!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: 2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
Λοιπόν, το κουλούρι είναι η μόνη που έβαζε φωτο της στο παλιό και αν θυμάμαι καλά ήταν γυναικάρα αλλά ψήφισα Gherschaagk γιατί έχω φετίχ με το τακούνι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ είχα βάλει φώτες στο πολύ - πολύ παλιό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όλα λύνονται. Αν η αντίπαλος στον επόμενο γύρο δεν καπνίζει, ψήφισε την άλλη.fagano3 έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:32 Γιατι δεν μπορουμε να αλλαξουμε την ψηφο μας;
Ειδα οτι το κουλουρακι καπνιζει.![]()
Αν καπνίζουν και οι δύο, πάρε το 1142.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
fagano3
Ποτε.Ειμαι εναντιον της απαγορευσης.
Εγώ είμαι υπέρ επειδή δείχνει την πραγματική νοοτροπία των ανθρώπων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
29-35 Λήξις.
Έκπληξη το κουλούρι, σε ένα από τα φαβορί, την Γκερ.
φήμες λένε πως δέχθηκε και ψήφους καταδίκης από την φράξια των Αγανακτισμένων Μεμψιμοιρούντων Εσθηριακών Αποχωρώντων.
Κουλούρι και Ίφις στα Ημιτελικά.
φήμες λένε πως δέχθηκε και ψήφους καταδίκης από την φράξια των Αγανακτισμένων Μεμψιμοιρούντων Εσθηριακών Αποχωρώντων.
εκπληξη ηταν το 29 η μαλλον οχι κ τόσο τελικαΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:24 29-35 Λήξις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έλα ρε, πολύ περίεργο.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:24 29-35 Λήξις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
#koulouristas ?ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:33Έλα ρε, πολύ περίεργο.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:24 29-35 Λήξις.
![]()
To παράξενο θα ήταν το αντίθετο. Ξέρεις κάποιον που δεν γουστάρει κουλούρι;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:36#koulouristas ?ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:33Έλα ρε, πολύ περίεργο.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:24 29-35 Λήξις.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
το κουλούρι Θεσσαλονίκης όντως δεν το σιχαίνεται κανείς ,ειδικά όταν είναι φρέσκο. δεν είναι όμως και έδεσμα που προκαλεί πάθη.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:05 To παράξενο θα ήταν το αντίθετο. Ξέρεις κάποιον που δεν γουστάρει κουλούρι;![]()
Εχω στησει 20 λεπτα γκομενιτσα κολλααασσηηηη που ηταν να παμε πρωτη φορα ξενοδοχειο - ατυχησε γιατι στο σημειο - εμπορικο κεντρο στην Ν Ιωνια ειχε ενα μαγαζι με τρομερα κουλουρια και ειχα πεσει με τα μουτρα .Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:11το κουλούρι Θεσσαλονίκης όντως δεν το σιχαίνεται κανείς ,ειδικά όταν είναι φρέσκο. δεν είναι όμως και έδεσμα που προκαλεί πάθη.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:05 To παράξενο θα ήταν το αντίθετο. Ξέρεις κάποιον που δεν γουστάρει κουλούρι;![]()
Το συνιστω- αν υπαρχει ακομα εχει αριστα προιοντα + γλυκα - εποπτεια χωρου - πορτα μπρος πισω για διαφυγη κ ρομαντικο παταρι ,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν ήταν όλα τα πάθη ίδια Χόρχε μου, θα πεθαίναμε από πλήξη.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:11το κουλούρι Θεσσαλονίκης όντως δεν το σιχαίνεται κανείς ,ειδικά όταν είναι φρέσκο. δεν είναι όμως και έδεσμα που προκαλεί πάθη.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 17:05 To παράξενο θα ήταν το αντίθετο. Ξέρεις κάποιον που δεν γουστάρει κουλούρι;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το συγκεκριμένο Κουλούρι τα προκαλεί
Είπα να σε καταγγείλω ως σιωνιστικό αριστερό δάκτυλο που προσπαθεί να καταπνίξει τον πατριωτικό χώρο αλλά τελικά θα πέσω με τα μούτρα στη μάχη, μέχρι τελευταίας ρανίδος, ελπίζοντας η ήττα μου να είναι αξιοπρεπής.
Prise de fer
Η πλάκα είναι ότι μετά τον ευφυή στρατιωτικό σχεδιασμό όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη.Ίφιδα έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:00Το συγκεκριμένο Κουλούρι τα προκαλεί![]()
Είπα να σε καταγγείλω ως σιωνιστικό αριστερό δάκτυλο που προσπαθεί να καταπνίξει τον πατριωτικό χώρο αλλά τελικά θα πέσω με τα μούτρα στη μάχη, μέχρι τελευταίας ρανίδος, ελπίζοντας η ήττα μου να είναι αξιοπρεπής.
Fence
Prise de fer![]()
Ρουά ματ φάση.
Άραξε και απόλαυσε το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις