Εγώ.stavmanr έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 20:08Η επικινδυνότητα των οπωροφόρων αναδεικνύεται στη Βίβλο, χιλιάδες χρόνια πριν το φόρουμ.enaon έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 20:02 το νήμα αυτό δείχνει την επικινδυνότητα των οπωροφόρων. Ήρωας ο Καραμανλής που τα τσιμέντωσε όλα και δεν σφαχτήκαμε για ένα κυδώνι.
Κανένας χριστιανός δεν έμεινε εδώ μέσα ρε παλικάρια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλέφτης κυδωνιών
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Κλέφτης κυδωνιών
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
περιμένω πως και πως να ωριμάσουν τα κυδώνια μας, για να φτιάξω.
δεν υπαρχει αυτο το φαι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- περαστικος
Yochanan έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:31 Δεν ξέρεις αν ο συγκεκριμένος είναι ο κλέφτης και μπήκε όντως για να πάρει τα κυδωνια. Μπορεί να ήθελε απλώς να τα βλέπει απο κοντά. Ξέρεις πόσοι τετοιοι κυκλοφορουν εκει έξω;; Κυδωνοβλεψίες....

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
και η βίβλος καλά τα λέει, αλλά τι νόημα έχει τώρα που έχουμε το φόρουμ;stavmanr έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 20:08 Η επικινδυνότητα των οπωροφόρων αναδεικνύεται στη Βίβλο, χιλιάδες χρόνια πριν το φόρουμ.
τεσπα, σκύλος πολεμιστής να σπέρνει τρόμο, φράκτης 4 μέτρα με καρφάκια, χλωρίνη στην κυδωνιά και τσιμέντωμα, όλοι μαζί μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα αντικοινωνικότητας.
Ο σκύλος δεν σπέρνει τρόμο, γαβγίζει από μακριά. Τώρα αν ο άλλος αγνοεί την ειδοποίηση του σκύλου, τα θέλει και τα παθαίνει.
Πως γινεται ενας κομμουνιστής να εχει κτημα;
Το ρωτάς ως κομμουνιστής ή ως φιλελεύθερος;
Ο πρώτος λειτουργεί με βάση τους νόμους του κράτους του κι ο δεύτερος δεν θα έπρεπε να απορεί που ο συμπολίτης εφαρμόζει τα δικαιώματα που εκείνος υπερασπίζεται.
- Καραμελίτσα
Συνταγή όταν το φτιάξεις.Naranjita έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 20:14περιμένω πως και πως να ωριμάσουν τα κυδώνια μας, για να φτιάξω.
δεν υπαρχει αυτο το φαι.
Δεν παίρνεις τα κυδώνια του βλήματος και να του πας ένα ταπεράκι;
Z
stavmanr έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:19Το ρωτάς ως κομμουνιστής ή ως φιλελεύθερος;
Ο πρώτος λειτουργεί με βάση τους νόμους του κράτους του κι ο δεύτερος δεν θα έπρεπε να απορεί που ο συμπολίτης εφαρμόζει τα δικαιώματα που εκείνος υπερασπίζεται.

Απορω που δεν παραχωρει το κτήμα του στο κρατος. Νομίζω ότι εχει το δικαιωμα αυτο.stavmanr έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:19Το ρωτάς ως κομμουνιστής ή ως φιλελεύθερος;
Νομίζω ότι όταν γίνει το κράτος κομμουνιστικό θα το κάνει μετά χαράς.nick έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:24Απορω που δεν παραχωρει το κτήμα του στο κρατος. Νομίζω ότι εχει το δικαιωμα αυτο.stavmanr έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:19Το ρωτάς ως κομμουνιστής ή ως φιλελεύθερος;
Προς το παρόν είναι καπιταλιστικό που σημαίνει ότι ό,τι δίνεις στο κράτος, το παίρνει το κεφάλαιο.
Πάντοτε σύμφωνα με το Μαρξ.
Ναι καλα, ο τυπος σφαζει τη μανα του για ενα κυδώνι.stavmanr έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:25Νομίζω ότι όταν γίνει το κράτος κομμουνιστικό θα το κάνει μετά χαράς.nick έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:24Απορω που δεν παραχωρει το κτήμα του στο κρατος. Νομίζω ότι εχει το δικαιωμα αυτο.stavmanr έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 00:19
Το ρωτάς ως κομμουνιστής ή ως φιλελεύθερος;
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Εννοείτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3645 Προβολές