Δεν σε αναγκαζει κανεις να διαβαζεις τα σχετικα νηματα.Nandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 21:27Και η χούντα** έλεγε ότι έκανε επανάστασις.
** την αναφέρω μιας και έγινε της μοδός εδώ μέσα η λατρεία της.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- Aprilianos
Re: Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξέρω πολύ καλά πως λέγεται. Οι μαύροι χουνταίοι έλεγαν ότι έκαναν επανάστασις και οι μαυροκκόκινοι εγκληματίες της 17Ν το έπαιζαν επαναστάτες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Προσβάλει την νοημοσύνη μου και την πατρίδα μου η σάπια σκατοχουντίλα σας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Aprilianos
Μην διαβαζεις οτι σε χαλαει. Και εγω δεν διαβαζω τον μπουμπυ. Τοσο δυσκολο ειναι; υπαρχουν ακροδεξιοι στο φορουμ που διαβαζουν τα νηματα μου.Nandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 21:36Προσβάλει την νοημοσύνη μου και την πατρίδα μου η σάπια σκατοχουντίλα σας.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 21:29Δεν σε αναγκαζει κανεις να διαβαζεις τα σχετικα νηματα.Nandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 21:27
Και η χούντα** έλεγε ότι έκανε επανάστασις.
** την αναφέρω μιας και έγινε της μοδός εδώ μέσα η λατρεία της.
.
.
- Nandros
Έχω ρίξει όλα τα φασισταριά, μαύρα ή κόκκινα, στον βόθρο του ignore. Δυστυχώς δεν κρύβονται οι επικεφαλίδες των φασιστονημάτων.Aprilianos έγραψε: 07 Οκτ 2021, 21:39Μην διαβαζεις οτι σε χαλαει. Και εγω δεν διαβαζω τον μπουμπυ. Τοσο δυσκολο ειναι; υπαρχουν ακροδεξιοι στο φορουμ που διαβαζουν τα νηματα μου.Nandros έγραψε: 07 Οκτ 2021, 21:36Προσβάλει την νοημοσύνη μου και την πατρίδα μου η σάπια σκατοχουντίλα σας.
.
.
Χαιρετίζω το νήμα για το τουμπέκιασμα του Κλάσι, του ''Αλγερινού''. Αισθάνομαι ρίγη συγκίνησης. Καύλα, τολμώ να πω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Α!

Από την απάντηση που μου έδωσες.Ιδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:44Δεν ξέρω από που βγάζεις το συμπέρασμα ότιsys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:27*ενδιαφέρουσα στρατηγικήΙδιώνυμο έγραψε: 07 Οκτ 2021, 20:17
Τον Βενιζέλο, τον Πάγκαλο και τον Φίλη θα ήθελα μαζί μου στο χαράκωμα. Κρεάτινη ασπίδα 600 κιλών.*
Τον Κασιδιάρη πάντως σίγουρις όχι. Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ να έχω έναν οπλισμένο Άραβα δίπλα μου .με πολλές πιθανότητες επιβίωσης, εξάλλου, όπως λέμε και στο χωριό, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Εγώ θα προτιμούσα σίγουρα έναν Άραβα (έχω δύο τρία φιλαράκιαοπότε ξέρω τι σου λέω
![]()
) δίπλα μου από εσένα, θεωρώ πιο πιθανό να πολεμούσαν αυτοί για την Ελλάδα παρά εσύ.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
![]()
Αν δεν καταλαβαίνεις τον λόγο μπορώ να στον εξηγήσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Philip Mortimer
Θεωρητικά. Πρακτικά επειδή μιλάμε για μια πραγματικά έκτακτη συνθήκη, δηλαδή μια πανδημία για την οποία πήραν μέτρα οι χώρες παγκοσμιως για να μη γίνουν μπεργκαμο, χρειάζονταν οριζόντια μέτρα όπως αυτό, ειδικά όταν δεν υπήρχε ο εμβολιασμός. Διότι πράγματι το βράδυ ήταν που γίνονταν τα κορωνοπαρτι και μαζεύονταν οι μικρές ηλικίες σε πλατείες.nyxtovios έγραψε: 07 Οκτ 2021, 21:23Γιατί το να βγω να περπατήσω το απόγευμα στο δρόμο το οποίο θεωρητικά είναι δικαίωμα μου δεν έχει καμία σχέση με μετάδοση του ιού. ΟΙ οριζόντιες απαγορεύσεις για το "καλό μας" είναι ακριβώς το χαρακτηριστικό που είχαν όλες μα όλες οι χούντες. Ντροπή σου που και για αυτό θες να δικαιολογήσεις τον Κούλη.
- Obi Wan Iakobi
Παντως θεωρειται ζεν πρεμιε στον εθνικιστικο χωρο και πολλες εχουν υποκυψει στη γοητεια του.Πασιφάη έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:36 Χαιρετίζω το νήμα για το τουμπέκιασμα του Κλάσι, του ''Αλγερινού''. Αισθάνομαι ρίγη συγκίνησης. Καύλα, τολμώ να πω.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Ένα από τα πρώτα πράγματα για το οποίο "φροντίζουν" όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι αυτό ακριβώς το τουμπέκιασμα στο οποίον αναφέρεσαι με μεγάλη χαρά.Πασιφάη έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:36 Χαιρετίζω το νήμα για το τουμπέκιασμα του Κλάσι, του ''Αλγερινού''. Αισθάνομαι ρίγη συγκίνησης. Καύλα, τολμώ να πω.
Δεν έχω αντίρρηση, ο καθένας μπορεί να είναι, όπως εσύ πχ, ή να μην είναι όσο θέλει οπαδός των τακτικών αυτών, του εκάστοτε ολοκληρωτικού καθεστώτος αλλά πάντως να έχει την ελευθερία του λόγου να το εκφράζει διότι πιστεύω ότι μόνον με την ελευθερία του λόγου μπορούμε αρχικά να γνωρίζουμε που βρίσκεται ο καθένας και στην συνέχεια να κάνουμε τις κοινωνικές ζυμώσεις μέσω του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεών με σκοπό να βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή τις ισορροπίες για να διατηρούμε ένα πραγματικά και όσο γίνεται, εύθραυστο η αλήθεια είναι, δημοκρατικό μόντους βιβέντι.
Αλήθεια Πάσι, ακόμη και εσύ που είσαι ενάντια στην ελευθερία του λόγου πρακτικά, τι πιστεύεις, ότι αυτή η φασούλα θα ενισχύσει τον Κας για θα τον αποδυναμώσει;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπορει να τον βλέπουν ετσι σαν αλγερινός που είναι και να τον φιμώνουν γιατι θέλουν στην Ελλαδα θα ακουγονται μόνο Έλληνες.
Εγώ δεν τον θεωρώ ευγαμήσιμο.Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:47Παντως θεωρειται ζεν πρεμιε στον εθνικιστικο χωρο και πολλες εχουν υποκυψει στη γοητεια του.Πασιφάη έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:36 Χαιρετίζω το νήμα για το τουμπέκιασμα του Κλάσι, του ''Αλγερινού''. Αισθάνομαι ρίγη συγκίνησης. Καύλα, τολμώ να πω.
- Obi Wan Iakobi
Νομιζω εισαι προκατειλημμενη.Αντικειμενικα γοητευει μεχρι και ζαιες

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Να έχεις υπ'όψιν σου πως η συγκεκριμένη συνομοταξία ουδέποτε γούσταρε δημοκρατικούς θεσμούς, αν και εκλέχθηκε μέσω αυτών. Οπότε το τουμπέκιασμα είναι πρωτίστως γνώρισμα αυτών των απολυταρχικών καθεστώτων που το πρεσβεύουν απ'τη μια, αλλά στα δύσκολα επικαλούνται μιαν ελευθεριότητα,που την έχουν χεσμένη στην τελική. Οξύμωρο έτσι;sys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:50Ένα από τα πρώτα πράγματα για το οποίο "φροντίζουν" όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι αυτό ακριβώς το τουμπέκιασμα στο οποίον αναφέρεσαι με μεγάλη χαρά.Πασιφάη έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:36 Χαιρετίζω το νήμα για το τουμπέκιασμα του Κλάσι, του ''Αλγερινού''. Αισθάνομαι ρίγη συγκίνησης. Καύλα, τολμώ να πω.
Δεν έχω αντίρρηση, ο καθένας μπορεί να είναι, όπως εσύ πχ, ή να μην είναι όσο θέλει οπαδός των τακτικών αυτών, του εκάστοτε ολοκληρωτικού καθεστώτος αλλά πάντως να έχει την ελευθερία του λόγου να το εκφράζει διότι πιστεύω ότι μόνον με την ελευθερία του λόγου μπορούμε αρχικά να γνωρίζουμε που βρίσκεται ο καθένας και στην συνέχεια να κάνουμε τις κοινωνικές ζυμώσεις μέσω του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεών με σκοπό να βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή τις ισορροπίες για να διατηρούμε ένα πραγματικά και όσο γίνεται, εύθραυστο η αλήθεια είναι, δημοκρατικό μόντους βιβέντι.
Αλήθεια Πάσι, ακόμη και εσύ που είσαι ενάντια στην ελευθερία του λόγου πρακτικά, τι πιστεύεις, ότι αυτή η φασούλα θα ενισχύσει τον Κας για θα τον αποδυναμώσει;
Εγώ πάλι θεωρώ πως η ελευθερία μου σταματάει, εκεί που αρχίζει η δική σου. Όπως επίσης, πως δεν μπορεί να είναι ασύδοτη. Ελπίζω να σε κάλυψα βρωμόπουλό μου.