!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

9 σελιδες βλεπω ( σε 1920 χ 1080 ) και κανεις δεν ποσταρε το βικακι με το ζ125 :lol:
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 24 Σεπ 2020, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:44

Για χιούμορ το είπα. Λες να μη ξέρω τι είναι τι δίχρονο; τς τς

τι ειναι τα ριντ; δε στο γραφω στα αγγλικα για να μη μπορεις να γκουγκλισεις.

ΗΙΝΤ: αυτα μου χαλασαν :a040:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:48

πανευκολα θα γκουγκλισει - ετοιμασου για διαλεξη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:20

Φίλε μικρόνοε μπουγατσοκιμά sys3x ,

οδηγούσα mountain ποδήλατο στο βουνό από το 1992 μέχρι το 1997 που κάηκε (το βουνό) και μηχανή 400 κυβικών από το 1998 μέχρι το 2004 που χάλασε.

Τη συμπεριφορά των σύγχρονων ποδηλατών με τα κολλανάκια και τα κρανάκια την ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί μολονότι έχω την τύχη να ζω στην Ελλάδα αντίθετα με εσένα που ζεις σε κάποιο κωλοχώρι της νότιας μακεδονίας, ταυτόχρονα έχω την ατυχία να κινούμαι ως εποχούμενος και πεζός στη Λ. Μαραθώνος που είναι αγαπημένη τους διαδρομή (από εκεί άλλωστε είναι και το βίντεο, σου ορκίζομαι ότι αν κάτσω δέκα λεπτά από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ θα τραβήξω 3 τέτοια).
Μόνος σου;
:smt005:
Έμαθες κάτι τουλάχιστον σήμερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
a8s

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από a8s »

Νon4me έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:47 9 σελιδες βλεπω ( σε 1920 χ 1080 ) και κανεις δεν ποσταρε το βικακι με το ζ125 :lol:
Spoiler
Το έχει βάλει ο stergiosbik, σελίδα 6.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:52
sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:49
Που ασκείς κριτική ρε μπρόκολο, στην ΕΕ;
Τραβά κοίτα ξανά, ήρθα;
Βρε κατιμά, εγώ δε δημοσίευσα την οδηγία της ΕΕ για να εξετάσουμε το πνεύμα και το γράμμα της;
Εσύ δεν αγνόησες την οδηγία και άρχισες να λες τις ουρανομήκεις πίπες σου για μένα και τον elchav;
Όχι πανίβλακα, δεν αγνόησα κάτι, απλά σε χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα εβροπέου γιαχωβά, μου προτείνεις κάποιον καλλίτερο αντικαταστάτη σου;
Ναι εγώ είμαι Γιαχωβάς. Όχι εσύ που δεν έχεις καν τα παπάρια να αιτιολογήσεις.
Και δικαιώνομαι που διάβασα την οδηγία και δεν είδα να επιβάλλει τίποτα τέτοιο και είπα ότι η ευθύνη είναι της κυβέρνησης. Καλη χώνεψη.
Με αφορμή την Κοινή Υπουργική Απόφαση (A3/Οικ. 56475/6635) που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και αφορά στην προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της οδηγίας 2020/612/ΕΕ της Επιτροπής της 4ης Μαΐου 2020, η οποία τροποποιεί την οδηγία 2006/126/ΕΚ για τις άδειες οδήγησης, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά μόνο στην προσαρμογή του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης του εντύπου των αδειών οδήγησης.

Συνεπώς, δεν δίνεται αυτόματα το δικαίωμα οδήγησης δικύκλου κατηγορίας Α1 από κάτοχο άδειας οδήγησης κατηγορίας Β, για το οποίο απαιτείται νόμος, ο οποίος, αν και εφόσον εκδοθεί, θα περιγράφει τους όρους και προϋποθέσεις για την ισοδυναμία των αδειών οδήγησης.

Έτσι, με τη συγκεκριμένη απόφαση δεν αλλάζει το ισχύον πλαίσιο για τις άδειες οδήγησης και συνεπώς, τα σχετικά δημοσιεύματα, καθώς και τυχόν σκόπιμες και παραπλανητικές αντιδράσεις φορέων, δεν έχουν καμία βάση.

Γενικότερα, στο πλαίσιο που παρέχει η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία και με βάση τις καλές πρακτικές άλλων χωρών, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα εξετάσει το ζήτημα των ισοδυναμιών στο πλαίσιο της νομοθετικής παρέμβασης για τη Μικροκινητικότητα.
https://www.in.gr/2020/09/24/greece/ala ... metaforon/
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:52
sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:52
Βρε κατιμά, εγώ δε δημοσίευσα την οδηγία της ΕΕ για να εξετάσουμε το πνεύμα και το γράμμα της;
Εσύ δεν αγνόησες την οδηγία και άρχισες να λες τις ουρανομήκεις πίπες σου για μένα και τον elchav;
Όχι πανίβλακα, δεν αγνόησα κάτι, απλά σε χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα εβροπέου γιαχωβά, μου προτείνεις κάποιον καλλίτερο αντικαταστάτη σου;
Ναι εγώ είμαι Γιαχωβάς. Όχι εσύ που δεν έχεις καν τα παπάρια να αιτιολογήσεις.
Και δικαιώνομαι που διάβασα την οδηγία και δεν είδα να επιβάλλει τίποτα τέτοιο και είπα ότι η ευθύνη είναι της κυβέρνησης. Καλη χώνεψη.
Με αφορμή την Κοινή Υπουργική Απόφαση (A3/Οικ. 56475/6635) που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και αφορά στην προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της οδηγίας 2020/612/ΕΕ της Επιτροπής της 4ης Μαΐου 2020, η οποία τροποποιεί την οδηγία 2006/126/ΕΚ για τις άδειες οδήγησης, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά μόνο στην προσαρμογή του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης του εντύπου των αδειών οδήγησης.

Συνεπώς, δεν δίνεται αυτόματα το δικαίωμα οδήγησης δικύκλου κατηγορίας Α1 από κάτοχο άδειας οδήγησης κατηγορίας Β, για το οποίο απαιτείται νόμος, ο οποίος, αν και εφόσον εκδοθεί, θα περιγράφει τους όρους και προϋποθέσεις για την ισοδυναμία των αδειών οδήγησης.

Έτσι, με τη συγκεκριμένη απόφαση δεν αλλάζει το ισχύον πλαίσιο για τις άδειες οδήγησης και συνεπώς, τα σχετικά δημοσιεύματα, καθώς και τυχόν σκόπιμες και παραπλανητικές αντιδράσεις φορέων, δεν έχουν καμία βάση.

Γενικότερα, στο πλαίσιο που παρέχει η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία και με βάση τις καλές πρακτικές άλλων χωρών, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα εξετάσει το ζήτημα των ισοδυναμιών στο πλαίσιο της νομοθετικής παρέμβασης για τη Μικροκινητικότητα.
https://www.in.gr/2020/09/24/greece/ala ... metaforon/
Τι να αιτιολογήσω ρε βλήμα, αγία ΕΕ, όλα καλά, σήμερα είναι Πέμπτη.

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ναι αλλά εγώ δεν ξέρω ποδήλατο, άρα ισορροπία :102:
Κάνε γιόγκα. :003:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:53 Τι να αιτιολογήσω ρε βλήμα, αγία ΕΕ, όλα καλά, σήμερα είναι Πέμπτη.
Πες τα συνθήματα σου σιχαμένο γίδι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

a8s έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:51
Νon4me έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:47 9 σελιδες βλεπω ( σε 1920 χ 1080 ) και κανεις δεν ποσταρε το βικακι με το ζ125 :lol:
Spoiler
Το έχει βάλει ο stergiosbik, σελίδα 6.
:smt023
Άβαταρ μέλους
sys3x

Οκ γιαχωβά.

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

vagabondo έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:12 Γιατί δεν το κάναν για σκουτερ 50 κυβικών;
Δεν θα γκρίνιαζαν και οι σχολές οδηγών. :roll:
50 κυβικα = σκοτωστρα
125 το μινιμουμ αποδεκτο - για ενα ατομο - εντος πολης - και οχι τοφαλος η φακλανα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:48

Να μη σε νοιάζει :p4:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

vantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:44
stergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:39
vantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:29
Ειμαι ο τελευταίος που θα τους υπερασπιζόταν αυτους, τους κραζω με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω, αλλα εδω εχουν δίκιο.
Μονο που αυτοι χεστηκαν για την ασφαλεια μας.
Καιγονται γιατι θα χασουν λεφτα.
Επισης,αν δεν κανω λαθος τωρα επιτρεπεται να οδηγησεις μεχρι 50cc με διπλωμα αυτοκινητου.
Χεστηκαν-ξεχέστηκαν για την ασφάλειά μας, το δίκιο τους το εχουν εδω, ο,τι και να λέμε.
Φαντάσου τωρα τη σέσιλυ και τη ναιδα πχ, να οδηγουν αυτο
Εικόνα

ή οποιονδήποτε αλλον δεν εχει καμια απολύτως επαφή με δίτροχο.

Το οτι γενικα οι εκπαιδευτες οδηγησης καιγονται οταν ειναι να χασουν χρημα, ειναι μεγαλη αληθεια και το φωναζω πρωτος απ'ολους εγω. Αλλα εδω εχουν δικιο, τι να κανουμε.
Αυτο ειναι 250 ή 300.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2020, 15:08
vagabondo έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:12 Γιατί δεν το κάναν για σκουτερ 50 κυβικών;
Δεν θα γκρίνιαζαν και οι σχολές οδηγών. :roll:
50 κυβικα = σκοτωστρα
125 το μινιμουμ αποδεκτο - για ενα ατομο - εντος πολης - και οχι τοφαλος η φακλανα
Γιατί σκοτώστρα; :smt017
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”