Περιμένουμε και τις δικές σου μελλοντικές αναρτήσεις για να δούμε τι θα συμπεράνουμε και μείς για σένα...Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 23:33 Το μόνο που συμπέρανα με βεβαιότητα από το νήμα πάντως, είναι ότι η Γαλή είναι ένα ηλικιακό κλικ πριν από το "έχει μακρυά δάχτυλα το παιδί, πρέπει να παίζει πιάνο".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ο Τιτκοβ στην πλατεία Βικτωρίας
- Hector Buas
Re: Συνελήφθη ο Τιτκοβ στην πλατεία Βικτωρίας
- Hector Buas
Εσένα σε έχει δεί ψυχίατρος άραγε...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 22:47 Ε, ο τιτκοφ δεν έκανε δήλωση πουθενά πως βασανίστηκε. Είπε πως οι διώξεις είναι κατασκευασμενες και προφανώς έχει δίκιο. Τώρα όλοι αυτοί που χυνουν όταν όλα τα τελειωμένα ενστολα λούμπεναρια του κουλή δέρνουν και συλαμβάνουν όποιον λάχει με διάφορες ηλιθιες κατηγορίες , να το συζητήσουν με τον ψυχίατρο τους, μπας και δούνε τι θέμα παίζει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
nowhere έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:58 ο ένας λέει "5 με 2 ρε? 5 με 2?" ο άλλος ότι βογγάει πρίμα,γάμησε τα
- hellegennes
Φισφής και Ατζαράκης είναι καλοί.Von Mackensen έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 12:58 Να τό συζητήσουμε λίγο αυτό με τους Έλληνες στανταπ κωμικούς;
Γελάει από εδώ κανένας με αυτους;Ούτε ο Συλας μου άρεσε ποτέ αυτός εδώ ο φουκαράς άστο καλύτερα, ενώ την αριστεραντζα το Ζαραλικο τον θυμάμαι προ 20ετιας σχεδόν στην τηλεόραση να έχει ανεβάσει στη σκηνή έναν 17χρονο στα όρια της νοητικης υστέρηση και να τον ξεφτιλίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρει γκόμενα και κάτι τέτοια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο ατζαρακης έκανε εκπομπαρα, τόσο στο σκαι όσο και στο yt. Κρίμα που το παράτησαν. Τώρα για σταντ απ, δεν ξέρω. Γενικά πλέον με τa social media όλο χιουμοριστικες ατάκες διαβάζεις, δεν έχω την ανάγκη να πάω να πληρώσω για να ακούσω έναν τύπο να μου τις λέει. Χιουμοριστικες εκπομπές λείπουν από τη τηλεόραση και το yt.hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 23:44Φισφής και Ατζαράκης είναι καλοί.Von Mackensen έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 12:58 Να τό συζητήσουμε λίγο αυτό με τους Έλληνες στανταπ κωμικούς;
Γελάει από εδώ κανένας με αυτους;Ούτε ο Συλας μου άρεσε ποτέ αυτός εδώ ο φουκαράς άστο καλύτερα, ενώ την αριστεραντζα το Ζαραλικο τον θυμάμαι προ 20ετιας σχεδόν στην τηλεόραση να έχει ανεβάσει στη σκηνή έναν 17χρονο στα όρια της νοητικης υστέρηση και να τον ξεφτιλίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρει γκόμενα και κάτι τέτοια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Να ένα δείγμα του σε stand up:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενδιαφέρουσα άποψη. Πρόσεχε μην σε πάρει είδηση ο Κούλης ότι λες τέτοια, γιατί μας βλέπω να τραγουδάμε "χτυπάνε στην ταράτσα τον Gordian Knot".Gordian Knot έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 21:15 ΟΛΟΙ αυτοί που θέλουν να επιβληθούν διά της βίας είναι πούστηδες)...
-
Γιάννης
Βλήμα έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:48Το θέμα το δικό μου είναι στα αυτιά. Το δικό σου που φαντασιώνεσαι βιασμούς ειρηνικών διαδηλωτών από μπάτσους πρέπει να έχει ένα πολυσύλλαβο όνομα που μόνο κάποιος ψυχίατρος θα μπορούσε να ορίσει.adon99 έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 19:45 Μαλλον εχεις καποιο θεμα με τα αυτια
η κραυγη που βγαζει στο 0:36 πχ ειναι ακριβως αυτη που βγαζει ιεροδουλη οταν ο πελατης μπαινει απο την πισω πορτα
επισης ο παπαρικοφ φαινεται ποσο ειρηνικος ειναι αφου συμμετεχει στο ταγμα εφοδου με τους κρανοφορους με τα στυλιαρια
-
Γιάννης
Ανάρχιδα πουστράκια, τι περιμένεις;
-
Εμπεδοκλής
Μούσι, παιδόφιλες λεσβίες και παπά-ριες. Τη γαργαλιάρα μου γρήγορα...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θα συνεχίσω να προτιμώ τα σκετσακια με τους υπόλοιπους, στα οποία ήταν κορυφαίος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- hellegennes
Τα σκετσάκια είναι με προετοιμασία, αυτό ήταν on the fly. Του έδωσαν ένα θέμα και έπρεπε να βρει μερικά έξυπνα πράγματα να πει. Και είπε. Σαφώς το ολοκληρωμένο προϊόν είναι πολύ καλύτερο. Πρόσφατα έκανε και για τον κορωνοϊό:
Κι ένα πιο σύντομο:
Κι ένα πιο σύντομο:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχει να κάνει με πίστη αλλά με επιστήμηHector Buas έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 23:36Φλούφη, όσοι έχετε μείνει να πιστέυετε σε αυτήν την ιδεολογία μοιάζετε περισσότερο με οπαδούς θρησκευτικής αίρεσης. Τώρα θα μου πείς υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν στην Δευτέρα Παρουσία.Fluffy έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 23:21 ...
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις στην ανάλυση σου είναι πως τα αιτία της ανατροπής του καπιταλισμού είναι μέσα στον ιδιο τον καπιταλισμό, δεν είναι ζήτημα ιδεολογίας, είναι ζήτημα συμφέροντος, ο καπιταλισμός δεν μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες του λαού. Ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει το ρεύμα του, χάνει το σπίτι του, δεν μπορεί να βρει δουλειά, δεν μπορεί να έχει την υγεία του, λιποθυμάει από την πείνα, και πεθαίνει από τα μαγκάλια. Το 2020 έτσι; Αυτες τις αντιφάσεις δεν μπορεί να τις ξεπεράσει ο καπιταλισμός. Ο λαός θα οργανωθεί από ανάγκη γιατί ο σοσιαλισμός-κομμουνισμός είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, χωρίς αυτόν θα πεθάνει.
Τη πρώτη φορά η παρισινή Κομμούνα κράτησε 70 μέρες
Την δεύτερη η σοβιετική κράτησε 70 χρόνια
Εμείς θα κρατήσουμε 70000 χρόνια.
Η ουσία είναι πως ο καπιταλισμός, βελτίωσε σημανικά το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων. Ισχυρίζεσαι π.χ. πως στον καπιταλισμό ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του: στην γειτονική "ατόφια κομμουνιστική" Αλβανία, κάποτε δεν είχαν καν ρεύμα.
Φυσικά ο καπιταλισμός είναι καλύτερος από τα πιο καθυστερημένα οικονομικά συστήματα
Στη σύγκριση όμως με τον σοσιαλισμό φάνηκε η αδυναμία του, Π.χ. Σε 40 μόνο χρόνια κεντρικού σχεδιασμού ο σοσιαλισμός πήρε από το χέρι την ανθρωπότητα της καθυστερημένης τσαρικής Ρωσίας που σκάλιζε τη γη με την ξύλινη αξίνα και την έβγαλε στο διάστημα. Ο καπιταλισμός χρειάστηκε αιώνες για αυτήν την επιτυχία και μάλιστα έπρεπε να περάσει στην μεγάλη συγκέντρωση κεφαλαίου στη φάση δηλαδή του μονοπωλιακού καπιταλισμού για κάτι τέτοιο. Αυτή είναι ψυχρή ανάλυση και ένα δείγμα της σύγκρισης.
-
Maejima
Συμπαθητικός τύπος, αλλά δεν είναι καθόλου αστείος, να αλλάξει επάγγελμα.
Με το ζόρι γελούσαν και οι άλλοι από κάτω οι 'κασέτες'.
Χαιρε κεχαριτωμενη ο Λαλος μετα σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 853 Απαντήσεις