Έτσι έλεγε και η Τζούλια κάποτε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Σας δίνουμε και το πρωτάθλημα του 76 δώρο να βγειτε στου ρεντη να πανηγυρίσετε
Ο κωλαρακος σας βέβαια πάντα θα θυμάται τον βιερινια
Ο κωλαρακος σας βέβαια πάντα θα θυμάται τον βιερινια
Και συ τι πετιέσαι σαν τσουτσου στην συζήτηση που έχω με τον Πρετ ; Aν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω διατηρείς πάντα το δικαίωμα να μην τα διαβάζεις. Δεν λέω ανακρίβειες. Λέω αλήθειες που σε πονούν και αφρίζεις.TOR έγραψε: 15 Απρ 2020, 23:34Ζαποτέκος έγραψε: 15 Απρ 2020, 22:061) Δεν θα γινόταν καν το 0-1.Πρετεντέρης έγραψε: 15 Απρ 2020, 20:18
1. Και; Θα απέκρουε ο Χενρικσεν την γκολάρα του Λουτσιάνο;
2. Για την αλητεία συμφωνώ. Τη διαιτησία που την είδες; Μπήκατε επηρεασμένοι μέσα, φάγατε δύο γκολ γρήγορα και καταρρευσατε. Επίσης, πρέπει να εξηγήσεις γιατί η διοίκηση σας ήταν δυσαρεστημένη με κάποιους παίκτες, αφού νομίζω ότι έφυγαν κάποιοι παίκτες μετά.
3. Κύπελλο 99 2-0 σας νικήσαμε παίζοντας με έναν λιγότερο από το 30.
2) Ο διαιτητής δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Με το που άρχισε , έδινε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του ΟΣΦΠ ώστε να μας βάλει στην περιοχή μας. Μόνο Λυμπερόπουλος και Κόλκα έφυγαν. Ο Καραγκούνης είχε ήδη πάρει μεταγραφή στην Ίντερ. Έμειναν οι Νικοπολίδης , Σεϊταρίδης , Χένρικσεν , Κυριάκος , Γκούμας , Φύσσας , Μικάελσεν , Μπασινάς , Ολισαντέμπε και Κωνσταντίνου και την επόμενη χρονιά σήκωσαν το νταμπλ.
3) Με 8 έπρεπε να παίζετε. Οι κατσέρς σας δεν επέτρεψαν στους παικταράδες μας να κάνουν το τεχνικό παιχνίδι τους.
Σαν να μην έφτανε που πετάγεσαι κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς να καταλαβαίνεις ότι είσαι διαρκώς έξω από το θέμα του τόπικ, λες και μονόπλευρες ανακρίβειες από πάνω.
(1) Από αυτούς τους... 6 είναι ζήτημα αν 2-3 έπαιζαν βασικοί ενώ από τον Ολυμπιακό έλειπε το «πρώτο βιολί» Τζόρτζεβιτς, κάτι που επιμελώς κάνεις γαργάρα. Ξέρω ότι σε τσούζει που ο αντικαταστάτης του Τζόρτζεβιτς Λουτσιάνο τελικά αποδείχτηκε δήμιος για το σύλλογό σου, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Εξάλλου αυτή δεν ήταν και η πρώτη συντριβή του ΠΑΟ από το Θρύλο. Ο ΠΑΟ κατέβηκε στο ματς με τους εξής παίχτες (αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με, αλλά αυτούς βρήκα): Νικοπολίδης, Κουτσουρές (26' Σόουζα), Γκούμας, Βόκολος, Φύσσας, Σεϊταρίδης (74' Γκαλέτο), Μπασινάς, Καραγκούνης, Βλάοβιτς, Βαζέχα (64' Σίγκουρντσον), Λυμπερόπουλος. Μια χαρά εντεκάδα τη βλέπω, με παίχτες που σχεδόν όλοι έπαιζαν βασικοί εκείνη τη χρονιά και μόνη πραγματικά σοβαρή απουσία εκείνη του Χένρικσεν. Νομίζω όμως ότι αυτή η απουσία αντισταθμίζεται από εκείνη του Τζόρτζεβιτς. Δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό.
(2) Το ποιοι έφυγαν ή όχι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Όπως είπα και πριν, οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟ κυνηγούσαν αργότερα τους παίχτες στην Παιανία για να τους δείρουν. Υπενθυμίζω πως ο ΠΑΟ κατέβασε κόσμο στη Ριζούπολη και οι οπαδοί του έχοντας δει το ματς μέσα από το γήπεδο έκριναν ότι για την ήττα έφταιγαν οι παίχτες. Για τα δήθεν «ανύπαρκτα φάουλ» δε λέω κάτι, αλλά σε αφήνω να γίνεσαι ρεζίλι μόνος σου. Η διαιτησία ήταν μια χαρά και πες ένα «ευχαριστώ» στον Αντωνάκη που δε φάγατε 7 γκολ εκείνη τη μέρα.
(3) Εδώ κι αν γελάμε... Το λιγότερο για μια δεκαετία μετά το 1996 οι μόνες χρονιές που θυμάμαι τον ΠΑΟ να παίζει «δημιουργικό» ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και χωρίς διαρκή «γεμίσματα» (και χωρίς να «κλείνεται» στα ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού) ήταν το 2000 και το 2004. Άκου εκεί «τεχνικό παιχνίδι»... Ο ΠΑΟ ήταν για χρόνια η ομάδα που είχε στηθεί για να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου και όχι για να κάνει δικό της παιχνίδι. Αυτά τα ξέρουν όσοι έβλεπαν χωρίς πράσινα γυαλιά ποδόσφαιρο εκείνα τα χρόνια.
Λοιπόν, αυτά που γράφεις πήγαινε και γράψ' τα στο «πράσινο» τόπικ, εκεί που σας αρέσει να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλον και να αναμασάτε τις πράσινες ψευδαισθήσεις σας περί μεγάλου σωματείου. Εδώ μέσα οι ανακρίβειές σου δεν πιάνουν και θα γίνεσαι διαρκώς ρόμπα. Αλλά μπορεί και να γουστάρεις τελικά.![]()
(1) Είσαι πανάσχετος και θέλεις να έχεις και γνώμη. Απ' τον ΠΑΟ έλειπε το 25 % της ομάδας ( 6 παίκτες ) και μου τον συγκρίνεις με τον ΟΣΦΠ που έλειπε 1 ( ολογράφως : ένας ) παίκτης. Οι παίκτες αυτοί ήταν διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες , ενώ ο ΟΣΦΠ είχε μόνο έναν διεθνή. Από εκεί φαίνεται και η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων. Γι' αυτό εκείνη την χρονιά ο ΠΑΟ έκανε επικές εμφανίσεις κόντρα σε Γιουβέντους , Λακορούνια , Αμβούργο , Μάντσεστερ και Βαλένθια , ενώ ο γάβρος ξεφτιλίστηκε για μια ακόμη χρονιά. Οι παίκτες που έλειπαν δεν ήταν αναπληρωματικοί. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, μιλάμε για διεθνείς. Δεν ήταν μόνο ο Χένρικσεν . Ο Ολισαντέμπε , βασικός στην εθνική Πολωνίας , μεταγραφή του χειμώνα , θα ξεκινούσε βασικός. Ήδη είχε δείξει δείγματα γραφής στο α΄ματς που μπήκε για λίγο και έκανε άνω κάτω την άμυνά σας. Ο Σάριτς ήταν το βασικό μας δεξί μπακ . ( Ο Σεϊταρίδης ήταν μεταγραφή χειμώνα και αναπληρωματικός ) . Και την επόμενη χρονιά ο Σάριτς ήταν βασικότατος , το δεξί μας μπακ στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μπάρτσα στον προημιτελικό. Ο Ολιβάρες απ' τους βασικούς επίσης , π.χ. εκτός έδρας ματς με Γιουβέντους. Ο Σιμπνιέφσκι ομοίως , βασικός στον εκτός έδρας αγώνα με την Μάντσεστερ. Μια χαρά την βλέπεις την ενδεκάδα γιατί είσαι μυρωδιάς και δεν έχεις ιδέα για ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟ αναγκάστηκε να παίξει με 3 επιθετικούς , απ' τους οποίους κανείς δεν ήταν πλάγιος. Αλλά αφού είσαι γάβρος είναι επόμενο να μην σκαμπάζεις και από μπάλα …
(2) Και τι έχει να λέει αυτό ; Μήπως αναιρούνται τα καφριλίκια και ο Μποροθρήνος ; Οι οπαδοί του ΠΑΟ στο γήπεδο και στην Παιανία δεν είχαν μάθει για τους μπράβους στα αποδυτήρια με τον Κωνσταντίνου να έχει αρπάξει μια καρέκλα για να αμυνθεί και τον Κόλκα να κλαίει. Πέσαμε στην προπαγάνδα της γκοτζοφυλλάδας πως για όλα έφταιγαν οι παίκτες. Την επόμενη όμως χρονιά στους πανηγυρισμούς του νταμπλ τους αποθεώσαμε, ενώ και τα καλύτερα είχαμε να λέμε και γι' αυτούς που έφυγαν ( Λύμπε , Κάρα ). Δεν χρειάζεται να πεις κάτι εσύ για το σπρώξιμο απ' τον Μποροθρήνο. Έχουν καταγραφεί στο φιλμ του αγώνα. Ομοίως και ο Γιαννακόπουλος να δικαιολογείται στον Κυργιάκο Τι φταίω εγώ για τις μαλακίες που δίνει το κοράκι ;
(3) Ο αμυντικός ΠΑΟ λίγο έλειψε να σε ισοφαρίσει με 10 παίκτες στο παπουτσέλειο ντέρμπυ. Ο αμυντικός ΠΑΟ μείωσε σε 2-1 στο τεβεκέλειο ντέρμπυ , ενώ έπαιζε με 8 παίκτες. Ο αμυντικογενής ΠΑΟ προηγήθηκε το 1999 με 2-0 και πήγαινε να πετύχει σκορ ρεκόρ , μέχρι που ανέλαβε δουλειά ο κόραξ Παπαδάκος , τον άφησε με 9 παίκτες και μέτρησε γκολ του ΟΣΦΠ που έπρεπε να ακυρωθούν. Ο αμυντικογενής ΠΑΟ στο 1-4 είχε 12-1 κόρνερ υπέρ του - μάλλον τα κέρδισε με την άμυνά του. Ο αμυντικογενής ΠΑΟ το 2002 σε ισοφάρισε σε 2-2- από 2-0. Το 2003 ανέτρεψε το σκορ που προηγήθηκες δύο φορές. Επειδή καθόσουν πολύ στον καναπέ και έβλεπες τον ΠΑΟ να παίζει αμυντικά με την Λακορούνια , δεν σημαίνει πως έπαιζε αμυντικά και με την σκουπιδοομάδα σου. Την τελευταία την πατούσε κάτω , αλλά γλίτωνε απ' την παράγκα.
Θα τα γράφω όπου θέλω και όπου επιτρέπεται. Δεν είσαι σε θέση να με νουθετείς με άκυρες προτροπές. Αν και σε έκανα λαχουρένια ρόμπα, είμαι βέβαιος πως θα επανέλθεις. Gayρος είσαι και είναι σίγουρο πως γουστάρεις ...
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πώς και δεν βάλατε μια απ' τις καλύτερες στιγμές του Θρήνου ;
- Σας διέλυσα και θα σας διαλύσω :
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πρετεντέρης
Ο Κωνσταντίνου έκανε πεναλτάρα και εσείς δείρατε τον διαιτητή. Μεγάλη Εβδομάδα είναι, μετανοήστε.Ζαποτέκος έγραψε: 16 Απρ 2020, 14:19Πώς και δεν βάλατε μια απ' τις καλύτερες στιγμές του Θρήνου ;![]()
- Σας διέλυσα και θα σας διαλύσω :
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
εντωμεταξύ πόσο φουκαράς πρέπει να ναι κάποιος στη ζωή του για παλεύει να κλέψει κάνα πρωτάθλημα τα 752 να τα κάνει 753 από ομαδα που τον άφησε 10 βαθμούς πίσω κερδιζοντας τον όπου τον βρήκε, χωρίς να χει ουσιαστικά να κερδίσει τπτ
Πόσο πιο κάτω απ τα σκατα να καταλήξει κάποιος
Πόσο πιο κάτω απ τα σκατα να καταλήξει κάποιος
- Πρετεντέρης
- Πρετεντέρης
Με τον ανεκδιήγητο Σόλιντ στον πάγκο και με τον Κωσταντίνου μετεγγραφή από το βάζελο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δώσαμε πόνο.
Κι όλο κλαίνε
τα βαζελάκια
στου Ο-Α
στου ΟΑΚΑ
τα σκαλάκια!

Κι όλο κλαίνε
τα βαζελάκια
στου Ο-Α
στου ΟΑΚΑ
τα σκαλάκια!

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Πόσο γλέντι να αντέξει κανείς; Αφού ήταν στημένα όλα...

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πάλι πανηγυρίζετε πέτσινες νίκες !
Spoiler
Το 1-0 επιτυγχάνεται με ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ ΜΑΙΜΟΥ καθώς ο Γκούμας ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ και φυσικά ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ. Ο ΣΚΑΤΣΕΛ και ο Κύπριος θα κοπούν ΩΣ ΟΦΣΑΙΤ ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.
2004-05
1-0 (αντί 0-2)

http://sanogiaprobata.blogspot.com/2014 ... house.html
2004-05
1-0 (αντί 0-2)

Μπράβο που το παραδέχεστε !
Spoiler
2005-06
3-2 (αντί 2-2)
Το 1-1 ΜΕ ΧΕΡΙ-ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΟΛΛΕΥΜΠΟΛΙΣΤΑ που κάνει ο κύπριος.

3-2 (αντί 2-2)
Το 1-1 ΜΕ ΧΕΡΙ-ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΟΛΛΕΥΜΠΟΛΙΣΤΑ που κάνει ο κύπριος.

- Πρετεντέρης
Πολύ σανό για πρόβατα καταναλώνεις.
Για την ήττα σας το 2005-6 δε βρήκες τίποτα στο σανοσάιτ;
Για την ήττα σας το 2005-6 δε βρήκες τίποτα στο σανοσάιτ;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Μας αφήσατε με 9 παίκτες. Αυτοί είστε …
- Πρετεντέρης
Στο 65 ο Κώτσιος παίρνει κόκκινη για εσκεμμένη αγκωνιά και σωστά.
Στο 86 ο Μόρις παίρνει κόκκινη, επειδή πετά τη φανέλα του στο διαιτητή διαμαρτυρόμενος για οφσάιντ στο γκολ του Τζόρτζεβις, ενώ δεν έχει δίκιο.
Το πολύ sanogiavazelous βλάπτει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique