Τσούκου, μόνο ο ανήρ ο σωστός, ο Στύγιος απολαμβάνει τέτοια.Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 17:54Σοβαρά;;;;;
Κουρού;;;
Αν είναι έτσι να στείλω κ τον δικό μου μπας και!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο Δήμαρχος Λάρισας παρακαλεί να αδειάσουν οι καφετέριες
Είναι κ αυτό...
Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη όταν σκορπάς τον θάνατοMaspoli έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:54 Ότι ήταν να πω, το είπα τις προηγούμενες ημέρες.
Εδώ θα σημειώσω τη διαφωνία μου για το πώς βλεπετε διάφοροι τη στάση του δημάρχου απέναντι στα ΖΩΑ.
Ο δημαρχος είναι εκλεγμένος σε θέση ευθύνης. Τη στάση του δυστυχώς την εκλαμβάνω ως ποταπή οχύρωση πίσω από την κατασκευή του άλλοθι της "ατομικής ευθύνης". Μια de facto παραίτησή από τη μάχη και επικοινωνιακή διαχείριση Πόντιου Πιλάτου. Μια στάση πλήρως εναρμονισμενη με μια κυβέρνηση που δυστυχώς επιμένει να ακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου και όχι να βγει μπροστά από αυτό.
Αν και ειλικρινά, βλέποντας ότι βρέθηκε φορέας-γιατρός στο Νιμιτς, δεν ξέρω πια αν υπάρχει και μεγάλο νόημα να μιλάμε για μέτρα που έπρεπε να έχουν ήδη παρθεί και εφαρμοστεί.
εμεις λέμε πως αυτό έχει κοινωνικά χαρακτηριστικά
Εντάξει μανούλα μου, εντάξει καλό μου, το κατάλαβα, εύγε καμάρι μου, όλα καλά τώρα ε; σωπα, οοοολα καλά...
Να κεράσω λαντοζ;
Δεν έχω χρεία φαρμάκων , είμαι γαμάουα ..γκαρδιά μου
Μήτσο νο 2.
Χτε πέρασε μια μεγάλη παρέα με άπλυτους που φωνάζανε συνθήματα της ΚΝΕ και φτύναν, σίγουρα έχει κοινωνικά - ταξικά χαρακτηριστικά συναγωνιστή, στη Σαλονίκη αυτά, στο κέντρο.Fluffy έγραψε: 13 Μαρ 2020, 18:03Δεν υπάρχει ατομική ευθύνη όταν σκορπάς τον θάνατοMaspoli έγραψε: 13 Μαρ 2020, 12:54 Ότι ήταν να πω, το είπα τις προηγούμενες ημέρες.
Εδώ θα σημειώσω τη διαφωνία μου για το πώς βλεπετε διάφοροι τη στάση του δημάρχου απέναντι στα ΖΩΑ.
Ο δημαρχος είναι εκλεγμένος σε θέση ευθύνης. Τη στάση του δυστυχώς την εκλαμβάνω ως ποταπή οχύρωση πίσω από την κατασκευή του άλλοθι της "ατομικής ευθύνης". Μια de facto παραίτησή από τη μάχη και επικοινωνιακή διαχείριση Πόντιου Πιλάτου. Μια στάση πλήρως εναρμονισμενη με μια κυβέρνηση που δυστυχώς επιμένει να ακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου και όχι να βγει μπροστά από αυτό.
Αν και ειλικρινά, βλέποντας ότι βρέθηκε φορέας-γιατρός στο Νιμιτς, δεν ξέρω πια αν υπάρχει και μεγάλο νόημα να μιλάμε για μέτρα που έπρεπε να έχουν ήδη παρθεί και εφαρμοστεί.
εμεις λέμε πως αυτό έχει κοινωνικά χαρακτηριστικά
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ Μήτσο; κ νο2;
Ναι μωρέ, σε χουμε δει, καλός είσαι. Ωχου...
Κλείνουν και οι ΚαφΡετέριες... θα γίνει επανάσταση (ή επανάστυση).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
κλείνουν καφετέριες, ταβέρνες, μπαρ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Είμαι κι 1.92 ,στο έχω πει;
Ε και; κ γω 1.82. Αλλού οι εντυπωσιασμοι!
Πες και τα κιλά, όμως!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Μαλάκα Μήτσο ,εσένα έπρεπε να είχα παντρευτεί ,όχι τη Στύγαινα του 1.70
-
- Παραπλήσια Θέματα