!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Στη Μόρια υπήρχαν παιδιά και μωρά που οι μανάδες τους τα πηγαίναν με καρόστι.

Άντε μαλάκες!

Ασφαλώς και πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με τις συνθήκες διαβίωσης. αλλά να προσέχουμε τη διαφορά μεταξύ αυτού και της άκρατης μαλακίας.
Καλό θα είναι να γίνει έντονη κριτική στο μαλάκα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

3f3k έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:12
Golden Age έγραψε: 18 Σεπ 2020, 14:39
3f3k έγραψε: 18 Σεπ 2020, 12:07

Ή απλά θέλουμε να πιέσουμε σαν χώρα μαζί με Ιταλία και Ισπανία που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα για να μοιραστούν οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες της ΕΕ αναλογικά και να μην πέφτει το πρόβλημα στις πλάτες της Ελλάδας.
Αλλά κάποιοι σαν γνήσια δουλικά του κεφαλαίου προτιμούν να έχουν νησιά-φυλακές στην χώρα τους παρά να συγκρουστούν με τα κεφάλια της Ευρώπης. Κάποιοι βλέπουν έναν κατατρεγμένο και έναν κουστουμάτο και η πρώτη τους αντίδραση είναι να τραβήξουν τον φτωχό μακριά μη λερώσει τον κύριο χαρτογιακά μας.
Νια γιατί εαν μοιράζονται κι έρχονται κι άλλοι...κι άλλοι...κι άλλοι...θα λυθεί το πρόβλημα. Διαμοιρασμός σημαίνει ότι θα έχουμε και εμείς.

Επίσης, που κολλά το κεφάλαιο;
Ναι θα έρχονται κι άλλοι κι άλλοι, γιατί αν ρίχνει βόμβες η συμμαχία και πουλάει όπλα θα είναι πιο πολλοί άστεγοι, πιο πολλοί κυνηγημένοι και είναι λογικό. Εσείς θέλετε να συνεχίσουν τα αίτια και να μη συμβαίνει το αποτέλεσμα των αιτίων. Γνωστό άλλωστε ότι έχετε πάρει διαζύγιο με την λογική.

Γιατί είναι φτωχές οι συγκεκριμένες περιοχές; Γιατί έχουν πόλεμο; Γιατί το κεφάλαιο που υπερσυσωρρεύεται στον 1ο κόσμο έχει συμφέροντα εκεί αλλά δε θέλει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του. Ε τα δουλικά του κεφαλαίου θέλουν ό,τι θέλει και το κεφάλαιο νομίζοντας ότι θα πάρουν λίγη από την "αιγλη" του και θα τσιμπήσουν κανενα ψιχουλάκι.
Για 10 χρόνια, η Σοβιετική Ένωση έκανε πόλεμο στο Αφγανιστάν. Πόσοι Αφγανοί πρόσφυγες είχαν έρθει τότε στην Ελλάδα;

Οι πλειοψηφία των όσων έρχονται, έρχονται για καθαρά οικονομικούς μεταναστευτικούς λόγους και όχι γιατί θέλουν να γλυτώσουν απο κάτι. Πολλοί απο αυτούς, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με εμπόλεμες ζώνες. Αλγερινοί, Μαροκινοί, Πακιστανοί και διάφοροι άλλοι... Είναι καθαρά λαθρομετανάστες.

Δεν ισχύει λοιπόν το παραμύθι περί πολέμων της συμμαχίας. Άλλωστε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν εδώ και χρόνια έχει υπερπεριοστεί. Επίσης, το ΝΑΤΟ δεν πουλά όπλα σε κανέναν. Το τί μπορεί να κάνει η τάδε χώρα που είναι και μέλος του, δεν αφορά τις άλλες.

Επίσης, για πιο πρώτο κόσμο μιλάς; Δεν ξέρω αν ζεις στην εποχή του Μαρξ, αλλά σήμερα υπάρχουνε οι BRICS αν τους έχεις ακουστά και πόσες άλλες χώρες πρώην τριτοκοσμικές αναπτύσσονται.

Τέλος, δεν υπάρχει θέμα "υπερσυσώρρευσης πλούτου", κεφαλαίου και άλλες τέτοιες μαρξιστικές μπούρδες. Υπάρχουν οι σχεοδιασμοί της Τουρκίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και διάφορες δυνάμεις που ίσως την υπηρετούν. Δεν ξέρω μόνο εαν αυτές είναι τουρκοκίνητες ή γερμανοκίνητες που τις αξιοποιεί η Γερμανία στα πλαίσια εξυπηρετήσεως της Τουρκίας.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:27

Νια γιατί εαν μοιράζονται κι έρχονται κι άλλοι...κι άλλοι...κι άλλοι...θα λυθεί το πρόβλημα. Διαμοιρασμός σημαίνει ότι θα έχουμε και εμείς.

Ναι θα έρχονται κι άλλοι κι άλλοι, γιατί αν ρίχνει βόμβες η συμμαχία και πουλάει όπλα θα είναι πιο πολλοί άστεγοι, πιο πολλοί κυνηγημένοι και είναι λογικό. Εσείς θέλετε να συνεχίσουν τα αίτια και να μη συμβαίνει το αποτέλεσμα των αιτίων. Γνωστό άλλωστε ότι έχετε πάρει διαζύγιο με την λογική.

Γιατί είναι φτωχές οι συγκεκριμένες περιοχές; Γιατί έχουν πόλεμο; Γιατί το κεφάλαιο που υπερσυσωρρεύεται στον 1ο κόσμο έχει συμφέροντα εκεί αλλά δε θέλει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του. Ε τα δουλικά του κεφαλαίου θέλουν ό,τι θέλει και το κεφάλαιο νομίζοντας ότι θα πάρουν λίγη από την "αιγλη" του και θα τσιμπήσουν κανενα ψιχουλάκι.
Για 10 χρόνια, η Σοβιετική Ένωση έκανε πόλεμο στο Αφγανιστάν. Πόσοι Αφγανοί πρόσφυγες είχαν έρθει τότε στην Ελλάδα;

Οι πλειοψηφία των όσων έρχονται, έρχονται για καθαρά οικονομικούς μεταναστευτικούς λόγους και όχι γιατί θέλουν να γλυτώσουν απο κάτι. Πολλοί απο αυτούς, δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με εμπόλεμες ζώνες. Αλγερινοί, Μαροκινοί, Πακιστανοί και διάφοροι άλλοι... Είναι καθαρά λαθρομετανάστες.

Δεν ισχύει λοιπόν το παραμύθι περί πολέμων της συμμαχίας. Άλλωστε ο πόλεμος στο Αφγανιστάν εδώ και χρόνια έχει υπερπεριοστεί. Επίσης, το ΝΑΤΟ δεν πουλά όπλα σε κανέναν. Το τί μπορεί να κάνει η τάδε χώρα που είναι και μέλος του, δεν αφορά τις άλλες.

Επίσης, για πιο πρώτο κόσμο μιλάς; Δεν ξέρω αν ζεις στην εποχή του Μαρξ, αλλά σήμερα υπάρχουνε οι BRICS αν τους έχεις ακουστά και πόσες άλλες χώρες πρώην τριτοκοσμικές αναπτύσσονται.

Τέλος, δεν υπάρχει θέμα "υπερσυσώρρευσης πλούτου", κεφαλαίου και άλλες τέτοιες μαρξιστικές μπούρδες. Υπάρχουν οι σχεοδιασμοί της Τουρκίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και διάφορες δυνάμεις που ίσως την υπηρετούν. Δεν ξέρω μόνο εαν αυτές είναι τουρκοκίνητες ή γερμανοκίνητες που τις αξιοποιεί η Γερμανία στα πλαίσια εξυπηρετήσεως της Τουρκίας.
Μην τυχόν και δεν βγάλεις λάδι τους νταβατζήδες. Ποιο παραμύθι ρε μπιφτέκα; Δεν είναι ο πόλεμος που τα προκαλεί όλα αυτά; Πρέπει να είναι ταυτόχρονος μρ την μετανάστευση; Δεν είναι ότι δημιουργεί άθλιες συνθήκες που οδηγούν σε μετανάστευση;
Ότι δεν έχεις συγγενή ή γείτονα που φυγε για Γερμανία ας πούμε! :D

Αλλα τωρα θα μου πεις το άλλο. Ότι οι δικοί μας έφυγαν νομότυπα :003:
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Chainis έγραψε: 18 Σεπ 2020, 11:53 Οι ζαιοι οι αναρχομπαλοι και οι ΚΚΕδες μας λένε με κάθε τρόπο (αλλά ποτέ στα ίσια) "αφήστε τους ελεύθερους να κυλφορουν όπου και όπως θέλουν", ξέροντας ότι δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα.

Ελπιζουν πάντα ότι αν κυκλοφορούν ελεύθεροι 100.000 λαθρομετανάστες θα βοηθήσουν αρκετά στην μπαχαλοποίηση της χώρας πράγμα που έχουν πάντα σαν μόνιμη επιδίωξη.
Ή απλά θέλουμε να πιέσουμε σαν χώρα μαζί με Ιταλία και Ισπανία που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα για να μοιραστούν οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες της ΕΕ αναλογικά και να μην πέφτει το πρόβλημα στις πλάτες της Ελλάδας.
Αλλά κάποιοι σαν γνήσια δουλικά του κεφαλαίου προτιμούν να έχουν νησιά-φυλακές στην χώρα τους παρά να συγκρουστούν με τα κεφάλια της Ευρώπης. Κάποιοι βλέπουν έναν κατατρεγμένο και έναν κουστουμάτο και η πρώτη τους αντίδραση είναι να τραβήξουν τον φτωχό μακριά μη λερώσει τον κύριο χαρτογιακά μας.
Αμα μοιράσεις 100 000 κατατρεγμενους δικαια και όμορφα σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, δινοντας τους επιδόματα, διαμέρισματα και θέσεις στους παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά τους, τότε θα έρθουν κάπου 1 000 000 000 που είναι περισσότερο κατατρεγμενοι από τους πρώτους και θα ζητήσουν τα ίδια, και με το δίκιο τους. Είμαι και εγώ υπέρ μιας τέτοιας γενναιοδωρίας, αλλά είναι αδύνατον.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:34
Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:27

Μην τυχόν και δεν βγάλεις λάδι τους νταβατζήδες. Ποιο παραμύθι ρε μπιφτέκα; Δεν είναι ο πόλεμος που τα προκαλεί όλα αυτά; Πρέπει να είναι ταυτόχρονος μρ την μετανάστευση; Δεν είναι ότι δημιουργεί άθλιες συνθήκες που οδηγούν σε μετανάστευση;
Ότι δεν έχεις συγγενή ή γείτονα που φυγε για Γερμανία ας πούμε! :D

Αλλα τωρα θα μου πεις το άλλο. Ότι οι δικοί μας έφυγαν νομότυπα :003:
Ξαναλέω και σε 'σένα ότι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή και την κεντρική Ασία υπήρχαν και στη δεκαετία του '80. Αφγανιστάν, Ιράκ - Ιράν, εμφύλιος στο Λίβανο... Δεν υπήρχε όμως όλη αυτή η μετανάστευση. Επίσης, τώρα οι περισσότεροι έρχονται απο μη εμπόλεμες χώρες Αλγερίες, Μαρόκα, Πακιστάν κλπ. Δεν έχουν καν πολέμους. Δεν είναι ξεριζωμένοι πρόσφυγες κλπ αυτοί... Μετανάστες είναι, πρόσφυγες όχι.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Σου ξαναλέω ότι δημιούργησαν αυτές τις συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:46 Σου ξαναλέω ότι δημιούργησαν αυτές τις συνθήκες.
Κατάλαβα ναι, το κεφάλαιο κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Golden Age έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:54
Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:46 Σου ξαναλέω ότι δημιούργησαν αυτές τις συνθήκες.
Κατάλαβα ναι, το κεφάλαιο κλπ κλπ.

Όχι ο Μπαφωμέτ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

3f3k έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:12 Ε τα δουλικά του κεφαλαίου θέλουν ό,τι θέλει και το κεφάλαιο νομίζοντας ότι θα πάρουν λίγη από την "αιγλη" του και θα τσιμπήσουν κανενα ψιχουλάκι.
Ε, το ίδιο θέλουν να τσιμπήσουν και οι πρόσφυγες. Οι μκοτζήδες τσιμπάνε ούτως ή άλλως το παντεσπάνι από το κεφάλαιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Χαοτικός έγραψε: 19 Σεπ 2020, 00:20 Στη Μόρια υπήρχαν παιδιά και μωρά που οι μανάδες τους τα πηγαίναν με καρόστι.
Και είναι και γκαστρωμένες οι μισές..
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Δεν εχουνε πόλεμο στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές.

Άλλωστε όταν ειχαν πόλεμο στο Αφγανιστάν, μηδέν μετανάστες είχαμε από εκεί.
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

axilmar έγραψε: 19 Σεπ 2020, 10:34

Δεν εχουνε πόλεμο στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές.

Άλλωστε όταν ειχαν πόλεμο στο Αφγανιστάν, μηδέν μετανάστες είχαμε από εκεί.
Όχι ρε, το Αφγανιστάν δεν έχει πόλεμο εδώ και 40 χρόνια. Δεν τους βομβάρδιζαν οι συμμαχοί μας πριν 10 χρόνια, δεν κυβερνούν οι Ταλιμπάν, δεν έχουν ουσιαστικά εμφύλιο όπου η μία πλευρά χρησιμοποιεί τα όπλα που τους πουλά το ΝΑΤΟ και η άλλη τα όπλα στήριξης των Ρώσων.

Όσο για τους υπόλοιπους, η συστηματική καταστροφή της οικονομίας και των υποδομών μίας χώρας για να αναλάβουν οι μεγαλοεργολάβοι και να βγάλουν χρήμα εις βάρος των κατοίκων είναι ο βασικός λόγος που υπάρχουν εκατομμύρια πεινασμένοι και απόλυτα λογικό ένα ποσοστό αυτών να προσπαθήσει να πάει στην "πλουσια" Δύση.
Εδώ εμείς είχαμε 2-3 χρόνια κρίση και έφευγαν κατα δεκάδες χιλιάδες οι Έλληνες το 2012-13. Στις αρχές του 20ου αιώνα δεν είχαμε κανέναν πόλεμο, παρόλα αυτά μια χαρά κρύβονταν στα αμπάρια για να φτάσουν στις ΗΠΑ και την Αργεντινή. Γιατί; Γιατί πεινούσαν.

Το μίσος σας για κάθε τι καταστρεγμένο και φτωχό και η αγάπη σας για κάθε τι καλογυαλισμένο και πλούσιο σας θολώνουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Όταν έρχεται η ζιμενς και κλέβει δισεκατομμύρια από τον ελληνικό και ευρωπαϊκό λαό είναι απλά Τρίτη και τους γλύφουμε τα @@ γιατι είναι λεφτάδες, όταν έρχεται ο Αχμετ και ο Τσινάι και θέλουν να ζήσουν καλύτερα θέλουμε να πνιγούν και να γυρίσουν πίσω στους βιαστές των ψυχών τους.

Αντι να απαιτείτε από τους μπάτσους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να πιάσουν τα κακοποιά στοιχεία, τους ζητάτε να πετάξουν κάθε τι σκούρο στην θάλασσα. Δεν είστε ρατσιστές αλλά...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ της Σάμου - Αντιμετωπίστηκε γρήγορα από την Πυροσβεστική
https://www.real.gr/koinonia/arthro/pyr ... ki-671849/
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

dna replication έγραψε: 20 Σεπ 2020, 22:31 γιατί τους κρατάει εγκλωβισμένους ο Κούλης?

https://twitter.com/Ozkok_A/status/1307713923530006528
Έλα ντε. Σε βάρκες και πίσω. :g030:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”