Feindflug έγραψε: 06 Οκτ 2021, 17:48
Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2021, 15:51
Στα τσοντοσινεμά που έπαιζαν στρέιτ τσόντες, πήγαιναν θεωρείς λίγοι ομοφυλόφιλοι;
Και τι σχέση έχει αυτό ρε τύπε; Αν θέλει κάποιος γκέι να αγοράσει το playboy με τις υπερμουνάρες, ας το αγοράσει. Γιατί πρέπει να μπει εξώφυλλο γκέι;
Έχει αρχίσει να μου την δίνει πολύ αυτή η φάση. Διαφημίζουν κάτι vegan μπιφτέκια και λουκάνικα και δείχνουν να τα ψήνουν σε μια ψησταριά, φάση μπάρμπεκιου. Ρε δικέ μου, είσαι vegan; Αν θες, έλα στο ψήσιμο, φάε εσύ τις σαλάτες σου, τα μαρούλια, τα σπανάκια σου, ότι γουστάρεις θα στο φέρουμε ή θα το φέρεις, θα σου ψήσουμε τα λαχανικά σου αν θέλεις στην ψησταριά... Γιατί όμως θέλεις να έχει η τροφή σου το σχήμα κρέατος που ψήνεται σε ψησταριά; Αφού δεν είσαι τέτοιος τύπος. Το λουκάνικο είναι κρέας, όχι αρακάς και πλιγούρι σε σχήμα χωριάτικου. Ζήτησα εγώ μπριζόλα σε μορφή σπανακόπιτας;
Το ίδιο και με τους γκέι γάμους. Είναι ανάγκη να παντρεύονται με παπάδες, κουμπάρους, εκκλησίες, ντυμένοι/ες νύφες και γαμπροί και όλα τα έθιμα ενός παραδοσιακού γάμου; Κάνετε εκεί ένα σύμφωνο συμβίωσης, κάνετε και ένα γλέντι για τους φίλους και τους συγγενείς για την χαρά σας και όλα καλά. Πρέπει να βρούμε και παρανυφάκια δηλαδή; Να πάμε να βάζουμε και λεφτά στο παπούτσι της "νύφης";
Είναι ο άλλος/η σαν κακό χρόνο να έχει και θέλει να γίνει μοντέλο. Diversity και καλά. Δεν είπαμε ρε τύπισσες και τύποι να μην ακολουθείτε την μόδα, να μην ντύνεστε στιλάτα, αλλά το μοντέλο έχει κάποια χαρακτηριστικά, δεν σημαίνει ότι επειδή θέλεις να βάλεις Armani, πρέπει να σε ανεχτούμε και στην πασαρέλα και στις διαφημίσεις του.
Τι άλλο θα δούμε; Θα πάω να πάρω το περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ και θα έχει αφιέρωμα στις νέες τάσεις στα led φωτιστικά σπιτιού και σε καναπέδες; Αν θέλω να δω τα τελευταία, θα πάρω το αντίστοιχο περιοδικό.
Πρέπει σώνει και καλά όλοι να χωράμε σε όλα;