Kαι η Βουλγαρία pegged το έχει, Βενεζουέλα δεν έγινε... όχι ότι είναι κανένας παράδεισοςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μάιος 2018, 19:50 βενεζουελα γινεσαι μονο ας πληθωριζεις καθε λιγο και λιγακι το νομισμα σου ειναι αν εχεις κανει pegged το νομισμα σου με αντιστοιχο ξενο
σταματηστε την προπαγανδα
το ευρω παρασιτικοποιει,αυξανει τον ιδιωτικο δανεισμο και τα χρεη τα οποια φορτωνονται τα κρατη μεσω των τραπεζων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λευκος καπνος στην Ιταλία με καθαρά ευρωσκεπτικιστική κυβερνηση
Re: Λευκος καπνος στην Ιταλία με καθαρά ευρωσκεπτικιστική κυβερνηση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Northern Spirit
Το μεγαλυτερο κοστος ειναι οι πρω τες υλες και το assembling ναι...elchav έγραψε: 19 Μάιος 2018, 19:43 Δίκιο έχεις, τα κόστη ενός προϊόντος (και δη αυτοκινήτου) είναι μόνο αυτά της παραγωγής του, στο assembling...lol
Και για να το επαναλάβω για χιλιοστή φορά, εγώ δεν είμαι υπερ του να βγει η Ιταλία από το ευρώ. Απλά, δεν θα τρελαθούμε κιόλας, ότι θα γίνει Βενεζουέλα ή Ελλάδα σε περίπτωση Grexit..
εσυ μαςε ειπες οτι αν βγει η Ιταλια απο το ευρω θα χεστουνε στις εξαγωγες..μας εφερες και παρ;αδειγμα την Φιατ, εταιριες μοδας κλπ..
και σου ειπα οτι αυτες εχουνε τις μοναδες παραγωγης στο εξωτερικο κατι που ανακαλυψες και ο ιδιος βρισκοντας οτι η Φιατ εχει εργοστασιο παραγωγης στην Τουρκια..
Επι της ουσιας η αποψη σου οτι η Ιταλικη βιομηχανια θα κερδισει με εξοδο απο το ευρω καταρριφθηκε πανηγυρικα..συνεχισε τωρα με τα υπολοιπα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Μήπως παίζει σημαντικό ρολο το R&D; Οι εξειδικευμένες δουλειές που δε γίνονται σε Τουρκίες, κτλ;
Εγώ είπα ότι έχουνε ελπίδες αν βγουν από το ευρώ, μιας και το νόμισμα δυσκολεύει τη βιομηχανία τους. Με στοιχεία, πιθανές αγορές και κοινή λογική.
Επίσης, δεν ανακάλυψα ότι η Φίατ έχει εργοστάσιο στην Τουρκία, εσύ το αγνοούσες και μου λέγες ότι για να φτιάξει οικονομικότερα αμάξια, πρέπει οι Ιταλοί να γίνουν Σλοβάκοι...λολ
Η κατακλείδα σου δείχνει μειωμένη ικανότητα διαλόγου κι εξαγωγής λογικών συμπερασμάτων -που πιθανώς οφείλεται σε ελαφριά μορφή αυτισμού- μιας και αγνοείς στοιχεία, λες τα δικά σου και επιμένεις σε πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής
Εγώ είπα ότι έχουνε ελπίδες αν βγουν από το ευρώ, μιας και το νόμισμα δυσκολεύει τη βιομηχανία τους. Με στοιχεία, πιθανές αγορές και κοινή λογική.
Επίσης, δεν ανακάλυψα ότι η Φίατ έχει εργοστάσιο στην Τουρκία, εσύ το αγνοούσες και μου λέγες ότι για να φτιάξει οικονομικότερα αμάξια, πρέπει οι Ιταλοί να γίνουν Σλοβάκοι...λολ
Η κατακλείδα σου δείχνει μειωμένη ικανότητα διαλόγου κι εξαγωγής λογικών συμπερασμάτων -που πιθανώς οφείλεται σε ελαφριά μορφή αυτισμού- μιας και αγνοείς στοιχεία, λες τα δικά σου και επιμένεις σε πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Ακόμη συζητάμε το ευρώ-δραχμή;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Northern Spirit
Για να μην σου ριξω κανενα μπινελικι μαθε να μιλας και να σεβεσαι τους κανονες του φορουμ..elchav έγραψε: 19 Μάιος 2018, 20:43 Μήπως παίζει σημαντικό ρολο το R&D; Οι εξειδικευμένες δουλειές που δε γίνονται σε Τουρκίες, κτλ;
Απο εκει και περααυτη την μαλακια την εγραψες εσυ..Ειπες οτι η Φιατ θα πουλιεται 30% φθηνοτερα..
Σου απαντησα οτι οι μεγαλες βιομηχανιες της Ιταλιας δεν φτιανουνε προιοντα τους στη ιταλια..Και ανεφερα παραδειγματα Γερμανικων αυτοκινητοβιομηχανιων που εχουνε ργοστασια στην Ανατολικη Ευρωπη.elchav έγραψε: 17 Μάιος 2018, 16:41
Οι τύποι αν βγουν από το Ευρώ αλλά όχι από την Ένωση, δεν θα καταστραφούν όπως θα συνέβαινε σε εμάς.
Την επόμενη μέρα, θα πουλάνε 30% φθηνότερα Fiat, Alfa Romeo και Lancia, θα προσελκύσουν Κινέζικες επενδύσεις(που έρχονται κυρίως σε μας λόγω χαμηλού κόστους) για το Silk Road, τα κοσμήματα και τα πολυτελή είδη ρουχισμού θα γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικά σε σχέση με τα γαλλικά, τα τρόφιμα τους θα πλημμυρίσουν τις αγορές της ΕΕ καθώς θα είναι πιο φτηνά από τα ισπανικά κι άλλα τόσα..
Και εσυ απαντησες οτι και η Φιατ εχει στην Τουρκια..
Και σου απαντησα οτι αφου εχει στην Τουρκια ποις ο λογος να παει στη Λιρετα και να κανει υποτιμηση; Τι θα κερδισει εφοσον το εργοστασιο ειναι στην Τουρκια;
Και η απαντηση αφου ρουφηξες το τρομπονι σου ητανε για....R&D και οτι ειμαι ...αυτιστικος..
Λοιπον σοβαρεψου και μαθε να σεβεσαι τον συνομιλητη σου γιατι αν συνεχισεις σε αναλογο στυλ θα πεσουνε μπινελικια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Απο εμένα όχι, είναι σίγουρα καταστροφικό για την Ελλάδα.
Σε παρακαλώ μην είσαι τόσο σκληρός γιατί σχεδόν το λάπτοπ βραχυκύκλωσε από τα δάκρυα μου. Επιπλέον, όλα όσα έγραψες με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι έχεις αυτισμό, ακομη και αυτό σου το ποστ από τη στιγμή που θεωρείς ότι ρούφηξα τρομπόνι.Northern Spirit έγραψε: 20 Μάιος 2018, 12:46
Για να μην σου ριξω κανενα μπινελικι μαθε να μιλας και να σεβεσαι τους κανονες του φορουμ..
Απο εκει και περααυτη την μαλακια την εγραψες εσυ..Ειπες οτι η Φιατ θα πουλιεται 30% φθηνοτερα..
Σου απαντησα οτι οι μεγαλες βιομηχανιες της Ιταλιας δεν φτιανουνε προιοντα τους στη ιταλια..Και ανεφερα παραδειγματα Γερμανικων αυτοκινητοβιομηχανιων που εχουνε ργοστασια στην Ανατολικη Ευρωπη.
Και εσυ απαντησες οτι και η Φιατ εχει στην Τουρκια..
Και σου απαντησα οτι αφου εχει στην Τουρκια ποις ο λογος να παει στη Λιρετα και να κανει υποτιμηση; Τι θα κερδισει εφοσον το εργοστασιο ειναι στην Τουρκια;
Και η απαντηση αφου ρουφηξες το τρομπονι σου ητανε για....R&D και οτι ειμαι ...αυτιστικος..
Λοιπον σοβαρεψου και μαθε να σεβεσαι τον συνομιλητη σου γιατι αν συνεχισεις σε αναλογο στυλ θα πεσουνε μπινελικια..
Αντίθετα, εσύ έκανες αβαβά την πίπα που είπες για την μέση τάξη της Κίνας.
Ηint: Η λέξη "μήπως" χρησιμοποιείται ειρωνικά.elchav έγραψε: 19 Μάιος 2018, 20:43 Μήπως παίζει σημαντικό ρολο το R&D; Οι εξειδικευμένες δουλειές που δε γίνονται σε Τουρκίες, κτλ;
Υ.Γ: Θα μου κλάσεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Northern Spirit
Ακομη να φερεις μια στατιστικη που να αποδεικνυει οτι τα 200 εκατομυρια κινεζων εχουνε υψηλοτερο βιωτικο επιπεδο απο τους Ιταλους...Οταν το κανεις τα ξαναλεμε..
Το ποστ σου αναφερθηκε...Α δεν σου τα σβησουνε οι διαχειριστες θα χρησιμοποιησω αλλο τροπο..Αρκετα με το καθε σουργελο που βριζει χρηστες..
Το ποστ σου αναφερθηκε...Α δεν σου τα σβησουνε οι διαχειριστες θα χρησιμοποιησω αλλο τροπο..Αρκετα με το καθε σουργελο που βριζει χρηστες..
βιοτικό*
Δε νομίζω ότι πρέπει να διαγραφεί, καθώς κάνω μια εκτίμηση, δεν είναι προσβλητικό ή απειλητικό, σε αντίθεση με τα δικά σου.
Λινκ σου έφερα, αλλά η πάθηση σου, δεν σου επιτρέπει να το διαβάσεις.
Όσο για τη νέα απειλή, θα μου ξανακλάσεις.
Δε νομίζω ότι πρέπει να διαγραφεί, καθώς κάνω μια εκτίμηση, δεν είναι προσβλητικό ή απειλητικό, σε αντίθεση με τα δικά σου.
Λινκ σου έφερα, αλλά η πάθηση σου, δεν σου επιτρέπει να το διαβάσεις.
Όσο για τη νέα απειλή, θα μου ξανακλάσεις.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Northern Spirit
Το να αποκαλεις συνομιλητη σου αυτιστικο ειναι προσβλητικο και αντιβαινει στους κανονες του φορουμ...
Λινκ που να αποδεικνει οτι 200 εκατομυρια κινεζων εχουνε υψηλοτερο βιωτικο επιπεδο απο τους Κινεζους δεν εβαλες..
Για το τελευταιο απαντησα ηδη..
Λινκ που να αποδεικνει οτι 200 εκατομυρια κινεζων εχουνε υψηλοτερο βιωτικο επιπεδο απο τους Κινεζους δεν εβαλες..
βιοτικο**Northern Spirit έγραψε: 20 Μάιος 2018, 13:06 Το να αποκαλεις συνομιλητη σου αυτιστικο ειναι προσβλητικο και αντιβαινει στους κανονες του φορουμ...
Δεν σε αποκάλεσα αναίτια, οι απαντήσεις σου το έδειξαν οπότε θεώρησα πως από αυτό πάσχεις. Σκέψου, μέχρι και την ορθογραφία σου επισήμανα, κι επιμένεις..
Είπα ότι έχουν παρόμοιο, όχι υψηλότερο. Και δεν είπα σε σχέση με τους Κινέζους, αλλά τους Ιταλούς. Φαντάζομαι έχεις συγχιστεί.
Το λινκ είναι καναδυο σελίδες πίσω.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Northern Spirit
κι εγω θεωρω οτι πασχεις απο κατι αλλα δεν το γραφω για να μην σου χαλασω την διαδικασια ιντερνετικης αυτοικανοποιησης που ακολουθεις..
Εγραψες αυτο....Παρομοια η μεγαλυτερη...Ουτε το ενα ουτε το αλλο προκυπτει απο το λινκ του Business Insider που εβαλες..
Εγραψες αυτο....Παρομοια η μεγαλυτερη...Ουτε το ενα ουτε το αλλο προκυπτει απο το λινκ του Business Insider που εβαλες..
elchav έγραψε: 18 Μάιος 2018, 10:46 Σήμερα περίπου 200 εκατομμύρια Κινέζοι έχουν παρόμοια ή μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη από τους Ιταλούς. Δε μένουν όλα στατικά.
Αφού αυτό το λέει η κοφτερή επαγωγική σου ικανότητα, έτσι θα είναι.

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Northern Spirit
Αν δεν αναγνωριζεις τα δικα σου γραφομενα δικο σου ειναι το προβλημα οχι δικο μου..
Εντάξει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Υπερκουλτουριάρης
Νεος πρωθυπουργός ο Τζουζέπε Κόντε.
http://www.kathimerini.gr/965472/articl ... zepe-konte
http://www.kathimerini.gr/965472/articl ... zepe-konte
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές