!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Brain Damage
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Brain Damage
Opening Theme (Ablaze in the Distance) · Oiseaux-Tempête
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
THOMAS LEER & ROBERT RENTAL : "The Bridge"
φγ
Απιστευτο κομματι ειναι απο κάποια ταινια η απο συγκρότημα;
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
εγώ το γκρουπ γνωρίζω μόνο, και τον συγκεκριμένο δίσκο που τον
είχα λιώσει παλιότερα
- anathematismeno_morio
- Phorum.gr user: dukedelouben
Που λες, τα παλιά χρόνια τοτε που φορούσαμε το επιτηδευμένο ύφος τσαμπουκαλεμένου νιάτου, κυκλοφορούσα με μπλούζα mission of burma, σε σεξουλιάρικο μπορτντό θυμάμαι κιόλας
So take my shriveled psyche, stretch it out between your fingers,
Look through lenses made to magnify my soul.
- anathematismeno_morio
Γνωριμία με τους Mushroom..που λέτε πλακωνόμασταν κάποτε σε κάτι ναρκόξιδα σε ενα σπίτι, μαζι με αλλες φιλικές εξέχουσες φυσιογνωμίες, οπότε σκάει ο κωστάκης (ακα the DOG με παχύ το γκκ) και μας βάζει mushroom, ακούστε λεει. Είμασταν που είμασταν μας πήγε η μαγκιά στη κολότσεπα, αυτοανάφλεξης και βουτιά σε γούρνα με θειάφι. Την μεθεπόμενη που στάνιαρα, λέω ας βάλω να ακούσω τώρα που είμαι καλά μπας και υπερέβαλλα (ξέρετε πως είναι αυτά), οχι και πάλι οχι.
είσαι γλυκός άνθρωπος ρε ντιουκ, χρόνια τώραanathematismeno_morio έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:52 Που λες, τα παλιά χρόνια τοτε που φορούσαμε το επιτηδευμένο ύφος τσαμπουκαλεμένου νιάτου, κυκλοφορούσα με μπλούζα mission of burma, σε σεξουλιάρικο μπορτντό θυμάμαι κιόλας![]()
, handmade με την ειχε κάνει φιλαράκι, τι σκηνικά με θύμησες τώρα.. τεσπά ο vs παραμένει δισκάρα όσα χρόνια και αν περάσουν.
- anathematismeno_morio
Να 'σαι καλά βρε νύχτα για τα καλά σου λόγια, πως περάσανε τα χρόνια ε, άλλοτε πιο συχνά άλλοτε πιο αραία να λέμε τα δικά μας δω στο πχορουμάκι, δε βαριέσαι, γεροί να 'μαστε να ακουμε και να λέμε αυτά που γουστάρουμε.νύχτα έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:08είσαι γλυκός άνθρωπος ρε ντιουκ, χρόνια τώραanathematismeno_morio έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:52 Που λες, τα παλιά χρόνια τοτε που φορούσαμε το επιτηδευμένο ύφος τσαμπουκαλεμένου νιάτου, κυκλοφορούσα με μπλούζα mission of burma, σε σεξουλιάρικο μπορτντό θυμάμαι κιόλας![]()
, handmade με την ειχε κάνει φιλαράκι, τι σκηνικά με θύμησες τώρα.. τεσπά ο vs παραμένει δισκάρα όσα χρόνια και αν περάσουν.
μια χαρά θα είμαστε, παρανοϊκαλοί και τρυφεροί μέχρι να σαπίσουμε
-
mpiftekopoiimeno burger
anathematismeno_morio έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:01Να 'σαι καλά βρε νύχτα για τα καλά σου λόγια, πως περάσανε τα χρόνια ε, άλλοτε πιο συχνά άλλοτε πιο αραία να λέμε τα δικά μας δω στο πχορουμάκι, δε βαριέσαι, γεροί να 'μαστε να ακουμε και να λέμε αυτά που γουστάρουμε.νύχτα έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:08είσαι γλυκός άνθρωπος ρε ντιουκ, χρόνια τώραanathematismeno_morio έγραψε: 04 Μάιος 2020, 21:52 Που λες, τα παλιά χρόνια τοτε που φορούσαμε το επιτηδευμένο ύφος τσαμπουκαλεμένου νιάτου, κυκλοφορούσα με μπλούζα mission of burma, σε σεξουλιάρικο μπορτντό θυμάμαι κιόλας![]()

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
- anathematismeno_morio
α το μαλάκαmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:18anathematismeno_morio έγραψε: 09 Μάιος 2020, 23:01Να 'σαι καλά βρε νύχτα για τα καλά σου λόγια, πως περάσανε τα χρόνια ε, άλλοτε πιο συχνά άλλοτε πιο αραία να λέμε τα δικά μας δω στο πχορουμάκι, δε βαριέσαι, γεροί να 'μαστε να ακουμε και να λέμε αυτά που γουστάρουμε.![]()
-
mpiftekopoiimeno burger
Με συγχωρεις, προσπαθούσα να κανω τον εξυπνάκια στον κ. Κομετanathematismeno_morio έγραψε: 10 Μάιος 2020, 07:40α το μαλάκα![]()
καλά δεν είμαι και τόσο μπάρμπας ρε, ειπαμε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
-
the comet the course the tail
φοιτητής το είχα πάρει σε cd. το έβαλα και έπαιζε και εγώ έπαιζα heroes 3.
και ήρθε ο γείτονας και μου χτύπησε.
και μου λέει: "εσύ το ακούς αυτό;;; μπράβο!!! δεν περίμενα να ακούει άλλος hawkwind!"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno