!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε θέλω γάμο
Re: Δε θέλω γάμο
Η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολλά παντρεμένα ζευγάρια να ξεχειλίζουν από ευτυχία που είναι δελεαστικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
fagano3
Kοινωνικα ναι,βιολογικα οχι.
Σκεψου οτι πριν τα 30 μπορουσες να ξενυχτας και να πηγαινεις σχεδον στο καπακι στην δουλεια.Μετα τα 40 αμα ξενυχτησεις θελεις δυο μερες για να συνελθεις οχι να πας και στην δουλεια.Αυτην την βιολογικη ικανοτητα πριν τα 30 δεν την εχεις για να φωναζεις Μυκονοοοοος αλλα για να μπορεις να ξενυχτας για το παιδι.
η αλήθεια είναι οτι οι νέοι άνθρωποι βλέπουν τα λάθη των προηγούμενων και τα αποφεύγουν που είναι ελπιδοφόρο.Naida έγραψε: 19 Μάιος 2018, 07:10 Η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολλά παντρεμένα ζευγάρια να ξεχειλίζουν από ευτυχία που είναι δελεαστικό.
Spoiler
![]()
Spoiler
Naida έγραψε: 19 Μάιος 2018, 07:10 Η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολλά παντρεμένα ζευγάρια να ξεχειλίζουν από ευτυχία που είναι δελεαστικό.
Spoiler
![]()
Εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένος
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Όπου μπορούμε να το κάνουμε. Γιατί όχι;enaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 07:26
η αλήθεια είναι οτι οι νέοι άνθρωποι βλέπουν τα λάθη των προηγούμενων και τα αποφεύγουν που είναι ελπιδοφόρο.
Spoiler
![]()
Εσύ μπορεί και να είσαι. Η γυναίκα σου δε ξέρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν έχει μάθει για το κέρατο ακόμα, γι αυτό
Ποιος απ' τους δυο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έχεις μικρό αδελφάκι;
ποιο από τα κέρατα;
Όχι γιατί;
Ποιος απ τους δυο δεν εχει μαθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Μάιος 2018, 07:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 06:26Ο επαναστάτης είναι ένας αφοσιωμένος άνθρωπος. Δεν έχει δικά του ενδιαφέροντα, δουλειές, αισθήματα, δεσμούς, περιουσία, ούτε καν όνομα. Κάθε τι μέσα του έχει απορροφηθεί από ένα αποκλειστικό ενδιαφέρον, μια σκέψη, ένα πάθος, την επανάσταση. Στα έσχατα βάθη της ύπαρξής του, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη, έχει διαρρήξει κάθε δεσμό με την κυρίαρχη τάξη και ολόκληρο τον καλλιεργημένο κόσμο, με τους νόμους τους, τις κοινωνικές συμβάσεις και την ηθική τάξη. Είναι αμείλικτος εχθρός αυτού του κόσμου, κι αν συνεχίζει να ζει μέσα του, το κάνει με σκοπό να τον καταστρέψει πιο αποτελεσματικά...

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αν δεν έχεις μικρό αδελφάκι, δεν μπορώ να σου θυμίσω πώς ακούστηκε αυτό που είπες.
ο λέονας πάντως δεν το ξέρει, εγώ δεν είμαι σίγουρος.
- blackpaint
καθε βραδυ, σκοτωνει χιλιαδες γερμανους στρατιωτες στο Red Orchestra 2: Heroes of StalingradΑγις έγραψε: 19 Μάιος 2018, 07:48blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 06:26Ο επαναστάτης είναι ένας αφοσιωμένος άνθρωπος. Δεν έχει δικά του ενδιαφέροντα, δουλειές, αισθήματα, δεσμούς, περιουσία, ούτε καν όνομα. Κάθε τι μέσα του έχει απορροφηθεί από ένα αποκλειστικό ενδιαφέρον, μια σκέψη, ένα πάθος, την επανάσταση. Στα έσχατα βάθη της ύπαρξής του, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη, έχει διαρρήξει κάθε δεσμό με την κυρίαρχη τάξη και ολόκληρο τον καλλιεργημένο κόσμο, με τους νόμους τους, τις κοινωνικές συμβάσεις και την ηθική τάξη. Είναι αμείλικτος εχθρός αυτού του κόσμου, κι αν συνεχίζει να ζει μέσα του, το κάνει με σκοπό να τον καταστρέψει πιο αποτελεσματικά...![]()
δεν έχει πολλούς ακόμα, συνέχισε.blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:04 καθε βραδυ, σκοτωνει χιλιαδες γερμανους στρατιωτες στο Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
υγ. σορυ μήπως δεν το έπιασα, το είπες για να δείξεις οτι είσαι σε ώριμη ηλικία για δέσμευση κλπ;
- blackpaint
εγω απο αυτο το γκουλαγκ τη γλυτωσα νωριςenaon έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:08δεν έχει πολλούς ακόμα, συνέχισε.blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:04 καθε βραδυ, σκοτωνει χιλιαδες γερμανους στρατιωτες στο Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
υγ. σορυ μήπως δεν το έπιασα, το είπες για να δείξεις οτι είσαι σε ώριμη ηλικία για δέσμευση κλπ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 14 Απαντήσεις