Το δικό μου ποστ έδειξε με το δάκτυλο ποιους εννοώ. Εσύ δεν έχεις τα πανταλόνια να δείξεις με το δάκτυλο;Chainis έγραψε: 23 Ιουν 2018, 18:57Κάπου θα υπάρχουν δηλαδή, οπότε αρκεί να τους ανακαλύψουμε.
.
Το δικό μου ποστ έδειξε με το δάκτυλο ποιους εννοώ. Εσύ δεν έχεις τα πανταλόνια να δείξεις με το δάκτυλο;Chainis έγραψε: 23 Ιουν 2018, 18:57Κάπου θα υπάρχουν δηλαδή, οπότε αρκεί να τους ανακαλύψουμε.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Από περιέργεια, εσύ που ακριβώς βάζεις τον τόνο στη λέξη "Hellene";
FUCK DONALD TRUMP
Δεν είπα «όλα», είπα «σχεδόν το σύνολο». Και έτσι είναι. Το ίδιο συνέβη και με το Βυζάντιο, όπως σε όλους τους τόπους της Γης και σε όλες τις περιόδους, σχεδόν το σύνολο των μνημείων που έμειναν έχουν να κάνουν με θρησκεία. Φυσικά οι Βυζαντινοί δεν άφησαν μόνο θρησκευτικά μνημεία. Έχουμε δρόμους, τείχη, λουτρά, κάστρα, κ.α. Ίσως έχουμε περισσότερα μη θρησκευτικά μνημεία από το Βυζάντιο παρά από την κλασική αρχαιότητα.Northern Spirit έγραψε: 23 Ιουν 2018, 04:46Oχι ολα..Τα Μινωικα και τα Μυκηναικα παλατια δεν ειχανε θρησκευτικο χαρακτηρα..hellegennes έγραψε: 23 Ιουν 2018, 00:16
Surprise! Σχεδόν το σύνολο των αρχιτεκτονικών μνημείων παγκοσμίως σχετίζονται με την θρησκεία.
Ως γνωστόν όλες οι αγγλικανικές λέξεις τονίζονται στην λήγουσα.
Όχι, λέει Έλλην (Hellene), γιατί στα αγγλικά δεν υπάρχει διάκριση γένους στα εθνωνύμια.Beria έγραψε: 20 Ιουν 2018, 13:52 Ρε μαλάκες το σούργελο λέει 'Ι αμ Χελίν' νομίζοντας ότι λέει 'είμαι Ελληνίς';
Αλήθεια;
![]()
![]()
Κατά αρχάς υπάρχει - το εξίσου άχρηστο- Hellenin το οποίο είναι θηλυκόhellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:18Όχι, λέει Έλλην (Hellene), γιατί στα αγγλικά δεν υπάρχει διάκριση γένους στα εθνωνύμια.Beria έγραψε: 20 Ιουν 2018, 13:52 Ρε μαλάκες το σούργελο λέει 'Ι αμ Χελίν' νομίζοντας ότι λέει 'είμαι Ελληνίς';
Αλήθεια;
![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το Hellene δεν είναι σε αχρηστία, χρησιμοποιείται κανονικά, απλά ως δηλωτικό πρωτίστως των αρχαίων Ελλήνων και σπανιότερα των σύγχρονων.Beria έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:24Κατά αρχάς υπάρχει - το εξίσου άχρηστο- Hellenin το οποίο είναι θηλυκόhellegennes έγραψε: 30 Μάιος 2019, 00:18Όχι, λέει Έλλην (Hellene), γιατί στα αγγλικά δεν υπάρχει διάκριση γένους στα εθνωνύμια.Beria έγραψε: 20 Ιουν 2018, 13:52 Ρε μαλάκες το σούργελο λέει 'Ι αμ Χελίν' νομίζοντας ότι λέει 'είμαι Ελληνίς';
Αλήθεια;
![]()
![]()
Άρα είναι και άσχετη εκτός από κιτς
Ο Βουλαρίνος στο σκετσάκι αυτό λέει μια τεράστια αλήθεια στο 0:14.