stergiosbik έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:30 Από μέσα του ο πατέρας θα λέει "Ρε το κωλοπαιδο τι μουνι γαμουσε"!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το έχω ξαναπεί οι μανάδες ζηλεύουν τις γκόμενες των παιδιών λόγο οιδιπόδειου συμπλέγματος.
Ο μόνος που πρέπει να παρέμβει εδώ είναι η εφορεία αν δεν έκοβε τιμολόγια η τυπισα.
Ο μόνος που πρέπει να παρέμβει εδώ είναι η εφορεία αν δεν έκοβε τιμολόγια η τυπισα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες η φυση?nick έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:47 Το έχω ξαναπεί οι μανάδες ζηλεύουν τις γκόμενες των παιδιών λόγο οιδιπόδειου συμπλέγματος.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο τύπος είναι πάνω από 30, το μοντέλο είναι 13.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:43 κανενας,σε αντιστοιχο περιστατικο μικρουλας με καθηγητη ποια η σταση σου?
δεν πιστευω να υιοθετησετε την πολιτικα ορθη,υποκριτικη αποψη![]()
Αν είχαν σχέση δλδ. εσύ θα θεωρούσες πως η μικρή κινδυνεύει από τον τύπο; Ή μήπως το ανάποδο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις εξετάζεις με ποιον συνδέεσαι. Αν είσαι συγγενής της μικρής , ξύλο στον αλήτη αλυπητο.
Αν είσαι συγγενής του μεγάλου , όλα νορμαλ

Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Λογικά κάτι τέτοιο θα παίζει, δεν εξηγείται αλλιώςnick έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:47 Το έχω ξαναπεί οι μανάδες ζηλεύουν τις γκόμενες των παιδιών λόγο οιδιπόδειου συμπλέγματος.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πολλες μαμαδες νομιζουν οτι τα αγορακια τους ειναι κτημα τους.nick έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:47 Το έχω ξαναπεί οι μανάδες ζηλεύουν τις γκόμενες των παιδιών λόγο οιδιπόδειου συμπλέγματος.
Και ως γυναικες αδυνατουν να κατανοησουν την ψυχολογια του αρσενικου και προσπαθουν να το πλασουν συμφωνα με τη δικη τους φυση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Eθνικοκοινωνιστης
κατα τα αλλα οι νοικοκυραιοι εκφραζουν τον αποτροπιασμο τους για τον τσοκλη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
εξηγειται αλλιως
φοβια γιατι γνωριζουν καλα
Θα σου δώσω ένα κλου: είναι αρχαίος βασιλιάς της Σπάρτης, και το όνομά του αρχίζει απο "Α" και τελειώνει σε "Σ"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πολύ της μόδας έχει γίνει τελευταία το "είμαι ερωτςυμενος/η".
Μία ο προπονητής με την 11χρονη, μια η δασκάλα με το 13χρονο. Κάνας άλλος είναι ερωτευμένος? Πείτε το τώρα που γυρίζει.
Μία ο προπονητής με την 11χρονη, μια η δασκάλα με το 13χρονο. Κάνας άλλος είναι ερωτευμένος? Πείτε το τώρα που γυρίζει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νοοοοο!!!Σενέκας έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:01Θα σου δώσω ένα κλου: είναι αρχαίος βασιλιάς της Σπάρτης, και το όνομά του αρχίζει απο "Α" και τελειώνει σε "Σ"Gherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:29Ποιον λες; Τον ξέρουμε;nowhere έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:32
ηρέμησε φίλε.που να διάβαζες έναν χρήστη παλιότερα που καμάρωνε για τις βιζιτούδες που έστελνε δυο-δυο στο ανηψάκι του
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αγαμέμνονας 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ειναι τωρινη μόδα. Και ο Γκαίτε οταν έγραψε τον Φαουστ, ηταν ερωτευμένος με μια 15χρονη. Ο ίδιος ητο 76 Απριληδων.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:03 Πολύ της μόδας έχει γίνει τελευταία το "είμαι ερωτςυμενος/η".
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και η Ιουλιέτα ήταν 13 στο έργο του Σαίξπηρ.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:08Δεν ειναι τωρινη μόδα. Και ο Γκαίτε οταν έγραψε τον Φαουστ, ηταν ερωτευμένος με μια 15χρονη. Ο ίδιος ητο 76 Απριληδων.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:03 Πολύ της μόδας έχει γίνει τελευταία το "είμαι ερωτςυμενος/η".
Άλλες εποχές τότε. Για σήμερα λέω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις