Ενοειται πως οχι . Για ποιο λόγο δε θα θελαμε ομως εφοσον σου αρεσουν τα εκπαιδευτικα κουιζ ?Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:52 Δείτε το και από μια άλλη οπτική γωνία : Θα θέλατε η 15-16 χρονη να ήταν αδερφή σας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.
- Sid Vicious
Πόσο πετυχημένη περιγραφή της αριστεράς αυτή η πρόταση ρε φιλαράκι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Θα σου κάνω εγώ ρε. Άστους όλους γιατί τους εξάντλησα.the comet the course the tail έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:49τι κατεβατά γράφει πάλι ο χαοτικός; ελύσσαξε πάλι.κάντε μια σύνοψη τι λέει.
![]()
Έκανα το νήμα γιατί μου τη δίνουν τα αρχιδάκια που δεν ξέρω τι σκατά κρυμμένη ομοφυλοφιλία έχουν, αλλά κάθε άλλο παρά γνήσια ζωική αρσενική φύση έχουν αυτοί που μετά από ένα γαμήσι, δεν νιώθουν μία βιολογική ευγνωμοσύνη για το θηλυκό. Μία ασαφής μαγνητική έλξη, μία κβάντωση του είναι τους ώστε να νιώθουν κομμάτι τους το άλλο πλάσμα με το οποίο συνευρέθησαν. Τα εν λόγω αρχιδάκια που μου η δίνουν από παλιά και προ ίντερνετ εποχής, μπορούν και επιδίδονται σε εξευτελιστικές πράξεις όπως το να δημοσιεύουν βίντεο ή φωτογραφίες με την κοπέλα σε σεξουαλικό μουντ.
ένα άλλο είναι η κακομοιριά κάποιων να ακολουθούν τον ωραίο και επιθυμητό φίλο τους για να γαμήσουν μετά κι αυτοί.
κι ένα άλλο που μου τη δίνει και το κατακρίνω είναι το "να βγάλεις γκόμενα γι το φίλο σου. Να κανονίσεις κατάσταση με την κοπέλα χωρίς να το ξέρει
για να γαμήσετε κι οι δυο.
Αυτό είναι το αρχικό ποστ και τίποτα άλλο.
όπως ξέρεις όμως θα έμπαινε το ζήτημα του πόσοπουτανάκι είναι η κοπέλα και επειδή είμαι και σε διάθεση να μην αφήνω να πέσει τίποτα κάτω (είμαι σε διακοπές και πολύ ξεκούραστος
Μετά μπήκε το θέμα της ανηλικότητας κι εκεί παλεύουν όλοι την ανωμαλία και ρίχνονται στη μάχη της διασποράς κανονικότητας κλπ.
με το στοκοσύνη που παίζει ξέρεις ότι μπορεί και να φτάσει να λένε ότι είμαι με τους δυο μαλάκες της είδησης και ότι τους υποστηρίζω, επειδή τους θέτω ερωτήματα περί συνεύρεσης με δεκαεξάχρονη.
Είπα ότι δεν τρέχει και τίποτα και δεν τρέχει κάτι να κάνει σεξ η κοπέλα ούτε θα πάθει κακό. Αν το τράβαγα κι άλλο κι αν ήταν η ΓΑΛΗ εδώ θα έπαιζε συμφωνία ότι ΟΚ, δεν παθαίνει κακό η κοπέλα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι ο ενήλικας που το κάνει είναι μαλάκας.
Κι όπως καταλαβαίνεις αρχίζω να διακρίνω ότι ούτε καμία δεκαεξάχρονη τους νοιάζει παρά όνο το να είναι ο άλλος όπως εμείς γουστάρουμε αλλιώ τον γαμάμε. Το ούφο η Σέσιλυ με είπε παιδόφιλο και ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται που δεν γουστάρουν ανωμαλίες.
με λίγα λόγια το θέμα γι αυτήν έγινε : Η δική μου πίεση προς όλους να δεχτούν την ανωμαλία.
Μπαίνει και το άλλο το χαμένο και παίρνει και θέση ότι είναι με το καλό και μου λέει για ενήλικες κι ανήλικες.
Τέλος είπα ότι στα δεκαέξι κάποιες έγιναν μάνες.
Εντάξει όλα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι.Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:52 Δείτε το και από μια άλλη οπτική γωνία : Θα θέλατε η 15-16 χρονη να ήταν αδερφή σας;
Ήταν και η μάνα μου. Θες κάτι;
- Cecily Anne
Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2020, 22:20Δεν είδα το βίντεο που έβαλες. Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που γουστάρουν ερωτικά ανήλικα. Εφόσον συμπεριλαμβάνεσαι, μη με πρήζεις.Χαοτικός έγραψε: 29 Δεκ 2020, 22:19Ναι. Όπως αυτά του βίντεο που έβαλα. Αλλά θα μπορούσα να γουστάρω και και τρίχρονα. Το πρόβλημά σου πιο είναι;Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2020, 22:17
Όποιον συγκεκριμένα γουστάρει ανήλικα έγραψα. Γουστάρεις ανήλικα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μλκ πέσε κάνα φράγκο και δικιά σου. Όχι έτσι τσαμπέSid Vicious έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:59Πόσο πετυχημένη περιγραφή της αριστεράς αυτή η πρόταση ρε φιλαράκι
Τι ρε πάλι;Cecily Anne έγραψε: 30 Δεκ 2020, 00:22Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2020, 22:20Δεν είδα το βίντεο που έβαλες. Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που γουστάρουν ερωτικά ανήλικα. Εφόσον συμπεριλαμβάνεσαι, μη με πρήζεις.Χαοτικός έγραψε: 29 Δεκ 2020, 22:19
Ναι. Όπως αυτά του βίντεο που έβαλα. Αλλά θα μπορούσα να γουστάρω και και τρίχρονα. Το πρόβλημά σου πιο είναι;
-
Γενιά της Αγαμίας
γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίοςthe comet the course the tail έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:36Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:17
οκ, είναι οι συνθήκες που μεγάλωσαν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτές
μπορούμε μόνο να κλείσουμε τα σύνορα και να αλλάξουμε μερικούς νόμους
δεν είναι διαγωνισμός ποιά φάρα είναι η πιο αγγελική, είναι διαγωνισμός του ποια μέτρα είναι εφικτά
![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν θα ηθελα αλλα εαν ηταν θα την ειχα κανει μαρενΣτύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:52 Δείτε το και από μια άλλη οπτική γωνία : Θα θέλατε η 15-16 χρονη να ήταν αδερφή σας;
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Στύγιος έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:43Κι ο Βελόπουλος μάλλον έχει δεκαετίες χωρίς να γαμήσει.the comet the course the tail έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:36Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 29 Δεκ 2020, 23:17
οκ, είναι οι συνθήκες που μεγάλωσαν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτές
μπορούμε μόνο να κλείσουμε τα σύνορα και να αλλάξουμε μερικούς νόμους
δεν είναι διαγωνισμός ποιά φάρα είναι η πιο αγγελική, είναι διαγωνισμός του ποια μέτρα είναι εφικτά
![]()
Και παρθενος να ειναι χιλιες φορες εξυπνοτερος απο εναν μπετοστοκο κνιτη ειναι.
- Hector Buas
Οικογενειακές ιστορίες δηλαδή?
Χαοτικός έγραψε: 29 Δεκ 2020, 20:00 Οργισμένος πατέρας ξεσπάει. Πήγαν να βιάσουν την κόρη του ενώ πριν είχε προηγηθεί αποπλάνηση από 22χρονο (κατά το νόμο).
Διαβάστε
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... a/3191125/
Ο δικός μου προβληματισμός είναι:
Πόσο κενοί είστε ρε μαλάκες; Δεν σας φτάνει ένα γαμήσι; Δεν αρκεί ώστε να το θυμάστε και να νιώθετε καλά κρατώντας το για τον εαυτό σας; Πόση μαλακία πια. πόση ξεφτιλισμένη ανάγκη να νιώσετε μέσα στο πλήθος να σας κοιτάξουν μάτια; Πόσο μαλακισμένα σας μεγάλωσαν οι ηλίθιοι και άχρηστοι γονείς σας;
ακόμα και βιαστής να είσαι ρε. δεν μπορείς μόνος σου άχρηστε!
Αμ ο άλλος ο ξεφτίλας που περίμενε; Να ξέρει ότι δεν θέλει εσένα η γκόμενα, τον άλλον γουστάρει και να μην ντεπεσαι να σηκωθείς να φύγεις! παρά να περιμένεις να κάνει κατάσταση ο φίλος σου (3 χρόνια μικρότερος κιόλας).
αυτά τα άτομα κατά τ' άλλα έχουν πολική ζωή και πολιτικό λόγο. Κάπου στο ίντερνετ θα έχουν πετάξει και τις αντιαριστερές μαλακίες τους.
Άχρηστες υπάρξεις.
ωπα μισο.
καταρχην ηταν 15, αυτο ειναι αποπλανηση, και λογικα θα πεσουν οι αναλογες ποινες. δικαιο.
αυτο με την αποπειρα βιασμου που ειναι; η κοπελια πηγε με τη θεληση της με τον πρωτο, και με τη θεληση της βιντεοσκοπηθηκε. μετα το μετανιωσε ζητησε να διαγραφει και εγινε.
ο δευτερος ηταν μεν ηλιθιος, νομισε οτι επειδη εγιναν τα παραπανω θα κατσει και σε αυτον, εφαγε τα μπινελικια του και σταματησε.
η αποπειρα βιασμου που ειναι; δεν λεει το αρθρο να την ακουμπησε καν. μην το ξεφτιλιζουμε τελειως. δεν ειναι ολα "βιασμος" δεν ειναι λεξη μπαλαντερ να την χρησιμοποιουμε παντου γιατι ετσι την αποδυναμωνουμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 8 Απαντήσεις