Μπορείς να πεις ότι βγήκατε και για έναν καφέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με πόσες γυναίκες έχετε κάνει σεξ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με πόσες γυναίκες έχετε κάνει σεξ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ημιεπαφή .
Εξαρτάται από την πυκνότητα πλέξης και το εμβαδόν κενής περιοχής - σχήμα - σχέδιο δια να προσδιοριστεί το ποσοστό .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Η ολη κουβεντα μου θυμιζει ενα σκηνικο σε μια δουλεια παλια. Βγαινει φιρμανι απο τα κεντρικα πως καποιοι βλεπουν τζοντες εν ωρα εργασιας και αμα πιασουν κανεναν, θα γινουν τρομερα πραγματα. Δεν περνανε λιγες μερες, πιανουν απο το ΙΤ εναν. Τον καλουνε σε απολογια. Επειδη η εταιρεια ειχε σχεση με πληροφορικη, ολοι λεγαμε, σιγα, δεν θα του κανουν τιποτα. Τοσα θα μπορουσε να πει. Πχ να αμφισβητησει την αποδειξη, ενα τξτ αρχειο ειναι στο κατω κατω. Να πει οτι πατησε κατα λαθος ενα λινκ σε μια διαφημιση. Να πει οτι ελαβε ενα τζανκ μεηλ που ανοιξε κατα λαθος. Να πει οτι εγραψε λαθος μια διευθυνση κλπ κλπ.
Δεν ειπε ομως τιποτα απο αυτα. Τι ειπε λοιπον ο μικρος θεουλης στην απολογια του; Ειπε πως νομισε πως δεν υπηρχε προβλημα επειδη εβλεπε δωρεαν πορνο και δεν χρεωσε την εταιρια βλεποντας το!
Απολυθηκε παραυτα, προφανως λογω βλακειας και οχι μαλακιας.
Δεν ειπε ομως τιποτα απο αυτα. Τι ειπε λοιπον ο μικρος θεουλης στην απολογια του; Ειπε πως νομισε πως δεν υπηρχε προβλημα επειδη εβλεπε δωρεαν πορνο και δεν χρεωσε την εταιρια βλεποντας το!
Αυτό θυμίζει δημόσιο αλλά εκεί δεν απολύουν έτσι εύκολα.blackpaint έγραψε: 27 Μάιος 2018, 16:50 Η ολη κουβεντα μου θυμιζει ενα σκηνικο σε μια δουλεια παλια. Βγαινει φιρμανι απο τα κεντρικα πως καποιοι βλεπουν τζοντες εν ωρα εργασιας και αμα πιασουν κανεναν, θα γινουν τρομερα πραγματα. Δεν περνανε λιγες μερες, πιανουν απο το ΙΤ εναν. Τον καλουνε σε απολογια. Επειδη η εταιρεια ειχε σχεση με πληροφορικη, ολοι λεγαμε, σιγα, δεν θα του κανουν τιποτα. Τοσα θα μπορουσε να πει. Πχ να αμφισβητησει την αποδειξη, ενα τξτ αρχειο ειναι στο κατω κατω. Να πει οτι πατησε κατα λαθος ενα λινκ σε μια διαφημιση. Να πει οτι ελαβε ενα τζανκ μεηλ που ανοιξε κατα λαθος. Να πει οτι εγραψε λαθος μια διευθυνση κλπ κλπ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
και η επιλογη "δεν κραταω λογαριασμο"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αν ειναι και οι ματιες σεξ, στα αναλογα νηματα επρεπε να υπαρχουν και δεκαψηφιες επιλογες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Ορέστης 35
Σιγα τα λαχανα. Εγω αν ημουν γυναικα θα το ειχα χομπυ.
Σαν αντρας ψηφισα 0.
Γιατί;Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 12:02Σιγα τα λαχανα. Εγω αν ημουν γυναικα θα το ειχα χομπυ.
Σαν αντρας ψηφισα 0.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ευκολο - ασφαλες - διασκεδαστικο.Naida έγραψε: 29 Μάιος 2018, 12:05Γιατί;Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 12:02Σιγα τα λαχανα. Εγω αν ημουν γυναικα θα το ειχα χομπυ.
Σαν αντρας ψηφισα 0.
Κι εγω. Θα πηδιομουν ασυστολα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μιλάς από την αντρική πλευρά. Αν είσαι γυναίκα πρέπει να σε ελκύει το γυναικείο φύλο για να το βρίσκεις διασκεδαστικό και να το κάνεις συνέχεια. Αλλιώς δε σου προσφέρει καμία ηδονή. Είναι σα να σου λέω εγώ αν ήμουν άντρας θα πηδιόμουν συνέχεια με άλλους άντρες γιατί είναι εύκο-ασφαλές και διασκεδαστικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Οι σεξολογοι λενε οτι ολες οι γυναικες ερεθιζονται με μια ωραια γυναικα.Naida έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:01Μιλάς από την αντρική πλευρά. Αν είσαι γυναίκα πρέπει να σε ελκύει το γυναικείο φύλο για να το βρίσκεις διασκεδαστικό και να το κάνεις συνέχεια. Αλλιώς δε σου προσφέρει καμία ηδονή. Είναι σα να σου λέω εγώ αν ήμουν άντρας θα πηδιόμουν συνέχεια με άλλους άντρες γιατί είναι εύκο-ασφαλές και διασκεδαστικό.
Αν ερεθιστείς άντε να πειραματιστείς για να δεις τι παίζει. Αν σου συμβαίνει συνέχεια ε μάλλον πας προς τη bi πλευρά.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:03
Οι σεξολογοι λενε οτι ολες οι γυναικες ερεθιζονται με μια ωραια γυναικα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το σιγουράκι είναι οτι η ζηλοφθονία είναι μέσα η στην καλύτερη περίπτωση στα όρια του μίσους.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:03Οι σεξολογοι λενε οτι ολες οι γυναικες ερεθιζονται με μια ωραια γυναικα.Naida έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:01Μιλάς από την αντρική πλευρά. Αν είσαι γυναίκα πρέπει να σε ελκύει το γυναικείο φύλο για να το βρίσκεις διασκεδαστικό και να το κάνεις συνέχεια. Αλλιώς δε σου προσφέρει καμία ηδονή. Είναι σα να σου λέω εγώ αν ήμουν άντρας θα πηδιόμουν συνέχεια με άλλους άντρες γιατί είναι εύκο-ασφαλές και διασκεδαστικό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όντως! Μη δείτε εσείς οι άντρες κανέναν πιο όμορφο, πιο δυνατό ή πιο έξυπνο σας βγαίνει ο ανταγωνισμός και η ζήλεια κατευθείαν.Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2018, 14:09
Το σιγουράκι είναι οτι η ζηλοφθονία είναι μέσα η στην καλύτερη περίπτωση στα όρια του μίσους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-