!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι «εχθροί» σου έλληνα είναι δίπλα σου...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Οι «εχθροί» σου έλληνα είναι δίπλα σου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Πάντως και εμένα με πήραν τηλέφωνο από Τουρκία κάτι παλιοί γνώριμοι που είχα κάτι χρόνια να τους δω και να μιλήσω, για να μου πουν ότι προσεύχονται για εμάς στο Αλλάχ και κάτι τέτοια.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

paul25 έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:48 Πάντως και εμένα με πήραν τηλέφωνο από Τουρκία κάτι παλιοί γνώριμοι που είχα κάτι χρόνια να τους δω και να μιλήσω, για να μου πουν ότι προσεύχονται για εμάς στο Αλλάχ και κάτι τέτοια.
Τους μουσουλμάνους που σου φέρονται καλά, να τους προσέχεις πιο πολύ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

φιλοι σε επιπεδο προσωπων υπαρχουν

φιλιες μεταξυ λαων δεν υπαρχουν εκει υπαρχουν ΜΟΝΟ συμφεροντα

κι αυτό επικρατει κι στα βαλκανια κι στην άλλη ευρωπη σε ασια κι αφρικη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
paul25

Kauldron έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:50
Τους μουσουλμάνους που σου φέρονται καλά, να τους προσέχεις πιο πολύ.
Γιατι; Ευγενικοί ήταν!
Άβαταρ μέλους
paul25

run έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:58 φιλοι σε επιπεδο προσωπων υπαρχουν

φιλιες μεταξυ λαων δεν υπαρχουν εκει υπαρχουν ΜΟΝΟ συμφεροντα

κι αυτό επικρατει κι στα βαλκανια κι στην άλλη ευρωπη σε ασια κι αφρικη
Μα προσεύχονται μου είπαν για όλους τους Έλληνες όχι μόνο για μένα.
run

δεν αλλαζει τιποτα είναι καποια προσωπα ΟΧΙ ο τουρκικος λαος

ο οποιος ακολουθει την ηγετιδα ελιτ της τουρκιας βεβαιως
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

κι για να λεμε αερες

στις προσφατες εκλογες στην τουρκια όλα τα τουρκικα κομματα ακολουθουσαν ακραια πολιτικη εναντι της ελλαδας κι αυτά υπερψηφιστηκαν από τον τουρκικο λαο

μεταξυ λαων ΜΟΝΟ συμφεροντα επικρατουν αυτό δειχνει η ιστορια κι η πραγματικοτητα

τωρα η προπαγανδα συριζα κκε αρφανων σιμιτιού είναι ψεμματα ιδεοληψίες πιστεις

κοινως σανος αερας κτλ
Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon »

run έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 10:10 τελος κι με την προπαγανδα του κκε

αρκετα υπονομευσε την ελλαδα κι τους ελληνες

μεταξυ λαων δεν υπαρχει αλληλεγγυη υπαρχουν συμφεροντα ΜΟΝΟ αυτό δειχνει η ιστορια

τα αλλα που λες είναι αντίθετα της λογικης,οι ιδεοληψίες σου δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα

κι για αυτό απορρίπτονται από ην συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων
Προς το παρόν δεν έχω αναφέρει το ΚΚΕ.Το τι νομίζει ο κάθε άλλος για μένα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.
Ποια είναι η λογική;Να σφαζόμαστε μεταξύ μας;Να μισούμε ο ένας τον άλλον;Να έχουμε πολέμους;Σου αρέσει αυτή η λογική και θέλεις να την κρατήσεις;
Σε μια τραγωδία με 91 νεκρούς,από ότι είδα πριν λίγες ώρες,το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.Το κράτος είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.Δεν είδα κανέναν θεό να κατεβαίνει να σώσει έστω τα παιδάκια.Αθώες ψυχούλες.Ούτε τους νέους,ούτε τους γέρους,ούτε περιουσίες,ούτε γατιά σκυλιά,ούτε δάση.Βιώνουμε μια τραγωδία.
Αντίθετα είδα ανθρώπους να τρέχουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους.Είτε είναι έλληνες,είτε μετανάστες.Είτε είναι οι «εχθροί» μας.Ανθρώπους που αύριο θα τους μισούμε γιατί είναι διαφορετικής εθνικότητας,διαφορετικής θρησκείας,διαφορετικού χρώματος δέρματος.Αυτό θέλεις να μου πεις ότι είναι λογικό.Ότι έτσι πρέπει να είναι.Να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο.
Όπως έχω γράψει ο καθένας επιλέγει τι θα γίνει.Άνθρωπος ή Αμβρόσιος.Η επιλογή είναι του καθενός.
Άβαταρ μέλους
fonfon

Χουργιατς έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 13:04
τζοντζον έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:29 Βασικό κομμάτι αυτού του τεράστιου κύματος αλληλεγγύης που σχηματίστηκε από την πρώτη στιγμή για τους πυρόπληκτους είναι και οι κοινότητες των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα.

Εικόνα

τζοντζον έγραψε: Μετανάστες, πρόσφυγες και κοινότητες-οργανώσεις, μέλη του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για βοήθεια και εθελοντισμό στις πυρόπληκτες περιοχές.

Εικόνα

τζοντζον έγραψε:Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, που δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook φωτογραφίες από τις δράσεις του, ενώ ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις καταγραφές εθελοντικής εργασίας και προσφοράς σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων.

Εικόνα

τζοντζον έγραψε: Στην κινητοποίηση μετείχαν η Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων, η Ελληνογεωργιακή Ένωση Νέων, το Πολιτιστικό Κέντρο Καύκασος – Γεωργία, η κοινότητα των Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων, η κοινότητα του Κονγκό, η Αιγυπτιακή κοινότητα, η Ουκρανική κοινότητα η Νιγηριανή Κοινότητα Ελλάδος, καθώς και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων.
Εικόνα

******************************************************************************************************************
Βρε παλικάρι έχω κάτι που με απασχολεί εδώ και καιρό και θέλω να σε ρωτήξω.
Σε ποιό Στάρμπαξ της Αθήνας προσφέρουν το Λάττε Ματσιάτο με τριμμένο πάγο και γάλα Σόγιας;
Έχεις γράψει πόσα ποστ στο νήμα και δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα.Το μόνο που κάνεις είναι να παίζεις με το νικ μου.Θα τα κάνω συλλογή.Κατηφόρα δίχως τέλος.Θέλω να δω πόσο πιο χαμηλά μπορείς.
Άβαταρ μέλους
fonfon

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:38 Ωραιο θεμα fonfon :+1:
Μπραβο! :wave:
Ευχαριστώ.Σημαντικότερο ο προβληματισμός πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
fonfon

run έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:08 κι για να λεμε αερες

στις προσφατες εκλογες στην τουρκια όλα τα τουρκικα κομματα ακολουθουσαν ακραια πολιτικη εναντι της ελλαδας κι αυτά υπερψηφιστηκαν από τον τουρκικο λαο

μεταξυ λαων ΜΟΝΟ συμφεροντα επικρατουν αυτό δειχνει η ιστορια κι η πραγματικοτητα

τωρα η προπαγανδα συριζα κκε αρφανων σιμιτιού είναι ψεμματα ιδεοληψίες πιστεις

κοινως σανος αερας κτλ
Στην Τουρκία λοιπόν που λες κυριαρχούν λογικές γκρίζων λύκων.Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει όμως αρκετά γεγονότα για περισσότερες ελευθερίες.Παρότι δεν υπάρχει η ανάλογη κουλτούρα.Έχουμε δει αρκετά βήματα.Ο Ερντογάν για να περιορίσει ακριβώς αυτό το φαινόμενο έχει θέσει περιορισμούς στο ίντερνετ και στις εφημερίδες.Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Αργά ή γρήγορα θα γίνει αυτό που πρέπει.Βήμα βήμα.
Η συμπαράσταση που υπήρξε μέσα από τα σόσιαλ μίντια είναι πραγματικό γεγονός.Το ίδιο και σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις στην Τουρκία ή σχετικές με την Τουρκία.
Ισχύει στο ακέραιο και το προηγούμενο ποστ.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

fonfon έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:17
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 14:38 Ωραιο θεμα fonfon :+1:
Μπραβο! :wave:
Ευχαριστώ.Σημαντικότερο ο προβληματισμός πιστεύω.
Εσύ δεν προβληματίζεσαι γιατί μας σερβίρουν την προπαγάνδα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
run

λογικες γκριζων λυκων??

ωρε δεν πηρες χαμπαρ που τα κομματα της συντριπτικης πλειοψηφιας επιτεθηκαν στην ελλαδα

τι λογικες γκριζων λυκων?? γκριζοι λυκοι απέναντι στην ελλαδα είναι η τουρκικη συμπολιτευση κι αντιπολιτευση κι συ μιλας για γκριζους λυκους

ρε κοιτα την πραμματικοτητα οι ιδεοληψίες στηρίζονται στο ΨΕΜΜΑ
Άβαταρ μέλους
fonfon

Μπίστης έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:36 Εσύ δεν προβληματίζεσαι γιατί μας σερβίρουν την προπαγάνδα.
Προπαγάνδα είναι ότι ο κάθε ξένος είναι εγκληματίας.Ότι κάθε ξένος θέλει το κακό σου.Εσύ προβληματίστηκες πάνω σε αυτήν την προπαγάνδα;
run έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 15:39 λογικες γκριζων λυκων??

ωρε δεν πηρες χαμπαρ που τα κομματα της συντριπτικης πλειοψηφιας επιτεθηκαν στην ελλαδα

τι λογικες γκριζων λυκων?? γκριζοι λυκοι απέναντι στην ελλαδα είναι η τουρκικη συμπολιτευση κι αντιπολιτευση κι συ μιλας για γκριζους λυκους

ρε κοιτα την πραμματικοτητα οι ιδεοληψίες στηρίζονται στο ΨΕΜΜΑ
Η συμπαράσταση που υπήρξε από τα σόσιαλ και σε αθλητικές δραστηριότητες είναι υπαρκτή.Είναι από τούρκους.Είναι πραγματικότητα.Εσύ άραγε τα έχεις πάρει αυτά χαμπάρι;
Τις κοινητοποιήσεις εναντίον του Ερντογάν τις έχεις πάρει χαμπάρι;
Προβλήματα μπορεί να έχεις με γείτονες ή ακόμα και με συγγενείς.Θα τα λύσεις με καραμπίνες ή πολιτισμένα;Επιλογή είναι.
run

εγω πηρα χαμπαρι την βουληση της συντριπτικης πλειοψηφιας του τουρκικου λαου που εκφραστηκε με την ψηφιση των ανθελ τουρκικων κομματων

τωρα αν πεντε ή δεκα στα σοσιαλ μεσα δηλωσαν αυτό ή το άλλο ελχιστη η σημασια κι δεν αλλαζει την εχθροτητα του τορκικου λαου στον ελληνικο λαο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”