Κανονίστε μλκες.Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 13:54 λοιπόν, θέλω εδώ μέσα κουσκούση, πατέρα κλεομένη, κυρία λουκά και ρουλα βροχοπουλου.
ΜΠΟΡΩ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ρε τύπισσες και τύποι, εδώ κοντεύει να δοθεί πραγματικό ραντεβού για ξύλο από γυναίκες και σεις ασχολείστε με την ημίτρελλη ακόμα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
χαοτικέ πώς νοιώθεις που τα κορίτσια κανόνισαν τσακ μπαμ οακα και εσύ ρωτάς να μάθεις τι έγινε με την κική, κουτσομπόλη; 
Μόνον ο Κλεομένης αξίζει από την τριάδα, οι άλλες δυο ψάχνουν για χορηγίες κηραλοιφών και αλόε βέρα.Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:24Κανονίστε μλκες.Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 13:54 λοιπόν, θέλω εδώ μέσα κουσκούση, πατέρα κλεομένη, κυρία λουκά και ρουλα βροχοπουλου.
ΜΠΟΡΩ?
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, ακόμη ένα κλασσικό δείγμα έμπΥρου πχορουμίστα, που φαντασιώνεται λασπομαχίες.Feindflug έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:25 Ρε τύπισσες και τύποι, εδώ κοντεύει να δοθεί πραγματικό ραντεβού για ξύλο από γυναίκες και σεις ασχολείστε με την ημίτρελλη ακόμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βλέπω το στολίσατε το νήμα. Και πρέπει να ψάξω κι ένα άλλο να δω τι κάνατε κι εκεί. Μια χαρά.
Πάω για καφέ.
Πάω για καφέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Μια χαρά σιγοντάρεις και υπερασπίζεσαι τους ελευθερωρίτες και λοιπούς προβληματικούς θρησκοψέκ πλεξιδοπατριώτες απέναντι στα στίφη των αθέων λεγεώνων.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 17:46Οκ, οι συνήθεις παπαροσυνειρμοί των ψαγμένων.Λεγεών έγραψε: 22 Αύγ 2020, 16:48Κοίτα, αν έλεγε και για Παναγίες, Χριστούς και τα συναφή που δεν θα επιτρέψουν στον κορωνοιο να βλάψει την Ελλάδα, θα την είχαν στο εικόνισμα οι ίδιοι που τώρα την λένε σαλεμένη επειδή είναι συριζαία.ST48410 έγραψε: 22 Αύγ 2020, 15:47 Όσοι για πλάκα ή επίτηδες τη σιγοντάρουν προκειμένου να ενισχύσουν τέτοιες συμπεριφορές, την εκθέτουν. Να προστατευτεί πρέπει από τους οικείους της. Δεν είναι ωραία εικόνα αυτή.
Μάλλον σου διαφεύγει η ψεκασμενιά του Μακελειού, Δημοκρατίας, Στόχου και λοιπών λεγεώνων.
Στο αντιεμβολιαστικό στρατόπεδο των κατόχων της μυστικής γνώσης των ατίθασων ζαίων*, παίζουν.
*Μολών λαβέ μέχρι να πέσει καλύτερο επίδομα, επιδότηση, κατιτίς το εθνικοεποικοδομητικόν γενικώς, μετά βλέπουμε.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Μια χαρά δεν κατάλαβες ότι γράφω την άποψη σου, όχι στα παλαιά αλλά στα πεταγμένα προ ετών υποδήματα μου.Λεγεών έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:36 Μια χαρά σιγοντάρεις και υπερασπίζεσαι τους ελευθερωρίτες και λοιπούς προβληματικούς θρησκοψέκ πλεξιδοπατριώτες απέναντι στα στίφη των αθέων λεγεώνων.
Συνιστώ επανανάγνωση ή έστω μια στοιχειώδη προσπάθεια κατανόησης της υπογραφής μου.
Ξέρω ότι σας ζητάω υπέρβαση εαυτού αλλά προσπαθήστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, δεν θα αμελήσουμε να δώσουμε ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία στην υπογραφή μιας στριμμένης περσόνας με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, και η οποία περιέχεται και αναπτύσσεται στους περιορισμένους σέρβερ ενός ελληνικού φόρουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:43Μια χαρά δεν κατάλαβες ότι γράφω την άποψη σου, όχι στα παλαιά αλλά στα πεταγμένα προ ετών υποδήματα μου.Λεγεών έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:36 Μια χαρά σιγοντάρεις και υπερασπίζεσαι τους ελευθερωρίτες και λοιπούς προβληματικούς θρησκοψέκ πλεξιδοπατριώτες απέναντι στα στίφη των αθέων λεγεώνων.
Συνιστώ επανανάγνωση ή έστω μια στοιχειώδη προσπάθεια κατανόησης της υπογραφής μου.
Ξέρω ότι σας ζητάω υπέρβαση εαυτού αλλά προσπαθήστε.![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Feindflug έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:25 Ρε τύπισσες και τύποι, εδώ κοντεύει να δοθεί πραγματικό ραντεβού για ξύλο από γυναίκες και σεις ασχολείστε με την ημίτρελλη ακόμα;

Παρ' το αλλιώς βρε χαζούλη, ανεξαρτήτως εμβέλειας του χώρου. Αδιαφορείς για την άποψη μου, αδιαφορώ για τη δική σου. Που βλέπεις το πρόβλημα;Λεγεών έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:48Ναι, δεν θα αμελήσουμε να δώσουμε ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία στην υπογραφή μιας στριμμένης περσόνας με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, και η οποία περιέχεται και αναπτύσσεται στους περιορισμένους σέρβερ ενός ελληνικού φόρουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:43Μια χαρά δεν κατάλαβες ότι γράφω την άποψη σου, όχι στα παλαιά αλλά στα πεταγμένα προ ετών υποδήματα μου.Λεγεών έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:36 Μια χαρά σιγοντάρεις και υπερασπίζεσαι τους ελευθερωρίτες και λοιπούς προβληματικούς θρησκοψέκ πλεξιδοπατριώτες απέναντι στα στίφη των αθέων λεγεώνων.
Ξέρω ότι σας ζητάω υπέρβαση εαυτού αλλά προσπαθήστε.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μόνο μπασμένο δεν με λες, να σαι καλά με έκανες και γέλασαΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:10Το να βρεθείς στο τμήμα είναι το αισιόδοξο σενάριο, μπασμένο.
Για ορθοδοντικό ή φυσιοθεραπευτή σε κόβω.
1,75 είμαι με θηριώδη κατασκευή
me smash, you die περίπτωση σου λαχε γατίτσα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 22 Αύγ 2020, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Αναμένονται και οι υπόλοιποι έμπΥροι παλαμομάχοι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:30 Οκ, ακόμη ένα κλασσικό δείγμα έμπΥρου πχορουμίστα, που φαντασιώνεται λασπομαχίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Gherschaagk έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:24Κανονίστε μλκες.Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 13:54 λοιπόν, θέλω εδώ μέσα κουσκούση, πατέρα κλεομένη, κυρία λουκά και ρουλα βροχοπουλου.
ΜΠΟΡΩ?
Το "θηριώδης" σημαίνει χοντρή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος