Το περιβάλλον θα βελτιωθεί, δεν θα γίνει χειρότερο και η φορολογία σταδιακά θα μειωθεί. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι οι κρετίνοι πανάχρηστοι ζαίοι έχουν το χαμηλότερο όριο για golden visa στην ευρωζώνη (νομίζω σχεδόν τα μισά από τον αμέσως πιο ακριβότερο που είναι η πορτογαλία!) με αποτέλεσμα να γίνεται της κακομοίρας από μικρομεσαίους κινεζοτουρκοάραβες που φουσκώνουν τις τιμές. Στο κολωνάκι για παράδειγμα αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει οι αγοραπωλησίες γιατί όλοι περιμένουν να αυξηθεί και άλλο η ζήτησηmec_ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:55 Τον κατάλαβα το λόγο. Απλά το μέλλον από πολιτικοοικονομικής άποψης είναι αβέβαιο. Ίσως μόνο μεγάλες εταιρείες αξίζει να παίρνουν τέτοιο ρίσκο στην Ελλάδα. Για τους ιδιώτες μου φαίνεται σαν ρουλέτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
talaipwros
ρε συ σατανικε, τι περιμενεις να αυξηθεί στην αθηνα; ο πληθυσμος ή ο διάμεσος μισθος/ disposable income για να αυξηθουν οι τιμες;
Να κάνει και γυναικεία φωνή για να τον λυπηθούν.Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:52Kauldron έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:39ή στην τίμια Κυψέλη σε ΜΚΟ που θα σου δίνει εξασφαλισμένο ενοίκιο 400 ευρώ για 10 ολόκληρους μήνες πριν τελειώσουν τα λεφτά της επιδότησης του Σορος και του ΟΗΕ και θα σου μείνει το σπίτι με τους 7 πρόσφυγες μέσα να καλεί ο ΣΕ με απόκρυψη τον τοπικό πυρήνα να τους βγάλει ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Τι έχουν κάνει στο Κολωνάκι ; Έχουν σταματήσει; Λεφτά να έχεις και σε περιμένουν με αγκαλιές.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 00:18Το περιβάλλον θα βελτιωθεί, δεν θα γίνει χειρότερο και η φορολογία σταδιακά θα μειωθεί. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι οι κρετίνοι πανάχρηστοι ζαίοι έχουν το χαμηλότερο όριο για golden visa στην ευρωζώνη (νομίζω σχεδόν τα μισά από τον αμέσως πιο ακριβότερο που είναι η πορτογαλία!) με αποτέλεσμα να γίνεται της κακομοίρας από μικρομεσαίους κινεζοτουρκοάραβες που φουσκώνουν τις τιμές. Στο κολωνάκι για παράδειγμα αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει οι αγοραπωλησίες γιατί όλοι περιμένουν να αυξηθεί και άλλο η ζήτησηmec_ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:55 Τον κατάλαβα το λόγο. Απλά το μέλλον από πολιτικοοικονομικής άποψης είναι αβέβαιο. Ίσως μόνο μεγάλες εταιρείες αξίζει να παίρνουν τέτοιο ρίσκο στην Ελλάδα. Για τους ιδιώτες μου φαίνεται σαν ρουλέτα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Νμζ είμαστε πιο κοντά στην επόμενη κρίση παρά στην προηγούμενη .ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 00:18Το περιβάλλον θα βελτιωθεί, δεν θα γίνει χειρότερο και η φορολογία σταδιακά θα μειωθεί. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι οι κρετίνοι πανάχρηστοι ζαίοι έχουν το χαμηλότερο όριο για golden visa στην ευρωζώνη (νομίζω σχεδόν τα μισά από τον αμέσως πιο ακριβότερο που είναι η πορτογαλία!) με αποτέλεσμα να γίνεται της κακομοίρας από μικρομεσαίους κινεζοτουρκοάραβες που φουσκώνουν τις τιμές. Στο κολωνάκι για παράδειγμα αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει οι αγοραπωλησίες γιατί όλοι περιμένουν να αυξηθεί και άλλο η ζήτησηmec_ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:55 Τον κατάλαβα το λόγο. Απλά το μέλλον από πολιτικοοικονομικής άποψης είναι αβέβαιο. Ίσως μόνο μεγάλες εταιρείες αξίζει να παίρνουν τέτοιο ρίσκο στην Ελλάδα. Για τους ιδιώτες μου φαίνεται σαν ρουλέτα.
Υγ ταλαίπωρε καλώς ήρθες κ παλί τρελό καρναβάλι
~~¥~~
Υπάρχει λόγος που είναι στην Αθήνα υποτιμημένα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:28Γιατί έξω (= εννοώ ευρώπη) δεν είναι τόσο υποτιμημένα τα άσετς αυτά.mec_ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 22:39Είναι αναξιόπιστη η κρατική μηχανή και δεν μπορείς να βασίσεσαι. Μείνε έξω κι επένδυσε έξω. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και δεν έχουν άκρες έξω κι εσύ σκέφτεσαι να γυρίσεις έστω κι αργότερα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 05 Ιούλ 2018, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το 2022 θά 'ναι 2 λίρες = 1 ευρώtalaipwros έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:47σου διδω τωρα πορτφολιο με 5.7% ΝΕΤ γιλντ παρακαλω στο ευλογημενο μαντσεστερ το οποιο εχει projected capital growth 30% μεχρι 2022ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:28Γιατί έξω (= εννοώ ευρώπη) δεν είναι τόσο υποτιμημένα τα άσετς αυτά.mec_ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 22:39
Είναι αναξιόπιστη η κρατική μηχανή και δεν μπορείς να βασίσεσαι. Μείνε έξω κι επένδυσε έξω. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και δεν έχουν άκρες έξω κι εσύ σκέφτεσαι να γυρίσεις έστω κι αργότερα;
http://www.thisismoney.co.uk/money/mort ... -2022.html
διδεις 3 εκατομυρια λιρες τωρα και εχεις 4μιση το 2022
μπιτ ντατ ιν κυπσελη
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Όλοι κάπως έτσι το ξαναρχίζουν, ταλ. Ο αδελφός μου άκαπνος για 9 χρόνια, από ένα τσιγάρο το ξανάρχισε.talaipwros έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 00:12 μονοθεματικο, προσπαθω να σωσω έναν συναγωνιστη από τα τζιμάνια αρπακτικα
Κάτσε εδώ ρε, πού θα πας;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 00:18Το περιβάλλον θα βελτιωθεί, δεν θα γίνει χειρότερο και η φορολογία σταδιακά θα μειωθεί. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι οι κρετίνοι πανάχρηστοι ζαίοι έχουν το χαμηλότερο όριο για golden visa στην ευρωζώνη (νομίζω σχεδόν τα μισά από τον αμέσως πιο ακριβότερο που είναι η πορτογαλία!) με αποτέλεσμα να γίνεται της κακομοίρας από μικρομεσαίους κινεζοτουρκοάραβες που φουσκώνουν τις τιμές. Στο κολωνάκι για παράδειγμα αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει οι αγοραπωλησίες γιατί όλοι περιμένουν να αυξηθεί και άλλο η ζήτησηmec_ έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 23:55 Τον κατάλαβα το λόγο. Απλά το μέλλον από πολιτικοοικονομικής άποψης είναι αβέβαιο. Ίσως μόνο μεγάλες εταιρείες αξίζει να παίρνουν τέτοιο ρίσκο στην Ελλάδα. Για τους ιδιώτες μου φαίνεται σαν ρουλέτα.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- κυριος Μακης
δινω 25 τα εκατο του μισθου για σπιτι στην Γερμανια παντως, το 1/3 του μισθου θεωρω πως ειναι το ανωτατο οριο.
αυτο.talaipwros έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 23:19 ομιλουμε περι ονειρικων αποδοσεων που φανταζονται φουλ σεζον στην μυκονο και τα χριστουγεννα
στην δε κυψελη το μπερδεψες το 10ρι, δεν ειναι δεκα τοις εκατο, ειναι μια φορα στις 10 θα πληρωνουν
ενα ρημαδι που εχω, μολις ειπα στο μεσιτη να δει αν πιανει τιποτα να το πουλησω, βαρεθηκα καθε 6 μηνες να ψαχνω για νοικαρη εχοντας χασει 5 νοικια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πού το έχεις, τί όροφο, πόσα τετραγωνικά;
πατρα ιμιυπογειο 35. ειναι σαν να μην το εχω, μεσα με βαζει το ρημαδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Με ημιυπόγειο δεν πας πουθενά την σήμερον ημέραν. Νοίκιασέ το για αποθήκη μπας και βγάλεις τον ενφιά. Οι μετανάστες χρειάζονται τέτοια κόλπα γιατί συνήθως έχουν οικοσκευή που δεν θέλουν να την πετάξουν
Δίνω 40% του μισθού για σπίτι στο ΗΒ.
Αλλά ευτυχώς είναι ακριβό ενοίκιο.
Αλλά ευτυχώς είναι ακριβό ενοίκιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις