!!! DEVELOPMENT MODE !!!

tanea.gr : «Ισλαμική Αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: tanea.gr : «Ισλαμική Αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Γαληνός έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 15:13 Μου θυμίζει ένα βίντεο που έβαλε κάποιος άλλος από Γαλλία.
Κι εκει το ίδιο γίνεται.

Και οι Γαλλίδες δεν φορουν κραγιόν μακιγιάζ κλπ, ουτε "προκλητικα" ρουχα, και αποφευγουν να κυκλοφορουν.......

Ήρθε κι εδώ...
:e040: :011:
Πάνε σε μπουλούκια η ένας-ένας;
Γιατί αν μου έρθει ένας αλλαχμπαράκης με πτυσσόμενο κλομπ, με βλέπω στο αυτόφωρο για δήθεν ρατσιστική συμπεριφορά. Μπορεί πάλι να είμαι και τυχερή και να εξοικονομήσω και ένα κλομπ, μια που δεν έχω.
Κάτι το ταεκβοντό και το λίγο τζούντο που έκανα μικρή, περισσότερο η super power που έχω: δεν γεμίζω το μάτι πόσο επιθετική μπορώ να γίνω (όποιος τις έφαγε στο σχολείο ήταν σε φάση, "αυτή μωρέ, ναι καλά"), αν είναι ένας θα το μετανοιώσει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: tanea.gr : «Ισλαμική Αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:30
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:00
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 15:58

Οκ, κατάλαβα.

Δεν συνεχίζω την αντιπαράθεση γιατί θα βρεθείς σε αρκετά δύσκολη θέση.
Είπαμε. Φέρε στοιχεία και ας βρεθώ σε δύσκολη θέση. Μην σε νοιάζει. Αντέχω.
Όπως σε εκείνο το νήμα - αν θυμάμαι καλά - για την καταδίκη της βίας με αφορμή τον Κουφοντίνα, όπου μετά από μερικές ώρες ψάχναμε τα ποστ μας; :roll:
:giggle: :giggle: :giggle:
ΟΥΤΙΣ, τόσο αντέχεις;

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 17:08 Εγώ τόσα χρόνια γυρνάω στο κέντρο, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Ψέμματα.
Εσύ γυρίζεις πιασμένος χεράκι-χεράκι με την γκόμενα και αυτοί νομίζουν πως είναι η μαμά σου. Πού να σας επιτεθούν, ίσα-ίσα χαίρονται να βλέπουν έναν νέο με τη μαμά του αντί να αλητεύει πριν τον γάμο.
Όταν δε σου πληρώνει και τον καφέ, είναι σίγουροι πως κράτα το πορτοφόλι επειδή είναι η μαμά.
Γιά να καταλάβουν τι κάνεις και θα δεις και συ τέτοιο πράγμα στο κέντρο.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”