!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.
Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.
9 σελιδες βλεπω ( σε 1920 χ 1080 ) και κανεις δεν ποσταρε το βικακι με το ζ125 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 24 Σεπ 2020, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Αν έχεις δίπλωμα για αυτοκίνητο, θα μπορείς να οδηγείς και μοτοσικλέτα μέχρι 125 κ.εκ.
τι ειναι τα ριντ; δε στο γραφω στα αγγλικα για να μη μπορεις να γκουγκλισεις.
ΗΙΝΤ: αυτα μου χαλασαν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πανευκολα θα γκουγκλισει - ετοιμασου για διαλεξη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μόνος σου;foscilis έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:20
Φίλε μικρόνοε μπουγατσοκιμά sys3x ,
οδηγούσα mountain ποδήλατο στο βουνό από το 1992 μέχρι το 1997 που κάηκε (το βουνό) και μηχανή 400 κυβικών από το 1998 μέχρι το 2004 που χάλασε.
Τη συμπεριφορά των σύγχρονων ποδηλατών με τα κολλανάκια και τα κρανάκια την ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί μολονότι έχω την τύχη να ζω στην Ελλάδα αντίθετα με εσένα που ζεις σε κάποιο κωλοχώρι της νότιας μακεδονίας, ταυτόχρονα έχω την ατυχία να κινούμαι ως εποχούμενος και πεζός στη Λ. Μαραθώνος που είναι αγαπημένη τους διαδρομή (από εκεί άλλωστε είναι και το βίντεο, σου ορκίζομαι ότι αν κάτσω δέκα λεπτά από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ θα τραβήξω 3 τέτοια).
Έμαθες κάτι τουλάχιστον σήμερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το έχει βάλει ο stergiosbik, σελίδα 6.Νon4me έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:47 9 σελιδες βλεπω ( σε 1920 χ 1080 ) και κανεις δεν ποσταρε το βικακι με το ζ125
Spoiler
- Dwarven Blacksmith
Ναι εγώ είμαι Γιαχωβάς. Όχι εσύ που δεν έχεις καν τα παπάρια να αιτιολογήσεις.sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:19Όχι πανίβλακα, δεν αγνόησα κάτι, απλά σε χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα εβροπέου γιαχωβά, μου προτείνεις κάποιον καλλίτερο αντικαταστάτη σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:52Βρε κατιμά, εγώ δε δημοσίευσα την οδηγία της ΕΕ για να εξετάσουμε το πνεύμα και το γράμμα της;
Εσύ δεν αγνόησες την οδηγία και άρχισες να λες τις ουρανομήκεις πίπες σου για μένα και τον elchav;
Και δικαιώνομαι που διάβασα την οδηγία και δεν είδα να επιβάλλει τίποτα τέτοιο και είπα ότι η ευθύνη είναι της κυβέρνησης. Καλη χώνεψη.
https://www.in.gr/2020/09/24/greece/ala ... metaforon/Με αφορμή την Κοινή Υπουργική Απόφαση (A3/Οικ. 56475/6635) που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και αφορά στην προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της οδηγίας 2020/612/ΕΕ της Επιτροπής της 4ης Μαΐου 2020, η οποία τροποποιεί την οδηγία 2006/126/ΕΚ για τις άδειες οδήγησης, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
Η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά μόνο στην προσαρμογή του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης του εντύπου των αδειών οδήγησης.
Συνεπώς, δεν δίνεται αυτόματα το δικαίωμα οδήγησης δικύκλου κατηγορίας Α1 από κάτοχο άδειας οδήγησης κατηγορίας Β, για το οποίο απαιτείται νόμος, ο οποίος, αν και εφόσον εκδοθεί, θα περιγράφει τους όρους και προϋποθέσεις για την ισοδυναμία των αδειών οδήγησης.
Έτσι, με τη συγκεκριμένη απόφαση δεν αλλάζει το ισχύον πλαίσιο για τις άδειες οδήγησης και συνεπώς, τα σχετικά δημοσιεύματα, καθώς και τυχόν σκόπιμες και παραπλανητικές αντιδράσεις φορέων, δεν έχουν καμία βάση.
Γενικότερα, στο πλαίσιο που παρέχει η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία και με βάση τις καλές πρακτικές άλλων χωρών, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα εξετάσει το ζήτημα των ισοδυναμιών στο πλαίσιο της νομοθετικής παρέμβασης για τη Μικροκινητικότητα.
Τι να αιτιολογήσω ρε βλήμα, αγία ΕΕ, όλα καλά, σήμερα είναι Πέμπτη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:52Ναι εγώ είμαι Γιαχωβάς. Όχι εσύ που δεν έχεις καν τα παπάρια να αιτιολογήσεις.sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:19Όχι πανίβλακα, δεν αγνόησα κάτι, απλά σε χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα εβροπέου γιαχωβά, μου προτείνεις κάποιον καλλίτερο αντικαταστάτη σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Σεπ 2020, 13:52
Βρε κατιμά, εγώ δε δημοσίευσα την οδηγία της ΕΕ για να εξετάσουμε το πνεύμα και το γράμμα της;
Εσύ δεν αγνόησες την οδηγία και άρχισες να λες τις ουρανομήκεις πίπες σου για μένα και τον elchav;
Και δικαιώνομαι που διάβασα την οδηγία και δεν είδα να επιβάλλει τίποτα τέτοιο και είπα ότι η ευθύνη είναι της κυβέρνησης. Καλη χώνεψη.
https://www.in.gr/2020/09/24/greece/ala ... metaforon/Με αφορμή την Κοινή Υπουργική Απόφαση (A3/Οικ. 56475/6635) που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης και αφορά στην προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της οδηγίας 2020/612/ΕΕ της Επιτροπής της 4ης Μαΐου 2020, η οποία τροποποιεί την οδηγία 2006/126/ΕΚ για τις άδειες οδήγησης, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
Η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά μόνο στην προσαρμογή του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης του εντύπου των αδειών οδήγησης.
Συνεπώς, δεν δίνεται αυτόματα το δικαίωμα οδήγησης δικύκλου κατηγορίας Α1 από κάτοχο άδειας οδήγησης κατηγορίας Β, για το οποίο απαιτείται νόμος, ο οποίος, αν και εφόσον εκδοθεί, θα περιγράφει τους όρους και προϋποθέσεις για την ισοδυναμία των αδειών οδήγησης.
Έτσι, με τη συγκεκριμένη απόφαση δεν αλλάζει το ισχύον πλαίσιο για τις άδειες οδήγησης και συνεπώς, τα σχετικά δημοσιεύματα, καθώς και τυχόν σκόπιμες και παραπλανητικές αντιδράσεις φορέων, δεν έχουν καμία βάση.
Γενικότερα, στο πλαίσιο που παρέχει η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία και με βάση τις καλές πρακτικές άλλων χωρών, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα εξετάσει το ζήτημα των ισοδυναμιών στο πλαίσιο της νομοθετικής παρέμβασης για τη Μικροκινητικότητα.
.
.
- Cecily Anne
Κάνε γιόγκα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Πες τα συνθήματα σου σιχαμένο γίδι.sys3x έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:53 Τι να αιτιολογήσω ρε βλήμα, αγία ΕΕ, όλα καλά, σήμερα είναι Πέμπτη.
Οκ γιαχωβά.
.
.
50 κυβικα = σκοτωστραvagabondo έγραψε: 24 Σεπ 2020, 14:12 Γιατί δεν το κάναν για σκουτερ 50 κυβικών;
Δεν θα γκρίνιαζαν και οι σχολές οδηγών.![]()
125 το μινιμουμ αποδεκτο - για ενα ατομο - εντος πολης - και οχι τοφαλος η φακλανα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να μη σε νοιάζει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτο ειναι 250 ή 300.vantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:44Χεστηκαν-ξεχέστηκαν για την ασφάλειά μας, το δίκιο τους το εχουν εδω, ο,τι και να λέμε.stergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:39Μονο που αυτοι χεστηκαν για την ασφαλεια μας.vantono έγραψε: 24 Σεπ 2020, 12:29
Ειμαι ο τελευταίος που θα τους υπερασπιζόταν αυτους, τους κραζω με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω, αλλα εδω εχουν δίκιο.
Καιγονται γιατι θα χασουν λεφτα.
Επισης,αν δεν κανω λαθος τωρα επιτρεπεται να οδηγησεις μεχρι 50cc με διπλωμα αυτοκινητου.
Φαντάσου τωρα τη σέσιλυ και τη ναιδα πχ, να οδηγουν αυτο
ή οποιονδήποτε αλλον δεν εχει καμια απολύτως επαφή με δίτροχο.
Το οτι γενικα οι εκπαιδευτες οδηγησης καιγονται οταν ειναι να χασουν χρημα, ειναι μεγαλη αληθεια και το φωναζω πρωτος απ'ολους εγω. Αλλα εδω εχουν δικιο, τι να κανουμε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Γιατί σκοτώστρα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση