!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
- Καραμελίτσα
Re: Στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμου !
Λατρεμένα μου φασιστάκια εσείς, να μην πω με τι θα μείνετε στο χέρι.
Z
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ελπιζω να μην εχουμε hell broke loose σκηνικα τωρα ειδικα αν εχει παθει χοντρη ζημια ο αστυνομικος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σύρε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχει παραιτηθει κανεις για ολη αυτη την κατασταση?
5 πορωμενοι μπατσοι προκαλεσαν ολο αυτο το πραγμα και στο τελος θα την πληρωσουν και δικοι τους συναδελφοι.
Προισταμενους δεν εχουν αυτοι οι τυποι? Καποιος δεν πρεπει ν'αναλαβει την ευθυνη?
5 πορωμενοι μπατσοι προκαλεσαν ολο αυτο το πραγμα και στο τελος θα την πληρωσουν και δικοι τους συναδελφοι.
Προισταμενους δεν εχουν αυτοι οι τυποι? Καποιος δεν πρεπει ν'αναλαβει την ευθυνη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Winston Smith
Αυτή είναι η ίση και αντίθετη δύναμη με βάση το νεύτωνα.
Είμαι θυμωμένος. Με 3200 κρούσματα και κλειστή την οικονομία κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Και κάνουν σοβαρά επεισόδια.
Μην τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τους διαδηλωτές έχω ψηφίσει ΝΔ.
Δεν υπαρχει απλυτος στην Αθηνα που να μην εχει κατεβει Νεα Σμυρνη μαζι με οπαδους.
Ο αχρηστος ο ΠΑΣΟΚος στο ΠροΠο δεν καταφερε να τους εμποδισει και τωρα αδυνατει να τους αντιμετωπισει.
Ο αχρηστος ο ΠΑΣΟΚος στο ΠροΠο δεν καταφερε να τους εμποδισει και τωρα αδυνατει να τους αντιμετωπισει.
εξυπνη κινησηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:07Οι μαγαζάτορες τα σπάνε για να πάρουν φράγκα, αφού έτσι κι αλλιώς κλειστοί είναι. Ελεμενταρι γουατσον.nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:02 απο ειπε στο ΜΕΓΚΑ δεν αφησανε τζαμαρια ορθια στην πλατεια ... χωρια τα αυτοκινητα ... ποιος ειπαμε ηταν ο διοργανωτης ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Ανδρέα ζεις
Αρχισαν οι προβοκάτσιες της δεξιάς ! Παλιά μου τέχνη κόσκινο.Μέχρι και τα τανκς και τα τρίκυκλα θα βγάλουν τα παιδιά της Μέρκελ και οι μπουραντάδες ! Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Πάρε τα SS και μπρος δε σε θελει ο λαός ! Χουντοχοίδη παραιτήσου !
Πάρε τα SS και μπρος δε σε θελει ο λαός ! Χουντοχοίδη παραιτήσου !
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Είναι τρομερές και ντροπιαστικές οι εικόνες με το λιντσάρισμα του αστυνομικού. Ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά με την υγεία του.
Αναρωτιέμαι γιατί χρειάστηκε μισή ώρα για να φτάσει ένα ασθενοφόρο σ' έναν παράδρομο της Συγγρού. Αν είναι δυνατόν.
Αναρωτιέμαι γιατί χρειάστηκε μισή ώρα για να φτάσει ένα ασθενοφόρο σ' έναν παράδρομο της Συγγρού. Αν είναι δυνατόν.
Οι συνδικαλιστές τους προσπάθησαν να τα ρίξουν(αόριστα) στην πολιτική ηγεσία. "Δε φταίμε εμείς, εμείς ακολουθούμε εντολές"Daje έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:08 Εχει παραιτηθει κανεις για ολη αυτη την κατασταση?
- Καραμελίτσα
Ναι, επειδή τα 3200 κρούσματα και η κλειστή οικονομία έγιναν στο κενό, δεν υπάρχει παρελθόν, δεν υπάρχει ευθύνη, απλά φύτρωσαν.Ίακχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:08 Είμαι θυμωμένος. Με 3200 κρούσματα και κλειστή την οικονομία κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Και κάνουν σοβαρά επεισόδια.
Z
Καταδικαζουμε τη βια απο οπου και αν προερχεται... ΑΛΛΑ μπλα μπλα μπλαΊακχος έγραψε: 09 Μαρ 2021, 20:08 Είμαι θυμωμένος. Με 3200 κρούσματα και κλειστή την οικονομία κάποιοι διοργανώνουν συγκεντρώσεις για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Και κάνουν σοβαρά επεισόδια.
Δεν ξέρω τι εννοείς γιατί δεν ξέρω από φυσική, ξέρω ότι η δράση φέρνει αντίδραση αλλά δεν είναι εικόνες αυτές. Σε καμία περίπτωση. Αυτό θα γεννήσει κι άλλη βία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-