Μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά. Τα όποια σχόλια, είναι κάτι ως υπόθεση εργασίας, δεν απευθύνονται σε σένα ως πρόσωπο αλλά στη Νάιδα. Δες το ως κριτική σε κάποιο ρόλο μιας σειράς.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:43 Όχι συμφωνώ. Στο κοινό που διαφωνώ είναι ότι δεν είναι και τόσο σημαντική η ταξική διάφορα. Σε επίπεδο σχέσεων (όχι φιλικων) παίζει πολύ πολύ μεγάλο ρόλο.
Νομίζω ότι το απλοποιείς εσύ πάνω μου σε μια απόδειξη εστιατορίου όταν εσύ η ίδια το πηγές σε επίπεδο σχέσεων και επομενες φορές κτλ. Και πάνω σε αυτά απάντησα. Εξάλλου εγώ η ίδια είπα ότι δεν τρέχει και κάτι να σε κερασει ο άλλος την πρώτη φορά που θα βγείτε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού
Re: Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
Re: Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού
- αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
- όχι μωρέ προτιμώ να κάτσουμε να δούμε netflix και σημερα..
μόνο στο πχορουμ συμβαίνουν αυτά..
Παίζουν και αυτά.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:59 - αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
Όχι απο τις πρώτες φορές όμως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε ποιανού το μέτρο θα βάλω να καθορίσω τη ζωή μου;.του γείτονα;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:50omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:35απαντώντας με το λόγια της Γαλης πιο πάνω "Τι ακριβώς θέλεις να αποδείξεις αν είσαι φτωχή και επιμένεις να πληρώνεις την έξοδο;"Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:20
Και μένα αν μου τύχαινε κάποιος να θέλει να πηγαίνουμε μόνο σε ακριβά επειδή θα ήταν οικονομικά καλύτερα χωρίς να συνυπολογίζει ότι εγώ δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, θα τον θεωρούσα μαλλον επιδειξία και ψωνάρα και θα έτρωγε αντίστοιχα Χ.
δηλαδή αν ο άλλος έχει παραπάνω λεφτά από εσένα είτε είναι επιδειξίας είτε απατεώνας; και η μόνη λύση είναι να κατέβει επίπεδο για να συνευρεθεί μαζί σου; άρα επιβεβαιωνεις το σύμπλεγμα κατωτεροτητας που έγραψα πιο πάνω
Είναι αμιγώς εγωϊστική αντίληψη. Το αν ο "άλλος" γουστάρει το χ, ψ πράγμα καθίσταται αδιάφορος παράγων. Αυτό που καθορίζει το σωστό μέτρο, είναι το μέτρο της Νάιδας.
Δεν είναι σύμπλεγμα κατωτερότητας, είναι το σύνδρομο της προκρούστειας κλίνης.![]()
Όλοι το έχουμε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό αλλά αν το αποδεχθείς, το ψιλοελέγχεις. Ή απλώς χαλαρώνεις.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:59 - αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
- όχι μωρέ προτιμώ να κάτσουμε να δούμε netflix και σημερα.. τριβόμαστε όλη νύχτα στον καναπέ
με μουσικάρες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- omg kai 3 lol
νύχτα έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:06omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:59 - αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
- όχι μωρέ προτιμώ να κάτσουμε να δούμε netflix και σημερα.. τριβόμαστε όλη νύχτα στον καναπέ
με μουσικάρες
μόνο στο πχορουμ συμβαίνουν αυτά..![]()
φοιτητοκατασταση κι έτσι..
Κάνεις ένα βασικό λάθος βρε Νάιδα. Κάποια μέρη που εσύ προσδιορίζεις ως "ακριβά" είναι για κάποιους ανθρώπους αυτό ακριβώς που είναι για σένα το ταβερνείο της γειτονιάς σου. Γι' αυτούς τα "ακριβά" είναι άλλα. Το ίδιο ισχύει και για τα σπίτια, τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, το οτιδήποτε. Δεν είναι όλοι όσοι έχουν μάθει να ζουν με τη χ ή ψ τρόπο, επιδειξίες ή ψωνάρες.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:55 Μα δεν είπα να μη πάμε και σε ακριβό. Και να πληρωσει ποτε αυτός ,πότε εγώ και το ίδιο και στο μαγαζί που είναι στα δικά μου μέτρα.
Τι χειρότερη μιζέρια από το να θεωρείς ότι επειδή έχεις φράγκα θα πηγαίνεις μόνο σε ακριβά με μια γκόμενα παραμάσχαλα να την κερνάς και να μη καταδεχεται η μυτούλα σου να πάει σε ταβερνειο. Άμα σου λέω επιδειξιας και κομπλεξικός με τα χρήματα του. Και ψωνάρα.
Εσύ δηλαδή αν αποκτούσες πολλά φράγκα, δεν θα έπαιρνες καλύτερα ρούχα, αυτοκίνητα, σπίτια ή δεν θα έκανες το κέφι σου στο οτιδήποτε για να μη σε πούνε μίζερη; Ή θα τα χάριζες στους γιατρούς του κόσμου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κλασικη πορεια μιας σχεσης ειναι:Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:02Παίζουν και αυτά.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:59 - αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
Όχι απο τις πρώτες φορές όμως.
Γκουρμε——>Σουβλακια——->Σπιτι παστιτσιο——->Οτι μεινειαπο το φαγητο των παιδιων———->Ιταλικο———>Επιστροφη σε γκουρμε
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μα δεν τα παίρνω προσωπικά πάνω σε αυτά που γράφεις απαντώΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:57Μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά. Τα όποια σχόλια, είναι κάτι ως υπόθεση εργασίας, δεν απευθύνονται σε σένα ως πρόσωπο αλλά στη Νάιδα. Δες το ως κριτική σε κάποιο ρόλο μιας σειράς.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:43 Όχι συμφωνώ. Στο κοινό που διαφωνώ είναι ότι δεν είναι και τόσο σημαντική η ταξική διάφορα. Σε επίπεδο σχέσεων (όχι φιλικων) παίζει πολύ πολύ μεγάλο ρόλο.
Νομίζω ότι το απλοποιείς εσύ πάνω μου σε μια απόδειξη εστιατορίου όταν εσύ η ίδια το πηγές σε επίπεδο σχέσεων και επομενες φορές κτλ. Και πάνω σε αυτά απάντησα. Εξάλλου εγώ η ίδια είπα ότι δεν τρέχει και κάτι να σε κερασει ο άλλος την πρώτη φορά που θα βγείτε.
-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:59 - αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
-αχ ναι αγάπη μου,μισό να πάρω το 5ευρω μου μαζί μη τύχει τίποτα στον δρόμο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν είπα το αντίθετο. Το να επιμένει να ακολουθήσω τον δικό του τρόπο ζωής όμως επειδή αυτός που έχει τα λεφτά λυπάμαι αλλά ακριβώς αυτό μου κάνει. Κόμπλεξ και επίδειξη.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:12Κάνεις ένα βασικό λάθος βρε Νάιδα. Κάποια μέρη που εσύ προσδιορίζεις ως "ακριβά" είναι για κάποιους ανθρώπους αυτό ακριβώς που είναι για σένα το ταβερνείο της γειτονιάς σου. Γι' αυτούς τα "ακριβά" είναι άλλα. Το ίδιο ισχύει και για τα σπίτια, τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, τα σκάφη, το οτιδήποτε. Δεν είναι όλοι όσοι έχουν μάθει να ζουν με τη χ ή ψ τρόπο, επιδειξίες ή ψωνάρες.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:55 Μα δεν είπα να μη πάμε και σε ακριβό. Και να πληρωσει ποτε αυτός ,πότε εγώ και το ίδιο και στο μαγαζί που είναι στα δικά μου μέτρα.
Τι χειρότερη μιζέρια από το να θεωρείς ότι επειδή έχεις φράγκα θα πηγαίνεις μόνο σε ακριβά με μια γκόμενα παραμάσχαλα να την κερνάς και να μη καταδεχεται η μυτούλα σου να πάει σε ταβερνειο. Άμα σου λέω επιδειξιας και κομπλεξικός με τα χρήματα του. Και ψωνάρα.
Εσύ δηλαδή αν αποκτούσες πολλά φράγκα, δεν θα έπαιρνες καλύτερα ρούχα, αυτοκίνητα, σπίτια ή δεν θα έκανες το κέφι σου στο οτιδήποτε για να μη σε πούνε μίζερη; Ή θα τα χάριζες στους γιατρούς του κόσμου;
Δεν ξέρω τι θα έκανα αν αποκτούσαν πολλά λεφτά. Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έφερνα.τη σχέση μου σε δυσκολη θέση απαιτώντας να πηγαίνω μόνο εκεί που δεν μπορεί να συμμετέχει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- omg kai 3 lol
Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:16Μα δεν τα παίρνω προσωπικά πάνω σε αυτά που γράφεις απαντώΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:57Μην τα παίρνεις τόσο προσωπικά. Τα όποια σχόλια, είναι κάτι ως υπόθεση εργασίας, δεν απευθύνονται σε σένα ως πρόσωπο αλλά στη Νάιδα. Δες το ως κριτική σε κάποιο ρόλο μιας σειράς.Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:43 Όχι συμφωνώ. Στο κοινό που διαφωνώ είναι ότι δεν είναι και τόσο σημαντική η ταξική διάφορα. Σε επίπεδο σχέσεων (όχι φιλικων) παίζει πολύ πολύ μεγάλο ρόλο.
Νομίζω ότι το απλοποιείς εσύ πάνω μου σε μια απόδειξη εστιατορίου όταν εσύ η ίδια το πηγές σε επίπεδο σχέσεων και επομενες φορές κτλ. Και πάνω σε αυτά απάντησα. Εξάλλου εγώ η ίδια είπα ότι δεν τρέχει και κάτι να σε κερασει ο άλλος την πρώτη φορά που θα βγείτε.![]()
-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης. γιατι απλα μπορωomg kai 3 lol έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:59 - αγάπη μου θέλεις να βγουμε απόψε για ποτακι;
όπως σου είπε και η Γαλη αν εσύ είσαι άνεργη ή βγάζεις 500 τοτε κάποιος με μισθό 1000-1200 θα σου φαίνεται πλούσιος όμως δεν είναι..
μπες τώρα στη θέση αυτού που έχει το παραπάνω εισόδημα να θέλει βγείτε σε ένα αξιοπρεπές μαγαζί και να πληρώσει εκείνος αλλά εσύ να επιμένεις να ξαναβγειτε στη σουβλακερι για να τον κεράσεις..
εσύ πες το όπως επιθυμείς
εγώ το λέω, 'ΔΕ ΣΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ' φάση
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
αφιερωμενο σεξαιρετικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ο άντρας βάζει τα λεφτά και η γυναίκα την ομορφιά
Ο άντρας κάνει το τραπέζι η γυναίκα μετά ...στρώνει το κρεββάτι !!!
Ο άντρας κάνει το τραπέζι η γυναίκα μετά ...στρώνει το κρεββάτι !!!
Αφου δλδ υπάρχει χάσμα μεταξύ των στα οικονομικά, τι προτείνεις; να επιλέγουν με βάση το τι θέλει ποιος;Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:16
-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-