Απλυτος μαγειρεμένος κενσυανισμός.Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 22:27 Πέρα του, τι ψηφίζουμε, στις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουμε μια στάση. Αυτό είναι η βαθιά μας πολιτική ταυτότητα. Από περιέργεια που αποσκοπεί και κάπου, πείτε μου σας παρακαλώ, κι όχι από αυτό που ψηφίζω αλλά από τη φορουμική μου συμπεριφορά και γενικότερες θέσεις μου, πού θα με κατατάσσατε, ιδεολογικώς; Π.χ. φιλελεύθερος, σοσιαλδημοκράτης, κομουνιστής, ναζί, κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά ιδεολογία έχω;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιά ιδεολογία έχω;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
..πως λεμε θα ειστε η ασπρο η μαυρο ..Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 11 Δεκ 2019, 05:53 Να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου μια σκληρη μπολσεβίκικη θέση θα ήτανε
ότι και να δηλώσετε παίδες, δύο τινά θα συμβαίνουν ή θα πορευόμαστε δίπλα δίπλα με τους ΚΚΕδες η θα είστε συγκοινωνουντα δοχεία με τους νεοναζί .
Ομολογουμένως πολύ μοχθηρή τοποθέτηση αλλά ... μπορεί να βρεθεί και μια ισχυρή αιτιολόγηση επί τούτου.
Ενδιαμεσα χρωμματα η καταστασεις δεν υπαρχουν ...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Φιλελές εναλλακτικόςCavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 22:27 Πέρα του, τι ψηφίζουμε, στις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουμε μια στάση. Αυτό είναι η βαθιά μας πολιτική ταυτότητα. Από περιέργεια που αποσκοπεί και κάπου, πείτε μου σας παρακαλώ, κι όχι από αυτό που ψηφίζω αλλά από τη φορουμική μου συμπεριφορά και γενικότερες θέσεις μου, πού θα με κατατάσσατε, ιδεολογικώς; Π.χ. φιλελεύθερος, σοσιαλδημοκράτης, κομουνιστής, ναζί, κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μόνο ένας φιλελές αναρωτιέται αν έχει ιδεολογία
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τι θα πει, εναλλακτικός; Τι είναι ένας εναλλακτικός. Τι εναλλάσσει;
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
εθνικοκοινωνισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εμείς οι αναρχοκεντρώοι είμαστε ο ανθός της γής, Νίκο
Κυνισμός και παράδοση
Κυνισμός και παράδοση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αφού μένεις στην Γερμανία θα σε κατέτασσα στους χριστιανοδημοκράτες μάλλον με μια ροπή προς το κέντρο.
Η σημαία του Αγίου Όρους στο avatar μας λέει επίσης κάποια πράγματα.
Η σημαία του Αγίου Όρους στο avatar μας λέει επίσης κάποια πράγματα.
Πάνο, για αναρχό- δεν με βλέπω, αλλά για ανθό, κάργα. Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλήξει, είναι αν θέλω ενωμένη, ή μη, Ευρώπη. Και να σκεφτείς ότι ψηφίζω ΚΚΕ. Τσίρκο.Beria έγραψε: 11 Δεκ 2019, 17:25Εμείς οι αναρχοκεντρώοι είμαστε ο ανθός της γής, Νίκο
Κυνισμός και παράδοση
Ordem e Progresso.
Αν μη τι άλλο,ελπίζω το σώβρακό του (καθημερινά).Cavaliere έγραψε: 11 Δεκ 2019, 17:13Τι θα πει, εναλλακτικός; Τι είναι ένας εναλλακτικός. Τι εναλλάσσει;
Δεν ήξερα πως η αλλαγή εσώβρακου μετά το ντουζ είναι πολιτική θέση.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 1468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-