Σωστές και οι δύοCecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:26Το θλιβερό είναι που νομίζουν ότι θέλουμε να τους κατανοήσουμε όλους.νύχτα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:25θα ήταν θλιβερό να ομολογούσε κάποιος πως ο μοναδικόςesu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:11 Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα, ή τουλάχιστον εμφανίζουν περισσότερο την τάση να θέλουν να σε κατανοήσουν. Όταν κατανοείς κάτι το χειρίζεσαι πιο εύκολα.
λόγος που το κάνουμε είναι της χειραγώγησης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όχι, απλά η ενσυναίσθηση είναι όπλο.νύχτα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:25θα ήταν θλιβερό να ομολογούσε κάποιος πως ο μοναδικόςesu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:11 Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα, ή τουλάχιστον εμφανίζουν περισσότερο την τάση να θέλουν να σε κατανοήσουν. Όταν κατανοείς κάτι το χειρίζεσαι πιο εύκολα.
Άλλες το χρησιμοποιούν για να βοηθήσουν, άλλες και άλλοι για να χειριστούν.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
και άδικο, να συμπληρώσω, αλλά ο φίλος μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
https://www.facebook.com/xamogelate/vid ... 4760865952Βλήμα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 00:15Οι καργιόλες είναι αυτές που σου γαμούν την ζωή. Που σε ό,τι αφορά τη σχέση σας νιώθεις συνέχεια ανασφάλεια κι αυτές το απολαμβάνουν.Beria έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 00:12 Θα προτιμούσα να έχω κάνει σχέσεις με 19 καλά κορίτσια και να καταλήξω με μια σέξι καργιόλα (δεν καταλαβαίνω τον απαξιωτικό όρο, αλλά δεν πειράζει)
Αλλά συνήθως κάνουν καλό κρεβάτι. Ίσως για να εντείνουν την ανασφάλειά σου.
νομίζω πως δεν είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργήσει κανείςesu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:30 Όχι, απλά η ενσυναίσθηση είναι όπλο.
ή το έχεις ή δεν το έχεις, και αναλόγως καθορίζονται και οι πράξεις σου
εμείς οι γυναίκες ίσως λίγο παραπάνω λογικά επειδή
βασανιζόμαστε και από το ένστικτο της μητρότητας, και
συνήθως έχουμε ισχυρότερο το σύνδρομο του σωτήρα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Το κίνητρο για να πεις κάτι τέτοιο ποιο είναι;Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:26Το θλιβερό είναι που νομίζουν ότι θέλουμε να τους κατανοήσουμε όλους.νύχτα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:25θα ήταν θλιβερό να ομολογούσε κάποιος πως ο μοναδικόςesu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:11 Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα, ή τουλάχιστον εμφανίζουν περισσότερο την τάση να θέλουν να σε κατανοήσουν. Όταν κατανοείς κάτι το χειρίζεσαι πιο εύκολα.
Η μετάφραση είναι: Ότι δεν δίνεις σημασία στους πάντες, και ότι η σημασία σου είναι πολύτιμη και την κατευθύνεις εκεί που θες, και άρα έχεις την "εξουσία" να διαλέγεις το ποιος αξίζει και ποιος όχι την σημασία σου.
Στο μεταξύ δεν μιλάμε για "σημασία" πιο πάνω αλλά για χειραγώγιση. Δηλαδή πρέπει να είναι και τιμητικό για κάποιον να τον χειραγωγείς!
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Ότι δεν μας ενδιαφέρει να τους κατανοήσουμε όλους λέει. Δεν μιλάει για χειραγώγηση. Η κατανόηση του ψυχισμου ενός ανθρώπου δεν είναι για να μπορείς να τον χειραγωγησεις. Όχι ως κανόνας τουλάχιστον.esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:36Το κίνητρο για να πεις κάτι τέτοιο ποιο είναι;Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:26Το θλιβερό είναι που νομίζουν ότι θέλουμε να τους κατανοήσουμε όλους.νύχτα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:25
θα ήταν θλιβερό να ομολογούσε κάποιος πως ο μοναδικός
Η μετάφραση είναι: Ότι δεν δίνεις σημασία στους πάντες, και ότι η σημασία σου είναι πολύτιμη και την κατευθύνεις εκεί που θες, και άρα έχεις την "εξουσία" να διαλέγεις το ποιος αξίζει και ποιος όχι την σημασία σου.
Στο μεταξύ δεν μιλάμε για "σημασία" πιο πάνω αλλά για χειραγώγιση. Δηλαδή πρέπει να είναι και τιμητικό για κάποιον να τον χειραγωγείς!![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
νύχτα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:35νομίζω πως δεν είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργήσει κανείςesu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:30 Όχι, απλά η ενσυναίσθηση είναι όπλο.
ή το έχεις ή δεν το έχεις, και αναλόγως καθορίζονται και οι πράξεις σου
εμείς οι γυναίκες ίσως λίγο παραπάνω λογικά επειδή
βασανιζόμαστε και από το ένστικτο της μητρότητας, και
συνήθως έχουμε ισχυρότερο το σύνδρομο του σωτήρα
- Cecily Anne
Λέω, για να είμαι ξεκάθαρη ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει να σας κατανοήσουμε όλους. Ένα-δυο-τρεις το πολύ. Άντε και 5 αν καμιά έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:36Το κίνητρο για να πεις κάτι τέτοιο ποιο είναι;Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:26Το θλιβερό είναι που νομίζουν ότι θέλουμε να τους κατανοήσουμε όλους.νύχτα έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:25
θα ήταν θλιβερό να ομολογούσε κάποιος πως ο μοναδικός
Στο μεταξύ δεν μιλάμε για "σημασία" πιο πάνω αλλά για χειραγώγιση. Δηλαδή πρέπει να είναι και τιμητικό για κάποιον να τον χειραγωγείς!![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι ρε παιδί μου. Τον δικό σου θα θες να χειριστείς όχι τον γείτονα. Άντε και 2-3 άλλους.Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:42Λέω, για να είμαι ξεκάθαρη ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει να σας κατανοήσουμε όλους. Ένα-δυο-τρεις το πολύ. Άντε και 5 αν καμιά έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:36Το κίνητρο για να πεις κάτι τέτοιο ποιο είναι;Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:26
Το θλιβερό είναι που νομίζουν ότι θέλουμε να τους κατανοήσουμε όλους.
.
- Cecily Anne
Ρε παιδί μου, όποιος ενδιαφέρεται για σένα, δε σημαίνει ότι θέλει να σε χειριστεί. Απλά ενδιαφέρεται για σένα. Άντε και 2-3 άλλους.esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:54Ναι ρε παιδί μου. Τον δικό σου θα θες να χειριστείς όχι τον γείτονα.Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:42Λέω, για να είμαι ξεκάθαρη ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει να σας κατανοήσουμε όλους. Ένα-δυο-τρεις το πολύ. Άντε και 5 αν καμιά έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:36
Το κίνητρο για να πεις κάτι τέτοιο ποιο είναι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εντάξει εσύ είσαι καλό κορίτσι. Υπάρχουν και οι καριόλες.Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:57Ρε παιδί μου, όποιος ενδιαφέρεται για σένα, δε σημαίνει ότι θέλει να σε χειριστεί. Απλά ενδιαφέρεται για σένα. Άντε και 2-3 άλλους.esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:54Ναι ρε παιδί μου. Τον δικό σου θα θες να χειριστείς όχι τον γείτονα.Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:42
Λέω, για να είμαι ξεκάθαρη ότι ΔΕΝ μας ενδιαφέρει να σας κατανοήσουμε όλους. Ένα-δυο-τρεις το πολύ. Άντε και 5 αν καμιά έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.
.
- Cecily Anne
Θεωρείς ότι μία καριόλα/ένας καριόλης θα χαλάσει φαιά ουσία για να ασχοληθεί με κάποιον σοβαρά;esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:59Εντάξει εσύ είσαι καλό κορίτσι. Υπάρχουν και οι καριόλες.Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:57Ρε παιδί μου, όποιος ενδιαφέρεται για σένα, δε σημαίνει ότι θέλει να σε χειριστεί. Απλά ενδιαφέρεται για σένα. Άντε και 2-3 άλλους.esu έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:54
Ναι ρε παιδί μου. Τον δικό σου θα θες να χειριστείς όχι τον γείτονα.
- Sid Vicious
Εμένα πάντως με λένε πως είμαι σκληρός καριολης (επειδή πάω στο ταχυδρομείο κάθε τέλος του μήνα)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση