!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Re: Τι θα κάνετε όταν γεράσετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Μηχανικός έγραψε: 15 Μάιος 2018, 23:11 Σήμερα το έμαθα για έναν γείτονα γέρο.
Tα παιδιά του τον πάντρεψαν με την Βουλγάρα που έχουν για να τον προσέχει, με την συμφωνία να της δίνουν λιγότερα τώρα λεφτά, αφού μετά θα παίρνει σύνταξη χηρείας. :smt005:

Αυτό δεν είναι γάμος, είναι εμπορική συναλλαγη. :smt005: Ο παππους ειναι το εμπορευμα.

Μου θυμίζει κάτι ανάλογο που συνέβη στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο. Πέθανε η σύζυγος, και ο παππούς πήρε στο σπίτι μια ανιψιά (ήταν ήδη 55+ η ανιψια), με τον όρο να τον προσέχει και θα την ανταμοιβει για να του καθεται. Τα παιδια του ειχαν σκυλιασει γιατι τους μειωσε οσα τους εδινε απο την συνταξη . :lol: :smt005:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Εγώ που θα πάρω σχετικά καλή σύνταξη, έχω μέλλον.
Θα βάλω τότε αγγελία και στο φόρουμ. :D
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Μηχανικός έγραψε: 05 Ιουν 2018, 21:21 Εγώ που θα πάρω σχετικά καλή σύνταξη, έχω μέλλον.
Θα βάλω τότε αγγελία και στο φόρουμ. :D
Τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, μην είσαι τόσο αισιόδοξος! :lol:
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
κοολααασηηηη
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κοολααασηηηη »

Daje έγραψε: 13 Μάιος 2018, 17:21 Η ερωτηση ειναι πολυ σοβαρη και δυσκολη.
Θεωρητικα το ονειρο της πλειοψηφιας των ανθρωπων ειναι να κανουν οικογενεια και οταν γερασουν να ζησουν μια 2η ζωη μεσα απο τα ματια των εγγονων τους.

Θα θεσω υπο συζητηση ομως μια αλλη πτυχη του θεματος:
Τις τελευταιες δεκαετιας εχει δημιουργηθει μια νεου ειδους επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων. Η διαδικτυακη επικοινωνια. Δημιουργουνται λοιπον ερωτικες σχεσεις, σχεσεις φιλιας, ακομα και μισους.
Ποιος ξερει αν ορισμενες απο αυτες τις διαδικτυακες σχεσεις θα κρατησουν στο μελλον.
πχ. ηδη στο παλιο φορουμ υπηρχαν ηλικιωμενοι ανθρωποι οι οποιοι εγραφαν συστηματικα.
Φανταστειτε να τους ειχε ρωτησει καποιος τι θα εκανες οταν γερασεις... (που να φανταστουν οτι θα περναγαν μερο του χρονου τους στο διαδικτυο και στα φορουμ)

Νταζε οταν δεν σκέφτεσαι με το κατω κεφάλι, γαμας
Αλλα οταν σκέφτεσαι, γαμας περισσότερο
[42] έγραψε: 02 Απρ 2018, 15:36 τι να πούμε και μεις που δουλεύουμε σε φάμπρικα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”