!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Nα και τα επιδόματα στους καραβανάδες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Nα και τα επιδόματα στους καραβανάδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Bandit59 έγραψε: 20 Δεκ 2019, 19:15
Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Δεκ 2019, 19:09
Airman68 έγραψε: 20 Δεκ 2019, 13:26

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις...
Το ερώτημα είναι τι νομίζεις εσύ; Ότι έκανες χάρη στο κράτος ή ότι ανήκεις σε συντεχνία που λόγω ψηφοθηρίας έχει ευνοϊκή μεταχείριση;
Εσύ τι δουλειά κάνεις; Ετσι για να κάνουμε τη σύγκριση.
Δουλειά που παράγει πλούτο και υπεραξία στο ΑΕΠ της χώρας. Όμως, ότι δουλειά και να κάνω έχω κάνει και αυτή που κάνεις εσύ για ένα χρόνο. Εσύ όμως, αποκλείεται να έχεις κάνει έστω και μήνα από τη δική μου. Οπότε πώς ακριβώς θα συγκριθείς μαζί μου;
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Δεκ 2019, 19:21

Το ερώτημα είναι τι νομίζεις εσύ; Ότι έκανες χάρη στο κράτος ή ότι ανήκεις σε συντεχνία που λόγω ψηφοθηρίας έχει ευνοϊκή μεταχείριση;
Δουλειά που παράγει πλούτο και υπεραξία στο ΑΕΠ της χώρας. Όμως, ότι δουλειά και να κάνω έχω κάνει και αυτή που κάνεις εσύ για ένα χρόνο. Εσύ όμως, αποκλείεται να έχεις κάνει έστω και μήνα από τη δική μου. Οπότε πώς ακριβώς θα συγκριθείς μαζί μου;
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2019, 16:49
Νon4me έγραψε: 20 Δεκ 2019, 01:38
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2019, 01:32

.

Πού νά μάθεις ότι τά ζωνάρια τους έσφιξαν γιατί είχανε λύσει τά ζωνάρια τους οι Αλλοι..... .. :a108:

Θράσος....σέρνεται ένα Θράσος στά νήματα ....στό Χαλι....

.
Ασε μας ρε κουκλιτσε :lol:
.

Μέ μπέρδεψες μέ τίς ξεμαλλιασμένες κούκλες σου.... Θρασύπου.....

Μάλλον είσαι από αυτούς πού τά Φάγατε μαζί....έτοιμος γιά τό μνημείο τής Ντροπής.... :102:

.
acc2dffa1fbd2c0212fc4faf0bd1a57e.jpg

.
ρε σαλτα μπουφε .,
Εμπεδοκλής

Bandit59 έγραψε: 20 Δεκ 2019, 19:22

Σου άρεσε έτσι; Περίεργο που άνθρωποι όπως εγώ φεύγουν ή δουλεύουν με εξωτερικό. Μήπως επειδή εδώ σε ριμάζουν στους φόρους για έχεις δημόσιους υπαλλήλους να κάθονται και να λένε ότι φυλάνε τη χώρα; Ειδικά όταν στην Αττική παίζει οι μόνιμοι που υπηρετούν να είναι όσοι υπηρετούν σε όλο το Δ ΣΣ....
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Beria έγραψε: 20 Δεκ 2019, 17:03
Athos έγραψε: 20 Δεκ 2019, 08:50 έχεις εξήγηση γιατί απ αυτές η αριστερά είναι κολλημένη με την λέξη φαντάρος ;
Γιατί είναι Βυζαντινή λέξη και στην αριστερά αρέσουν οι βυζαντινισμοί :003:
εξυπνάκια από τα Λίντλ,
η λέξη είναι βενετσιάνικη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από βυζαντινούς

δωρικός χαιρετισμός που σου χρειάζεται ..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Δεκ 2019, 19:31

Σου άρεσε έτσι; Περίεργο που άνθρωποι όπως εγώ φεύγουν ή δουλεύουν με εξωτερικό. Μήπως επειδή εδώ σε ριμάζουν στους φόρους για έχεις δημόσιους υπαλλήλους να κάθονται και να λένε ότι φυλάνε τη χώρα; Ειδικά όταν στην Αττική παίζει οι μόνιμοι που υπηρετούν να είναι όσοι υπηρετούν σε όλο το Δ ΣΣ....
Τι να μου αρέσει παραγωγικέ τύπε; Οτι δεν έχεις τα κάκαλα να πεις τι δουλειά κάνεις; Σου αρέσει δεν σου αρέσει, αυτή ακριβώς τη στιγμή που εσύ γράφεις τις μαλακίες σου στο πχόρουμ, κάποιοι μέσα στο κρύο, τη βροχή και τις λάσπες φυλάνε τα σύνορα για να είσαι εσύ απερίσπαστος στις παπαριές σου. Τα υπόλοιπα αράδιασέ τα στις γκομενίτσες του πχόρουμ μπας και εντυπωσιάσεις καμμία. :lol:
Εμπεδοκλής

Bandit59 έγραψε: 20 Δεκ 2019, 21:13

Τι να μου αρέσει παραγωγικέ τύπε; Οτι δεν έχεις τα κάκαλα να πεις τι δουλειά κάνεις; Σου αρέσει δεν σου αρέσει, αυτή ακριβώς τη στιγμή που εσύ γράφεις τις μαλακίες σου στο πχόρουμ, κάποιοι μέσα στο κρύο, τη βροχή και τις λάσπες φυλάνε τα σύνορα για να είσαι εσύ απερίσπαστος στις παπαριές σου. Τα υπόλοιπα αράδιασέ τα στις γκομενίτσες του πχόρουμ μπας και εντυπωσιάσεις καμμία. :lol:
Την έκανα και εγώ αυτή τη δουλειά για ένα χρόνο. Και ξέρεις πόσο πληρωνόμουν για αυτή; Κάτι λιγότερο από 10 ευρώ. Χωρίς επιδόματα, χωρίς να κλαίγομαι και φυσικά χωρίς να μου πληρώνονται οι άδειες. Την ίδια στιγμή εσύ παίρνεις τα επιδοματάκια σου, παίρνεις τις μεταθεσούλες σου στις πόλεις και φυσικά πολύ σύντομα βγαίνεις στη σύνταξη. Χώρια τα ΚΑΑΥ, τις προίκες παλαιότερα και ένα σωρό άλλα δωράκια. Και για μην μιλήσω για τους συναδέρφους σου που υπηρετούν εκτός του Δ'ΣΣ... Για αυτό μην κλαίγεσαι.

Δηλαδή αν κλαίγεσαι εδώ μέσα, έτσι και μπούμε σε πόλεμο και δεν πέσει ο μισθός τι θα κάνεις; Θα βάλεις μέσο για την Αττική ή θα την κάνεις για αλλού αφήνοντας κληρωτούς σαν εμένα να υπερσπιζόμαστε δωρεάν και αδιαμαρτύρητα τη χώρα...
Έχει γεμίσει το στράτευμα κλαψομούνηδες που κάθονται όλη μέρα και που κάνουν τούμπες για ένα επίδομα...

Όσο για τη φύλαξη των συνόρων, ας μην το σχολιάσω. Τι ακριβώς φυλάτε; Από τη μία δεν υπάρχει Αλβανός που να μην μπήκε στη χώρα και τα τελευταία χρόνια Ασιάτης και Αφρικανός που να μην πέρασε μέσα. Μάλλον θα παίζατε με το κινητό εκείνη την ώρα...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Δεκ 2019, 00:46

Δεκα εννέα (19) βράδυα το μήνα καθόσουν σε μία καρέκλα στη μονάδα ή κοιμόσουν. Πρέπει να ήταν ανυπόφορο. Το ακούτε ρε, εσείς που δουλεύετε την ημέρα στην οικοδομή ή τα χωράφια;
Ειλικρινά απορώ πως εσύ και όσοι σκουζετε εδώ μέσα χάσατε τέτοιο κελεπουρι και δεν γίνατε και εσείς αραχτοί και ωραίοι να σας πληρώνει το κράτος για να κάθεστε.
Δεν θέλει μέσο και γνωριμίες για να γίνεις όπως άλλες δουλειές ( τι είπες ότι κάνεις; α ναι δεν είπες, μόνο ότι προσφέρεις στο ΑΕΠ...).
Μπορούσες να δώσεις πανελλήνιες. Υποθέτω ότι έχεις τα προσόντα.
Αλλά μάλλον δεν σου αρέσει να κάθεσαι... ακόμα και να σε πληρώνανε...
Γιατί εσύ είσαι Ο παραγωγικός...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Δεκ 2019, 21:25
Την έκανα και εγώ αυτή τη δουλειά για ένα χρόνο. Και ξέρεις πόσο πληρωνόμουν για αυτή; Κάτι λιγότερο από 10 ευρώ. Χωρίς επιδόματα, χωρίς να κλαίγομαι και φυσικά χωρίς να μου πληρώνονται οι άδειες. Την ίδια στιγμή εσύ παίρνεις τα επιδοματάκια σου, παίρνεις τις μεταθεσούλες σου στις πόλεις και φυσικά πολύ σύντομα βγαίνεις στη σύνταξη. Χώρια τα ΚΑΑΥ, τις προίκες παλαιότερα και ένα σωρό άλλα δωράκια. Και για μην μιλήσω για τους συναδέρφους σου που υπηρετούν εκτός του Δ'ΣΣ... Για αυτό μην κλαίγεσαι.

Δηλαδή αν κλαίγεσαι εδώ μέσα, έτσι και μπούμε σε πόλεμο και δεν πέσει ο μισθός τι θα κάνεις; Θα βάλεις μέσο για την Αττική ή θα την κάνεις για αλλού αφήνοντας κληρωτούς σαν εμένα να υπερσπιζόμαστε δωρεάν και αδιαμαρτύρητα τη χώρα...
Έχει γεμίσει το στράτευμα κλαψομούνηδες που κάθονται όλη μέρα και που κάνουν τούμπες για ένα επίδομα...

Όσο για τη φύλαξη των συνόρων, ας μην το σχολιάσω. Τι ακριβώς φυλάτε; Από τη μία δεν υπάρχει Αλβανός που να μην μπήκε στη χώρα και τα τελευταία χρόνια Ασιάτης και Αφρικανός που να μην πέρασε μέσα. Μάλλον θα παίζατε με το κινητό εκείνη την ώρα...
Ο καλός παραγωγικός στρατιώτης Εμπεδοκλής έκανε τη δουλειά του Αξιωματικού για έναν ολόκληρο χρόνο (!). Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα! :lol:
Και για να τελειώνουμε ανόητε: Ποιός κλαψομουνιάζει; Δες ποιοί κλαίγονται για τα 120 ευρώ και μετά κάνε τουμπεκί. Αιντε παπάρα, αρκετό μελάνι χάλασα για να σχολιάζω τους βλάκες σαν του λόγου σου. Και όπως σου είπε και ο Airman αν όλα είναι τόσο υπέροχα στη στρατιωτική ζωή γιατί δεν ακολούθησες αυτό το επάγγελμα; Ακου παίρνω μεταθεσούλες στις ΠΟΛΕΙΣ! αχαχαχαχαχααα sorryyyyyyy που δεν υπηρετώ ΜΟΝΟ στα κατσικοχώρια! :smt005: και γαμώ τα πλεονεκτήματα αυτό!!!! χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Athos έγραψε: 20 Δεκ 2019, 20:07
Beria έγραψε: 20 Δεκ 2019, 17:03
Athos έγραψε: 20 Δεκ 2019, 08:50 έχεις εξήγηση γιατί απ αυτές η αριστερά είναι κολλημένη με την λέξη φαντάρος ;
Γιατί είναι Βυζαντινή λέξη και στην αριστερά αρέσουν οι βυζαντινισμοί :003:
εξυπνάκια από τα Λίντλ,
η λέξη είναι βενετσιάνικη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από βυζαντινούς

δωρικός χαιρετισμός που σου χρειάζεται ..
φαντάρος: πρόκειται για γλωσσικό δάνειο, προέρχεται από τη μεσαιωνική λέξη φανταρία, που προήλθε από τη βενετική fantaria και αυτή από την ιταλική λέξη fanteria. Η τελευταία προήλθε από την ισπανική infanteria (= φρουρά των ανήλικων πριγκίπων), που ανάγεται στη λατινική λέξη infans, γενική infantis (= παιδί).
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ρε Εμπεδόκλα δεν έχεις αφήσει επάγγελμα που να μην επιτεθείς. Εσύ τι δουλειά κάνεις; Θα πεις ποτέ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Εμπεδοκλής

Otto Weininger έγραψε: 21 Δεκ 2019, 00:17 Ρε Εμπεδόκλα δεν έχεις αφήσει επάγγελμα που να μην επιτεθείς. Εσύ τι δουλειά κάνεις; Θα πεις ποτέ;
Δεν επιτίθεμαι σε επαγγέλματα αλλά σε συντεχνίες που νομίζουν ότι το δικό τους επάγγελμα είναι πιο χρήσιμο από του δίπλα και σε αυτούς που νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη που δουλεύουν...
Εμπεδοκλής

Bandit59 έγραψε: 20 Δεκ 2019, 22:48
Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Δεκ 2019, 21:25

Ο καλός παραγωγικός στρατιώτης Εμπεδοκλής έκανε τη δουλειά του Αξιωματικού για έναν ολόκληρο χρόνο (!). Ρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα! :lol:
Και για να τελειώνουμε ανόητε: Ποιός κλαψομουνιάζει; Δες ποιοί κλαίγονται για τα 120 ευρώ και μετά κάνε τουμπεκί. Αιντε παπάρα, αρκετό μελάνι χάλασα για να σχολιάζω τους βλάκες σαν του λόγου σου. Και όπως σου είπε και ο Airman αν όλα είναι τόσο υπέροχα στη στρατιωτική ζωή γιατί δεν ακολούθησες αυτό το επάγγελμα; Ακου παίρνω μεταθεσούλες στις ΠΟΛΕΙΣ! αχαχαχαχαχααα sorryyyyyyy που δεν υπηρετώ ΜΟΝΟ στα κατσικοχώρια! :smt005: και γαμώ τα πλεονεκτήματα αυτό!!!! χαχαχαχαχα

Ναι. Όπως τα λες είναι. Όποιος δεν έγινε στρατιωτικός δεν έγινε λόγω πανελληνίων. Σου έχει περάσει από το νου ότι μπορεί να υπάρχουν άλλες προτιμήσεις πέραν από μία καθιστική ζωή από τα σαράντα και το δημοσιοϋπαλληλίκι;

Αφού μόνος τα γράφεις ότι υπηρετείς σε πόλεις γιατί γράφεις μεγάλα λόγια για λάσπες και κρύο;
Εμπεδοκλής

Airman68 έγραψε: 20 Δεκ 2019, 22:00

Ειλικρινά απορώ πως εσύ και όσοι σκουζετε εδώ μέσα χάσατε τέτοιο κελεπουρι και δεν γίνατε και εσείς αραχτοί και ωραίοι να σας πληρώνει το κράτος για να κάθεστε.
Δεν θέλει μέσο και γνωριμίες για να γίνεις όπως άλλες δουλειές ( τι είπες ότι κάνεις; α ναι δεν είπες, μόνο ότι προσφέρεις στο ΑΕΠ...).
Μπορούσες να δώσεις πανελλήνιες. Υποθέτω ότι έχεις τα προσόντα.
Αλλά μάλλον δεν σου αρέσει να κάθεσαι... ακόμα και να σε πληρώνανε...
Γιατί εσύ είσαι Ο παραγωγικός...
Προτίμησα να γίνω παραγωγικός. Δεν θα άντεχα να κάθομαι. Και με 18.800 μόρια, άριστη σωματική διάπλαση και καλή οικονομική κατάσταση είχα την ευχέρια να επιλέξω κάτι καλύτερο και παραγωγικότερο. Θα γνωρίζεις άλλωστε ότι στις δυτικές κοινωνίες μόνιμοι στρατιωτικοί γίνονται τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα που δεν δύνανται να επιλέξουν κάτι άλλο ως τρόπο διαφυγής από την μιζέρια τους.

Εδώ πάλι οι συντεχνίες μας οδήγησαν να έχουμε περισσότερους στρατηγούς και από τον αμερικανικό στρατό και οι στρατιωτικοί να λαμβάνουν περισσότερα από οπουδήποτε αλλού Κατά αντιστοιχία πάντα....
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τελικα ειχε δικαιο καποιος που ειπε το ρητο αν θελεις να φτιαξεις την ελλαδα απο την αρχη θες ενα παπα,ενα ενστολο και ενα προεδρο :lol:

μια χαρα λειτουργει η κοινωνικη μηχανικη συνεχιστε :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”