!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μανουέλ Μακρόν σε πιτσιρικά

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
mec

Re: Μανουέλ Μακρόν σε πιτσιρικά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:55
Κι έστω ότι ο μικρός έκανε λάθος. Πως αντέδρασε σαν Πρόεδρος; Τον προσέβαλε. Θα μπορούσε να πει αυτό που ήθελε με άλλον τρόπο. Δηλαδή, Σήμερα που είναι επίσημη μέρα θα ήταν καλύτερο να με έλεγες κύριε Πρόεδρε. Μανού θα με φωνάζεις όταν θα έρθεις με τους φίλους την Κυριακή στο Προεδρικό να φάμε πίτσες και να παίξουμε μπάλα.
:p3:
Να διευκρινίσω ότι γελάω σαν Γάλλος πολίτης. Όλα σου τα ποστς είναι ένα κι ένα. Δεν υπάρχεις λέμε...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lord Snow έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:26
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:33
Σουβλίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:29 Παιδιά πάντως, για οσους-και δείχνουν να είναι αρκετοί αυτοί-δεν τον κατάλαβαν, ο Μακρόν συμπεριφέρεται ως ένα αγενές, κακομαθημένο παιδί, που ο κόσος γυρνά γύρω από τον εαυτό του και μπερδεύει προτεραιότητες.

Ο Μακρόν, γυρνά και λέει στον μικρό επι της ουσίας:

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΩ ΡΕ?!!!!!!!

Αυτό κάνει φορουμάκια μου, ειναι ένας μικρός ελλημπανούλης, από αυτούς που υποτίθεται οτι καταδικάζετε
Μάλλον κατάλαβες λάθος. Εντελώς λάθος βασικά. Όπως εξήγησαν κι άλλοι απαίτησε σεβασμό για το θεσμό και όχι για το πρόσωπο του.
Καλα το θεμα περισσοτερο ειαι ο μαλακισμενος τροπος του οχι η απαιτηση για σεβασμο στον θεσμο. Δεν ηταν αναγκη για τοση ενταση και ενα σωρο μαλακιες τυπου πρωτα θα σπουδασεις κτλ. Δηλαδη αν ηταν εκει ενας διευθυντης κλινικης θα μπορουσε να προσφωνησει τον προεδρο ''ει μαλακακο''?
Εννοείται ότι δεν ήταν ανάγκη.
Το είπα και παραπάνω, ούτε σωστό ούτε λάθος, είναι θέμα στυλ. Έτσι του βγήκε και αυτό δηλώνει και κάτι για το χαρακτήρα του. Σε κάποιους άρεσε σε άλλους όχι. Εγώ δε νιώθω κάτι έντονο βλέποντας το.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:34
Lord Snow έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:26
Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:33
Μάλλον κατάλαβες λάθος. Εντελώς λάθος βασικά. Όπως εξήγησαν κι άλλοι απαίτησε σεβασμό για το θεσμό και όχι για το πρόσωπο του.
Καλα το θεμα περισσοτερο ειαι ο μαλακισμενος τροπος του οχι η απαιτηση για σεβασμο στον θεσμο. Δεν ηταν αναγκη για τοση ενταση και ενα σωρο μαλακιες τυπου πρωτα θα σπουδασεις κτλ. Δηλαδη αν ηταν εκει ενας διευθυντης κλινικης θα μπορουσε να προσφωνησει τον προεδρο ''ει μαλακακο''?
Εννοείται ότι δεν ήταν ανάγκη.
Το είπα και παραπάνω, ούτε σωστό ούτε λάθος, είναι θέμα στυλ. Έτσι του βγήκε και αυτό δηλώνει και κάτι για το χαρακτήρα του. Σε κάποιους άρεσε σε άλλους όχι. Εγώ δε νιώθω κάτι έντονο βλέποντας το.
Μπορουσε να πει το ιδιο πραγμα με πολλους διαφορετικους και καλυτερους τροπους. Απο πατρικο συμβουλευτικο, μεχρι χιουμοριστικο. Αυτος επελεξε να το κανει με τον τροπο του υποκριτη γεροπαραξενου της γειτονιας. Επισης ολο το κομματι ''πρωτα θα... και μετα'' ειναι γελοιο το λιγοτερο. Φανταζομαι οτι αν ο διευθυντης της γαλλικης υπηρεσιας διαστηματος τον επαιρνε τηλ και του ελεγε ''τι θα γινει ρε αρχιδακι, θα παρουμε κανα φραγκο?'' δεν θα του αρεσε καθολου. Γενικα δεν εχω ασχοληθει με το τυπακι, μπορει να ηταν εκεινη την στιγμη εκνευρισμενος με κατι αλλο και να τριγκαρε, μπορει να ειναι και αρχιδακι γενικα. Ποιος να ξερει...
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:06
elchav έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:05 The man EU needs, but doesn't deserve :romance-hearteyes:

Για τον μέγιστο Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας μιλάμε, όχι για τον κλόουν του Καναδά. Μήπως μπερδευτήκατε;

Η φράου Μερκελ το ξέρει; lol
Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αρνηθεί την πραγματικότητα αλλά ο Μεσιέ Λε Πρεζιντάντ ήρθε να υπενθυμίσει τι σημαίνει Ευρώπη σε όλη την Ήπειρο. :8)

Τέρμα οι γυφτο-αραβιές, από κάθε άποψη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:33 Καταπληκτικό πάντως ότι ο Μακρόν είπε στον μαθητή να πάρει πτυχίο και να βρει δουλειά πριν γίνει επαναστάτης ...
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ.
:003:

να σέβεστε
mec

Σουβλίτσα έγραψε: 19 Ιουν 2018, 16:29 Παιδιά πάντως, για οσους-και δείχνουν να είναι αρκετοί αυτοί-δεν τον κατάλαβαν, ο Μακρόν συμπεριφέρεται ως ένα αγενές, κακομαθημένο παιδί, που ο κόσος γυρνά γύρω από τον εαυτό του και μπερδεύει προτεραιότητες.

Αυτό κάνει φορουμάκια μου, ειναι ένας μικρός ελλημπανούλης, από αυτούς που υποτίθεται οτι καταδικάζετε
Οι μόνοι που δεν κατάλαβαν ότι αυτά συμβαίνουν στην Γαλλία κι όχι στην Ελλάδα είσαι εσύ κι ο Ουτις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:44
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:33 Καταπληκτικό πάντως ότι ο Μακρόν είπε στον μαθητή να πάρει πτυχίο και να βρει δουλειά πριν γίνει επαναστάτης ...
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ.
:003:

να σέβεστε
Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

mec_ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:50

Οι μόνοι που δεν κατάλαβαν ότι αυτά συμβαίνουν στην Γαλλία κι όχι στην Ελλάδα είσαι εσύ κι ο Ουτις.
Τί θέλεις να πεις δηλαδή, οτι αλλιώς επιβάλλεται ή είθισται να συμπεριφέρεται ο Πρόεδρος της Γαλλίας και αλλιώς της Ελλάδος στους πολίτες?
Δεν το καταλαβαίνω.
Έχουν τόσο διαφορετικο περιεχόμενο οι Δημοκρατίες μας?

ΥΓ: βασικά δείχνεις να μην κατάλαβες καν το σχόλιό μου
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
mec

ST48410 έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:17 mec_ πως φάνηκε στους Γάλλους η συμπεριφορά του Μακρόν; Θέλω να πω κάτι που εμάς μας ξενίζει μπορεί να οφείλεται στο ότι το αντιλαμβανόμαστε σε κάπως διαφορετικό πλαίσιο.
Από όσο τους ξέρω, πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με την απάντηση του προέδρου το 99%. Στα φανερά όμως δεν προκειται να το παραδεχτούν όλοι για κομματικούς λόγους. Αυτή είναι η εκτίμησή μου.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

mec_ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:34
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 15:55
Κι έστω ότι ο μικρός έκανε λάθος. Πως αντέδρασε σαν Πρόεδρος; Τον προσέβαλε. Θα μπορούσε να πει αυτό που ήθελε με άλλον τρόπο. Δηλαδή, Σήμερα που είναι επίσημη μέρα θα ήταν καλύτερο να με έλεγες κύριε Πρόεδρε. Μανού θα με φωνάζεις όταν θα έρθεις με τους φίλους την Κυριακή στο Προεδρικό να φάμε πίτσες και να παίξουμε μπάλα.
:p3:
Να διευκρινίσω ότι γελάω σαν Γάλλος πολίτης. Όλα σου τα ποστς είναι ένα κι ένα. Δεν υπάρχεις λέμε...

Ευτυχώς εγώ μιλάω σαν Έλληνας πολίτης.

Και γενικά είστε πολύ γαμάτοι σε αυτό το φόρουμ. Μιλάτε σε όλους στο πληθυντικό και σέβεστε την γνώμη του άλλου. Φαντάζομαι το ίδιο κάνετε στην καθημερινότητας σας. Ειδικά ως παιδιά δεν είχατε κάνει ποτέ μαλακία. Πως να μην θυμώνετε έπειτα για τον αγενή μικρό που τόλμησε να αποκαλέσει Μανωλάκη τον Πρόεδρο-Ήλιο!

Μπιτς πληζ!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
enaon

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 19 Ιουν 2018, 18:18 τον Πρόεδρο-Ήλιο!

Μπιτς πληζ!
άσε να μάθουμε και άλλα, μόλις μάθαμε οτι 99% των Γάλλων είναι 17 και πάνω, ή κάτι άλλο, θα το ξεκαθαρίσει σε λίγο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 19 Ιουν 2018, 18:23 άσε να μάθουμε και άλλα, μόλις μάθαμε οτι 99% των Γάλλων είναι 17 και πάνω, ή κάτι άλλο, θα το ξεκαθαρίσει σε λίγο.
Εντάξει το 99% είναι μια υπερβολή όμως ας δεχτούμε ότι μπορεί να ξέρει και 5 πράγματα περισσότερα κάποιος που ζει εκεί.
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι αλλα πρέπει ο κάποιος να μην απαντά: "99%, αλλά αν δεν είναι έτσι απλά δεν το λένε", για να έχει νόημα η απάντηση. Τώρα δεν έχει, έχει;
Άβαταρ μέλους
enaon

Πάντως παιδιά είχαμε συζητήσει την ψύχωση των Γάλλων με το φαίνεσθαι, με την υπόθεση του Στρος καν. Γενικά στην χώρα που βγήκαν τα φρουφρού και τα αρώματα, αυτά είναι σημαντικά.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

enaon έγραψε: 19 Ιουν 2018, 17:10 πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς, όταν μας βολεύει βέβαια.

Τι θα γίνει, θα σχολιάσει κανείς αυτό ή αυτό δεν μετράει;

Ο Τραμπ είναι πρόεδρος; Εκπροσωπεί τον θεσμό;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”