Drexler έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:55Γεροντα παει ηδη 8.Σε κανα διωρο πεσε για υπνο μην το ξενυχτισεις αποψε.blackpaint έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:51
Ευχαριστω παιδι μου, μπορεις να πηγαινεις. Δεν θα σε χρειαστω αλλο αποψε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάτερ Κλεομένης: Σπάστε τα κεφάλια των Πακιστανών και πάρτε τους το επίδομα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Πάτερ Κλεομένης: Σπάστε τα κεφάλια των Πακιστανών και πάρτε τους το επίδομα!
Re: Πάτερ Κλεομένης: Σπάστε τα κεφάλια των Πακιστανών και πάρτε τους το επίδομα!
Βλεπεις οτι παρα τις ιδεολογικες μας διαφορες νοιαζομαι για σενα.Σεβας στους γηραιουςblackpaint έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:59Drexler έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:55Γεροντα παει ηδη 8.Σε κανα διωρο πεσε για υπνο μην το ξενυχτισεις αποψε.blackpaint έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:51
Ευχαριστω παιδι μου, μπορεις να πηγαινεις. Δεν θα σε χρειαστω αλλο αποψε.![]()
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Πολύ με άρεσε.Cavaliere έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 19:53 Έχω ακούσει ζωντανά ομιλία του Γιάγκου Πεσμαζόγλου. Ωραίος τύπος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εσύ ;
Το θεωρώ ως πρωτο-Τζήμερο σαν χώρο, ανήσυχο κέντρο ας πούμε (απλώς δεν είχε την φρενοβλάβεια του Θάνου, ήταν εκλεπτυσμένος αστός)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγω οχι γιατι δεν ειμαι σοσιαλιστης.
Αν λες φρενοβλαβη τον Θανο αναρωτιεμαι ποιον θεωρεις λογικο.
Τον μόνο λογικό τον θεωρώ αλλά αφού είναι εξαίρεση φαίνεται σαν να έχει αυτός το πρόβλημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 910 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 9 Απαντήσεις