!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αδωνις: τα 200 ευρω φτανουν για επιβιωση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Sirizeos

Re: Αδωνις: τα 200 ευρω φτανουν για επιβιωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sirizeos »

-Με 200 ευρώ το μήνα επιβιώνεις,το λέει και η ανάλυση του ΚΕΑ.
-Εσεις μπορείτε να επιβιώσετε κύριε Άδωνι;
-Αλλο εγώ,εγώ έχω βουλευτικά έξοδα,δώρα.
-Και τι με νοιάζει αν θέλετε να κόβετε πίτα στην Βρετάνια;
-Νοιαζει τους ψηφοφόρους μου. ΞΥΔΙ.

Άδωνις. Η ξεφτίλα με πόδια.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Sirizeos έγραψε: 05 Ιαν 2020, 14:22 -Με 200 ευρώ το μήνα επιβιώνεις,το λέει και η ανάλυση του ΚΕΑ.

Εσυ ζαιε ποσα εδινες ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Sirizeos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sirizeos »

under έγραψε: 05 Ιαν 2020, 14:25
Sirizeos έγραψε: 05 Ιαν 2020, 14:22 -Με 200 ευρώ το μήνα επιβιώνεις,το λέει και η ανάλυση του ΚΕΑ.

Εσυ ζαιε ποσα εδινες ;
Εγώ δεν συμφωνώ με την μελέτη και θεωρώ ελάχιστα τα 200 ευρώ,ο μπουμπούκος το αντίθετο.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 08:27 Τα 200 βοηθάνε αν δεν έχεις νοίκι, σε ταΐζει η μάνα σου, και θέλεις να δουλεύεις μαύρα μέχρι να βρεις εργασία πάνω από το βασικό. Βέβαια μακάρι να είχαμε γεμίσει με τεμπελχαναιους ντροπ άουτ χιππηδες που τους φτάνουν τα 200, άρα απορρίπτουν αυτοκίνητο, γάμο, παιδιά, εργασία, και την βγάζουν σε κοινοβια με μπαφους, τριπακια, τιμοθι λιρι και Κέρουακ, αλλα δυστυχώς οι δεξιοί λένε πιπες, και το όνειρο του Έλληνα είναι να κάνει οικογένεια και τα λοιπά θλιβερά, με αποτέλεσμα τη ξεφτίλα ενός φίλου μου που ενώ εδώ στην Ελλάδα ως σεκιουριτας έπαιρνε 400 ευρώ, αρά αφού δεν του έφταναν για να έχει κάνα στοχο, πηδιοταν με 4 γκόμενές παράλληλα σωστός Έλληνας sea sex and sun, με το που πήγε Σουηδία, βρήκε δουλειά σε ελληνικό εστιατόριο, μετά στα ζάρα , έκανε οικογένεια, παιδί, και παπαριες. Ντροπή του.
Οι γυναικες καθοριζουν τον τροπο ζωης των ανδρων. Οπως θελουν αυτες ζουμε. Μπορεις να εισαι ρεμαλι να πηγαινεις στο λοχαν και να χτυπας γκομενες; Θα ζεις ετσι. Αν διαπιστωσεις οτι για να σουκατσουν θελουν επαγγελμα, αυτοκινητο, γαμπριλικι, αυτα θα κυνηγησεις. Και αν δεν εχεις καμια ελπιδα, θα τα γραψεις ολα στα @@ σου και θα καταληξεις αστεγος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 14:32
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 08:27 Τα 200 βοηθάνε αν δεν έχεις νοίκι, σε ταΐζει η μάνα σου, και θέλεις να δουλεύεις μαύρα μέχρι να βρεις εργασία πάνω από το βασικό. Βέβαια μακάρι να είχαμε γεμίσει με τεμπελχαναιους ντροπ άουτ χιππηδες που τους φτάνουν τα 200, άρα απορρίπτουν αυτοκίνητο, γάμο, παιδιά, εργασία, και την βγάζουν σε κοινοβια με μπαφους, τριπακια, τιμοθι λιρι και Κέρουακ, αλλα δυστυχώς οι δεξιοί λένε πιπες, και το όνειρο του Έλληνα είναι να κάνει οικογένεια και τα λοιπά θλιβερά, με αποτέλεσμα τη ξεφτίλα ενός φίλου μου που ενώ εδώ στην Ελλάδα ως σεκιουριτας έπαιρνε 400 ευρώ, αρά αφού δεν του έφταναν για να έχει κάνα στοχο, πηδιοταν με 4 γκόμενές παράλληλα σωστός Έλληνας sea sex and sun, με το που πήγε Σουηδία, βρήκε δουλειά σε ελληνικό εστιατόριο, μετά στα ζάρα , έκανε οικογένεια, παιδί, και παπαριες. Ντροπή του.
Οι γυναικες καθοριζουν τον τροπο ζωης των ανδρων. Οπως θελουν αυτες ζουμε. Μπορεις να εισαι ρεμαλι να πηγαινεις στο λοχαν και να χτυπας γκομενες; Θα ζεις ετσι. Αν διαπιστωσεις οτι για να σουκατσουν θελουν επαγγελμα, αυτοκινητο, γαμπριλικι, αυτα θα κυνηγησεις. Και αν δεν εχεις καμια ελπιδα, θα τα γραψεις ολα στα @@ σου και θα καταληξεις αστεγος.
Πρώτα από χτυπάς από το ίντερνετ, και δεύτερον χτυπάς συνταξιούχες. Οι πιτσιρίκες και 35αρες, είναι υπερεκτιμημενες, άσε που σε ζαλίζουν με γάμους και έξοδα. Ετσι μετά χώνεσαι στην οικογένεια, στους στόχους, κατεβάζεις το κεφάλι στη δουλειά, και έχεις και τους μαλακές να σε δουλεύουν και να σου λένε πως 200 ευρώ είναι πολλά. Εφοσον δεν έχεις τις ικανότητες για συλλογική απελευθέρωση, το πας ατομικά. Κατεβάζεις ανάγκες, έχεις και τα τζιλφ σου να την βγάζεις, αράζεις σπίτι με ίντερνετ και σαπισμα, κανείς και κάνα. Μεροκάματο να ξεμουδιασεις, αν σου τα πολυπριξουν τους λες πάρτε πουλο, και είσαι άρχοντας. Βέβαια έτσι παιδιά δεν γίνονται, αλλά οι δεξιοί μας τα έχουν ζαλισει με την υπογεννητικοτητα και τις μαλακιες, ενώ σου λένε πόσο ωραίο είναι το βιοτικό επίπεδο κομμουνιστικης Βουλγαρίας. Ας έρθουν πρόσφυγες να γεμίσουν το οποίο "κενό" , ζμπουτσαμ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 14:40
Πρώτα από χτυπάς από το ίντερνετ, και δεύτερον χτυπάς συνταξιούχες. Οι πιτσιρίκες και 35αρες, είναι υπερεκτιμημενες, άσε που σε ζαλίζουν με γάμους και έξοδα. Ετσι μετά χώνεσαι στην οικογένεια, στους στόχους, κατεβάζεις το κεφάλι στη δουλειά, και έχεις και τους μαλακές να σε δουλεύουν και να σου λένε πως 200 ευρώ είναι πολλά. Εφοσον δεν έχεις τις ικανότητες για συλλογική απελευθέρωση, το πας ατομικά. Κατεβάζεις ανάγκες, έχεις και τα τζιλφ σου να την βγάζεις, αράζεις σπίτι με ίντερνετ και σαπισμα, κανείς και κάνα. Μεροκάματο να ξεμουδιασεις, αν σου τα πολυπριξουν τους λες πάρτε πουλο, και είσαι άρχοντας. Βέβαια έτσι παιδιά δεν γίνονται, αλλά οι δεξιοί μας τα έχουν ζαλισει με την υπογεννητικοτητα και τις μαλακιες, ενώ σου λένε πόσο ωραίο είναι το βιοτικό επίπεδο κομμουνιστικης Βουλγαρίας. Ας έρθουν πρόσφυγες να γεμίσουν το οποίο "κενό" , ζμπουτσαμ.
Για ποιο λογο να θελει ενας αντρας να κανει παιδια;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ορέστης 35 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 14:46
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Ιαν 2020, 14:40

Για ποιο λογο να θελει ενας αντρας να κανει παιδια;
Εμένα μου λες; τα κορόιδα ρώτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis »

Να τον χαίρονται οι μπαντριωτες τον φασιστομπουμπουκο τους
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

phorumitis έγραψε: 05 Ιαν 2020, 15:07 Να τον χαίρονται οι μπαντριωτες τον φασιστομπουμπουκο τους
Ρε βλάκα για νομο των ζαίων μίλαγε. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έδινε αυτά γιατί είχε αποφασίσει ότι τόσα φτάνουν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Εγώ με 500 ευρώ δεν επιβιώνω
Σας παρακαλώ μπείτε στην θέση μου
Τα 200 ευρώ ούτε για κωλόχαρτο κάνουν
Τόσα χαλάω για.καφέδες και τσιγάρα
Και υπόψιν δε μένω σε νοίκι αλλά σε δικό μου
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Spiros252 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 08:14 Γιατί αντιδράτε έτσι;

Αυτό δεν ήταν το αφήγημα σας όλα τα χρόνια;
Ότι πρέπει να κοπούν τα επιδόματα επειδή αποφεύγει ο κόσμος να πάει να δουλέψει και επιλέγει να ζει με αυτά "μαθαίνοντας να διατηρεί τη μιζέρια του;"

Όλα τα μνημονιακά χρόνια αυτό έλεγε η ΝΔ και κάποιοι από άλλα κόμματα (Ποτάμι πχ.)

Λες και το πρόβλημα της χώρας είναι οι ακάλυπτες θέσεις εργασίας που δεν πάνε οι κακούργοι επιδοματούχοι των 200 ευρώ να τις καλύψουν επειδή βολεύονται με αυτά. Όχι, δεν είναι το ότι δεν υπάρχουν για όλους θέσεις εργασίας!
Ακριβώς ο κυνισμός και η αναλγησία έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα που δεν το χωράει ανθρώπου νους όμως μήπως πρέπει και μείς οι εργάτες (εργαζόμενοι και άνεργοι), οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μαθητές, οι φοιτητές-σπουδαστές και οι συνταξιούχοι να το δούμε κυνικά σύμφωνα με τα συμφέροντα μας; Μήπως πρέπει να συστρατευθούμε με το κομμουνιστικό κόμμα ώστε να απαντήσουμε με τον ίδιο κυνισμό στον αφυψηλού κυνισμό τους;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Fluffy έγραψε: 05 Ιαν 2020, 18:27
Spiros252 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 08:14 Γιατί αντιδράτε έτσι;

Αυτό δεν ήταν το αφήγημα σας όλα τα χρόνια;
Ότι πρέπει να κοπούν τα επιδόματα επειδή αποφεύγει ο κόσμος να πάει να δουλέψει και επιλέγει να ζει με αυτά "μαθαίνοντας να διατηρεί τη μιζέρια του;"

Όλα τα μνημονιακά χρόνια αυτό έλεγε η ΝΔ και κάποιοι από άλλα κόμματα (Ποτάμι πχ.)

Λες και το πρόβλημα της χώρας είναι οι ακάλυπτες θέσεις εργασίας που δεν πάνε οι κακούργοι επιδοματούχοι των 200 ευρώ να τις καλύψουν επειδή βολεύονται με αυτά. Όχι, δεν είναι το ότι δεν υπάρχουν για όλους θέσεις εργασίας!
Ακριβώς ο κυνισμός και η αναλγησία έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα που δεν το χωράει ανθρώπου νους όμως μήπως πρέπει και μείς οι εργάτες (εργαζόμενοι και άνεργοι), οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μαθητές, οι φοιτητές-σπουδαστές και οι συνταξιούχοι να το δούμε κυνικά σύμφωνα με τα συμφέροντα μας; Μήπως πρέπει να συστρατευθούμε με το κομμουνιστικό κόμμα ώστε να απαντήσουμε με τον ίδιο κυνισμό στον αφυψηλού κυνισμό τους;
Θα μας δώσει το ΚΚΕ χρήματα;
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Spiros252 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 08:32 Να σημειώσουμε επίσης ότι το ΚΕΑ δεν είναι 200 κατά άτομο. Είναι 200 για μεμονωμένο άτομο, 150 κατά άτομο για ζευγάρι και μόνο 50 επιπλέον για κάθε παιδί.

Επίσης, το επίδομα τέκνου αφαιρείται από το ΚΕΑ. Δεν δίνονται και τα δύο δηλαδή.
https://www.rizospastis.gr/story.do?id=4759707
Άβαταρ μέλους
Fluffy

ST48410 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 08:38
Spiros252 έγραψε: 05 Ιαν 2020, 08:14 Λες και το πρόβλημα της χώρας είναι οι ακάλυπτες θέσεις εργασίας που δεν πάνε οι κακούργοι επιδοματούχοι των 200 ευρώ να τις καλύψουν επειδή βολεύονται με αυτά. Όχι, δεν είναι το ότι δεν υπάρχουν για όλους θέσεις εργασίας!
Αυτό είναι σημαντικό. Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και μάλιστα τέτοιες που να προσφέρουν μισθούς με τους οποίους μπορεί να ζήσει κανείς με κάποια αξιοπρέπεια. Πως γίνεται αυτό σε τέτοιες συνθήκες δεν γνωρίζω, αλλά σαν προσανατολισμός είναι κάτι επιθυμητό. Για 2 κυρίως λόγους. Αφενός για να μην δημιουργείς τεμπέληδες, αφετέρου γιατί μια πολιτική υψηλών εισοδημάτων θα καθιστούσε την χώρα τόπο επιλογής ακόμα περισσότερων οικονομικών μεταναστών. Το πενιχρό επίδομα των 200 Ευρώ το βλέπω σαν ένα μαξιλάρι για αυτούς που σε κάποια στιγμή της ζωής τους τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά άσχημα και θα καλύψουν κάποιες τρύπες μέχρι να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Νομίζω πως η κριτική και η πίεση στον Γεωργιάδη αλλά και κάθε υπουργό της σημερινής κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι στο γιατί δεν δημιουργούνται περισσότερες θέσεις εργασίας και που είναι οι επενδύσεις που υπόσχονταν ότι θα φέρουν. Επίσης στο αν μπορούν να δημιουργήσουν καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας που να απορροφήσουν τους καταρτισμένους Έλληνες και να μειώσουν την διαφυγή τους σε άλλες χώρες.
Στην σοβιετική ένωση δεν υπήρχαν άνεργοι και οι ανάγκες των πολιτών ικανοποιούνταν όχι όπως στα καπιταλιστικά κράτη με την άναρχη παραγωγή που οι εργαζόμενοι πρεπει διαρκώς να καταπιέζουν τις αναγκες του και να δουλεύουν ως τα 70+. Η ΕΣΣΔ φάρος των εργατών παντώς τόπου και χρόνου. Αν είναι δυνατόν, στις αυγές της 3ης δεκαετίας του 20ου αιώνα να είμαστε πιο πίσω από αυτα που πρόσφερε η τεχνολογία προ δεκαετιών. Γιαυτό πρέπει να ανατραπεί ο καπιταλισμός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”