sharp έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:41
Πλάκα κάνεις; i5 το μακ i7 το πισι. Το πολύ 8 γιγα, στο πισι 64 άνετα. κλπ. κλπ.
Δέν είδες τα βίντεο.
i9 έχει το mac στα 4.3 Ghz !!! Ram 256 GB!!
To mac υπερτερεί σε όλα !!!
Συγκρίνουμε σε ίσα χρήματα, αλλιώς δεν έχει νόημα. Με 1300 ευρώ παίρνεις έναν i5 σε μακ λαπτοπ (με 4 γιγα μνημη). Αυτό σε πισι (HP πχ) κάνει 6 με 8 κατοστάρικα (με 8γίγα). Διπλάσια ακριβώς ο Μακ.
Εγώ έχω ένα Dell με 8gb ram i5 3ης γενιάς στα2.3 Ghz
128 GB ssd δίσκο και εξωτερικό 3 ΤΒ.
Εγώ το χρησιμοποιώ για κείμενο.
Για επεξεργασία βίντεο, ούτε σε όνειρο !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Σέλευκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:38
Εχω εαν εκτυπωτη ΚΑΝΟΝ και στα δεκάρια δεν έχει drivers. Στην κανον μου ειπαν οτι δεν ασχολούνται με εκτυπωτές του 2008 οι οποίοι ομως κάνουν 30.000.
Αρα στην πραγματικότητα πρέπει να έχεις και ένα υπολογιστη με το παλιο λειτουργικό στον οποιο θα διωχνεις το αρχειο.
Η microsoft έχει το windows xp mode δωρεάν για τα 7, δεν ξερω αν δουλεύει και στα 10. Virtual machine με xp για παλιά προγράμματα
Δουλεύουν μιά χαρά με το bluestack !!!
Δέν είδες τα βίντεο.
i9 έχει το mac στα 4.3 Ghz !!! Ram 256 GB!!
To mac υπερτερεί σε όλα !!!
Συγκρίνουμε σε ίσα χρήματα, αλλιώς δεν έχει νόημα. Με 1300 ευρώ παίρνεις έναν i5 σε μακ λαπτοπ (με 4 γιγα μνημη). Αυτό σε πισι (HP πχ) κάνει 6 με 8 κατοστάρικα (με 8γίγα). Διπλάσια ακριβώς ο Μακ.
Εγώ έχω ένα Dell με 8gb ram i5 3ης γενιάς στα2.3 Ghz
128 GB ssd δίσκο και εξωτερικό 3 ΤΒ.
Εγώ το χρησιμοποιώ για κείμενο.
Για επεξεργασία βίντεο, ούτε σε όνειρο !
Με 2,5 χιλιάρικα παίρνεις 2 πισια και τα βάζεις κλάστερ και τελειώνεις στο 25% του χρόνου που θες με το μακ, που όπως έγραψα παραπάνω είναι ψοφίμι σίγουρα. Εδώ είναι θέμα hardware πια, μπορείς να βάλεις λινουξ αν έχεις το κατάλληλο πρόγραμμα και να κάνεις το βίντεο που θελεις. Δεν υπάρχει χρηστικότητα για μακ, πέρα ίσως από τα ρίξεις καμμιά φαντασμένη γκόμενα.
Δέν τα είδα στον ύπνο μου, αλά η τιμή του τσακίζει κόκαλα !
Χμ... μιά χαρά είμαι με το λάπτοπ μου μιάς και μου κόστισε μαζί με τον εξωτερικό HD Toshiba 3Tb 890 €
Με γνήσια windows 64 pro gr και
Office pro plus 64 gr
MiGiSukhoI έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:06
Παιχνίδια παίζει το μήλο;
Ναι
MiGiSukhoI έγραψε: 13 Οκτ 2020, 23:06
Προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων έχει το μήλο;
Ναι
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Σέλευκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 19:38
Εχω εαν εκτυπωτη ΚΑΝΟΝ και στα δεκάρια δεν έχει drivers. Στην κανον μου ειπαν οτι δεν ασχολούνται με εκτυπωτές του 2008 οι οποίοι ομως κάνουν 30.000.
Αρα στην πραγματικότητα πρέπει να έχεις και ένα υπολογιστη με το παλιο λειτουργικό στον οποιο θα διωχνεις το αρχειο.
Η microsoft έχει το windows xp mode δωρεάν για τα 7, δεν ξερω αν δουλεύει και στα 10. Virtual machine με xp για παλιά προγράμματα
Δουλεύουν μιά χαρά με το bluestack !!!
Δουλεύουν μια χαρά με έναν emulator για android;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
MiGiSukhoI έγραψε: 14 Οκτ 2020, 09:48
Όσον αφορά τα εξειδικευμένα προγράμματα π.χ. της Singular...
Δεν..
Σωστά, αμά δεν τρέχει το σκουπίδι το Galaxy σε OSX δεν αξίζει τον κόπο. Γιατί δεν υπάρχουν ERP που είναι web based, όπως ξέρω γω της Entersoft, Softone, κλπ.
omg kai 3 lol έγραψε: 13 Οκτ 2020, 22:47
αυτο που παραδεχομαι στα Mac ειναι η σταθεροτητα τους, καθως και η γρηγοροτερη αποκριση σε multitasking βαριων προγραμματων παροτι σε μηχανημα με χαμηλοτερα specs!(i5 4core, 16gb ram, υβριδικο δισκο και μια radeon) τη περιοδο της καραντινας το Mac του γραφειου 5ετιας εμεινε ανοιχτο και το δουλευα remote επι 2 μηνες, μεχρι και σημερα που εργαζομαι εκ περιτροπης απτο σπιτι παραμενει ανοιχτο, 6 μηνες σερι ανοιχτο δε κολλησε ουτε μια φορα! μονο οταν χρειαστηκε για ενα update εκανε κανονικο restart!
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.