!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΠΕΡΓΙΑ! 10 Ιούνη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: ΑΠΕΡΓΙΑ! 10 Ιούνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Ιουν 2021, 22:55
Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 22:51
Υδράργυρος έγραψε: 10 Ιουν 2021, 22:48

Για να το καταλαβω: δηλαδη υπονοεις οτι απλωνεις μπουγαδα στη μακρονησο; λογικα μετα απο αυτο θα πρεπει να εχεις βρεθει με 2 κουπονια και εναν ριζοσπαστη
Όχι μάνα μου. Την αρίδα μου θα απλώνω, άμα τύχει να περάσω. Έχω ελευθέρας. Δεν είναι δα, ιδιόκτητο το νησί. :lol:
Αρα ξαπλωστρα. Γιατι στην απλωστρα απλωνεις μπουγαδες. Τσιμπα ενα ριζοσπαστη
Καλά μωρέ βλαμμένο κι εσύ. Μου ξέφυγε ένα ξ, εν τη ρύμη του λόγου. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

dtri2020 έγραψε: 10 Ιουν 2021, 17:44
georgebi έγραψε: 10 Ιουν 2021, 16:14 Μόνον υπερήφανος για τον φίλο, σύντροφο, πρόεδρο και άνθρωπο Αλέξη Τσίπρα

Εικόνα
Φωτογραφίζεται με τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του!

https://twitter.com/omadaalithias/statu ... 67585?s=20
:c020: :wave:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4359126066
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 22:42
Gewponos90 έγραψε: 10 Ιουν 2021, 16:11
Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 15:07

Καλέ ναι. Απλά σπάνε αρχίδια, με την εμμονή τους. :102:
Εν τω μεταξύ έχω γνωστούς κομμουνιστές, καλά παιδιά, που με πρήζουν να αγοράσω Ριζοσπάστη και να πάρω κουπόνια. :fp:
Τι τραβάς και εσύ πουλακι μου
:lol:

Μπα..απλά τους λέγω ευγενικά, ότι νοικιάζω απλώστρα στη Μακρόνησο. :102:

Έτσι μπραβο. Τους εξεφτελισες.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Oλοι, όλες και.....όλα :g030: ήμασταν εκεί....μόνο η ΝΔουλοι ήταν απόντες....

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

https://www.lifo.gr/now/greece/apergia- ... y-parontes
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Θέλω να δηλώσω πως είχα μία τρομερά παραγωγική μέρα και πως ο ΟΑΣΘ με εξυπηρέτησε τρομερά.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Gewponos90 έγραψε: 10 Ιουν 2021, 23:31
Πασιφάη έγραψε: 10 Ιουν 2021, 22:42
Gewponos90 έγραψε: 10 Ιουν 2021, 16:11

Τι τραβάς και εσύ πουλακι μου
:lol:

Μπα..απλά τους λέγω ευγενικά, ότι νοικιάζω απλώστρα στη Μακρόνησο. :102:

Έτσι μπραβο. Τους εξεφτελισες.
Νοιώσε μαν. Νοιώσε.. :a040:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

georgebi έγραψε: 10 Ιουν 2021, 23:37 Oλοι, όλες και.....όλα :g030: ήμασταν εκεί....μόνο η ΝΔουλοι ήταν απόντες....

[img]https://i.postimg.cc/RVsqgtt3/aper ... .jpg[/img]

[img]https://i.postimg.cc/PxjqCzg7/aper ... .jpg[/img]
Kαι να θες να διαδηλώσεις δλδ, για καθαρά εργατικά θέματα, δεν πας εξαιτίας όλων αυτών που πέραν των αλλων, έχουν άσχετα αιτήματα :102:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Είναι σημείο των καιρών να αποφασίζουν και να νομοθετούν για τα εργασιακά, άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ούτε ένα λεπτό. Κασκαντέρ της πολιτικής οπως ο Χατζηδακης.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Frappezitis έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:54 Είναι σημείο των καιρών να αποφασίζουν και να νομοθετούν για τα εργασιακά, άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ούτε ένα λεπτό. Κασκαντέρ της πολιτικής οπως ο Χατζηδακης.
Δεν είναι σημείο των καιρών, είναι ο κανόνας. Ο νομοθέτης για τα εργασιακά είναι άεργος. Και ο φερόμενος εκπρόσωπος της εργατιάς όμως (κουτσούμπας αραμπαδες και καρουλια 5%), κι αυτός εξίσου άεργος είναι.

Το μόνο συμπέρασμα είναι πως ο μέσος εργαζόμενος είναι τελείως στούρνος γιατί αφήνει άεργους να εκπροσωπούν - νομοθετούν για αυτόν. Υπό αυτήν την έννοια κιόλας καλά να πάθει, δεν αξίζει κάτι καλύτερο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Μονο που ο μητσαρας δεν λέει «μαγκες αράξτε στον καναπε σας, σας εκπροσωπω εγώ» αλλά λέει «βγείτε και γινετε νοικοκύρηδες στον τόπο σας», όχι ατομικά ο καθένας για τον κώλο του αλλά συλλογικά ως τάξη.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Ο υπουργος απο την αλλη λεει «μην αγχωνεστε σας καλυτερευουμε την ζωή».
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Fluffy έγραψε: 11 Ιουν 2021, 16:10 Μονο που ο μητσαρας δεν λέει «μαγκες αράξτε στον καναπε σας, σας εκπροσωπω εγώ» αλλά λέει «βγείτε και γινετε νοικοκύρηδες στον τόπο σας», όχι ατομικά ο καθένας για τον κώλο του αλλά συλλογικά ως τάξη.
τρίχες φίλε θρησκόληπτε και το ξέρεις. Ο μητσάρας ως άεργος θα έπρεπε να το βουλώνει αντί να δίνει και συμβουλές σε εργατικές τάξεις, όπως ακριβώς κι ο Χατζηδάκης θα έπρεπε να πουλάει λαχεία αντί να νομοθετεί.

Αλλά το κομματικό ιερατείο της κάθε μεριάς επιβάλλει για χάρην του ιερού του σκόπου, να βλέπεις την ανεπάρκεια του απέναντι και να κρύβεις την ανεπάρκεια τη δικιά σου.

Πρόσφατα είχα σχετική συζήτηση με πολύ καλή μου φίλη μεν, κουμουνίστρια δε, τά χασα όταν μου "απάντησε" στο χ επιχείρημα πως δεν μπορεί να μου απαντήσει και πως θα υποβάλλει ερώτηση στο κόμμα ... Όπως οι χριστιανοί πάνε στον πνευματικό όταν δεν μπορούν να εξηγήσουν με θετικό τρόπο τας ιεράς γραφάς ... βέβαια τα έχασε και αυτή όταν της περιέγραψα 2-3 περιστατικά διεκδικησης των μισθωτών εργασιακών μου συμφωνιων ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

καθόλου τρίχες.

Τα έχουμε ξανπει μωρε. Οι εργατες οργανώνονται, σε ανεπίσημο επίπεδο για να παιξουν κουν-καν, ποδόσφαιρο. Σε επίσημο επίπεδο οργανωνονται σε σωματεία, συλλογους, συνδυκάτα, εργατικά κέντρα ομοσπονδίες κλπ ειτε σε χωρους δουλειάς, είτε σε κλαδικό επιπεδο, σε επίπεδο περιφέρειας, σε εθνικό κτλπ. Αυτά είναι σε κατωτερου επιπέδου οργανώσεις κυρίως για οικονομικές διεκδικήσεις. Το ανώτατο επίπεδο οργάνωσης είναι το κόμμα με κυρίως πολιτκά αιτήματα. Αυτά για το προλεταριατο. Στην περίοδο που η αστική τάξη ήταν η επαναστατική δύναμη της κοινωνίας έφτιαχνε επαναστατικές οργανώσεις π.χ. φιλικη εταιρία. Οργάνωση ήταν.

Αυτά είναι επιστήμη, ανιλαμβάνομαι όμως πως στο μυαλό ορισμένων η επιστήμη φαντάζει ως θρησκεία. Θυμάμαι ακόμα σε περασμένο φορουμ έναν χρήστη skakos να λέει πως η επιστήμη είναι θρησκεία γιατι έχει τα δογματα της κτλπ. Επειδή δεν μπορούσε να αντιληφθεί επιστημονική μεθοδολογία την εκλογικευε κατα κάποιον τρόπο και έλεγε «ε θρησκεια είναι και αυτήν».
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”