σου γράφω δεν διαβάζεις.
Όποιος δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει μία θεωρία, δεν είναι και σε θέση να την στηρίξει. Κι αντίστροφα.
Προσπαθείς διαρκώς να επιχειρηματολογήσεις επάνω στο αν εγώ ή ο άλλος είναι σε θέση να αμφισβητήσει μία θεωρία
και δεν προβληματίζεσαι στο γεγονός ότι εσύ αντίστοιχα την έχεις αποδεχτεί χωρίς να την καταλαβαίνεις.
Αναφέρεσαι στην επιστημονική μελέτη και θεωρία με όρους θρησκειολογίας. Εκφράζεις πίστη σε αυτόν που την υποστηρίζει κι όχι πίστη στον εαυτό σου ως προς την κατανόηση των όποιων λεχθέντων.
Για να σου το πω και πιο απλά, σε εσένα, προφανώς, κάθε ένας μπορεί να καταρρίψει τη θεωρία της σχετικότητας ή οποιαδήποτε άλλη,
αφού δεν ξέρεις καν πώς στηρίζεται αυτή η θεωρία.
Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να μελετάς, να αμφισβητείς, να συζητάς, ώστε να διαπιστώνεις όλες τις δυνατές εκφάνσεις μίας θεωρίας, που ακόμα συζητιέται ως προς τη σημασία της στον κόσμο αυτό.
Από την πλευρά μου η αμφισβήτηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η θεωρία είναι λάθος. Σημαίνει ότι για να μάθω κάτι πρέπει να το αμφισβητήσω. Πρέπει να μπορεί κάποιος ή κάτι να μου εξηγήσει γιατί η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ισχύ, πότε και που.
Και εγώ διαβάζω τι γράφεις και εσύ διαβάζεις τι γράφω εγώ.
Δεδομένο.
Μόνο που εσύ δεν απαντάς σε ό,τι σε ρωτούν.
Δεδομένο.
Αυτό κάνεις εδώ και δέκα ποστς.
Δεδομένο.
Αυτό έκανες και στο τελευταίο μου ποστ, δεν απάντησες στην ξεκάθαρη ερώτηση.
Δεδομένο.
Συνεχίζεις την παρελκυστική τακτική.
Δεδομένο.
Συνεχίζεις να ελίσσεσαι, ώστε να αποφύγεις να πάρεις ξεκάθαρη θέση.
Δεδομένο.
Συνεχίζεις να μου αποδίδεις νοήματα που ποτέ δεν εξέφρασα, όπως στα υπογραμμισμένα.
Δεδομένο.
Συνεχίζεις να γράφεις ψέματα, όπως στα υπογραμμισμένα.
Δεδομένο.
Ήτοι: παραμένεις ο γνωστός σταβ. Ο λάτρης της άρνησης για την άρνηση και της αντιδικίας για την αντιδικία.
Ο σταβ που έτσι και δηλώσει πως αυτό είναι άσπρο και συμφωνήσεις μαζί του, θα αντιγυρίσει πως "ναι μεν, όμως δεν είναι ακριβώς άσπρο, αλλά προς το γκρίζο", μέχρι να στο γυρίσει σε μαύρο.
Ο σταβ με το φουσκωμενο εγώ του, που έτσι και υποχρεωθεί να συμφωνήσει με κάποιον, μπορεί να πάθει και κάνα εγκεφαλικό από την στενοχώρια του.
Ο σταβ που συμφωνεί μόνον με θρησκευτικούς ομοιδεάτες του, ακόμα και αν αυτά που λένε είναι αποδεδειγμένα κουταμάρες.
Εν κατακλείδι, αφού αρνείσαι να απαντήσεις ευθέως και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και αποπροσανατολίζεις διαρκώς και σιωπάς, και αφού "δοκεί συναινείν ο σιωπών", συναινείς πως δεν είσαι σε θέση εσύ, να καταρρίψεις την ΘτΣ καθώς και καμία άλλη καθιερωμένη θεωρία. Και έτσι είναι το σωστό και το λογικό.
Αυτό έλειπε, ένας σταβούλης χωρίς κανένα επιστημονικό υπόβαθρο στην φυσική, χωρίς καμία σχέση με την ΘτΣ, χωρίς να την έχει σπουδάσει, χωρίς να έχει πραγματοποιήσει ένα πείραμα πάνω σε αυτή, χωρίς καν μία μελέτη, να είναι σε θέση να καταρρίψει την ΘτΣ, με μόνο του εφόδιο την Αγία Γραφή...
Καλέ μου σταβ, το δεδομένο είναι ότι δεν μπορείς να καταρρίψεις καμία καθιερωμένη θεωρία που χαίρει της εμπιστοσύνης της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.
Στον ατομικό σου μικρόκοσμο, είσαι ένας θριαμβευτής Δον Κιχώτης που κατατροπώνεις τους ανεμόμυλους της επιστήμης, μιας και σου χαλάνε το θρησκευτικό σου αφήγημα και υπονομεύουν την θρησκευτικής καταγωγής Δουλτσινέα σου.
Χτύπα αλύπητα...και άσε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα να γελάει με τέτοια καμώματα.
Που ξέρεις; μπορεί από τα γέλια να καταρριφθούν οι επιστημονικές θεωρίες που τόσο σε ενοχλούν.