Γιάννης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:52Είναι ξεχωριστός, αυτόνομος ζωντανός οργανισμός, με δικό του κεντρικό νευρικό σύστημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:33Πάντως, έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη διαφορά στο σωματότυπο μεταξύ ανδρών και γυναικών, έτσι δεν είναι;
Σε κάποιους άντρες η κοιλίτσα τους μοιάζει κάτι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο σώμα. Έχει μια αυτονομία... σχεδόν χαριτωμένη.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Παρατηρητής...
Γενικά από το ύψος της καρδιάς και κάτωΓιάννης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:52Είναι ξεχωριστός, αυτόνομος ζωντανός οργανισμός, με δικό του κεντρικό νευρικό σύστημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:33Πάντως, έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη διαφορά στο σωματότυπο μεταξύ ανδρών και γυναικών, έτσι δεν είναι;
Σε κάποιους άντρες η κοιλίτσα τους μοιάζει κάτι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο σώμα. Έχει μια αυτονομία... σχεδόν χαριτωμένη.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Όχι, αυτό που σκέφτεσαι εσύ είναι ο δεύτερος εγκέφαλος.Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:56Γενικά από το ύψος της καρδιάς και κάτωΓιάννης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:52Είναι ξεχωριστός, αυτόνομος ζωντανός οργανισμός, με δικό του κεντρικό νευρικό σύστημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:33
Πάντως, έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη διαφορά στο σωματότυπο μεταξύ ανδρών και γυναικών, έτσι δεν είναι;
![]()
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Δεν ξέρω τι θες να πεις, πάντως να ξέρεις πως ακόμα και ο τρόπος που σε αποφεύγει... μιλάει!ksk έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:52Η απάντηση μου ήταν για την δεύτερη πρόταση σου.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:44Γιατί είναι λάθος, δεν το καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να το καταλάβεις, εκτός και αν είσαι ντουβάρι... εκεί μάλλον επιβάλλεται.
αγαπητε κοψοσυριζακια (στοιχειο της προσωπικοτητος σου που αντανακλα σε καθε σου σχεδον στιχομυθια)Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:56
Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι και εσείς όσοι θέλετε τις γυναίκες ψηλότερες σημαίνει ότι θέλετε να είστε κατώτεροι της;
Επίσης τα ψέμματα που αναφέρεις, τι φάση;
πρωτον απαντα στο γαμημενο ερωτημα μια φορα χωρις να ρωτας ασχετα
δευτερον υπαρχουν αντρες οπως ηδη προειπα που προτιμουν καπως κοντυτερη γυναικα, αλλα αν ρωτησεις εναν αντρα πώς θελει την γυναικα πιθανον πολυ πιθανον να πει με μεγαλο βυζια και στητο κωλο και να μην μου τα πρηζει και κανενα αλλο στοιχειο (δηλαδη δεν σου παρουσιαζω τον αντρα με φωτοστεφανο) αλλα δεν θα πει στην πλειοψηφια, ψηλοτερη ή κοντυτερη ή ισο υψος
κατι λοιπον σημαινει στο οτι η γυναικα επιμενει στο να ειναι ισο υψος και ιδανικα λιγο ψηλοτερος
δεν εδωσα καν την απαντηση, ρωτησα τους αλλους
σταματα να απαντας μαλακιες αν δεν εχεις σκοπο να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε
καμία τύπε, αρκεί αν είναι ψηλή να μην είναι αγγούρω και αν είναι κοντή να μην προσπαθεί να ψηλώσει φορώντας τακούνια που την κάνουν να περπατάει σαν καραγκιόζηςPuma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:41Φίλε georgeamfi με τις ωραίες υποδοχές!georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:32Έχει, και λόγω των συμβολικων προεκτασεων που εχει το συγκεκριμένο εξωτερικό χαρακτηριστικό και με τον απολυτο βαθμο με τον οποίο τίθεται διαχωριζόμενο απο τα υπολοιπα
Το ιδιο φλέγον ειναι γιατί πολλοι αντρες θέλουν την γυναικα κοντυτερη αλλα πρώτον αυτό ας απασχολησει αλλο νήμα και δεύτερον μετα τίθεται το θεμα ποιος άρχισε να το βλέπει ετσι, σαν το αυγό με την κοτα
Σταμάτα να λες ψέματα, υπάρχουν απειροι τρόποι να αυτοκαταστραφει κάποιος αλλα το ψέμα ειναι η πιο ευθεία γραμμή προς τον γκρεμό
Εσύ έχεις συγκεκριμένες προτιμήσεις όσον αφορά το ύψος (ή οτιδήποτε άλλο);
έχω συνάψει σχέσεις με ψηλότερες, προτού καλικατζαριάσω
αν με ρωτούσες το ιδανικό, θα προτιμούσα να μην έχουμε τεράστια διαφορά για πρακτικούς λόγους αυθόρμητων φιλημάτων αλλά δεν θα απέκλεια άνθρωπο για αυτό και σιγουρα δεν θα εγραφα σε προφιλ κοινωνικου δικτυου οντας πχ εγω 165, σορυ αν εισαι κατω απο 175, δεν ενδιαφερομαι
προφανως για να το κανω συζητηση δεν ηταν μεμονωμενο
επισης δεν το βλεπω μονο στο τιντερ αλλα και απο γνωστες, αλλα για να μην πει καποιος και τι δειγμα στατιστικο εχεις μωρε, αναφερω το παραδειγμα αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 02 Οκτ 2020, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο, τύπε.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:33καμία τύπε, αρκεί αν είναι ψηλή να μην είναι αγγούρω και αν είναι κοντή να μην προσπαθεί να ψηλώσει φορώντας τακούνια που την κάνουν να περπατάει σαν καραγκιόζηςPuma έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:41Φίλε georgeamfi με τις ωραίες υποδοχές!georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:32
Έχει, και λόγω των συμβολικων προεκτασεων που εχει το συγκεκριμένο εξωτερικό χαρακτηριστικό και με τον απολυτο βαθμο με τον οποίο τίθεται διαχωριζόμενο απο τα υπολοιπα
Το ιδιο φλέγον ειναι γιατί πολλοι αντρες θέλουν την γυναικα κοντυτερη αλλα πρώτον αυτό ας απασχολησει αλλο νήμα και δεύτερον μετα τίθεται το θεμα ποιος άρχισε να το βλέπει ετσι, σαν το αυγό με την κοτα
Σταμάτα να λες ψέματα, υπάρχουν απειροι τρόποι να αυτοκαταστραφει κάποιος αλλα το ψέμα ειναι η πιο ευθεία γραμμή προς τον γκρεμό
Εσύ έχεις συγκεκριμένες προτιμήσεις όσον αφορά το ύψος (ή οτιδήποτε άλλο);
έχω συνάψει σχέσεις με ψηλότερες, προτού καλικατζαριάσω
αν με ρωτούσες το ιδανικό, θα προτιμούσα να μην έχουμε τεράστια διαφορά για πρακτικούς λόγους αυθόρμητων φιλημάτων αλλά δεν θα απέκλεια άνθρωπο για αυτό
Στόχευε ψηλά!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
δλδ τύπε το τόπικ θα περπατήσει αν βρεθει δευτερη ναιδα να εξηγησει την ναιδα;ksk έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:35
Μόνο το όμοιο μπορεί να εξετάσει το όμοιο...
Και ο λόγος ειναι παντα διπλός...
αλλο κακο να μην μας βρει, οϊμε
δικε μου εσενα δεν σε ρωταω, στα παπαρια σου για το υψος, δερματινες μποτες να φοραει η τυπισσα και ολα φινα να πουμε δικε μου
γιατί;Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:40Γύρω στους 10 πόντους καλά είναι πιστεύω και αντίστοιχα σε βάρος.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:16Εσύ τύπισσα τι γνώμη εχεις για την διαφορά ύψους; και την δική σου προτίμηση και αν ισχυει αυτο που λεω για την πλειοψηφία, μπορεί να πέφτω και εξωCecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:55
Δεν ξέρω τι δεν είναι κατανοητό στο δεν μ'αρέσουν οι κοιλιές.![]()
![]()
- Cecily Anne
Γιατί εμένα έτσι μ'αρέσει. Τι θα πει γιατί;georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:44γιατί;Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:40Γύρω στους 10 πόντους καλά είναι πιστεύω και αντίστοιχα σε βάρος.georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:16
Εσύ τύπισσα τι γνώμη εχεις για την διαφορά ύψους; και την δική σου προτίμηση και αν ισχυει αυτο που λεω για την πλειοψηφία, μπορεί να πέφτω και εξω![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το βάρος δεν με απασχολεί, αρκεί να μην είναι κοκαλιάρης.
Οπωσδήποτε όμως, λίγο ως πολύ ψηλότερος από εμένα.
Οπωσδήποτε όμως, λίγο ως πολύ ψηλότερος από εμένα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
μα η ερώτηση δεν είναι ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΙ
η ερώτηση είναι
αν έχετε παρατηρήσει ότι συμβαίνει με όλες τις γυναίκες αυτό
αν θεωρείτε πώς δεν είναι αμιγώς αισθητικό θέμα, αλλά ψυχολογικό
και κυρίως αν υπάρχει απολυτότητα σε αυτό
δηλαδή και μένα για την ίδια γυναίκα αν μου πεις θα ήθελες να ναι ψηλή ή κοντή, την ψηλή θα διαλέξω, δεν ποινικοποιώ την αριστεία
πχ δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί προτιμώ (πράγματι ξανθές) και αν με ρωτήσεις, θα θεωρήσω το ερώτημα αλλόκοτο
αν σου έλεγα όμως, δεν βλέπω καν μπροστά μου μελαχροινές/κοκκινομάλλες
δεν θα σου κέντριζε την περιέργεια εύλογα αυτό;
ρωτάω κάτι περίεργο; αν μου πεις ναι εσύ, αποχωρώ από το νήμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 02 Οκτ 2020, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Άει ρε και σε είχα για έξυπνο... για τα τακούνια γίνεται όλη η ιστορία.
Νόουπ.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:55Άει ρε και σε είχα για έξυπνο... για τα τακούνια γίνεται όλη η ιστορία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-