Όσα αντέχει ο καθένας, τύπε.Feindflug έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:01Στα πόσα bar, τύπε;Allah έγραψε: 05 Ιουν 2023, 20:45Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:44 Ξεβρακωθείτε, μπείτε μέσα, ξεβιδώστε το τηλεφωνάκι και ανοίξτε στο τέρμα τη βρύση κρατώντας το σωληνάκι (καλώδιο το λένε κάποιοι) προς τον κώλο σας. Ρίχνετε νερό πολύ ώρα μέχρι να συνηθίζετε και να χαλαρώνετε σιγά σιγά. Γιατί τα πρώτα δευτερόλεπτα ο σφιγκτήρας δουλεύει φουλ. Άμα δεν τον έχετε πάρει κιόλας - που δεν τον έχετε πάρει. Δεν είστε κουλτουριάρηδες
- δεν τα ξέρετε αυτά.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με τι πλένουμε τον πωπό;
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Με τι πλένουμε τον πωπό;
-
user0972003
Όπως και να 'χει..ίσως μας διαβάζει..Πασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 11:58Το καλλίτερο παιδί είναι ο παπάρας. Δεν μπαίνει. Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν έχει άλλο νικ όμως.![]()
Χαοτικέ στείλε ένα σημάδι
Εννοείται πως μας διαβάζει. Και γράφει ενίοτε ο μπαγλαμάς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο άγνωστος γνωστός είναι. 
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- kongrosian
ρουφιάνος. εμ, πρωην συντονιστής, τι περιμένεις.
Ρε παπάρα, τον έχεις και στην υπογραφή
Δεν προσπαθεί να κρυφτεί γιατί να εθελοτυφλούμε; Μπαμ κάνει. Μπορώ να απαριθμήσω όλα τα accounts χωρίς να έχω τσεκάρει ποτέ διευθύνσεις και μλκιες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ίου.
Νερό υπό πίεση. Και μετά κωλόχαρτο.
- kongrosian
άστον ρε κάτω τον χαοτικό. είναι άτομο, αλλά είναι και λίγο μπουμερ και νομίζει ότι δεν τον έχουμε πάρει χαμπάρι με τα 234 διαφορετικά ακάουντς. όπως και να 'χει μην του το χαλάς. ντροπή να πούμε.Bazoomba έγραψε: 10 Ιουν 2023, 00:03Ρε παπάρα, τον έχεις και στην υπογραφή![]()
Δεν προσπαθεί να κρυφτεί γιατί να εθελοτυφλούμε; Μπαμ κάνει. Μπορώ να απαριθμήσω όλα τα accounts χωρίς να έχω τσεκάρει ποτέ διευθύνσεις και μλκιες.
το λες για να τον εκνευρίσεις;
Α, μαλλον εκανα λαθος παιδια. Αγνωστος μου ειναι τελικα.
- kongrosian
θα σου πάρει λίγο χρόνο λογικα, να ξαναμπείς σε φάση απλού χρήστη / μη συντονιστή.
-
user0972003
Πρέπει να τον κάνω να μου αποκαλυφθεί, πως να τον δελεάσω τι να τον τάξω
user έγραψε: 10 Ιουν 2023, 16:42Πρέπει να τον κάνω να μου αποκαλυφθεί, πως να τον δελεάσω τι να τον τάξωΑλλά τον θέλω με το χαοτικό νικνειμ και άβαταρ.