!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Playboy: Για πρώτη φορά εξώφυλλο ένας γκέι άνδρας!

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Playboy: Για πρώτη φορά εξώφυλλο ένας γκέι άνδρας!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:48
Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:51
runner έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:45 Το συγκεκριμένο περιοδικό απευθύνεται σε ετερόφυλους άνδρες.
Από που και ως που έβαλαν να φωτογραφηθεί ένας θηλυπρεπής ομοφυλόφιλος;
Μήπως κάνω λάθος για το ετερόφυλο κοινό του περιοδικού;
Στα τσοντοσινεμά που έπαιζαν στρέιτ τσόντες, πήγαιναν θεωρείς λίγοι ομοφυλόφιλοι;
Και τι σχέση έχει αυτό ρε τύπε; Αν θέλει κάποιος γκέι να αγοράσει το playboy με τις υπερμουνάρες, ας το αγοράσει. Γιατί πρέπει να μπει εξώφυλλο γκέι;

Έχει αρχίσει να μου την δίνει πολύ αυτή η φάση. Διαφημίζουν κάτι vegan μπιφτέκια και λουκάνικα και δείχνουν να τα ψήνουν σε μια ψησταριά, φάση μπάρμπεκιου. Ρε δικέ μου, είσαι vegan; Αν θες, έλα στο ψήσιμο, φάε εσύ τις σαλάτες σου, τα μαρούλια, τα σπανάκια σου, ότι γουστάρεις θα στο φέρουμε ή θα το φέρεις, θα σου ψήσουμε τα λαχανικά σου αν θέλεις στην ψησταριά... Γιατί όμως θέλεις να έχει η τροφή σου το σχήμα κρέατος που ψήνεται σε ψησταριά; Αφού δεν είσαι τέτοιος τύπος. Το λουκάνικο είναι κρέας, όχι αρακάς και πλιγούρι σε σχήμα χωριάτικου. Ζήτησα εγώ μπριζόλα σε μορφή σπανακόπιτας;

Το ίδιο και με τους γκέι γάμους. Είναι ανάγκη να παντρεύονται με παπάδες, κουμπάρους, εκκλησίες, ντυμένοι/ες νύφες και γαμπροί και όλα τα έθιμα ενός παραδοσιακού γάμου; Κάνετε εκεί ένα σύμφωνο συμβίωσης, κάνετε και ένα γλέντι για τους φίλους και τους συγγενείς για την χαρά σας και όλα καλά. Πρέπει να βρούμε και παρανυφάκια δηλαδή; Να πάμε να βάζουμε και λεφτά στο παπούτσι της "νύφης";

Είναι ο άλλος/η σαν κακό χρόνο να έχει και θέλει να γίνει μοντέλο. Diversity και καλά. Δεν είπαμε ρε τύπισσες και τύποι να μην ακολουθείτε την μόδα, να μην ντύνεστε στιλάτα, αλλά το μοντέλο έχει κάποια χαρακτηριστικά, δεν σημαίνει ότι επειδή θέλεις να βάλεις Armani, πρέπει να σε ανεχτούμε και στην πασαρέλα και στις διαφημίσεις του.

Τι άλλο θα δούμε; Θα πάω να πάρω το περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ και θα έχει αφιέρωμα στις νέες τάσεις στα led φωτιστικά σπιτιού και σε καναπέδες; Αν θέλω να δω τα τελευταία, θα πάρω το αντίστοιχο περιοδικό.

Πρέπει σώνει και καλά όλοι να χωράμε σε όλα;
:goodpost:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

GoBack έγραψε: 06 Οκτ 2021, 19:37 Σταμπαρα 3 γαμευσημες μεσα σε 0.4sec
εγω 17μιση, αλλα μου πηρε 5-6 δευτερολεπτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 07 Οκτ 2021, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Οκτ 2021, 08:54
Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:48
Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:51

Στα τσοντοσινεμά που έπαιζαν στρέιτ τσόντες, πήγαιναν θεωρείς λίγοι ομοφυλόφιλοι;
Και τι σχέση έχει αυτό ρε τύπε; Αν θέλει κάποιος γκέι να αγοράσει το playboy με τις υπερμουνάρες, ας το αγοράσει. Γιατί πρέπει να μπει εξώφυλλο γκέι;

Έχει αρχίσει να μου την δίνει πολύ αυτή η φάση. Διαφημίζουν κάτι vegan μπιφτέκια και λουκάνικα και δείχνουν να τα ψήνουν σε μια ψησταριά, φάση μπάρμπεκιου. Ρε δικέ μου, είσαι vegan; Αν θες, έλα στο ψήσιμο, φάε εσύ τις σαλάτες σου, τα μαρούλια, τα σπανάκια σου, ότι γουστάρεις θα στο φέρουμε ή θα το φέρεις, θα σου ψήσουμε τα λαχανικά σου αν θέλεις στην ψησταριά... Γιατί όμως θέλεις να έχει η τροφή σου το σχήμα κρέατος που ψήνεται σε ψησταριά; Αφού δεν είσαι τέτοιος τύπος. Το λουκάνικο είναι κρέας, όχι αρακάς και πλιγούρι σε σχήμα χωριάτικου. Ζήτησα εγώ μπριζόλα σε μορφή σπανακόπιτας;

Το ίδιο και με τους γκέι γάμους. Είναι ανάγκη να παντρεύονται με παπάδες, κουμπάρους, εκκλησίες, ντυμένοι/ες νύφες και γαμπροί και όλα τα έθιμα ενός παραδοσιακού γάμου; Κάνετε εκεί ένα σύμφωνο συμβίωσης, κάνετε και ένα γλέντι για τους φίλους και τους συγγενείς για την χαρά σας και όλα καλά. Πρέπει να βρούμε και παρανυφάκια δηλαδή; Να πάμε να βάζουμε και λεφτά στο παπούτσι της "νύφης";

Είναι ο άλλος/η σαν κακό χρόνο να έχει και θέλει να γίνει μοντέλο. Diversity και καλά. Δεν είπαμε ρε τύπισσες και τύποι να μην ακολουθείτε την μόδα, να μην ντύνεστε στιλάτα, αλλά το μοντέλο έχει κάποια χαρακτηριστικά, δεν σημαίνει ότι επειδή θέλεις να βάλεις Armani, πρέπει να σε ανεχτούμε και στην πασαρέλα και στις διαφημίσεις του.

Τι άλλο θα δούμε; Θα πάω να πάρω το περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ και θα έχει αφιέρωμα στις νέες τάσεις στα led φωτιστικά σπιτιού και σε καναπέδες; Αν θέλω να δω τα τελευταία, θα πάρω το αντίστοιχο περιοδικό.

Πρέπει σώνει και καλά όλοι να χωράμε σε όλα;
Ωραίος. Αν και διαφωνώ λίγο αλλά είναι παρακλάδι αυτή η διαφωνία μου. Πάντως μια χαρά τα θέτει ο φίλος :smt023
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:o :o

https://avmag.gr/316476/kina-apagoreyei ... ideogames/
Εικόνα

Τα παιχνίδια που παρουσιάζουν κουήρ σχέσεις ή «θηλυπρεπείς» ανδρικούς χαρακτήρες, αναφέρει το σημείωμα, δεν πρέπει να εγκριθούν για κυκλοφορία στην Κίνα.

Πρόσφατα η Κίνα απαγόρευσε και στην τηλεόραση την προβολή «θηλυπρεπών» ανδρών

Η κυβέρνηση είπε ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς πρέπει «να θέσουν αποφασιστικά ένα τέλος στους «sissy» άνδρες και τις άλλες «ανώμαλες» αισθητικές» στην οθόνη. :o
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

georgebi έγραψε: 07 Οκτ 2021, 12:11 :o :o

Εικόνα

Τα παιχνίδια που παρουσιάζουν κουήρ σχέσεις ή «θηλυπρεπείς» ανδρικούς χαρακτήρες, αναφέρει το σημείωμα, δεν πρέπει να εγκριθούν για κυκλοφορία στην Κίνα.

Δεν θέλουν να κατανοήσουν σαν εμας; μα γιατι;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Εικόνα

Η κυβέρνηση είπε ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς πρέπει «να θέσουν αποφασιστικά ένα τέλος στους «sissy» άνδρες και τις άλλες «ανώμαλες» αισθητικές» στην οθόνη. :o
Dwarven blacksmith
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Spoiler
Spoiler
Εικόνα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Εικόνα

η Κίνα τελικά έχει διατηρήσει πολιτισμό
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Σκληρη φασιστικη Κινα εναντια στην διαστροφικη λαιλαπα του κομμουνισμου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2021, 23:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 23:24 Σ´ εμένα έκανε περισσότερο εντύπωση το ότι βγαίνει ακόμα το Playboy. :)
Δεν βγαίνει. Ηλεκτρονική έκδοση έχει. Η έντυπη είχε φτάσει να μπαίνει μέσα μερικά εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Όταν σε λίγα χρόνια εκλείψουν εντελώς τα έντυπα περιοδικά - εφημερίδες θα δεις ότι ο αρχιδοσπάστης θα συνεχίσει να βγαίνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 13:34
hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2021, 23:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 23:24 Σ´ εμένα έκανε περισσότερο εντύπωση το ότι βγαίνει ακόμα το Playboy. :)
Δεν βγαίνει. Ηλεκτρονική έκδοση έχει. Η έντυπη είχε φτάσει να μπαίνει μέσα μερικά εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Όταν σε λίγα χρόνια εκλείψουν εντελώς τα έντυπα περιοδικά - εφημερίδες θα δεις ότι ο αρχιδοσπάστης θα συνεχίσει να βγαίνει.
Ενταξει για πρακτικους λογους θα ειναι αυτο, ποσοι αναγνωστες του σπαστη ξερουν να χειριζονται ηλεκτρονικα μεσα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

στην Ελλάδα όλα πεθαίνουν τελευταία
οταν πέθανε ο Τρότσκι ολα τα υπαρχοντά του ηρθαν στην Ελλάδα σε χέρια πασίγνωστων ηθοποιών
ετσι και δω παίζει να ήρθε η μασέλα του Στάλιν στο σπίτι καμιας Γερασιμίδου
Azzurra Carnelos
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:51 Στα τσοντοσινεμά που έπαιζαν στρέιτ τσόντες, πήγαιναν θεωρείς λίγοι ομοφυλόφιλοι;
Πήγαιναν γιά να επωφεληθούν από τις αντρικές κάβλες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Juno έγραψε: 06 Οκτ 2021, 23:06
Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:13 Ο Χέφνερ είναι γνωστό και το είχε ομολογήσει κιόλας ότι είχε και ομοφυλοφυλικές σχέσεις.
Επόμενο κάστρο για να πέσει: γυμνή φωτογράφιση γυναίκας σε εξώφυλλο πορνοπεριοδικού για άντρες γκέουλες. :102:
:lol:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2021, 19:15
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Οκτ 2021, 18:43 δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει ένας γκέι να πάρει απαλλαγή από το στρατό
εγώ ως στρέιτ, αν ήταν να μπω στρατό και να είναι όλες γυναίκες γύρω μου, θα ήθελα να πάρω απαλλαγή;
Επειδή είναι γκέι δεν σημαίνει ότι τού αρέσει οτιδήποτε έχει πούτσα ούτε ότι θέλει να συγκατοικεί με 17 ζεύγη αρχιδιών.

Νομίζω πως είσαι ντεμί - γκέι γι' αυτό τα μπέρδεψες.

Εννοείται πως θα ήθελε 34 αρχίδια και 17 πούτσες γύρω του αν όχι μέσα του
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”