Ομοφοβικός.blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:43σε προτιμω οταν μου απευθυνεσαι με "αχ καλε γυρισες" οπως χτες το βραδυ.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:39εσυ στα 10 σου, δεν ειχες παει ηδη με καμμια 300αρια; εκπλησσομαι.blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:07 Και ρε φωστηρες, πως το κοβετε να ειναι δυνατον ενα 10χρονο ν αφησει εγγυο μια κοπελα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
Re: Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ
hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:18Ομοφοβικός.blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:43σε προτιμω οταν μου απευθυνεσαι με "αχ καλε γυρισες" οπως χτες το βραδυ.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:39
εσυ στα 10 σου, δεν ειχες παει ηδη με καμμια 300αρια; εκπλησσομαι.
μα τι γελοιος!
- Eθνικοκοινωνιστης
γυναικοκεντρικη σαπιλα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
γελοιοφοβικοςblackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:26hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:18Ομοφοβικός.blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:43
σε προτιμω οταν μου απευθυνεσαι με "αχ καλε γυρισες" οπως χτες το βραδυ.![]()
![]()
![]()
μα τι γελοιος!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- blackpaint
ελα, μπορεις καλυτερα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 14:36γελοιοφοβικος![]()
Γιατι βρε τεκμηρίωσε το, δεν μιλάω για Γεωργιαδήδες και κλπ διστροφές με θύματα παιδια , ουτε για καταναγκασμους παιδικής πορνειας, αλλα για συναινετική πράξη μεταξύ 2 ατόμων. Αν δεν σου αρέσει ή αν σε χαλάει η άλλη , τι σκατά να κάνεις , μιά θυμάμαι που είχε υπερυδρωσία και ηθελα να φύγω απ το παράθυρο όχι να κάνω επαναλαμβανόμενα (όπως κατάλαβα- εαν κάνω λαθος διορθώστε με ) σεξ μαζί της, όπως ο μικρός. Εκτός αν είναι κανείς όλα τα σφάζω - όλα τα μαχαιρώνω, Αλλα και πάλι αυτο είναι θέμα ατομικής θέλησης βουλησης και επιλογών. Και πάλι αν θές ,να ξεκίνήσεις κάτι λόγω ερωτογενους διέγερσης μέχρι να το τελειώσεις, αν το έτερόν ημισι το βλέπεις σαν το τερας του Λοχνές η το Γετι, είναι μεγάλη απόσταση.hellegennes έγραψε: 20 Μάιος 2020, 05:05Οκέι, δεν είσαι αρσενικό αν λες τέτοια μαλακία.Ντρές έγραψε: 20 Μάιος 2020, 03:00 βραβειο έπρεπε να δώσουν στην κοπέλα οι γονείς του , όχι φυλάκιση Απο την πολλη κορεκτίλα έχουμε χάσει τα αυγα και τα πασχαλια. Εμένα στα 16 μου ,εγινε φάση με φίλη της μεγαλυτερης αδελφής μου στο χωριο 24 εκεινη . Εαν ήταν τωρα θα αρχιζανε να λέγανε για παιδεραστίες και μαλακιες . Για μένα ηταν η καλυτερη φάση που μπορουσα να έχω , και μιλάμε τώρα για δεκαετία 80 που στο λύκειο για να μπορέσεις να κάνείς sex με καμία έπρεπε να φτύσεις αίμα. Ε λοιπόν δεν μου αφήσε κανένα ψυχολογικό τραυμα εκείνη η βραδια μόνο ένα απέραντο χαμογελό μετα.
Και κάτι άλλο έαν ενα αγόρι δεν θέλει και δεν γουστάρει -ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τόσο απλά, είναι θέμα ανατομίας. Όλα τα άλλα , να χαμε να λέγαμε.
- hellegennes
Τι να τεκμηριώσω; Ότι η στύση είναι μια μηχανική λειτουργία που δεν βασίζεται απαραίτητα στην επιθυμία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:33 Όμως κάτσε: τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι σπάνια τέτοια ζευγαράκια (αγόρι 17 - κορίτσι 13) και δεν ανοίγει ρουθούνι. Εδώ ήτανε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις στον κύκλο μου που μια χαρά βγαίναν μαζί και το ξέρανε κι οι γονείς τους.
Τόσο ήταν κι ο Ρωμαίος με την Ιουλιέτα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
αυτό θα αναρωτιόταν και εκείνηblackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:07 Και ρε φωστηρες, πως το κοβετε να ειναι δυνατον ενα 10χρονο ν αφησει εγγυο μια κοπελα;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Δεν θα υπήρχε κανένα αδίκημα αν δεν έμενε έγκυος.
Το πρόβλημα είναι ότι ο μικρός θα γίνει πατέρας, με τις υποχρεώσεις του πατέρα.
Το πρόβλημα είναι ότι ο μικρός θα γίνει πατέρας, με τις υποχρεώσεις του πατέρα.
Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 02:27 Έχει κανείς να μου προτείνει βιβλιογραφία ή αξιόπιστα άρθρα από το ίντερνετ για το κατά πόσων επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία των ανηλίκων το να κάνουν συναινετικό σεξ με μεγαλύτερό τους άτομο;

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ο Γεωργιαδης κατηγοργθηκε για το οτι συνευρεθηκε επι πληρωμη με 16 χρονο που εκπορνευοταν συστηματικα και ταυτοχρονα ηταν εκ των εγκεφαλων κυκλωματος πορνειαςΝτρές έγραψε: 20 Μάιος 2020, 15:48
Γιατι βρε τεκμηρίωσε το, δεν μιλάω για Γεωργιαδήδες και κλπ διστροφές με θύματα παιδια
Για ποιες διαστροφες με θυματα παιδια μιλας και σε κανει να αναφερεσαι ετσι στην περιπτωση Γεωργιαδησε σχεση με την περιπτωση του νηματος;
Το νημα αφορα σεξ με 13χρονο απο ατομο που ηταν στο σπιτι για να τον προσεχει
Του Γεωργιαδη αφορα σεξ με 16χρονο που η δουλεια του ηταν να πληρωνεται για να κανει σεξ και να βγαζει συνομιλικους του στο κλαρι
Ποιος σου φαινεται πιο διαστροφικος
Ο Γεωργιαδης η μηπως η μπειμπι σιτερ;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- blackpaint
Ο μεσηλικας Γεωργιαδης ασφαλως, που ηρθε σε επαφη με κυκλωμα παιδοφιλων με σκοπο να βιασει ανηλικα, που γνωριζε πως ηταν απο παμπτωχες οικογενειες η απο ορφανοτροφεια και πως κανενας δεν θα τα υπερασπιζοταν και που εκανε αυτες τις πραξεις κατα συρροη. Ενα απο τα θυματα του μαλιστα τον κατηγορησε πως το βιασε ενω κοιμοταν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 22:10
Ποιος σου φαινεται πιο διαστροφικος
Ο Γεωργιαδης η μηπως η μπειμπι σιτερ;
Το πιο απαραδεκτο ομως απο αυτα που γραφεις ειναι πως "ηταν η δουλεια του να εκδιδεται" λες κι ενας ανηλικος απο ορφανοτροφειο που εχει πεσει στα χερια κυκλωματος παιδικης σεξουαλικης εκμεταλλευσης εχει πραγματικα επιλογη. Εισαι τελειως αηδιαστικος.
13χρονος-17χρονη τζάμπα,16χρονος-50χρονος με λεφτά,μισό να το σκεφτώ
θα πω στην τύχη σκάλωσε το μυαλό μου.καλύτερα να είσαι 50αρης και να πληρώνεις 16χρονους να στον σφυρίζουν.γιαννόπουλε αυτό είναι το σωστό?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 76 Απαντήσεις