Τους εξάψαλμους γιατί θα σου τους ρίξουν καρμικό μου πεπρωμένο;;Feindflug έγραψε: 12 Δεκ 2019, 15:45Καρμικό ταίριασμα θα έλεγα δικιά μου, αλλά φοβάμαι ότι θα έρθει η bluerose, o j pap και οι άλλοι χριστιανότυποι από την Θρησκειολογία και θα με αρχίσουν στους εξάψαλμους.Gherschaagk έγραψε: 12 Δεκ 2019, 15:33Ναι κι έχω και σημάδι στο πόδι απ' την εξάτμιση τύπε.
Εμείς οι 2 ταιριάζουμε τελικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Whisky
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Whisky
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γιατί δεν τους αρέσουν αυτά τα κάρμα, ντάρμα, τσάκρα, σατόρι, μπαγκαβάντ γκίτα, δικιά μου.Gherschaagk έγραψε: 12 Δεκ 2019, 20:46Τους εξάψαλμους γιατί θα σου τους ρίξουν καρμικό μου πεπρωμένο;;Feindflug έγραψε: 12 Δεκ 2019, 15:45Καρμικό ταίριασμα θα έλεγα δικιά μου, αλλά φοβάμαι ότι θα έρθει η bluerose, o j pap και οι άλλοι χριστιανότυποι από την Θρησκειολογία και θα με αρχίσουν στους εξάψαλμους.Gherschaagk έγραψε: 12 Δεκ 2019, 15:33
Ναι κι έχω και σημάδι στο πόδι απ' την εξάτμιση τύπε.
Εμείς οι 2 ταιριάζουμε τελικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι αλλά καμιά γιόγκα για να ξεπιαστούν δεν θα τους κακόπεφτε.Feindflug έγραψε: 12 Δεκ 2019, 20:55Γιατί δεν τους αρέσουν αυτά τα κάρμα, ντάρμα, τσάκρα, σατόρι, μπαγκαβάντ γκίτα, δικιά μου.Gherschaagk έγραψε: 12 Δεκ 2019, 20:46Τους εξάψαλμους γιατί θα σου τους ρίξουν καρμικό μου πεπρωμένο;;Feindflug έγραψε: 12 Δεκ 2019, 15:45
Καρμικό ταίριασμα θα έλεγα δικιά μου, αλλά φοβάμαι ότι θα έρθει η bluerose, o j pap και οι άλλοι χριστιανότυποι από την Θρησκειολογία και θα με αρχίσουν στους εξάψαλμους.
Mονο σκετα και χωρις παγο τυπε.Αντρικα πραματα.Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:34Και γω Θεσσαλονικιός είμαι, τύπε, αλλά φραπέ γλυκό γάλα έπινα για λίγο καιρό στην εφηβεία, όταν πρωτοξεκίνησα τον καφέ.
Κόλα στο ουίσκι δικαιούταν να βάλει μόνο ο Λέμι. Τώρα πλέον, κανείς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συμφωνώ, δικέ μου.GoBack έγραψε: 12 Δεκ 2019, 21:27Mονο σκετα και χωρις παγο τυπε.Αντρικα πραματα.Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:34Και γω Θεσσαλονικιός είμαι, τύπε, αλλά φραπέ γλυκό γάλα έπινα για λίγο καιρό στην εφηβεία, όταν πρωτοξεκίνησα τον καφέ.
Κόλα στο ουίσκι δικαιούταν να βάλει μόνο ο Λέμι. Τώρα πλέον, κανείς.
Τώρα θα πεταχτούν οι ειδήμονες και θα πουν για ένα παγάκι ή λίγο νερό που προσθέτουν οι κορυφαίοι γευσιγνώστες, αλλά μην μασάς.
Να έχεις στον νου σου ότι κρατάμε Θερμοπύλες.
Dein Herz, meine Gier
Ποιο παγακι;; απαγορεύεται στο whisky το παγάκι.
Και για τις λίγες σταγόνες νερό πάλι οι αποψεις διίστανται. Για να ισχύει αυτό πρέπει το νερό να είναι από την ίδια πηγή που φτιάχτηκε το ποτό, τρέχα γύρευε.
Σε έφτιαξα φάιντφλουγκ;
Και για τις λίγες σταγόνες νερό πάλι οι αποψεις διίστανται. Για να ισχύει αυτό πρέπει το νερό να είναι από την ίδια πηγή που φτιάχτηκε το ποτό, τρέχα γύρευε.
Σε έφτιαξα φάιντφλουγκ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εντελώς, δικέ μου.Ερμής έγραψε: 12 Δεκ 2019, 21:38 Ποιο παγακι;; απαγορεύεται στο whisky το παγάκι.
Σε έφτιαξα φάιντφλουγκ;
Υ.Γ.: Κανείς σας δεν προφέρει σωστά το ψευδώνυμό μου. Μόνον ο Σατανοποντικότυπος το πέτυχε, αλλά αυτός είναι παλιά καραβάνα της ευρυτέρας σκηνής.
Dein Herz, meine Gier
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
φιντφλανγκ το λεμε εμεις στο χάρλεμ .
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το τελευταίο ν δεν υπάρχει.
-
Ορέστης 35
:§Feindflug έγραψε: 12 Δεκ 2019, 20:44Εγώ τον πίνω πίσω από τον υπολογιστή, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 12 Δεκ 2019, 16:09Δεν εγραψα να πινουν αυτες ουισκυ. Μπορει να πινουν κοκτεηλ ή οτι τους αρεσει τελος παντων. Εθεσα ενα καιριο ερωτημα γιατι οι περισσοτεροι νομιζω πινουν μονοι τους πανω απο τον υπολογιστη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το πήρα τώρα τυπε αυτό που έλεγες μετά κανα χρόνοΝon4me έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:12Ειχα γραψει στο παλιο σε παραπλησιο θέμα για μια προσφορα που βγαζουν τα ΑΒ στα 12 κατι ένα αρκετα τίμιο https://www.skroutz.gr/s/16111499/Clan- ... +macgregorjason έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:01Ακριβό το haigFeindflug έγραψε: 11 Δεκ 2019, 22:08
Πες τα ρε τύπε! Οι τύποι πίνουν ένα ουίσκι και το λένε για το γεγονός της χρονιάς. Πιες το Haig σου να γουστάρεις και άσε τους άλλους που πίνουν 364 μέρες τον χρόνο κάτι φθηνιάρικες μπύρες του lidl, να το παίζουν ειδήμονες.
Τσουγκρίζω το Τζακ μου με το Haig σου και πίνω στη υγειά σου, δικέ μου!
Μόνο teachers όταν το χει προσφορά στα 12 ευρώ
Εδω στο φορα δε ξερω αλλα στην αγορα το χεικ ειναι δυνατο σε πωληση . Χεικ - κατυ σαρκ - πέρδικα φευγουν πιο πολυ (σε απλα)
12,80 τιμιοτατο στο πρώτο ποτήρι
Και αν το πρώτο είναι τιμιοτατο όλοι ξέρουμε τι θα ναι τα επόμενα