Δεν καταλαβα.Fuerte έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:41Πες μου ποιος σε παινεύει να σου πω τι λάθος κάνεις.zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:38 Κανετε ενα λαθος αλλο Αντωναρος και αλλο Μιχαλος.Ο Αντωναρος ηταν ενας Καραγκιοζακος που καλως διαγραφτηκε.Ο Μιχαλος ομως ηταν σοβαρος ταξικος αντιπαλος.Εξεφραζε την αποψη μεγαλου τμηματος της αστικης ταξης.Ουσιαστικα διεγραφει επειδη εξεφρασε γνησιες φιλελευθερες αποψεις οχι τον σαμαρικο λαικισμο του ((λεμε τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Συριζα)).
Η ΝΔ εκανε μια επιλογη πλεον να εγκαταλειψει το κεντρο οριστικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
Re: Εκτος ΝΔ ο Μιχαλος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ρητό που αποδίδεται στον Λένιν. Το γεγονός ότι στάζει μέλι το στόμα σας για τον Μίχαλο και το πόσο σοβαρός είναι κάτι δείχνει (για τον Μίχαλο). Και για το τι σούργελα είναι τόσα χρόνια στη νδ με τους αντώναρους και τους μίχαλους, και όχι μόνο, άλλα αυτό είναι άλλο θέμα.zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:47Δεν καταλαβα.Fuerte έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:41Πες μου ποιος σε παινεύει να σου πω τι λάθος κάνεις.zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:38 Κανετε ενα λαθος αλλο Αντωναρος και αλλο Μιχαλος.Ο Αντωναρος ηταν ενας Καραγκιοζακος που καλως διαγραφτηκε.Ο Μιχαλος ομως ηταν σοβαρος ταξικος αντιπαλος.Εξεφραζε την αποψη μεγαλου τμηματος της αστικης ταξης.Ουσιαστικα διεγραφει επειδη εξεφρασε γνησιες φιλελευθερες αποψεις οχι τον σαμαρικο λαικισμο του ((λεμε τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Συριζα)).
Η ΝΔ εκανε μια επιλογη πλεον να εγκαταλειψει το κεντρο οριστικα.![]()
Εγώ δεν ήξερα ότι ο Μίχαλος ήταν στη νδ.
Κάθε φορά που τον έβλεπα, μου θύμιζε περισσότερο Ιερώνυμο της αγοράς.
Κάθε φορά που τον έβλεπα, μου θύμιζε περισσότερο Ιερώνυμο της αγοράς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Αυτή η εσωστρέφεια δεν είναι και τόσο διαφανής. Είναι σα να βλέπεις την οικογένεια στο διπλοανό διαμέρισμα να τσακώνονται, να φεύγουνε βροντώντας τις πόρτες, ο πατυέρας να αποκυρήσσει παιδιά. Δε λες για αυοτύς οτι είναι σοβαροίFuerte έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:20
Ε, ναι. Γιατί ως γνωστόν δεν γίνονται διαγραφές στα κόμματα, αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα.
Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 00:33
Αλλα η ενσταση ειναι αλλου. Με αυτα τα καρακιοζιλικια με τις διαγραφες και τα τουιτ, πως θα βγει καποιος να πει θα ψηφισω νδ;
Έλα ντε!
Είναι δυνατόν να είναι σοβαρό κόμμα κάποιο που διαγράφει όσα μέλη το σαμποτάρουν;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Υπάρχει και το παράδειγμα της διπλανής οικογένειας που είναι κωλοχανείο - μπουρδέλο, αλλά αυτοί μάλλον είναι οι σοβαροί για σένα.Υδράργυρος έγραψε: 29 Ιουν 2018, 08:58Αυτή η εσωστρέφεια δεν είναι και τόσο διαφανής. Είναι σα να βλέπεις την οικογένεια στο διπλοανό διαμέρισμα να τσακώνονται, να φεύγουνε βροντώντας τις πόρτες, ο πατυέρας να αποκυρήσσει παιδιά. Δε λες για αυοτύς οτι είναι σοβαροίFuerte έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:20
Ε, ναι. Γιατί ως γνωστόν δεν γίνονται διαγραφές στα κόμματα, αυτά είναι πρωτόγνωρα πράγματα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ρε συ zteo βαρίδι είναι τώρα για την ΝΔ αυτό το Soros puppet!zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:47Δεν καταλαβα.Fuerte έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:41Πες μου ποιος σε παινεύει να σου πω τι λάθος κάνεις.zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 01:38 Κανετε ενα λαθος αλλο Αντωναρος και αλλο Μιχαλος.Ο Αντωναρος ηταν ενας Καραγκιοζακος που καλως διαγραφτηκε.Ο Μιχαλος ομως ηταν σοβαρος ταξικος αντιπαλος.Εξεφραζε την αποψη μεγαλου τμηματος της αστικης ταξης.Ουσιαστικα διεγραφει επειδη εξεφρασε γνησιες φιλελευθερες αποψεις οχι τον σαμαρικο λαικισμο του ((λεμε τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Συριζα)).
Η ΝΔ εκανε μια επιλογη πλεον να εγκαταλειψει το κεντρο οριστικα.![]()
http://www.periodista.gr/politiki/artic ... -tou-soros
Αφού δεν μπορεί να μην καρφώνεται από μόνος του και θέλει να κάνει ζημιά στη ΝΔ ας πάει προς σύριζα η ποτάμι!
Οταν μιλατε για τον Σορος δειχνετε οτι δεν εχεται πλεον επαφη με την πραγματικοτητα.Pillars έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:43Ρε συ zteo βαρίδι είναι τώρα για την ΝΔ αυτό το Soros puppet!
Αφού δεν μπορεί να μην καρφώνεται από μόνος του και θέλει να κάνει ζημιά στη ΝΔ ας πάει προς σύριζα η ποτάμι!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
Ντέζα βου είναι η υπόθεση.
Από το 1993 ως το 1997 είχε γίνει και ο μεταγραφικός οργασμός από ΝΔ προς πασόκιο.
Το πρώην λαϊκό κίνημα είχε βγάλει το ζιβάγκο και περιεφέρετο στους διαδρόμους του χρηματιστηρίου γαρ.
Ταπτά παρατηρούμε και τώρα, αντίθετα προς το πνεύμα των δημοσκοπήσεων θα μου πούτε βέβαια.
Από το 1993 ως το 1997 είχε γίνει και ο μεταγραφικός οργασμός από ΝΔ προς πασόκιο.
Το πρώην λαϊκό κίνημα είχε βγάλει το ζιβάγκο και περιεφέρετο στους διαδρόμους του χρηματιστηρίου γαρ.
Ταπτά παρατηρούμε και τώρα, αντίθετα προς το πνεύμα των δημοσκοπήσεων θα μου πούτε βέβαια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Uppercut
- ΜπλεΜπουμπυς
Ενω πριν ειχαν....zteo έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:49Οταν μιλατε για τον Σορος δειχνετε οτι δεν εχεται πλεον επαφη με την πραγματικοτητα.Pillars έγραψε: 29 Ιουν 2018, 09:43Ρε συ zteo βαρίδι είναι τώρα για την ΝΔ αυτό το Soros puppet!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ανεξάρτητα από την περίπτωση του Μίχαλου, ο κανόνας είναι ότι ο λαός τις γουστάρει τις διαγραφές και γενικά τη λεγόμενη επίδειξη δύναμης από τις ηγεσίες. Και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα.
Είναι ζήτημα που χρήζει και άλλου τύπου ανάλυσης, ίσως και να έχει να κάνει με τη ψυχολογία της μάζας, αλλά έτσι είναι.
Είναι ζήτημα που χρήζει και άλλου τύπου ανάλυσης, ίσως και να έχει να κάνει με τη ψυχολογία της μάζας, αλλά έτσι είναι.
- ΜπλεΜπουμπυς
Σε γραμμή... Μίχαλου ο Ελ. Κούρταλης,
ΝΔ είναι κι αυτός;
Ακονίζουν τη γκιλοτίνα στην Πειραιώς
ΝΔ είναι κι αυτός;
Ακονίζουν τη γκιλοτίνα στην Πειραιώς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Βινόσαυρος
αμα βγει κάποιος πολιτικος και πει την σκληρη αληθεια τον τρωει το μαβρο φίδι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1525 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 0 Απαντήσεις