Εδώ μου τα χαλας
Δεν υπάρχει μετενσάρκωση
Αυτά τα λίγα χρόνια εχουμε
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Εδώ μου τα χαλας
Μπλου το μυαλό ο θεός μας το έδωσε (κατα όπως δέχεστε) για να το χρησιμοποιούμε...bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:17Που να βγάλεις άκρη με τη δεοντολογία...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:08αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:04
Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ότι ο Χριστός
Θεραπευει... Όταν η σωματική ασθένεια προκαλουταν από κάποιο πνευματικο λάθος
Δλδ θα μου βγάλεις το Χριστό ότι ;
Ήμαρτον
Κυριε ελέησον
και το παιδί με εγκεφαλική παράλυση που μου φεραν από ένα ίδρυμα και τα κάνει πάνω του, φαντάζομαι κάποιο πνευματικό λάθος θα έκανε.
Αυτά ρωτα τα σε ιερεα
μπλου μου θυμάμαι προσωπικά τον θανατο μου από την προηγούμενη ζωή μου και το τι έκανα πριν ενσαρκωθώ σε αυτή την ζωή...bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:20Εδώ μου τα χαλας
Δεν υπάρχει μετενσάρκωση
έλα μωρέ μπλου..οι περισσότεροι αγράμματοι άνθρωποι είναι που πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες...και όσοι καλλιεργημένοι υπάρχουν προσπαθούν κάπως να λειάνουν τις γωνίες και να βρουν ένα λογικό σχήμα σε αυτήν την φοβερή τυχαιότητα και βία που μας περιβάλλει. Τόσο σε βιολογικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:17Που να βγάλεις άκρη με τη δεοντολογία...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:08αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:04
Ο Άγιος Παΐσιος έκανε ότι ο Χριστός
Θεραπευει... Όταν η σωματική ασθένεια προκαλουταν από κάποιο πνευματικο λάθος
Δλδ θα μου βγάλεις το Χριστό ότι ;
Ήμαρτον
Κυριε ελέησον
και το παιδί με εγκεφαλική παράλυση που μου φεραν από ένα ίδρυμα και τα κάνει πάνω του, φαντάζομαι κάποιο πνευματικό λάθος θα έκανε.
Αυτά ρωτα τα σε ιερεα
Δε μπορω να τα πω εδώ δε φαίνονται ίδια όταν τα γράφειςksk έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:21Μπλου το μυαλό ο θεός μας το έδωσε (κατα όπως δέχεστε) για να το χρησιμοποιούμε...bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:17Που να βγάλεις άκρη με τη δεοντολογία...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:08
αυτοί οι 5200 που πέθαναν στην Ελλάδα έκαναν κάποιο πνευματικό λάθος;
Αυτά ρωτα τα σε ιερεα
Σκέψου μόνη σου κάποια πράγματα...
Ενταξει μαζί θα παμε στο πνευματικο μουtanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:22μπλου μου θυμάμαι προσωπικά τον θανατο μου από την προηγούμενη ζωή μου και το τι έκανα πριν ενσαρκωθώ σε αυτή την ζωή...bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:20Εδώ μου τα χαλας
Δεν υπάρχει μετενσάρκωση
έχω προσωπικό βίωμα και βασίζομαι σε ότι έχω ζήσει και θυμάμαι...
φίλε ήλπιζα ότι η ενασχόληση σου με την αρχαία γραμματεία θα σου άνοιγε το μυαλό αλλά πνευματικά είσαι ένα νήπιο
Ναι, όπως ο γιατρός στην Λευκάδα που χρηματιζόταν και είχε βγάλει όλο το νησί σχεδόν τυφλούς για να παίρνουν επίδομα...bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:23 Για αυτό μας έδωσε φωτισμενους και γιατρους και νοσοκόμες( δε τις βάζουν τυχαία σε ποστα) και εκπαιδευτές ειδικής αγωγης
δεν θα παμε μπλου μου διότι δεν θα δέχετε αυτά που θα του πω και θα μαλώσουμε στο τέλοςbluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:25Ενταξει μαζί θα παμε στο πνευματικο μουtanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:22μπλου μου θυμάμαι προσωπικά τον θανατο μου από την προηγούμενη ζωή μου και το τι έκανα πριν ενσαρκωθώ σε αυτή την ζωή...bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:20
Εδώ μου τα χαλας
Δεν υπάρχει μετενσάρκωση
έχω προσωπικό βίωμα και βασίζομαι σε ότι έχω ζήσει και θυμάμαι...
Αυτό όλο θα στο γυρίσει προς τα δεξιά
Να δεις θα παμε.
Τώρα μη λες αλλά κι αλλα
Μην στεναχωριέσαι...μπορώ να σε μεταφραζωbluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:23Δε μπορω να τα πω εδώ δε φαίνονται ίδια όταν τα γράφεις
Το νόημα είναι ότι δεν παθαινεις τίποτα αν εισαι πιστος;
Παθαίνεις
Για αυτό μας έδωσε φωτισμενους και γιατρους και νοσοκόμες( δε τις βάζουν τυχαία σε ποστα) και εκπαιδευτές ειδικής αγωγης
Αυτο θα το εκλάβω ως κομπλιμέντο αν όλοι εσείς είστε το παράδειγμα του πνευματικού ενήλικα...tanipteros έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:26φίλε ήλπιζα ότι η ενασχόληση σου με την αρχαία γραμματεία θα σου άνοιγε το μυαλό αλλά πνευματικά είσαι ένα νήπιο
Προφανώς κα ιδεν τις βάζουν τυχαία σε πόστα.bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:23
Παθαίνεις
Για αυτό μας έδωσε φωτισμενους και γιατρους και νοσοκόμες( δε τις βάζουν τυχαία σε ποστα)
Λίγα για τη Ζωή ,αλλιώςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 10:03Προφανώς κα ιδεν τις βάζουν τυχαία σε πόστα.bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:23
Παθαίνεις
Για αυτό μας έδωσε φωτισμενους και γιατρους και νοσοκόμες( δε τις βάζουν τυχαία σε ποστα)
Ξέρεις τι δύναμη έχουν οι παραθρησκευτικές οργανώσεις Ζωή και Σωτήρ στο Ταλιμπανάτο της Ελλάδος;
εκεί πήγαινες κατηχητικό; γνώρισες καμιά μυστακοφόρα νεαρά;Στύγιος έγραψε: 11 Ιαν 2021, 10:38Λίγα για τη Ζωή ,αλλιώςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιαν 2021, 10:03Προφανώς κα ιδεν τις βάζουν τυχαία σε πόστα.bluerose έγραψε: 10 Ιαν 2021, 15:23
Παθαίνεις
Ξέρεις τι δύναμη έχουν οι παραθρησκευτικές οργανώσεις Ζωή και Σωτήρ στο Ταλιμπανάτο της Ελλάδος;![]()